maximos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παιδιά τι είναι τα μέσα και μου τρώνε την μπαταρία; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παιδιά τι είναι τα μέσα και μου τρώνε την μπαταρία; συνήθως είναι η διαδικασία μετά από ρειστερτ που διαβάζει την sd . έχει παρατηρηθεί συχνά να τρώει πολύ μπαταρία και αν δεν στρώσει με ρεισταρτ η λύση είναι φορματ της κάρτας. Βέβαια θα πάρεις όλα τα αρχεία στο pc μετά φορματ και τα ξανά περνάς. το φορματ αν δεν μπορείς να το κάνεις με καρντρειντερ κάνε το από τις ρυθμίσεις του κινητού. το έχω κάνει παλαιότερα στο note1 και έστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Και με Force Stop της εφαρμογής σταματάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παιδιά καλησπέρα υπάρχει κανένας που να του έχει έρθει η 4.4.2 παρακαλώ να μου απαντήσετε για ελληνικά όχι τα άλλα, και κατά προτίμηση από πλαίσιο! Φιλαρακι και εγω απο πλαισιο το εχω παρει και ακομα τιποτα...πιστευω ομως πως σιγα σιγα ερχεται η ωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Θελω να κανω την εξης ερωτηση..υπαρχει καποια εφαρμογη που ενω ειναι σβηστη η οθονη ν παταω τ πληκτρο τς εντασης και να ανοιγει ο φακος; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Σιγουρα γινεται αν εισαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Θελω να κανω την εξης ερωτηση..υπαρχει καποια εφαρμογη που ενω ειναι σβηστη η οθονη ν παταω τ πληκτρο τς εντασης και να ανοιγει ο φακος; με ρουτ με xposed και αυτήν την εφαρμογή μπορείς να το κάνεις καθώς και πολλά άλλα. https://play.google.com/store/apps/details?id=ma.wanam.xposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 με ρουτ με xposed και αυτήν την εφαρμογή μπορείς να το κάνεις καθώς και πολλά άλλα. https://play.google.com/store/apps/details?id=ma.wanam.xposed Σιγουρα γινεται αν εισαι root. Δεν το γλιτωνω το root δηλαδη για πολλα πραγματα..σ κανα 3 μηνο λογικα θ το κανω!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Έχεις απόλυτο δίκιο, ειδικά στο βίντεο είναι τα χάλια τους τα μαύρα σε εσωτερικά ή τέλος πάντων πιο σκοτεινά σημεία. Και αυτό και το S4. Επειδή δε είχα αγοράσει σχεδόν όλες τις τοπ συσκευές για δοκιμή το τελευταίο καιρό, το ίδιο και χειρότερο είναι και το LG G2!! Μιλάω πάντα για το βίντεο που δυστυχώς δε κρατάει καμιά ρύθμιση, ευτυχώς το νέο S5 θα έχει πολύ πιο φωτεινά βίντεο και hdr! ! Ας ελπίσουμε να δώσουν το update και στο δικό μας. Και κλείνοντας να πω ότι τα καλύτερα βίντεο με διαφορά σε τέτοιες συνθήκες τα δίνουν τα Nokia, κυρίως το 1020 που είχα, αλλά έκπληξη για μένα είναι το nexus 5 μου που είναι πιο φωτεινό και σαφώς καλύτερο σε αποτέλεσμα στα εσωτερικά βίντεο απ τα τοπ Samsung (note 3 k S4) . Ακόμα θετική έκπληξη είναι και το μικρό S4 mini που έχω για 2 η συσκευή αυτές τις μέρες που τα βίντεο του είναι πιο φωτεινά σε αντίστοιχες συνθήκες! Όπως και να έχει εγώ περιμένω πως με κάποιο update θα δώσουν τουλάχιστον το hdr στο βίντεο ή έστω να κρατάει τη φωτεινότητα που του έχεις ορίσει απ τα settings όταν πατάς το rec Καλά θα είναι να δώσουν αναβάθμιση αλλά φοβάμαι ότι δε θα γίνει. Τώρα που βγήκε το S5 θα ασχολούνται με αυτό για να βελτιώσουν τα οποια κουσούρια που θα αναφερθούν μόλις δωθεί σε κυκλοφορία. Όσο αφορά το ΝΟΤΕ 3 το πολύ πολύ να δοθεί καμιά από αυτές τις μικροαναβαθμίσεις που πρακτικά έχουν να κάνουν μόνο με τη διαχείρηση της συσκευής εσωτερικά και δε δίνουν τίποτε στην εμπειρία χρήσης. Έχεις δει ποτέ να αλλάζουν το interface της camera στο NOTE 1, 2, S2, S3, S4? Από την άλλη, ειλικρινά εύχομαι να έχεις δίκαιο και γώ άδικο και να μας ξαφνίασει ευχάριστα η Sammy. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Έχεις απόλυτο δίκιο, ειδικά στο βίντεο είναι τα χάλια τους τα μαύρα σε εσωτερικά ή τέλος πάντων πιο σκοτεινά σημεία. Και αυτό και το S4. Επειδή δε είχα αγοράσει σχεδόν όλες τις τοπ συσκευές για δοκιμή το τελευταίο καιρό, το ίδιο και χειρότερο είναι και το LG G2!! Μιλάω πάντα για το βίντεο που δυστυχώς δε κρατάει καμιά ρύθμιση, ευτυχώς το νέο S5 θα έχει πολύ πιο φωτεινά βίντεο και hdr! ! Ας ελπίσουμε να δώσουν το update και στο δικό μας. Και κλείνοντας να πω ότι τα καλύτερα βίντεο με διαφορά σε τέτοιες συνθήκες τα δίνουν τα Nokia, κυρίως το 1020 που είχα, αλλά έκπληξη για μένα είναι το nexus 5 μου που είναι πιο φωτεινό και σαφώς καλύτερο σε αποτέλεσμα στα εσωτερικά βίντεο απ τα τοπ Samsung (note 3 k S4) . Ακόμα θετική έκπληξη είναι και το μικρό S4 mini που έχω για 2 η συσκευή αυτές τις μέρες που τα βίντεο του είναι πιο φωτεινά σε αντίστοιχες συνθήκες! Όπως και να έχει εγώ περιμένω πως με κάποιο update θα δώσουν τουλάχιστον το hdr στο βίντεο ή έστω να κρατάει τη φωτεινότητα που του έχεις ορίσει απ τα settings όταν πατάς το rec Παιδιά δεν ξέρω αλλά μερικές φορές νομίζω ότι έχουμε διαφορετικά κινητά. Έχω τραβήξει επανηλλειμένως βίντεο σε ημίφως και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Έχω πάθει πλάκα με την καθαρότητα και τη διαύγεια στο βίντεο Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Προβλημαααα :@@@ αρχικα φρικαρε και νομιζε οτι ημουν στο τουρκμενισταν και ελεγε η ωρα και ο καιρος οτι ναναι... Εστειλα μνμ και δε μου το εμφανισε στην αρχικη κατασταση ουτε ανεβηκε το ατομο που εστειλα πανω πανω... οταν ηρθε η απαντηση το μνμ εξακολουθουσε να ειναι κατω... Εκανα επανεκκινηση αλλα δεν εστρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ναι και εγώ αυτό είδα στα δύο νοτε που έχω άλλο το ένα άλλο το άλλο τι τρέχει επιτέλους δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να γίνεται αυτό κάθε κινητό και διαφορετικό μια εταιρεία δεν τα βγάζει πως γίνεται αυτό περίεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλημέρα. .ρε παιδια τωρα ειδα μου εσβησε τουσ κωδικους απο τα wifi.γιατι;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Γνωστό bug της 4.4 έχει συμβεί σε πολλούς συμπεριλαμβανομενου και εμένα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Γνωστό bug της 4.4 έχει συμβεί σε πολλούς συμπεριλαμβανομενου και εμένα Ας ελπίσουμε πως θα φτιαχτεί γρήγορα γιατί είναι αρκετά εκνευριστικό... Μου το έχει κάνει και εμένα 2-3 φόρες! :wacko: Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Παιδιά δεν ξέρω αλλά μερικές φορές νομίζω ότι έχουμε διαφορετικά κινητά. Έχω τραβήξει επανηλλειμένως βίντεο σε ημίφως και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Έχω πάθει πλάκα με την καθαρότητα και τη διαύγεια στο βίντεο Συμφωνω απολυτως! Εχω βιντεοσκοπησει σε ολες τις συνθηκες και τα αποτελεσματα ηταν παντα περαν του αναμενομενου.Το βιντεο ειναι απο τα δυνατα σημεια του note 3. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstopa Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ενω εχω κλειστο το κινητο και φορτιζει εχω δει εως τωρα τουλαχιστον δυο φορες να μου αναβει το κοκκινο led ενω την εχω απενεργοποιημενη σαν λειτουργια.. πως γινετε αυτο τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drjohn1980 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ενω εχω κλειστο το κινητο και φορτιζει εχω δει εως τωρα τουλαχιστον δυο φορες να μου αναβει το κοκκινο led ενω την εχω απενεργοποιημενη σαν λειτουργια.. πως γινετε αυτο τωρα... Τι Εννοείς? Όταν είναι απενεργοποιημενο και φορτιζει πάντα ανάβει το κόκκινο Led. Όταν φορτίσει γίνεται πράσινο μέχρι να το αποσυνδέσεις από την μπριζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smarianina Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 καλημέρα στη παρέα.. παιδιά έχω το note 3 με την εκδοση 4.3 και έχω εγκατστήσει αρκετά παιχνίδια και εφαρμογές...όταν θα κάνω αναβάθμιση από 4.3 σε 4.4 θα χαυεί ότι έχω εγκαταστήσει και θα χαθεί και ότι άλλο έχω κάνει στο κινητό (πχ ρυθμίσεις και κεντρικές σελίδες); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Συμφωνω απολυτως! Εχω βιντεοσκοπησει σε ολες τις συνθηκες και τα αποτελεσματα ηταν παντα περαν του αναμενομενου.Το βιντεο ειναι απο τα δυνατα σημεια του note 3. Τι να πω βρε φίλε truckman. Προχθές τραβούσε βίντεο η κόρη μου σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό και βγήκε εξαιρετικό. Το ίδιο βίντεο το τράβηξε φίλος με κανονική καλή βιντεοκάμερα και οι διαφορές στην εικόνα ήταν ελάχιστες. Από την άλλη οι γκρίνιες είναι από έμπειρα μέλη. Δεν μπορεί κάποιο δίκιο θα έχουν Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrandeJim Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλημέρα στην παρέα... Είμαι ευτυχής κάτοχος του note εδώ και δύο μέρες αλλά έχω ένα μικρό προβληματάκι. Όταν ανοίγω το YouTube σε μικρό παράθυρο μετά από λίγο κολλάει η εφαρμογή (σας να μην λειτουργεί το touch πάνω από το σημείο του παραθύρου) και αναγκάζομαι να την κλείνω από το task manager! Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο τίποτα παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Τι να πω βρε φίλε truckman. Προχθές τραβούσε βίντεο η κόρη μου σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό και βγήκε εξαιρετικό. Το ίδιο βίντεο το τράβηξε φίλος με κανονική καλή βιντεοκάμερα και οι διαφορές στην εικόνα ήταν ελάχιστες. Από την άλλη οι γκρίνιες είναι από έμπειρα μέλη. Δεν μπορεί κάποιο δίκιο θα έχουνAντωνη πιθανοτατα να παιζουν διαφορετικες παρτιδες κινητων.Πριν παρω τα δικα μου ειχα δοκιμασει ενα σε περιπτερο της σαμυ στο mall και αλλο ενα στη voda της περιοχης μου και ηταν ξεκαθαρο οτι οι καμερες τους ειχαν θεμα,το ειχα γραψει κι εδω.Αυτα που εχω εγω δεν εχουν κανενα θεμα ουτε με εστιαση,ουτε με βιντεο,ουτε με παρεμβολες του wifi,ουτε με τιποτα.Την προηγουμενη εβδομαδα μαλιστα που ειχε γενεθλια ο γιος μου,τραβηξα αρκετα βιντεο και σε κανονικο φωτισμο και σε χαμηλο και ηταν ολα εξαιρετικα.Ειδικα καποια που τραβηξα στο δωματιο που επαιζαν με το ps3 και ειχε πολυ χαμηλο φωτισμο,εδωσα ρεστα,δεν πιστευα αυτο που εβλεπα.Τωρα για να γκρινιαζουν καποιοι κατι θα υπαρχει στα δικα τους,τι να πω? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 καλημέρα στη παρέα.. παιδιά έχω το note 3 με την εκδοση 4.3 και έχω εγκατστήσει αρκετά παιχνίδια και εφαρμογές...όταν θα κάνω αναβάθμιση από 4.3 σε 4.4 θα χαυεί ότι έχω εγκαταστήσει και θα χαθεί και ότι άλλο έχω κάνει στο κινητό (πχ ρυθμίσεις και κεντρικές σελίδες); Θεωρητικά δεν θα χαθεί τίποτα. Πάντως καλό είναι να πάρεις ένα backup για σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 παιδια να ρωτησω κατι...εχθες μου ηρθε η αναβαθμηση κιτ κατ και την εκανα....μετα απο αυτο στην οθονη κλειδωματος μου εμφανιζε και την καμερα...ολα καλα μεχρι εδω. Αργοτερα μου ηρθε και αλλη μια αναβαθμηση και την εκανα και αυτη αλλα μετα η καμερα δεν φενοτανε στην οθονη κλειδωματος.Πως μπορω να την κανω να φενεται στην οθονη κλειδωματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Έχω αγοράσει το κινητό μου από μαγαζιά skroutz και είναι η συσκευή μου orange France. Όταν θα μου έρθει η αναβάθμιση σε kit kat την κάνω άφοβα ή πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts