StratosGR Δημ. February 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 http://www.sammobile.com/firmwares/download/34651/N9005XXUGNG1_N9005OXXGNG1_XEH/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Είσαι σίγουρος;Γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι της πολωνίας το XEH.Eχει δίκιο ο Στράτος,διάβασα βιαστικά το μύνημα σου,το ΧΕΗ είναι Ουγγαρίας,η Πολωνία εχει ΧΕΟ. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ευχαριστώ πολύ παίδες.Από ότι κατάλαβα δηλ,η Hungary(VDH) που βγήκε είναι braned.Νόμιζα ότι αυτός είναι ο κωδικός της χώρας.Αρά κάνω υπομονή ή περνάω της Πολωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Όταν λες ότι άλλαξες την ρύθμιση 4G εννοείς ότι έβαλες την προτεραιότητα σε WCDMA/GSM? Είδες μεγάλη διαφορά; Γιατί έχω τρομάξει (αρνητικά) με την αυτονομία της μπαταρίας στην Λολιποπ (εκτός αν έχω καμία drain app... ) ναι αυτο εννοουσα!!μολις εβγαλα την το 4g εστρωσε! αλλα καταταλλα η μπαταρια καλυτερη απο την 4.4.2 Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ευχαριστώ πολύ παίδες.Από ότι κατάλαβα δηλ,η Hungary(VDH) που βγήκε είναι braned.Νόμιζα ότι αυτός είναι ο κωδικός της χώρας.Αρά κάνω υπομονή ή περνάω της Πολωνίας. Ακριβώς έτσι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλησπέρα ! Που βλέπουμε χώρα προέλευση της συσκευής ; Δεν μας εχει έρθει κάποιο update . :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλησπέρα ! Που βλέπουμε χώρα προέλευση της συσκευής ; Δεν μας εχει έρθει κάποιο update . :-( Κατέβασε από το play store, το phone info Samsung και θα δεις από εκεί την χώρα προέλευσης του κινητού σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Κατέβασε από το play store, το phone info Samsung και θα δεις από εκεί την χώρα προέλευσης του κινητού σου. χώρα κατασκευής Vietnam γράφει ... :O και χώρα προέλευσης Γερμανία θα πάρει αναβάθμιση ; Edited February 18, 2015 by mmaria_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Λίγο υπομονή και θα πάρει κανονικά αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Και μενα Γερμανικο ειναι και τιποτα ακομα! Περιεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 παιδιά εχει γραφτεί ξανά αλλά το βάζω και εγώ.εδώ βλέπετε για τις αναβαθμίσεις στο κινητο μας! http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 (edited) εδώ βλέπετε για τις αναβαθμίσεις στο κινητο μας! http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005 Προσθέτω και αυτό: http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N9005/ Edited February 19, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Οτι το Iraq πηρε πιο γρηγορα αναβαθμιση απο Ελλαδα με προσπερναει....:lol: Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Το Germany-Vodafone τι σημαινει? Ολα τα κανονικα Note 3 δε θα παρουν την αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Οτι το Iraq πηρε πιο γρηγορα αναβαθμιση απο Ελλαδα με προσπερναει....:lol: Έτσι είναι φίλε. Μια βόμβα να ρίξουν πάει χοχοχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Το Germany-Vodafone τι σημαινει? Ολα τα κανονικα Note 3 δε θα παρουν την αναβάθμιση? Είναι Γερμανικό και είναι branded Vodafone. Θα πάρει κανονικά αναβάθμιση, αλλά πιθανώς ξεχωριστά από τα non-branded γερμανικά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μαλλον δεν εχω καταλαβει κατι καλα. Στη λιστα με τις αναβαθμισεις το λινκ αναφερει μονο Germany-Vodafone για το Φεβρουαριο. Σκετο Germany δεν υπαρχει στο λινκ αυτη τη στιγμη. Αρα το Φεβρουαριο θα λαβουν ολα τα Note 3 Germany το Lollipop και το Vodafone Branded θα λαβει κατι ''αλλο'' ξεχωριστο ή θα αναβαθμιστει μονο το Vodafone μοντελο? Sorry αν εχει εξηγηθει πιο πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μαλλον δεν εχω καταλαβει κατι καλα. Στη λιστα με τις αναβαθμισεις το λινκ αναφερει μονο Germany-Vodafone για το Φεβρουαριο. Σκετο Germany δεν υπαρχει στο λινκ αυτη τη στιγμη. Αρα το Φεβρουαριο θα λαβουν ολα τα Note 3 Germany το Lollipop και το Vodafone Branded θα λαβει κατι ''αλλο'' ξεχωριστο ή θα αναβαθμιστει μονο το Vodafone μοντελο? Sorry αν εχει εξηγηθει πιο πριν Σημαίνει ότι έχει βγει η lollipop για note 3 γερμανικά που είναι Vodafone branded/έχουν vodafone rom. Τα υπόλοιπα γερμανικά (non branded)θα αναβαθμιστουν αργότερα (θα λεει σκετο Germany). Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Εγώ έχω BTU (UK&IRE) και δεν το έχω πάρει ακόμα... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Α μαλιστα, το κανονικο μοντελο δεν υπαρχει καν στον οριζοντα για αναβαθμιση! Καλο Note 5 λοιπον! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Α μαλιστα, το κανονικο μοντελο δεν υπαρχει καν στον οριζοντα για αναβαθμιση! Καλο Note 5 λοιπον! :p Και τα υπόλοιπα κανονικά είναι.:) Υπομονή θα έρθει η 5 σε όλα! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 παιδιά χρειάζομαι βοήθεια. Έκανα αναβάθμιση μέσω odin στη lolipop. H αναβάθμιση έγινε με επιτυχία, υποτίθεται. Μετά την αναβάθμιση μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή τηλέφωνο δεν έχει εγκατασταθεί. και δεν έχω τηλέφωνο. έβαλα την πολωνική Ρομ. Τι μπορώ να κάνω για να επιλύσω το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Απ ότι βλέπω ολες οι rom που έχουν βγει, με εξαίρεση μια (πολωνική) είναι όλες branded. Υποθέτω λοιπόν πως σε καποια φάση θα γίνει ενα μπαμ και θα σκάσουν μύτη όλες οι non branded μαζί. Μένει να δούμε το πότε .... (θελω να πιστεύω μέχρι τέλος του μήνα) Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Απ ότι βλέπω ολες οι rom που έχουν βγει, με εξαίρεση μια (πολωνική) είναι όλες branded. Ακριβώς, οπότε παιδιά δεν έχει νόημα να λέτε ότι το δικό μου τηλέφωνο είναι γερμανικό, το δικό μου αγγλικό, κ.ο.κ. Μόνο τα πολωνικά έχουν πάρει αναβάθμιση μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 (edited) ρε παιδιά βοήθεια όποιος μπορεί. Είμαι με πολωνική και ο knox δεν έχει γράψει Στο ξεκάρφωτο ξεκίνησε τις επανεκκινήσεις Τι να κάνω? Δεν προλαβαίνει να φτάσει στην οθόνη κλειδώματος και κάνει ρεσταρτ. Τι να του κάνω????? να μπω να του κάνω κανένα wipe ?? και ποιο να κάνω? Edited February 19, 2015 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts