serkos Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Σημερα το νοτελι λαμβανει μια μικρη αναβάθμιση 60mb για την εξάλειψη διαφόρων bug Ελαχιστες μερες αφου ελαβε το την lollipop Αντε να Δουμε.... Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καλησπερα....απο χτες βραδυ ειμαι με την Πολωνικη Lollipop. Καλη και σταθερη φαινεται... με εχει παραξενεψει ομως το γεγονος οτι αρκετες φορες με το κινητο σε stand by πατωντας το home button δεν ξυπναει η συσκευη και χρειαζεται και δευτερο πατημα. Το παρατηρισα αρκετες φορες σημερα και δεν το εχει ξανα κανει με προηγουμενες εκδοσεις. το παρατηρισε κανενας αλλος?? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Επι του θέματος και ακόμα απάντηση δεν έδωσε κανένας. Διαφορές με την 4.4.2;;; η μονο και καλα να λεμε οτι έχουμε lolipop;;; σπιρταδα, ταχυτητα, άλλος αερας φιλε...αξιζει τουλάχιστον μια δοκιμη.. και στο λεει καποιος που δεν αλλαζει ρομ κάθε βδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Σημερα το νοτελι λαμβανει μια μικρη αναβάθμιση 60mb για την εξάλειψη διαφόρων bug Ελαχιστες μερες αφου ελαβε το την lollipop Αντε να Δουμε....Ποια χώρα πήρε το update αυτό?Δεν βλέπω κάπου κάτι σχετικό Edited February 17, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Παιδιά ξέρεις κανείς να μου πει τι είναι αυτή η τρύπα που φαίνεται στη φωτογραφία? Έχει την τρύπα και φενεται τι είναι από κάτω .δε θυμάμαι αν το είχε από την αρχή .είναι ένα τέλειο μικρό κυκλακι που δε νομίζω να έγινε από μένα. Μάλλον υπήρχε από την αρχή αλλά δε το θυμαμαι Edited February 17, 2015 by antriou23 Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ποια χώρα πήρε το update αυτό?Δεν βλέπω κάπου κάτι σχετικό Πολωνικό είναι (xeo) Αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι τρώει την μπαταρία λίγο πιο γρήγορα από χθες Μετά το update. Έκανα wipe cache ελιπζω να φτιάξει Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkapsa Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλημέρα, σε όλα τα note 3 έχει έρθει η αναβάθμιση σε lollipop? γιατί σε εμένα δεν έχει έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Πολωνικό είναι (xeo) Αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι τρώει την μπαταρία λίγο πιο γρήγορα από χθες Μετά το update. Έκανα wipe cache ελιπζω να φτιάξει Σου είναι εύκολο να μας πεις την έκδοση του κέρνελ που σου γράφει μετά και το δεύτερο update? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 3.4.0-3643614 dpi@SWDD5723#1 Tue Jan 20 23:01:04 KST 2015 Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλημέρα, σε όλα τα note 3 έχει έρθει η αναβάθμιση σε lollipop? γιατί σε εμένα δεν έχει έρθει. ούτε και σε μένα έχει έρθει κάτι ούτε μέσω kies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 ουτε σε εμενα....ιταλικο μοντελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 ούτε εμένα σε γερμανικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Πολωνικό είναι (xeo) Αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι τρώει την μπαταρία λίγο πιο γρήγορα από χθες Μετά το update. Έκανα wipe cache ελιπζω να φτιάξει Επειδή σκέφτομαι να φλασάρω κι εγώ την Πολωνική έκδοση, υποστηρίζει πλήρως τα Ελληνικά σε μενού και πληκτρολόγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Η υπομονή είναι χρυσός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Επειδή σκέφτομαι να φλασάρω κι εγώ την Πολωνική έκδοση, υποστηρίζει πλήρως τα Ελληνικά σε μενού και πληκτρολόγιο? Κανονικότατα τα ελληνικά μην το σκέφτεστε αυτό. Το θέμα με την μπαταρία νομίζω ήταν η ρύθμιση 4g στα δίκτυα. Από την στιγμή που το άλλαξα δεν κουνήθηκε το ποσοστό μπαταρίας. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλημέρα, σε όλα τα note 3 έχει έρθει η αναβάθμιση σε lollipop? γιατί σε εμένα δεν έχει έρθει. ουτε σε εμενα....ιταλικο μοντελο ούτε εμένα σε γερμανικό! Σε μερικές χώρες μόνο έχει έρθει παιδιά. Υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkapsa Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Από Kaizer το έχω πάρει, είναι γερμανικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Από Kaizer το έχω πάρει, είναι γερμανικό? Κατέβασε την εφαρμογή phone info Samsung και κοίτα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Κανονικότατα τα ελληνικά μην το σκέφτεστε αυτό. Το θέμα με την μπαταρία νομίζω ήταν η ρύθμιση 4g στα δίκτυα. Από την στιγμή που το άλλαξα δεν κουνήθηκε το ποσοστό μπαταρίας. Όταν λες ότι άλλαξες την ρύθμιση 4G εννοείς ότι έβαλες την προτεραιότητα σε WCDMA/GSM? Είδες μεγάλη διαφορά; Γιατί έχω τρομάξει (αρνητικά) με την αυτονομία της μπαταρίας στην Λολιποπ (εκτός αν έχω καμία drain app... ) ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι δεν έχεις πρόβλημα, άμα δεν έχει γράψει ο knox και η έκδοση είναι επίσημη το δέχονται κανονικά. Για την ερώτηση του Κoklas Απ' όσο γνωρίζω αν δουν ότι το CSC είναι διαφορετικό βγαίνει εκτός εγγύησης. Δυστυχώς δεν είναι μόνο θέμα Κnox. Πριν το πας στην αντιπροσωπεία πρέπει να το φλασάρεις με την Ρομ της χώρας απ' όπου πήρες το κινητό. πχ Το δικό μου από Ελβετικό CSC ΑUT τώρα έχει CSC XEO (Πολωνίας). Δεν μπορώ να το πάω έτσι στην αντιπροσωπεία. Edited February 18, 2015 by spiros2021 Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 3.4.0-3643614 dpi@SWDD5723#1 Tue Jan 20 23:01:04 KST 2015Σε ευχαριστώ.Δεν βλέπω να άλλαξε κάτι... [/color] Για την ερώτηση του Κoklas Απ' όσο γνωρίζω αν δουν ότι το CSC είναι διαφορετικό βγαίνει εκτός εγγύησης. Δυστυχώς δεν είναι μόνο θέμα Κnox. Πριν το πας στην αντιπροσωπεία πρέπει να το φλασάρεις με την Ρομ της χώρας απ' όπου πήρες το κινητό. πχ Το δικό μου από Ελβετικό CSC ΑUT τώρα έχει CSC XEO (Πολωνίας). Δεν μπορώ να το πάω έτσι στην αντιπροσωπεία.Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.Oποιαδήποτε official με διαφορετικό csc απο αυτό που πρέπει να έχει η συσκευή,την βγάζει εκτος εγγύησης και είναι απο τα πρώτα πράγματα που κοιτάνε στο service Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Μπορούν να δουν από κάπου ότι έχει αλλάξει το Csc? Γιατί και σε εμένα φαίνεται παντού μόνο το ΧΕΟ και όχι το LUX που είχε παλιά. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ρε παιδία εγώ που κατέβασα το phone info γράφει country hungary αλλά csc info γράφει XEH χωρίς να έχω κάνει αναβάθμιση.Είναι λογικό;Βέβαια το κινητό το είχα πάρει μεταχειρισμένο αλλά δεν νομίζω να είχε κάνει αναβάθμιση ο προηγούμενος.Επίσης έχει έρθει σε κανέναν αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Μπορούν να δουν από κάπου ότι έχει αλλάξει το Csc? Γιατί και σε εμένα φαίνεται παντού μόνο το ΧΕΟ και όχι το LUX που είχε παλιά.Φυσικά και το βλέπουν,φαίνεται αμέσως. Ρε παιδία εγώ που κατέβασα το phone info γράφει country hungary αλλά csc info γράφει XEH χωρίς να έχω κάνει αναβάθμιση.Είναι λογικό;Βέβαια το κινητό το είχα πάρει μεταχειρισμένο αλλά δεν νομίζω να είχε κάνει αναβάθμιση ο προηγούμενος.Επίσης έχει έρθει σε κανέναν αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ;Σίγουρα το είχε "σκαλίσει" ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ρε παιδία εγώ που κατέβασα το phone info γράφει country hungary αλλά csc info γράφει XEH χωρίς να έχω κάνει αναβάθμιση.Είναι λογικό;Βέβαια το κινητό το είχα πάρει μεταχειρισμένο αλλά δεν νομίζω να είχε κάνει αναβάθμιση ο προηγούμενος.Επίσης έχει έρθει σε κανέναν αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ; Φυσικά και το βλέπουν,φαίνεται αμέσως. Σίγουρα το είχε "σκαλίσει" ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ;) Tο XEH είναι Ουγγαρίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Είσαι σίγουρος;Γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι της πολωνίας το XEH. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts