jstamato Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ελληνικό απο cosmote, κατεβάζω τώρα με OTA!!!! Πλάκα μου κάνεις... Τσέκαρα τώρα και OTA και Kies και μου λέει δεν υπάρχει νέο version. Είσαι με CSC Code = COS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Έχω πλέον lolllipop 5.0 :). Πως βλέπω το CSC Code? Παράθεση MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ελληνικό απο cosmote, κατεβάζω τώρα με OTA!!!! Και εγώ απο cosmote αλλά τίποτα ούτε μέσω kies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Κάτοχος ΝΟΤΕ 3 Σλοβακίας. Από ΟΤΑ μου βγάζει update 790 φευγα mb, χωρίς να βλέπω όμως ότι έχει βγει η lollipop για τα Σλοβακικα. Καλοριζικη! http://www.sammobile.com/firmwares/download/44788/N9005XXUGBOB6_N9005OXXGBOB4_ORX/ http://live.samsung-updates.com/details/42838/Galaxy_Note_3_Snapdragon/SM-N9005/ORX/N9005XXUGBOB6.html Edited March 27, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtsimb Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδια lollipop εδω και μια εβδομαδα απο cosmote. Ολα καλα αλλα τρωει μπαταρια χωρις πολλα πολλα. Πρωτες εντυπωσεις θετικες χωρις να εχει αλλαξει καιτι επι της ουσιας. Παράθεση Samsung note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδια lollipop εδω και μια εβδομαδα απο cosmote. Ολα καλα αλλα τρωει μπαταρια χωρις πολλα πολλα. Πρωτες εντυπωσεις θετικες χωρις να εχει αλλαξει καιτι επι της ουσιας. Έχεις κάνει αυτά που έχουμε πει σχετικά με το update ? Μη ρωτήσεις τί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtsimb Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 αληθεια τι???? Παράθεση Samsung note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδια lollipop εδω και μια εβδομαδα απο cosmote. Ολα καλα αλλα τρωει μπαταρια χωρις πολλα πολλα. Πρωτες εντυπωσεις θετικες χωρις να εχει αλλαξει καιτι επι της ουσιας. Ρε παιδιά πως γίνεται αυτό και εγώ απο cosmote είμαι αλλα τίποτα,τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jstamato Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ρε παιδιά πως γίνεται αυτό και εγώ απο cosmote είμαι αλλα τίποτα,τι παίζει? Αδυνατώ να πιστέψω ότι αναφέρεται ότι σε κινητά που είναι branded Cosmote (και για να το ξεχωρίσω αναφέρομαι σε αυτά που ανοίγοντας το κινητό βγάζει οθόνη COSMOTE πριν ανοίξει και στο phone Info application https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo βγάζει Code=COS) έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε 5.0. Επειδή στραβός δεν είμαι ούτε χαζός, τα παιδιά που αναφέρουν ότι το έχουν πάρει προφανώς δεν εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Εγώ πάντως που το έλαβα είμαι στοκ ρομ, όπως το πήρα από cosmote, δεν έχω πειράξει τίποτα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αδυνατώ να πιστέψω ότι αναφέρεται ότι σε κινητά που είναι branded Cosmote (και για να το ξεχωρίσω αναφέρομαι σε αυτά που ανοίγοντας το κινητό βγάζει οθόνη COSMOTE πριν ανοίξει και στο phone Info application https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo βγάζει Code=COS) έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε 5.0. Επειδή στραβός δεν είμαι ούτε χαζός, τα παιδιά που αναφέρουν ότι το έχουν πάρει προφανώς δεν εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία. Έχεις δίκιο, αν και το πήρα από cosmote, δεν βγάζει οθόνη COSMOTE στο boot. Παράθεση MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Εμφανίστηκε παλι ο δαίμονας. Σήμερα, ξύπνησα τη συσκευή στο 77%, όσο την είχα αφήσει από το βράδυ. Άρχισα να παίζω με το κινητό και κάποια στιγμή ένιωσα να καίει στην κάμερα. Κατάλαβα ότι τρέχει πάλι από πίσω. Το συγκεκριμένο μπλοκάρει τη λειτουργία της κάμερας. Οπότε ψάχνω πάλι να δω από τι είναι. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Καλησπέρα. Έχω αυτό το πρόβλημα με το air gesture. Το κάνει σε κανέναν αυτό? Το πήγα στο samsung service κ μου είπαν να το αφήσω κ να το ξανά βάλουν το λογισμικό. Εγώ λέω μήπως έχει θέμα η οθόνη. Δεν μου κάνει κανένα άλλο κόλλημα, μόνο αυτό που φαίνεται στο βίντεο. Ότι φόντο κ να βάλω το κάνει. :confused: https://www.youtube.com/watch?v=uibl3UFsXp8&feature=youtu.be Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Eiμαι με stock rom απο Ελβετια.Βλεπω οτι Ελβετια εχει δωσει αναβαθμιση αλλα εμενα δε μου βγαζει τιποτα.Εχω προσπαθησει και χειροκινητα αλλα παλι τα ιδια. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Eiμαι με stock rom απο Ελβετια.Βλεπω οτι Ελβετια εχει δωσει αναβαθμιση αλλα εμενα δε μου βγαζει τιποτα.Εχω προσπαθησει και χειροκινητα αλλα παλι τα ιδια. Κι εμένα το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 αληθεια τι???? Σε βρήσκω αδιάβαστο. :p Hard reset πριν και μετά την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtsimb Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Παράθεση Samsung note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Υπάρχει τρόπος, αν δεν κάτσει καλά η 5, να γυρίσω εύκολα στην 4.4 μέχρι να βγει η 5.2 κάποτε ? Το ρωτάω γιατί ακούω και προβλήματα από μερικούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtsimb Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 προβληματα δεν ειδα πουθενα σε ολες τις εφαρμογες. Μονο οταν δουλευω το navigon παει και μειωνει το φωτισμο της οθονης στο minimum. Κατα τα αλλα καλα, απλα παρατηρησα γρηγορη πτωση της μπαταριας. Παράθεση Samsung note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Υπάρχει τρόπος, αν δεν κάτσει καλά η 5, να γυρίσω εύκολα στην 4.4 μέχρι να βγει η 5.2 κάποτε ? Το ρωτάω γιατί ακούω και προβλήματα από μερικούς. Αν πας στην 5 δεν μπορεί να γυρίσεις στην 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Αν πας στην 5 δεν μπορεί να γυρίσεις στην 4.4 ok ευχαριστω. Μαλλον θα περιμενω την 5.2, ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την 4.4.2 και δεν βλεπω τον λογο να το ρισκαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Υπάρχει τρόπος, αν δεν κάτσει καλά η 5, να γυρίσω εύκολα στην 4.4 μέχρι να βγει η 5.2 κάποτε ? Το ρωτάω γιατί ακούω και προβλήματα από μερικούς. Φήμες λένε ότι κάποιοι το έκαναν επιτυχώς. Σίγουρα χρειάζεται πλήρης μορφοποίηση, ίσως να βάλεις το pit file και να γίνει και repartition μέσω odin. Αλλά οι περισσότεροι μάλλον δε ρισκάρουμε και δεν έχει εμφανιστεί κάποιος να μας ενημερώσει σχετικά. Αν το ψάξεις και βρεις το θάρρος να κάνεις κάτι ενημέρωσέ μας! Σε άλλες συσκευές κάποιοι γνωστοί έχουν κάνει rollback αλλά δεν ξέρω σε εμάς(samsung) τι ισχύει. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Εμφανίστηκε παλι ο δαίμονας. Σήμερα, ξύπνησα τη συσκευή στο 77%, όσο την είχα αφήσει από το βράδυ. Άρχισα να παίζω με το κινητό και κάποια στιγμή ένιωσα να καίει στην κάμερα. Κατάλαβα ότι τρέχει πάλι από πίσω. Το συγκεκριμένο μπλοκάρει τη λειτουργία της κάμερας. Οπότε ψάχνω πάλι να δω από τι είναι. Εχεις Viber? Δοκιμασε να το απεγκαταστησεις και παρακολουθησε το. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Εμφανίστηκε παλι ο δαίμονας. Άρχισα να παίζω με το κινητό και κάποια στιγμή ένιωσα να καίει στην κάμερα. Κατάλαβα ότι τρέχει πάλι από πίσω. Το συγκεκριμένο μπλοκάρει τη λειτουργία της κάμερας. Οπότε ψάχνω πάλι να δω από τι είναι. Εχεις Viber? Δοκιμασε να το απεγκαταστησεις και παρακολουθησε το. To Viber θεωρείται όντως από τις πλέον ύποπτες εφαρμογές. Όπως επίσης το yahoo messenger, γενικά εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιούν την κάμερα όπως το skype, ακόμα και task managers ή εφαρμογές για καλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 To Viber θεωρείται όντως από τις πλέον ύποπτες εφαρμογές. Όπως επίσης το yahoo messenger, γενικά εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιούν την κάμερα όπως το skype, ακόμα και task managers ή εφαρμογές για καλύτερη μπαταρία. To viber το σκέφτηκα κι εγώ γιατί το είδα να έχει βγει από τις πρασινοποιημένες όταν είχα το θέμα, και χθες το έκανα μια πρασινοποίηση την πρώτη φορά που εμφανίστηκε. Απλά το απέρριψα γιατί δεν είχα δει κάπου για χρήση της κάμερας. Και το yahoo messenger το είδα όντως κι εγώ, γίνεται μεγάλη αναφορά για όλες τις συσκευές από την αρχή εμφάνισης του προβλήματος. Σήμερα από το μεσημέρι δεν είχα κάποιο θέμα. Έχει μπει σε καραντίνα η συσκευή, λέω να φωνάξω αυτές να τα βάλουν με το δαίμονα... :lol::p Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Μόλις παρατήρησα ότι με την loli διαβάζω κανονικά σελίδες με πολυτονικό! :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts