DjHoya Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 https://www.dropbox.com/s/mfvrc86fgozwymc/SmallMultiLanguagePackageV1.0.zip πάρε και αυτό απο το dropbox,αυτό διορθώνει και την αποστολή αναφοράς στα μηνύματα γιατί τώρα δεν έχεις καθόλου αυτή τη ρύθμιση. Οκ θα το περάσω και αυτό... σ'ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Οκ θα το περάσω και αυτό... σ'ευχαριστώ! ενημέρωσε με αν είναι όλα οκ όταν τα φλασαρεις.εχω και άλλο αρχείο για τις γλώσσες αλλά μαλλον δεν θα σου χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Τελικα ολα μια χαρα με την ελληνικη γλωσσα...σ'ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) Τίποτα φίλε δεν ξέρω και πολλά από root απλώς έχω ασχοληθεί πολύ με την συγκεκριμένη rom. Παιδιά μια βοήθεια όταν κάνω back up μιας rom μεσα από την twrp recovery οταν εγκαταστήσω μια άλλη rom με wipe data, cache, dalvik cache πως μπορώ να κάνω restore την προγουμενη rom;έψαξα στο YouTube άλλα μάλλον τα έκανα θάλασσα και στην επιλογή restore της recovery δεν μου εμφάνιζε κανένα αρχείο είτε απο την εξωτερική είτε απο την εσωτερική μνήμη σε αντίθεση με την επιλογή install μου τα εμφανιζε κανονικά αλλά δεν επιχείρησα τίποτα απο εκεί μήπως κάνω καμια βλακεια. Edited June 18, 2014 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overgr Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Καλησπέρα φίλοι, πήρα root κανονικά από το πρωί με τη νέα μέθοδο σε Γαλλικό Note3. Δυστυχώς το μεσημέρι, ξαφνικά άκουσα τον ήχο της εκκίνησης του τηλεφώνου... και μετά είδα το τηλέφωνο πλήρως φορμαρισμένο (και την κάρτα sd)... δεν ξέρω τι έγινε, απλά ενημερώνω. Είχα βάλει wanam exposed, su και titanium. Δεν είχα κάνει τίποτε restore. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ultimate the Monster kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ultimate the Monster kernel. θα μας πεις τα settings που εβαλες!!:p !και κατι ακομα τον δοκιμαζω και εγω τον ultimate kernel αλλα η απορια μου ειναι οτι ενω στo stweaks default γραφει row ενω ειναι tripndroid ιο scheduler!!!ειναι bug η και σε εσας ειναι ετσι??και ασε που πρώτη φορά βλεπω τετοιο ιο scheduler tripndroid!! οσο και να εψαξα δεν βρηκα καμια πληροφορία για το πως δουλεύει ο συγκεκριμένως!! αν εχετε κανενα link να βιαβασουμε λιγω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Επιτέλους και εγώ rootαρισμένος χωρίς να πειραχτεί ο knox. Γαλλική συσκευή.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 To csc country iso δείχνει την προέλευση της συσκευής από το phone info; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 θα μας πεις τα settings που εβαλες!!:p !και κατι ακομα τον δοκιμαζω και εγω τον ultimate kernel αλλα η απορια μου ειναι οτι ενω στo stweaks default γραφει row ενω ειναι tripndroid ιο scheduler!!!ειναι bug η και σε εσας ειναι ετσι??και ασε που πρώτη φορά βλεπω τετοιο ιο scheduler tripndroid!! οσο και να εψαξα δεν βρηκα καμια πληροφορία για το πως δουλεύει ο συγκεκριμένως!! αν εχετε κανενα link να βιαβασουμε λιγω!!εδώ είσαιhttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53450918&postcount=107 και σε εμένα έτσι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 εδώ είσαιhttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53450918&postcount=107 και σε εμένα έτσι είναι. σε ευχαριστω!!!!:D θα τον δοκιμάσω για κανενα δυο μερες να δουμε πως δουλευει!!!εβγαλε και ο lean καινουργιο κερνελ μπερδεμα!!!!:hypno: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 σε ευχαριστω!!!!:D θα τον δοκιμάσω για κανενα δυο μερες να δουμε πως δουλευει!!!εβγαλε και ο lean καινουργιο κερνελ μπερδεμα!!!!:hypno: Δοκιμασε αυτον ειναι πολυ καλος και εχει και καλη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 σε ευχαριστω!!!!:D θα τον δοκιμάσω για κανενα δυο μερες να δουμε πως δουλευει!!!εβγαλε και ο lean καινουργιο κερνελ μπερδεμα!!!!:hypno:αυτά είναι τα ωραία να μην βαριέσαι ποτέ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyLord Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 (edited) Προσπαθώ να ρουτάρω με το towelroot αλλά δεν τα καταφέρνω. Εχω γερμανικό note3 4.4.2. Κατέβασα το apk το εγκατέστησα πάτησα το let it ra1n ή όπως το λέει αλλά μετά το reboot δεν βλέπω root, έβαλα και το supersu που λέει παραπάνω ένας φίλος αλλά βγάζει μήνυμα ότι το SU binary δεν είναι εγκατεστημένο και κλείνει. Έχω μπει στον πειρασμό να βάλω custom κλπ αλλά τουλάχιστον για αρχή ενα root μέχρι να βρω χρόνο να ασχοληθώ χρειάζεται.... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Edit: Άκυρο παιδιά, μόλις είδα ότι δεν δουλεύει με τον κερνελ μου (3.4.0-636608 ) Edited June 19, 2014 by MyLord Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 (edited) Κι εγώ έχω γερμανικό με 4.4.2. και τώρα είδα για το towel για το οποίο διαβάζω ήδη τρέξανε να βγάλουνε update. Δε θέλω για την ώρα να γράψει το Knox και διστάζω κάπως. Παρότι βλέπω αναφορές ότι παρέμεινε 0. Όποιος έχει νεώτερα ή το δοκιμάσει μας το λέει. Η βασική μου έγνοια για ροοτ ήταν για την ηχογράφηση τηλεφωνημάτων. EDIT: Απ' ότι βλέπω στο XDA δεν θα λειτουργήσει με τον δικό μου κέρνελ. 3.4.0-636608 (Feb 27th Kernel) και ΝΒ1 EDIT2: Τελικά το δοκίμασα και ΔΕΝ λειτούργησε... :-( Διάβασα βέβαια ότι και σε κάποιους άλλους δεν λειτούργησε και όταν αναβαθμίσανε το τηλέφωνο έγινε ροοτ. Άρα κάποια αλλαγή θα κανε στο τηλέφωνο. Edited June 19, 2014 by Logi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Παιδιά έβαλα τον καινούριο lean kernel εδώ και δύο μέρες και είναι φοβερός.Γρήγορος με φοβερή μπαταρία.Από την δεύτερη φόρτιση είδα μεγάλη διαφορά σε σχέση με τους άλλους.Αξίζει να τον δοκιμάσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Παντα ηταν φοβερος ο lean. Δε χρειαζεται επισης κανενα προγραμμα για ρυθμιση του κερνελ :-) Διαβασα και γω καλα σχολια για τον 3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Και εγώ τον έχω αφήσει με τις default ρυθμίσεις,δεν πείραξα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Για δώστε λίγο λινκ Παίδες... Ειναι εύκολο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Για δώστε λίγο λινκ Παίδες... Ειναι εύκολο; http://androtransfer.com/?developer=imoseyon&folder=hlte-others Είναι ο V3.0 ο πρώτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 http://androtransfer.com/?developer=imoseyon&folder=hlte-others Είναι ο V3.0 ο πρώτος. Thanks φιλε... Για να τον δοκιμάσουμε και αυτόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 έβαλα λειν κερνελ μου έβαλε και μια εφαρμογή nxtweax αλλά λέει ότι δεν υποστηρίζετε από τον κερνελ σε εσάς;;; να την σβήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 έβαλα λειν κερνελ μου έβαλε και μια εφαρμογή nxtweax αλλά λέει ότι δεν υποστηρίζετε από τον κερνελ σε εσάς;;; να την σβήσω; Αυτη η εφαρμογη ειναι απο τον ultimate μηπως τον δοκιμασες χθες η σημερα? Ναι σβηστην Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Αυτη η εφαρμογη ειναι απο τον ultimate μηπως τον δοκιμασες χθες η σημερα? Ναι σβηστην Ναι όντως να είσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Λοιπόν παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Έχω την τελευταία έκδοση της TWRP recovery, αλλά μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα:δε με αφήνει να σβήσω cache και dalvik cache, δείχνοντας μήνυμα ότι δεν μπορούσε να τα κάνει mount. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts