Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τις τελευταιες μικρες αναβαθμισεις το γ@@@νε το κινητο απο αποψη μπαταριας......Η εξυπνη διαχειριση τους μαρανε

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Δουλεύει σωστά η εξυπνη διαχείρηση;Γιατί στο δικό μου δεν δουλεύει (ουγγαρίας)

Δουλεύει κανονικά, δεν εχω κάποιο πρόβλημα.

Όταν λες δεν σου δουλεύει, τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις;

Γενικα η εξυπνη διαχείρηση πως λειτουργει ?

Και κατι αλλο, μπορει καποιος να μου πει πως ειναι το βυσμα των ακουστικων , το καρφακι που λεμε, γιατι θελω να παρω ενα καλωδιο και να το συνδεσω στο AUX του αυτοκινητου.

Ρε μάγκες, μια ερώτηση...

Όποτε περνάω rom και περνάω τις επαφές, εμφανίζονται μικρές σ' ένα κύκλο οι φωτογραφίες και κάθε φορά πρέπει να τις ξαναπερνάω μια μια για να φαίνονται κανονικά...

Επειδή έχει καταντήσει εκνευριστικό, πως σκ@#$@α γίνεται να μένουν μόνιμα μεγάλες οι φωτογραφίες στις επαφές? Υπάρχει τρόπος? Κάποιο app? Κάτι, οτιδήποτε!!

Γενικα η εξυπνη διαχείρηση πως λειτουργει ?

Σου δίνει την δυνατότητα να σταματάς τις εφαρμογές που δεν θέλεις να τρέχουν στο background και έτσι να κάνεις εξοικονόμηση ενέργειας.

Δουλεύει κανονικά, δεν εχω κάποιο πρόβλημα.

Όταν λες δεν σου δουλεύει, τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις;

Όταν πατούσα στον χώρο αποθήκευσης έκανε συνεχώς σάρωση χωρίς να τελειώνει.Επίσης δεν έγραφε εκτ.χρόνο μπαταρίας και δεν λειτουργούσε η βελτιστοποίηση των εφαρμογών.Προχθές μου ήρθε μία αναβάθμιση μικρή και όλα δουλεύουν μια χαρά!

Δηλαδή πρέπει όλες τις εφαρμογές που βλέπω να τις βάλω στη ρύθμιση αυτόματη βελτιστοποιηση?

Για το καλώδιο που λέω πιο πριν εννοώ, πως είναι οπτικά, γιατί υπάρχουν με τρία ασημί η με τέσσερα ασημί με μαύρα διακεκομενα ενδιάμεσα.

Δηλαδή πρέπει όλες τις εφαρμογές που βλέπω να τις βάλω στη ρύθμιση αυτόματη βελτιστοποιηση?

Για το καλώδιο που λέω πιο πριν εννοώ, πως είναι οπτικά, γιατί υπάρχουν με τρία ασημί η με τέσσερα ασημί με μαύρα διακεκομενα ενδιάμεσα.

Εγώ προσωπικά ούτε που έχω ασχοληθεί με τη βελτιστοποίηση. Τα προσαρμόζει μόνη της. Aπλά νεκρώνουν οι "messenger" εφαρμογές (κι όχι μόνο) και θέλει με κάποιο τρόπο να τις απομονώσεις. Εγώ το έχω απενεργοποιήσει τελείως.

4άρι είναι το βύσμα, είναι στέρεο ;)

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Καλησπερα,

Μου έκανε σήμερα κάτι χαζά η οθόνη. αναβόσβηνε μονη της, μια έσβηνε η φωτογραφία που έχω μπροστά μια έσβηναν τα σηματάκια από τα διαφορα app μια το ένα μια το άλλο σαν φωτορυθμικο έκανε η οθόνη, παω να το κάνω επανεκκίνηση, με τα χίλια ζόρια, γιατί μόλις πατούσα το δεξί πλήκτρο αναβόσβηνε k η καρτέλα που γραφει τερματισμός λειτουργίας επανεκκινήσει κλπ, τέλος πάντων το έκανα επανεκκίνηση k έστρωσε, εντωμεταξύ τώρα μου ήρθε αναβάθμιση λειτουργικού 59,09 MB και γραφει μεταξύ άλλον, "ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επιδιόρθωση κρίσιμη ευπάθεια ασφαλειας"

Τι παιζει ρε παιδια κολησε κανενα ιο?

Εγώ προσωπικά ούτε που έχω ασχοληθεί με τη βελτιστοποίηση. Τα προσαρμόζει μόνη της απλά νεκρώνουν οι "messenger" εφαρμογές (κι όχι μόνο) και θέλει με κάποιο τρόπο να τις απομονώσεις. Εγώ το έχω απενεργοποιήσει τελείως.

4άρι είναι το βύσμα, είναι στέρεο ;)

Σε ευχαριστώ πολύ!

Καλησπερα,

Μου έκανε σήμερα κάτι χαζά η οθόνη. αναβόσβηνε μονη της, μια έσβηνε η φωτογραφία που έχω μπροστά μια έσβηναν τα σηματάκια από τα διαφορα app μια το ένα μια το άλλο σαν φωτορυθμικο έκανε η οθόνη, παω να το κάνω επανεκκίνηση, με τα χίλια ζόρια, γιατί μόλις πατούσα το δεξί πλήκτρο αναβόσβηνε k η καρτέλα που γραφει τερματισμός λειτουργίας επανεκκινήσει κλπ, τέλος πάντων το έκανα επανεκκίνηση k έστρωσε, εντωμεταξύ τώρα μου ήρθε αναβάθμιση λειτουργικού 59,09 MB και γραφει μεταξύ άλλον, "ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επιδιόρθωση κρίσιμη ευπάθεια ασφαλειας"

Τι παιζει ρε παιδια κολησε κανενα ιο?

Κι εμένα μου το έκανε δύο-τρεις φορές, μάλλον θέμα ρομ είναι και δεν είμαι σίγουρος αν μου το ξανάκανε μετά την τελευταία αναβάθμιση

Παιδια εχω το note 3 και δεν μου δειχνει καν την ενδειξη για να ανοιξω το wifi το πηγα στο service στην samsung στην πατρα και μου ειπαν επειδη λεει ειναι αμερικανικο δεν μπορουν να το φτιαξουν και λεει ειναι χαλασμενη η πλακετα τι να κανω?

Παιδια εχω το note 3 και δεν μου δειχνει καν την ενδειξη για να ανοιξω το wifi το πηγα στο service στην samsung στην πατρα και μου ειπαν επειδη λεει ειναι αμερικανικο δεν μπορουν να το φτιαξουν και λεει ειναι χαλασμενη η πλακετα τι να κανω?

Εφόσον είναι από ΗΠΑ δεν έχει εγγύηση. Ή το πας σε τεχνικό δικό σου και τα σκας ή τα σκας στο service της Samsung ή αγοράζεις καινούργια συσκευή.

Δεν υπάρχει κάποιος φίλος σε Αμερική ή Καναδά να στείλεις το κινητό;

Φιλικά Γιώργος

Καλημέρα.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω την έξυπνη διαχείριση; Δεν ξέρω που είναι και που να τη βρω.

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω περάσει τη NORBIC

Καλημέρα.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω την έξυπνη διαχείριση; Δεν ξέρω που είναι και που να τη βρω.

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω περάσει τη NORBIC

Μην ψάχνεις μέσα στις ρυθμίσεις, είναι κανονική εφαρμογή και θα την βρεις στο συρτάρι των εφαρμογών. :)

Καταρχήν καλές γιορτές σε όλους. Δεν μπορώ να δω στις επαφές μου πλέον τις επαφές του fc. Στις ρυθμίσεις για εμφάνιση επαφών δεν μου εμφανίζει τον συγκεκριμένο λογαριασμό για επιλογή πάρα μόνο του messenger ο οποίος είναι κενός. Ήθελα να κάνω σύνδεση των κοινών επαφών αλλά δεν γίνεται. ο συγχρονισμός είναι ενεργός σε όλα. .. τι μπορώ να κάνω;
Σωτήρης

Καταρχήν καλές γιορτές σε όλους. Δεν μπορώ να δω στις επαφές μου πλέον τις επαφές του fc. Στις ρυθμίσεις για εμφάνιση επαφών δεν μου εμφανίζει τον συγκεκριμένο λογαριασμό για επιλογή πάρα μόνο του messenger ο οποίος είναι κενός. Ήθελα να κάνω σύνδεση των κοινών επαφών αλλά δεν γίνεται. ο συγχρονισμός είναι ενεργός σε όλα. .. τι μπορώ να κάνω;

Ούτε εμένα γίνεται πλέον. Έχω την εντύπωση ότι δεν υποστηρίζεται από το fb.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Ούτε εμένα γίνεται πλέον. Έχω την εντύπωση ότι δεν υποστηρίζεται από το fb.

Μάλιστα. γιατί είχα ήδη συγχρονισμένες όλες τις επαφές , απλά ίσως άλλαξε με κάποια ενημέρωση και δεν γίνεται πια. Ευχαριστώ, να σαι καλά.

Edited by sotos1979
Σωτήρης

Μάλιστα. γιατί είχα ήδη συγχρονισμένες όλες τις επαφές , απλά ίσως άλλαξε με κάποια ενημέρωση και δεν γίνεται πια. Ευχαριστώ, να σαι καλά.

Κι εγώ ξαφνικά το συνειδητοποίησα. Και όλες τις επαφές τις είχα να παίρνουν εικόνα από την συγχρονισμένη με το Facebook. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έβγαλαν. Anyway. ..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

χαιρετε..

Πριν 2 μερες μου ηρθε μια αναβαθμιση σε Lolipop.

Εχω το SM-N900 και πλεον η εκδοση του λειτουργικου ειναι 5.0

Εκδοση Kernel 3.4.39-5041972

Η πρωτη εντυπωση μου ειναι οτι η διαχειριση μπαταριας ειναι χειροτερη..

Ισχυει αυτο?

Εχει και καποιος αλλος ιδια εντυπωση ή(ακομα καλυτερα) εμπειρια? :confused::worry:

ΑΝ ισχυει αυτο,διορθωνεται καπως?

Με το προηγουμενο λειτουργικο..(νομιζω ΚιτKat),η μπαταρια ηταν ανετα μια μερα, σχεδον μετα απο καθε χρηση(παιχνιδια πχ)

Πλεον ειναι μεσημερι και ειναι ηδη στο 35% ΧΩΡΙΣ παιχνιδι.

Καμια ιδεα?

(προφανως αν εχει συζητηθει καπου αλλου ή εδω νωριτερα, μια παραπομπη θα ηταν οτι επρεπε.. :rolleyes: )

Σε Note 3 με nordic stock rom μόλις μου ήρθε αναβάθμιση 94mb μιλάει για βελτιώσεις και τώρα μου κάνει βελτιστοποίηση εφαρμογών. Μέχρι πριν 2 μέρες δεν μου είχε εμφανίσει τπτ. Για να δούμε, τι θα δούμε.

Edit: Τώρα βλέπω οτι είναι χθεσινή ενημέρωση που τελειώνει σε GPOK2 και την έχει πάρει και η Orange Πολωνίας, Ισπανίας και Γαλλίας.

Edited by Androides

χαιρετε..

Πριν 2 μερες μου ηρθε μια αναβαθμιση σε Lolipop.

Εχω το SM-N900 και πλεον η εκδοση του λειτουργικου ειναι 5.0

Εκδοση Kernel 3.4.39-5041972

Η πρωτη εντυπωση μου ειναι οτι η διαχειριση μπαταριας ειναι χειροτερη..

Ισχυει αυτο?

Εχει και καποιος αλλος ιδια εντυπωση ή(ακομα καλυτερα) εμπειρια? :confused::worry:

ΑΝ ισχυει αυτο,διορθωνεται καπως?

Με το προηγουμενο λειτουργικο..(νομιζω ΚιτKat),η μπαταρια ηταν ανετα μια μερα, σχεδον μετα απο καθε χρηση(παιχνιδια πχ)

Πλεον ειναι μεσημερι και ειναι ηδη στο 35% ΧΩΡΙΣ παιχνιδι.

Καμια ιδεα?

(προφανως αν εχει συζητηθει καπου αλλου ή εδω νωριτερα, μια παραπομπη θα ηταν οτι επρεπε.. :rolleyes: )

Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αφού πρώτα πάρεις αντίγραφα των αρχείων σου γιατί θα διαγραφούν τα πάντα) και πιστεύω θα στρώσει.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)