Prattein_Aloga Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Χαιρετω. Σημερα ειδα για πρωτη φορα το εικονιδιο ψηλα στη μπαρα,που μοιαζει με σταγονα και γραφει τοποθεσια,να αναβοσβηνει. Επειδη δεν μου το εχει ξανακανει,ή δεν το εχω δει εγω ξανα,γι αυτο ρωταω τι μπορει να ειναι. Το εικονιδιο,το εχω μονιμως ανοιχτο. Εκεινη τη στιγμη καποια εφαρμογη ζητησε να ξερει τη θεση σου οποτε ενργοποιηθηκε. Δυο περιπτωσεις: 1) ειτε ειναι καποια καινουρια εφαρμογη που εβαλες (οποτε γι'αυτο δεν το ειχες ξαναδει). 2) το εχει ξανακανει σε φαση που δεν το προσεχες :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Παιδιά το note 3 είναι το μοντέλο Ν9005 με 4g και 32gb μνήμη, σωστά; Δεν υπάρχει άλλη έκδοση; Επίσης κάπου διάβασα σε ένα review, ότι καταγράφει video μεγαλύτερο από full hd, νομίζω λέγεται 2160p. Ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Παντός σήμερα μου ήρθε άλλη μια μικρή αναβάθμιση για το note 3 Όπως φαίνεται και από την έκδοση kernel με ημερομηνία 28 Ιουλίου 2014 :) Και σε μένα ήρθε. Μόλις διαπίστωσα ότι στο Samsung keyboard προστέθηκαν τα τονισμένα φωνήεντα στο ίδιο button το γράμματος. Δηλ στο α έχει μαζί και το ά αλλά σε μικρότερο μέγεθος. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη αλλαγή. Το μέγεθος της αναβάθμισης ήταν 19ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Εκεινη τη στιγμη καποια εφαρμογη ζητησε να ξερει τη θεση σου οποτε ενργοποιηθηκε. Δυο περιπτωσεις: 1) ειτε ειναι καποια καινουρια εφαρμογη που εβαλες (οποτε γι'αυτο δεν το ειχες ξαναδει). 2) το εχει ξανακανει σε φαση που δεν το προσεχες :) Ευχαριστω πολυ.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Παιδιά το note 3 είναι το μοντέλο Ν9005 με 4g και 32gb μνήμη, σωστά; Δεν υπάρχει άλλη έκδοση; Επίσης κάπου διάβασα σε ένα review, ότι καταγράφει video μεγαλύτερο από full hd, νομίζω λέγεται 2160p. Ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει και 64 γιγα αλλά μάλλον δεν θα το βρεις στην Ελλάδα. Το μοντέλο είναι ακριβώς αυτό sm-n9005. Και όντως καταγραφεί και βίντεο 4κ όπως λέγεται. Μεγαλύτερης ανάλυσής από 1080. Απλά σε αυτή την περίπτωσή δεν μπορεί να έχει ενεργή την ψηφιακή σταθεροποίηση. Αλλά μικρο το κακό καθώς το βίντεο είναι εκπληκτικο και αν ψάξεις και συγκρίσεις η ποιοτητα του συναγωνίζεται Dslr στο παραγόμενο αποτέλεσμά. Θέλεις βεβαία μεγάλη και γρήγορη κάρτα καθώς γραφεί πολύ μεγάλα αρχεία. Γκρίνια #5. Όταν είχαν διαβάσει ότι κατά τη διάρκεια της εγγραφής βίντεο 1080 μπορεί να πάρει και φωτός ειχα χαρεί καθώς η κανον d550 που έχω το κάνει αλλά όταν τραβήξεις τη φωτο το βίντεο κάνει ένα στιγμιαίο παγωμα. Είπα ότι εδώ αυτό δεν θα γινόταν λόγω πολύ ισχυρών χαρακτηριστικών. Τελικά όμως γίνεται και εδώ. Οπότε απλά χαλάει την ροή του βίντεο η φωτο. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Υπάρχει και 64 γιγα αλλά μάλλον δεν θα το βρεις στην Ελλάδα. Το μοντέλο είναι ακριβώς αυτό sm-n9005. Και όντως καταγραφεί και βίντεο 4κ όπως λέγεται. Μεγαλύτερης ανάλυσής από 1080. Απλά σε αυτή την περίπτωσή δεν μπορεί να έχει ενεργή την ψηφιακή σταθεροποίηση. Αλλά μικρο το κακό καθώς το βίντεο είναι εκπληκτικο και αν ψάξεις και συγκρίσεις η ποιοτητα του συναγωνίζεται Dslr στο παραγόμενο αποτέλεσμά. Θέλεις βεβαία μεγάλη και γρήγορη κάρτα καθώς γραφεί πολύ μεγάλα αρχεία. Γκρίνια #5. Όταν είχαν διαβάσει ότι κατά τη διάρκεια της εγγραφής βίντεο 1080 μπορεί να πάρει και φωτός ειχα χαρεί καθώς η κανον d550 που έχω το κάνει αλλά όταν τραβήξεις τη φωτο το βίντεο κάνει ένα στιγμιαίο παγωμα. Είπα ότι εδώ αυτό δεν θα γινόταν λόγω πολύ ισχυρών χαρακτηριστικών. Τελικά όμως γίνεται και εδώ. Οπότε απλά χαλάει την ροή του βίντεο η φωτο. Κατάλαβα. Άρα αξίζει και με το παραπάνω η μετάβαση από το 2 στο 3!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μου ήρθε κι εμένα η αναβάθμιση, 19.9mb Ελβετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Σε ουγγρικό δεν μου έχει έρθει καμία αναβάθμιση και ευτυχώς δηλαδή γιατί σιγά μην θυσίαζα το root για το Knox 2.0 και για να χάσω την S5 notification bar και την 4 screen δυνατοτητα. Μόνο οταν έρθει νεα έκδοση λειτουργικού αξίζει η αναβάθμιση και μόνο οταν βρεθεί τρόπος root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Σε ουγγρικό δεν μου έχει έρθει καμία αναβάθμιση και ευτυχώς δηλαδή γιατί σιγά μην θυσίαζα το root για το Knox 2.0 και για να χάσω την S5 notification bar και την 4 screen δυνατοτητα. Μόνο οταν έρθει νεα έκδοση λειτουργικού αξίζει η αναβάθμιση και μόνο οταν βρεθεί τρόπος root. Πως τα πέρασες, με xposed? 4screen τι εννοείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Πως τα πέρασες, με xposed? 4screen τι εννοείς Στην xnote τα εχουμε αυτα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (edited) Μια βοήθεια παρακαλώ. Στην 4.4.2 stock rom η lock screen είναι αυτή που μπορείς να κάνεις hover με το δάχτυλο ή βγάζει ένα λουκετάκι που κάνεις slide για να ξεκλειδώσει; Παρακαλώ όποιος μπορεί να απαντήσει μην κάνω άδικα hard reset. edit: Τό βρήκα παιδιά, μάλλον δεν δουλεύει με live wallpaper. μόλις έβαλα σταθερό φόντο ξαναδούλεψε. Edited August 14, 2014 by unemployed_ghost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (edited) Πως τα πέρασες, με xposed? 4screen τι εννοείς Ναι με xposed. Την 4 screen την έβαλα με την εφαρμογη Multiwindows plus απο το playstore. Θελει xposed framework για να δουλέψει. Λειτουργει οπως ο διαχωρισμος με 2 οθονες απλα μπορεις το καθε μερος να το χωρίσεις σε 2. Με βολευει αρκετες φορές οταν θελω να βλεπω μια αλλη εφαρμογη εχοντας παραλληλα ανοιχτους 2 browsers. Ειμαι με στοκ ρομ. Edited August 14, 2014 by Androides Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Καλησπερα στο forum. Οταν δεχομαι κληση απο προωθηση κατω στην οθονη εμφανιζεται για λιγα δευτερολεπτα η φραση "προωθηση κλησης" και επειται σβηνει. Ξερει κανεις κανενα κολπακι ετσι ωστε οταν δεχομαι κληση απο προωθηση να μην σβηνει, ετσι ωστε να ξερω οτι ειναι απο προωθηση απο τον δευτερο αριθμο μου? (πολλες φορες μεχρι να δω τον καλουντα εχει σβησει το "προωθηση κλησης" Θυμαμαι στις παλιες συσκευες υπηρχε ενα βελακι διπλα απο το ονομα η τον αριθμο του καλουντα. Υπαρχει κανενα application γιάυτην την δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KiloMeater Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Αυστριακό Νοτε3 "μαμα", στην T-Mobile, εδώ και κάνα μήνα και βάλε που το κοιτάω, update δεν έχει έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Σήμερα έκανα ενα τεστ στο antutu με το note και έβγαλε αυτό. Είναι φυσιολογικό να υποθέσω έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Γιατί να μην είναι; Μια χαρά το βρίσκω. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Παιδια τη βοηθεια σας για 2 θεματα. Εχω το ΝΟΤΕ 3 και το ΤΑΒ ΝΟΤΕ10.1 2014. Ψαχνω πως μπορω να κανω τα εξης : 1) Remote screen. Δηλαδη να βλεπω και να διαχειριζομαι απο το κινητο τη ταμπλετα και αντιστροφα. 2) Συνδεση των 2 σε ενα δικτυο ωστε η μια συσκευη να βλεπει την αλλη σαν απομακρυσμενη μνημη και να μπορω να κανω αντιγραφες αρχειων απο τη μια συσκευη στην αλλη οπως στα PC. TNX baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καλό ειναι... Οι θερμοκρασίες των ημερών αποτρέπουν ψηλότερα σκορ... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Έχω το Note 3 με official λειτουργικό, και έχω μείνει εν γνώση μου στην έκδοση 4.3. Πρόσφατα το έκανα root με το Towelroot και το Knox παρέμεινε 0x0. Αν θέλω να προχωρήσω στην επόμενη αναβάθμιση την 4.4 Kitkat τι πρέπει να κάνω; Υπάρχει τρόπος να βγάλω το Root και να προχωρήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 το πρωι εγινε καποιο update me 19mb στο αυστριακο που εχω περαν αποτ ο πλητκρολογιο που εμφανιζει και μικρα γραμματα με τονους προσεξε κανεις κατι διαφορετικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Παιδια τη βοηθεια σας για 2 θεματα. Εχω το ΝΟΤΕ 3 και το ΤΑΒ ΝΟΤΕ10.1 2014. Ψαχνω πως μπορω να κανω τα εξης : 1) Remote screen. Δηλαδη να βλεπω και να διαχειριζομαι απο το κινητο τη ταμπλετα και αντιστροφα. 2) Συνδεση των 2 σε ενα δικτυο ωστε η μια συσκευη να βλεπει την αλλη σαν απομακρυσμενη μνημη και να μπορω να κανω αντιγραφες αρχειων απο τη μια συσκευη στην αλλη οπως στα PC. TNX baxy Για το δεύτερο βάλε το es file explorer. Είναι δωρεάν διαχειριστής αρχείων και μπορείς να στείλεις απο συσκευή σε συσκευή ακόμα και να μην είναι στο ίδιο δίκτυο. Δουλεύει με WiFi direct, είναι εξαιρετικά γρήγορο και η μονη προϋπόθεση είναι να έχουν και οι δυο συσκευές ανοιχτή την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Για το δεύτερο βάλε το es file explorer. Είναι δωρεάν διαχειριστής αρχείων και μπορείς να στείλεις απο συσκευή σε συσκευή ακόμα και να μην είναι στο ίδιο δίκτυο. Δουλεύει με WiFi direct, είναι εξαιρετικά γρήγορο και η μονη προϋπόθεση είναι να έχουν και οι δυο συσκευές ανοιχτή την εφαρμογή. Ευχαριστω lordeselar. Θα το δοκιμάσω. Κοίτα ομως π@π@ρ!ε$ που γίνονται. Τόσα χρόνια και τόσες αναβαθμίσεις του Android και ακόμα χρειαζόμαστε ενα σωρό apps για να κανουμε τη δουλεία μας. *Βάλε το es file explorer για να σου επιτρέπει να κάνεις μεταφορά αρχείων από συσκεύη σε συσκευή. *Βάλε το "τα αρχεία μου" για να σε επιτρέπει να αντιγράφεις στη κάρτα μνήμης. *Εντωμεταξύ εμένα μου αρέσει ο "solid explorer" που χωρίζει την οθόνη στα 2 και έτσι έχεις ταυτόχρονα 2 φακέλους ανοιχτούς σε μία οθόνη, ότι πρέπει για το ΝΟΤΕ 3. Ότι ναναι! να γεμίζουμε εφαρμογές όχι γιατί δεν μας αρέσει το ui καποιας αλλά λόγω περιορισμών του Android. (του ανοιχτού συστήματος δηλαδή) Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Έχω το Note 3 με official λειτουργικό, και έχω μείνει εν γνώση μου στην έκδοση 4.3. Πρόσφατα το έκανα root με το Towelroot και το Knox παρέμεινε 0x0. Αν θέλω να προχωρήσω στην επόμενη αναβάθμιση την 4.4 Kitkat τι πρέπει να κάνω; Υπάρχει τρόπος να βγάλω το Root και να προχωρήσω; Εγώ κατάφερα την αναβάθμιση μόνο μέσω odin. Σε OTA ξεκίνησε αλλά κόλλαγε στο 27% το πρωι εγινε καποιο update me 19mb στο αυστριακο που εχω περαν αποτ ο πλητκρολογιο που εμφανιζει και μικρα γραμματα με τονους προσεξε κανεις κατι διαφορετικο? Την πέρασα και εγώ. (Ελβετικό AUT). Ψάχνω και εγώ να δω διαφορά... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstopa Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 :respect::respect:Ετυμολογία σιχαίνομαι < ελληνιστική κοινή σικχαίνω < σικχός Ρήμα σιχαίνομαι, παρατ.: σιχαινόμουν, στιγμ. μέλλ.: θα σιχαθώ, αόρ.: σιχάθηκα , μτχ.π.π.: σιχαμένος θεωρώ κάτι τόσο αηδιαστικό, ώστε να αποφεύγω την επαφή μαζί του :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Έχω το Note 3 με official λειτουργικό, και έχω μείνει εν γνώση μου στην έκδοση 4.3. Πρόσφατα το έκανα root με το Towelroot και το Knox παρέμεινε 0x0. Αν θέλω να προχωρήσω στην επόμενη αναβάθμιση την 4.4 Kitkat τι πρέπει να κάνω; Υπάρχει τρόπος να βγάλω το Root και να προχωρήσω; Αν ισχύει ότι και στα υπόλοιπα κινητά , τότε πρέπει να κάνεις full Unroot μέσα από τις ρυθμίσεις του superuser, υπάρχει τέτοια επιλογή, απεγκατάσταση βέβαια όλων των εφαρμογών που θέλουν ρουτ, επανεκκίνηση και λογικά θα είσαι Οκ Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts