Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα το νοτελι λαμβανει μια μικρη αναβάθμιση 60mb για την εξάλειψη διαφόρων bug

Ελαχιστες μερες αφου ελαβε το την lollipop

Αντε να Δουμε....

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

Καλησπερα....απο χτες βραδυ ειμαι με την Πολωνικη Lollipop. Καλη και σταθερη φαινεται...

με εχει παραξενεψει ομως το γεγονος οτι αρκετες φορες με το κινητο σε stand by πατωντας το home button δεν ξυπναει η συσκευη και χρειαζεται και δευτερο πατημα. Το παρατηρισα αρκετες φορες σημερα και δεν το εχει ξανα κανει με προηγουμενες εκδοσεις.

το παρατηρισε κανενας αλλος??

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Επι του θέματος και ακόμα απάντηση δεν έδωσε κανένας. Διαφορές με την 4.4.2;;; η μονο και καλα να λεμε οτι έχουμε lolipop;;;

σπιρταδα, ταχυτητα, άλλος αερας φιλε...αξιζει τουλάχιστον μια δοκιμη..

και στο λεει καποιος που δεν αλλαζει ρομ κάθε βδομαδα

Σημερα το νοτελι λαμβανει μια μικρη αναβάθμιση 60mb για την εξάλειψη διαφόρων bug

Ελαχιστες μερες αφου ελαβε το την lollipop

Αντε να Δουμε....

Ποια χώρα πήρε το update αυτό?Δεν βλέπω κάπου κάτι σχετικό Edited by truckman

Παιδιά ξέρεις κανείς να μου πει τι είναι αυτή η τρύπα που φαίνεται στη φωτογραφία? Έχει την τρύπα και φενεται τι είναι από κάτω .δε θυμάμαι αν το είχε από την αρχή .είναι ένα τέλειο μικρό κυκλακι που δε νομίζω να έγινε από μένα. Μάλλον υπήρχε από την αρχή αλλά δε το θυμαμαι Edited by antriou23
T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Ποια χώρα πήρε το update αυτό?Δεν βλέπω κάπου κάτι σχετικό

Πολωνικό είναι (xeo)

Αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι τρώει την μπαταρία λίγο πιο γρήγορα από χθες Μετά το update. Έκανα wipe cache ελιπζω να φτιάξει

Πολωνικό είναι (xeo)

Αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι τρώει την μπαταρία λίγο πιο γρήγορα από χθες Μετά το update. Έκανα wipe cache ελιπζω να φτιάξει

Σου είναι εύκολο να μας πεις την έκδοση του κέρνελ που σου γράφει μετά και το δεύτερο update?

3.4.0-3643614

dpi@SWDD5723#1

Tue Jan 20 23:01:04 KST 2015

Καλημέρα, σε όλα τα note 3 έχει έρθει η αναβάθμιση σε lollipop? γιατί σε εμένα δεν έχει έρθει.

ούτε και σε μένα έχει έρθει κάτι ούτε μέσω kies.

Πολωνικό είναι (xeo)

Επειδή σκέφτομαι να φλασάρω κι εγώ την Πολωνική έκδοση, υποστηρίζει πλήρως τα Ελληνικά σε μενού και πληκτρολόγιο?

Επειδή σκέφτομαι να φλασάρω κι εγώ την Πολωνική έκδοση, υποστηρίζει πλήρως τα Ελληνικά σε μενού και πληκτρολόγιο?

Κανονικότατα τα ελληνικά μην το σκέφτεστε αυτό.

Το θέμα με την μπαταρία νομίζω ήταν η ρύθμιση 4g στα δίκτυα. Από την στιγμή που το άλλαξα δεν κουνήθηκε το ποσοστό μπαταρίας.

Καλημέρα, σε όλα τα note 3 έχει έρθει η αναβάθμιση σε lollipop? γιατί σε εμένα δεν έχει έρθει.

ουτε σε εμενα....ιταλικο μοντελο

ούτε εμένα σε γερμανικό!

Σε μερικές χώρες μόνο έχει έρθει παιδιά. Υπομονή.

Κανονικότατα τα ελληνικά μην το σκέφτεστε αυτό.

Το θέμα με την μπαταρία νομίζω ήταν η ρύθμιση 4g στα δίκτυα. Από την στιγμή που το άλλαξα δεν κουνήθηκε το ποσοστό μπαταρίας.

Όταν λες ότι άλλαξες την ρύθμιση 4G εννοείς ότι έβαλες την προτεραιότητα σε WCDMA/GSM? Είδες μεγάλη διαφορά; Γιατί έχω τρομάξει (αρνητικά) με την αυτονομία της μπαταρίας στην Λολιποπ (εκτός αν έχω καμία drain app... )

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι δεν έχεις πρόβλημα, άμα δεν έχει γράψει ο knox και η έκδοση είναι επίσημη το δέχονται κανονικά.

Για την ερώτηση του Κoklas

Απ' όσο γνωρίζω αν δουν ότι το CSC είναι διαφορετικό βγαίνει εκτός εγγύησης. Δυστυχώς δεν είναι μόνο θέμα Κnox.

Πριν το πας στην αντιπροσωπεία πρέπει να το φλασάρεις με την Ρομ της χώρας απ' όπου πήρες το κινητό.

πχ Το δικό μου από Ελβετικό CSC ΑUT τώρα έχει CSC XEO (Πολωνίας). Δεν μπορώ να το πάω έτσι στην αντιπροσωπεία.

Edited by spiros2021

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

3.4.0-3643614

dpi@SWDD5723#1

Tue Jan 20 23:01:04 KST 2015

Σε ευχαριστώ.Δεν βλέπω να άλλαξε κάτι...

[/color]

Για την ερώτηση του Κoklas

Απ' όσο γνωρίζω αν δουν ότι το CSC είναι διαφορετικό βγαίνει εκτός εγγύησης. Δυστυχώς δεν είναι μόνο θέμα Κnox.

Πριν το πας στην αντιπροσωπεία πρέπει να το φλασάρεις με την Ρομ της χώρας απ' όπου πήρες το κινητό.

πχ Το δικό μου από Ελβετικό CSC ΑUT τώρα έχει CSC XEO (Πολωνίας). Δεν μπορώ να το πάω έτσι στην αντιπροσωπεία.

Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.Oποιαδήποτε official με διαφορετικό csc απο αυτό που πρέπει να έχει η συσκευή,την βγάζει εκτος εγγύησης και είναι απο τα πρώτα πράγματα που κοιτάνε στο service

Μπορούν να δουν από κάπου ότι έχει αλλάξει το Csc? Γιατί και σε εμένα φαίνεται παντού μόνο το ΧΕΟ και όχι το LUX που είχε παλιά.
gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

Ρε παιδία εγώ που κατέβασα το phone info γράφει country hungary αλλά csc info γράφει XEH χωρίς να έχω κάνει αναβάθμιση.Είναι λογικό;Βέβαια το κινητό το είχα πάρει μεταχειρισμένο αλλά δεν νομίζω να είχε κάνει αναβάθμιση ο προηγούμενος.Επίσης έχει έρθει σε κανέναν αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ;

Μπορούν να δουν από κάπου ότι έχει αλλάξει το Csc? Γιατί και σε εμένα φαίνεται παντού μόνο το ΧΕΟ και όχι το LUX που είχε παλιά.
Φυσικά και το βλέπουν,φαίνεται αμέσως.

Ρε παιδία εγώ που κατέβασα το phone info γράφει country hungary αλλά csc info γράφει XEH χωρίς να έχω κάνει αναβάθμιση.Είναι λογικό;Βέβαια το κινητό το είχα πάρει μεταχειρισμένο αλλά δεν νομίζω να είχε κάνει αναβάθμιση ο προηγούμενος.Επίσης έχει έρθει σε κανέναν αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ;
Σίγουρα το είχε "σκαλίσει" ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ;)

Φυσικά και το βλέπουν,φαίνεται αμέσως.

Σίγουρα το είχε "σκαλίσει" ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ;)

Tο XEH είναι Ουγγαρίας.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)