mmaria_82 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Καλησπέρα !!! Ερώτηση ! Το android L θα το παρει το note και το s5 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Καλησπέρα !!! Ερώτηση ! Το android L θα το παρει το note ?εδώ κάποιοι δεν πήραν 4.4 ακόμη και εσύ σκέφτεσαι L. Σιγάααα Σιγάααα δεν θέλει άγχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Παιδια οταν βαζω την λειτουργεια χαντς φρι η αλιως driving mode γιατι φεν μου εκφωνει τα ονοματα οταν με περνουν τηλεφωνο;Απλα την ωρα που ειναι να πει το ονομα χαμηλωμει λιγο η ενταση και δεν λεει τιποτα.Εχω περασει και το greek tts αλλα τιποτα.Τι μπορω να κανω.Ειμαι σε κιτκατ Ξερεις κανεις τιποτα παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Καλησπέρα ! Ένας φίλος έχει πάρει από σκρουτζομαγαζο την συσκευή και γράφει πισω στο καπάκι πίσω Samsung και 4g το γράφει και σε εσάς γιατί μας φάνηκε κάπως περίεργο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Καλησπέρα ! Ένας φίλος έχει πάρει από σκρουτζομαγαζο την συσκευή και γράφει πισω στο καπάκι πίσω Samsung και 4g το γράφει και σε εσάς γιατί μας φάνηκε κάπως περίεργο.. To ιδιο γραφει και σε μενα απο πλαισιο. Ignore :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 To ιδιο γραφει και σε μενα απο πλαισιο. Ignore :) Σε ευχαριστώ για την απάντηση .. Φευγω από iPhone και πηγαίνω σε note .. Για να δούμε ...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritos_d Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Παιδια καλησπερα.μια ερωτηση:φανταζομαι σε ασπρο λερωνει η πισω πλευρα;ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παιδια καλησπερα.μια ερωτηση:φανταζομαι σε ασπρο λερωνει η πισω πλευρα;ευχαριστω. Δεν ειναι κανονικο δερμα για να λερωσει! Στο πλαστικο δεν νομιζω να μενουν λεκεδες ! Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Καλημέρα. Από χθες έχω θέμα με το WiFi. Συνδέεται στο δίκτυο αλλά μετά μου ανοίγει το browser για να μπω και καλά στο ίντερνετ και μετά τπτ . Και μετά από λίγο αποσυνδέεται και από το δίκτυο και ζητάει ξανά σύνδεση. Μου το έκανε σε 2 διαφορετικά δίκτυα με κωδικό. Έχω κάνει restart χωρίς να λυθεί. Καμία ιδέα? [ATTACH]47310[/ATTACH] Edit. Τελικά με ενημέρωσαν ότι και στα δύο δίκτυα δεν είχαν ίντερνετ. 2 στα 2 να πετύχω απλήρωτους λογαριασμούς? Τώρα μπήκα σε άλλο δίκτυο και όλα ΟΚ. Edited July 14, 2014 by DrFrap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παιδια καλησπερα.μια ερωτηση:φανταζομαι σε ασπρο λερωνει η πισω πλευρα;ευχαριστω. Καθόλου δεν έχει λερώσει ακόμα εμένα που το έχω 1.5 μήνα. Πλαστικό είναι αλώστε οπότε καθαρίζει εύκολα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Ενώ κάνω συγχρονισμό των επαφών μου στο Gmail γιατί στον υπολογιστή δεν φενονται στις επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καλησπέρα !! Δεν ξέρω αν ρωτάω σωστά ... :o Κανένα καλό πληκτρολόγιο υπάρχει ;; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Swype δε μπορώ χωρίς αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καλησπέρα !! Δεν ξέρω αν ρωτάω σωστά ... :o Κανένα καλό πληκτρολόγιο υπάρχει ;; :( Swype... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.dtc Το έχω εδώ και χρόνια.... και πλέον αγορασμένη έκδοση και όχι τη free... και είναι σούπερ. Μπορείς επίσης να δεις και το swiftkey https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Swype... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.dtc Το έχω εδώ και χρόνια.... και πλέον αγορασμένη έκδοση και όχι τη free... και είναι σούπερ. Μπορείς επίσης να δεις και το swiftkey https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey Κατέβασα το free να το δοκιμάσω και αν με βολέψει θα το αγοράσω !! Μπήκα στην εφαρμογή winbank μετά που κατέβασα το swype και όταν πήγα να βάλω το password μου έγραψε ότι το swype αποθηκεύει τους κωδικός γιατί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritos_d Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Spyros86 και tresor_jim ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Κατέβασα το free να το δοκιμάσω και αν με βολέψει θα το αγοράσω !! Μπήκα στην εφαρμογή winbank μετά που κατέβασα το swype και όταν πήγα να βάλω το password μου έγραψε ότι το swype αποθηκεύει τους κωδικός γιατί ; Σε όλα τα πληκτρολόγια εκτός του default αυτό το μήνυμα βγάζει. Δοκίμασε το Fleksy από το store. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και το έχω αγοράσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καλησπέρα !! Δεν ξέρω αν ρωτάω σωστά ... :o Κανένα καλό πληκτρολόγιο υπάρχει ;; :( :!::!:Να υπενθυμίσω οτι υπάρχει ξεχωριστό θέμα που αφορά τα Πληκτρολόγια , μπορείτε να συνεχίσετε εκει την συζήτηση ώστε να μην βγαίνουμε off topic . Android - Εφαρμογές: Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 :!::!:Να υπενθυμίσω οτι υπάρχει ξεχωριστό θέμα που αφορά τα Πληκτρολόγια , μπορείτε να συνεχίσετε εκει την συζήτηση ώστε να μην βγαίνουμε off topic . Android - Εφαρμογές: Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου Ευχαριστώ για την υπενθύμιση Και συγγνώμη ! Άλλη μια βοήθεια χρησιμοποιώ την εφαρμογή gmail Και δεν μου έρχονται αμέσως τα email έχει κάπου ρύθμιση Στην συσκευή Και δεν την βλέπω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treelooos Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Στο note 3 βάζω το widget στη lock screen που λέει communication notification αλλά παρά το γεγονός ότι από τότε που το έβαλα έχω δεχθεί κλήσεις, μηνύματα mails κλπ αυτό συνεχίζει να γράφει no notifications. Μήπως ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Καλημέρα !! Δεν λειτουργούν σωστά οι ειδοποιήσεις σε android συσκευές ; Στο Twitter πχ έχω κάποια άτομα τα οποία έχω επιλέξει όταν γράφουν κάτι να μου έρχεται ενημέρωση .. Σε ios συσκευή μου έρχεται κανονικά .. Εδώ τίποτα .. Υπάρχει κάπου ρύθμιση η δεν γίνεται ; Όπως ούτε ειδοποιήσεις από το gmail μόνο αν μπω στην εφαρμογή βλέπω τι email έχω ..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Καλημέρα !! Δεν λειτουργούν σωστά οι ειδοποιήσεις σε android συσκευές ; Στο Twitter πχ έχω κάποια άτομα τα οποία έχω επιλέξει όταν γράφουν κάτι να μου έρχεται ενημέρωση .. Σε ios συσκευή μου έρχεται κανονικά .. Εδώ τίποτα .. Υπάρχει κάπου ρύθμιση η δεν γίνεται ; Όπως ούτε ειδοποιήσεις από το gmail μόνο αν μπω στην εφαρμογή βλέπω τι email έχω ..:( Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τον αυτόματο συγχρονισμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τον αυτόματο συγχρονισμο? Οχι δουλεύει κανονικά. .. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Οχι δουλεύει κανονικά. .. :( δες και στη εκαστοτε εφαρμογη να τις εχεις ενεργοποιημενες,μετα πανε ρυθμισεις λογαριασμων και δες αν εχεις ενεργοποιημενο τον συχρονισμο για καθε εφαρμογη χωριστα και μετα θα ειναι ολα οκ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ολα Εντάξει ειναι δεν ξέρω τι φταίει. ..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts