Hierophant Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Καλημέρα παιδιά σε όλους Αυριο με το καλό θα είμαι κάτοχος του note 3 Θα ήθελα να ξέρω οταν ανοίξω τη συσκευασία υπάρχει κάποιο σημείο που πρέπει να προσέξω; Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες με πολλούς όρους,στη χρήση υπάρχει κάποιο σημείο άξιο προσοχής; Διάβασα αρκετές περιπτώσεις όπου υπερθερμαίνεται το κινητό ειδικά μια περίπτωση όπου κάποιος το άλλαξε 3 φορές. Τί γίνεται με τις αναβαθμίσεις; Υπάρχει τρόπος να το δοκιμάσω αυτό με την υπερθέρμανση ώστε όσο μας καλύπτει η εγγύηση να προβώ σε ενέργεια; Μήπως διάβαζες το νήμα του S4; Υπερθέρμανση στο Note 3 δεν υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο αναβαθμιση εχω το εξης προβλημα!! το wifi το εχω ρυθμισει στην επιλογη "μονο οταν ειναι συνδεδεμενο" ωστε να μην μενει ολη την ωρα ανοιχτο. τωρα μενει σβηστο τελειως.μολις το πατησω να ανοιξει κολλαει και δειχνει οτι δεν ανοιγει αλλα μπορεις να σερφαρεις! μονο με επανεκινηση στρωνει!!καποια βοηθεια? https://imageshack.com/f/hjRqjOzOp http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/631/RqjOzO.png Edited September 16, 2014 by serkos Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Και απο την μπαταρία του ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν ξερω για εσας... Φυσικά πριν την kitkat είχε ακόμα καλύτερη μπαταρία. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Καλησπέρα πόσο θεωρείται ότι θα ήταν μια λογική τιμή για να βάλω προς πώληση το τηλέφωνο μου αγορασμένο την άνοιξη και δώρο θήκη spigen και δεδομένου ότι καινούργιο κάνει γύρω στα 420 νομίζω ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Θεωρώ ότι 350-360 είναι μια καλή τιμή. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Παιδιά καλησπέρα, Εδώ και καιρό χρησιμοποιούσα το ACR για εγγαφή κλήσεων που κάνω με το Note 3 (και τα 2 voice streams)... Δυστυχώς μετά την αναβάθμιση σε KitKat τα πράγματα άλλαξαν και δεν γίνεται πλέον η εγγραφή. Μετά από έρευνα στο play store είδα ότι οι ξένοι από τον Μάιο έχουν πάει σε updates από τους παρόχους. Εμείς ακόμα είμαστε σε baseband version C ενώ πχ. Φιλανδία στο F (βλ. φωτο). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί είναι θέμα σημαντικό για εμένα η εγγραφή. Μπορούμε να κάνουμε κάποιο update εμείς εκτός Carrier? Τι μπορούμε να κάνουμε για να κάνουμε εγγραφή κλήσεων σε μαμίσιο κινητό (χωρίς ροοτ)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Μήπως διάβαζες το νήμα του S4; Υπερθέρμανση στο Note 3 δεν υπάρχει... φυσικά και υπήρχαν αυτά τα προβλήματα και Πόλα παιδιά από εδώ αλλάξανε συσκευές όπως και προβλήματα με τρέμουλο στην κάμερα. αλλά αυτά ήταν στις αρχές στα πρώτα κινητά που κυκλοφορισαν εμένα αν και το πήρα την ίδια μέρα κυκλοφορίας δεν είχε τέτοια θέματα αλλά καιρό έχουμε να ακούσουμε και από άλλον οπότε φίλε μου μην το φοβάσαι μια χαρά θα είναι η συσκευή σου δεν πρέπει να προσέξεις τίποτα περισσότερο από τα νορμάλ. καλορίζικο. ..και καλός μας ήρθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Παιδιά καλησπέρα, Εδώ και καιρό χρησιμοποιούσα το ACR για εγγαφή κλήσεων που κάνω με το Note 3 (και τα 2 voice streams)... Δυστυχώς μετά την αναβάθμιση σε KitKat τα πράγματα άλλαξαν και δεν γίνεται πλέον η εγγραφή. Μετά από έρευνα στο play store είδα ότι οι ξένοι από τον Μάιο έχουν πάει σε updates από τους παρόχους. Εμείς ακόμα είμαστε σε baseband version C ενώ πχ. Φιλανδία στο F (βλ. φωτο). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί είναι θέμα σημαντικό για εμένα η εγγραφή. Μπορούμε να κάνουμε κάποιο update εμείς εκτός Carrier? Τι μπορούμε να κάνουμε για να κάνουμε εγγραφή κλήσεων σε μαμίσιο κινητό (χωρίς ροοτ)... update μπορείς να κάνεις και manual (με odin ) οποιαδήποτε χώρας (κατά προτίμηση ευρωπαϊκής για να μην χάσεις εγγύηση) , http://www.sammobile.com/firmwares/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 update μπορείς να κάνεις και manual (με odin ) οποιαδήποτε χώρας (κατά προτίμηση ευρωπαϊκής για να μην χάσεις εγγύηση) , http://www.sammobile.com/firmwares/ Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο από την χώρα που θα διαλέξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο από την χώρα που θα διαλέξω? Να μην είναι branded (πχ Vodafone...) και Build date (όσο ποιο καινούργια τόσο καλύτερα) .το update που αναφέρεις https://bitbucket.org/copluk/acr/issue/82/note-3-lte-sm-n9005-kitkat-call-recording είναι αυτό ; (είναι rom Singapore ,χάνεις εγγύηση!!) εάν θέλεις πέρνα μια από τις τελευταίες ευρωπαϊκές μήπως φτιάξει.... Edited September 18, 2014 by Sofos_5 Προσθήκη Παράθεσης μηνύματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο αναβαθμιση εχω το εξης προβλημα!! το wifi το εχω ρυθμισει στην επιλογη "μονο οταν ειναι συνδεδεμενο" ωστε να μην μενει ολη την ωρα ανοιχτο. τωρα μενει σβηστο τελειως.μολις το πατησω να ανοιξει κολλαει και δειχνει οτι δεν ανοιγει αλλα μπορεις να σερφαρεις! μονο με επανεκινηση στρωνει!!καποια βοηθεια? https://imageshack.com/f/hjRqjOzOp http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/631/RqjOzO.png Αυτο ακριβως μου εκανε και εμενα μετα το τελευταιο update, κρατησε περιπου 20 μερες και μετα σταματησε και πλεον δουλευει κανονικα οπως πριν. Δεν του εκανα επαναφορα, αδιαφορία και βαρεθηκε στο τελος..:p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Να μην είναι branded (πχ Vodafone...) και Build date (όσο ποιο καινούργια τόσο καλύτερα) .το update που αναφέρεις https://bitbucket.org/copluk/acr/issue/82/note-3-lte-sm-n9005-kitkat-call-recording είναι αυτό ; (είναι rom Singapore ,χάνεις εγγύηση!!) εάν θέλεις πέρνα μια από τις τελευταίες ευρωπαϊκές μήπως φτιάξει.... πχ. Να δοκιμάσω κάτι τέτοιο? Σόρρυ για τις ερωτήσεις αλλά είμαι ασχετος με τα mods... Aυτό θεωρείτε non-branded? 1000 ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dandal Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Μήπως διάβαζες το νήμα του S4; Υπερθέρμανση στο Note 3 δεν υπάρχει... Παράθεση από Spanomarkidis > Πριν λιγο μου αντικατεστησαν για τριτη φορα το note3 αυτην την φορα για υπερθερμανση αντε να δουμε ποτε θα πετυχω το σωστο ! Έχει ένα topic ανάλογο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φυσικά και υπήρχαν αυτά τα προβλήματα και Πόλα παιδιά από εδώ αλλάξανε συσκευές όπως και προβλήματα με τρέμουλο στην κάμερα. αλλά αυτά ήταν στις αρχές στα πρώτα κινητά που κυκλοφορισαν εμένα αν και το πήρα την ίδια μέρα κυκλοφορίας δεν είχε τέτοια θέματα αλλά καιρό έχουμε να ακούσουμε και από άλλον οπότε φίλε μου μην το φοβάσαι μια χαρά θα είναι η συσκευή σου δεν πρέπει να προσέξεις τίποτα περισσότερο από τα νορμάλ. καλορίζικο. ..και καλός μας ήρθες. Καλώς σας βρήκα,κάνω τα πρώτα βήματα μου τώρα απλα υπέροχο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) πχ. Να δοκιμάσω κάτι τέτοιο? Σόρρυ για τις ερωτήσεις αλλά είμαι ασχετος με τα mods... Aυτό θεωρείτε non-branded? 1000 ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Δεν είναι mod (update αλλά manual) κάνε αυτή http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=34651 (Hungary ) διάβασε Instructions ,θα χρειαστείς και Kies3 από εδώ για drivers http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/ .να πάρεις μια ιδέα Edited September 16, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jntaras Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Πάντως εχετε παρατηρησει εσεις πολυ γρηγορη φορτιση με το φορτιστη του?Εχθες απο 12% σε 75 πηγε σε 40 λεπτα..γρήγορα δεν ειναι; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλυτερη απο του s4. εχει τον καλυτερο αισθητηρα τον r πανω. πολυ καλυτερη απο του s3. διοτι ειχα πριν το s3. Να λέμε την αλήθεια επειδή και εγω ειχα s3 μου φαινοταν καλυτερη η καμερα του σε γενικές γραμμες,ειδικα οι φωτο με το φλας στο νοτε δεν μου αρεσουν καθολου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtheod Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλησπέρα!Εδώ και κάποιες μέρες ο χρόνος φόρτισης του κινητού έχει φτάσει τις 6 ώρες ενώ μέχρι τώρα φόρτιζε σε 90 λεπτά..κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jntaras Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλησπέρα!Εδώ και κάποιες μέρες ο χρόνος φόρτισης του κινητού έχει φτάσει τις 6 ώρες ενώ μέχρι τώρα φόρτιζε σε 90 λεπτά..κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει? Στην ίδια πρίζα?Γιατι και στις διακοπές που στο νησί εχουμε χαμηλοτερη τάση αργούσε περισσότερο.Μήπως παίζει κατι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtheod Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Στην ίδια πρίζα?Γιατι και στις διακοπές που στο νησί εχουμε χαμηλοτερη τάση αργούσε περισσότερο.Μήπως παίζει κατι τέτοιο; Ναι,ίδια πρίζα,ίδιος φορτιστής.Το έχω παρατηρήσει και σε διαφορετική πρίζα.Τέσπα..θα το παρακολουθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Πάντως εχετε παρατηρησει εσεις πολυ γρηγορη φορτιση με το φορτιστη του?Εχθες απο 12% σε 75 πηγε σε 40 λεπτα..γρήγορα δεν ειναι; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να λέμε την αλήθεια επειδή και εγω ειχα s3 μου φαινοταν καλυτερη η καμερα του σε γενικές γραμμες,ειδικα οι φωτο με το φλας στο νοτε δεν μου αρεσουν καθολου! του s3 λες καλυτερη καμερα? δες τι φωτο εχω ανεβασει απο το νοτε στο αυτοματο και σε hdr στο νημα για τις φωτο του note3 και στο νημα "ποιο κινητο βγαζει τις καλυτερες φωτο" και πες μου. βραδυνες εχω αλλα εχει μεσα προσωπα και δεν μπορω να τις βαλω. εχει καλυτερη φωτο το νοτε 3 για μενα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Να σας πω κι εγώ που τα έχω και τα δύο και έχω κάνει τις συγκρίσεις εκτεταμένα. Η διαφορά τους είναι πολύ μεγάλη υπέρ του note. Εκεί που υπερτερεί το s3 είναι ότι έχει πιο δυνατό led-flash.Κατα τα αλλα,αν και το s3 βγαζει πραγματικα ωραιες φωτο, του note ειναι αλλού χωρις την παραμικρή αμφιβολια. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akism Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ναι,ίδια πρίζα,ίδιος φορτιστής.Το έχω παρατηρήσει και σε διαφορετική πρίζα.Τέσπα..θα το παρακολουθήσω. Μήπως όταν φορτίζει δεν κοιμάται και δουλεύουν οι πυρήνες στο τέρμα; :worry: Παράθεση Akism :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Μήπως όταν φορτίζει δεν κοιμάται και δουλεύουν οι πυρήνες στο τέρμα; :worry:Θα είχε και battery drain. Ας το κάνει μια επανεκκίνηση και να δοκιμάσει με άλλο φορτιστή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagos12 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Γειά σας είμαι ενδιάμεσα στο να πάρω το Note 3 αλλά με δελεάζει και το s5,υπάρχει κάποιος που έχδει και τα δύο;Ποιό θα μου προτείνατε και γιατί ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλησπερα ,καλύτερα να ρωτήσεις στο σωστο θέμα ώστε να μην βγαίνουμε off topic . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει η αλλαγή bezel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts