KONSTANTIN_KARAB Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Και πως το κάνω αυτο??? Συγνώμη αλλά android είχα πριν πολλά χρόνια οπότε είμαι σαν αρχάριος! ! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 http://tarunmittal5477272.buzznet.com/m/user/journal/17368178/factory-reset-hard-reset-samsung/ Βασικά είναι απλό. Δες κάνα βίντεο αν κάτι δεν καταλάβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλημέρα. Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα μιας και πριν από λίγο πήγα να στείλω το πρώτο μου μήνυμα με το τηλέφωνο και παρατήρησα πως όταν πατάω ελληνικούς χαρακτήρες να γράψω γράφει μόνο κεφαλαία. Είναι (μπλε) το βελάκι που είναι δίπλα από το Ζ και όταν παω να το ξετσεκάρω δεν απενεργοποιείται. Αυτό μου το κάνει μόνο στα ελληνικά. Όταν αλλάζω γλώσσα (αγγλικά) δουλεύει κανονικά) Ξέρεις κανείς τι μπορεί να φταίει? Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Φίλε μου καλημέρα. Αυτή η ερώτηση σου, με μπέρδεψε λίγο για να είμαι ειλικρινής... Ωστόσο,αν εννοείς για "σπασμένες" εφαρμογές, απαγορεύεται να αναφέρουμε τέτοιες πηγές εδώ, βάσει των κανονισμών του forum. Καλημέρα και σε σένα Τότε θα μπορούσες να μου πεις τι παίζεται με τις θήκες s view ποια είναι γνήσια και ποια όχι? Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλημέρα. Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα μιας και πριν από λίγο πήγα να στείλω το πρώτο μου μήνυμα με το τηλέφωνο και παρατήρησα πως όταν πατάω ελληνικούς χαρακτήρες να γράψω γράφει μόνο κεφαλαία. Είναι (μπλε) το βελάκι που είναι δίπλα από το Ζ και όταν παω να το ξετσεκάρω δεν απενεργοποιείται. Αυτό μου το κάνει μόνο στα ελληνικά. Όταν αλλάζω γλώσσα (αγγλικά) δουλεύει κανονικά) Ξέρεις κανείς τι μπορεί να φταίει? Μόνο πρόβλημα δεν είναι. Κάνει μόνο του την μετατροπή στους unicode χαρακτήρες για να στέλνεις μηνύματα με 160 ελληνικούς χαρακτήρες / SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλημέρα. Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα μιας και πριν από λίγο πήγα να στείλω το πρώτο μου μήνυμα με το τηλέφωνο και παρατήρησα πως όταν πατάω ελληνικούς χαρακτήρες να γράψω γράφει μόνο κεφαλαία. Είναι (μπλε) το βελάκι που είναι δίπλα από το Ζ και όταν παω να το ξετσεκάρω δεν απενεργοποιείται. Αυτό μου το κάνει μόνο στα ελληνικά. Όταν αλλάζω γλώσσα (αγγλικά) δουλεύει κανονικά) Ξέρεις κανείς τι μπορεί να φταίει? Καλημέρα, αυτό είναι φυσιολογικό. Μηνύματα με Ελληνικούς χαρακτήρες μόνο με κεφαλαία μπορείς να στείλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μόνο πρόβλημα δεν είναι. Κάνει μόνο του την μετατροπή στους unicode χαρακτήρες για να στέλνεις μηνύματα με 160 ελληνικούς χαρακτήρες / SMS. Καλημέρα, αυτό είναι φυσιολογικό. Μηνύματα με Ελληνικούς χαρακτήρες μόνο με κεφαλαία μπορείς να στείλεις. Αυτό γίνεται λογικά μόνο στο Note 3 γιατί το S3 που είχε μέχρι πριν λίγο δεν λειτουργούσε έτσι. Επαιδή δεν γνωρίζω, μήπως υπάρχει δυνατότητα να δουλέψει κανονικά (τουλάχιστον για μένα) όπως δούλευε το S3 που είχα? Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Αυτό είναι το κανονικό. Δηλαδή θέλεις να στέλνεις μηνύματα με 70 ελληνικούς χαρακτήρες / SMS; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Αυτό είναι το κανονικό. Δηλαδή θέλεις να στέλνεις μηνύματα με 70 ελληνικούς χαρακτήρες / SMS; :confused: Μπα λέω τελικά να συμβιβαστώ με το ήδη υπάρχον :lol: Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 καλημερα παιδια,επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό και οχι μόνο,θελω να μου πείτε αν γνωρίζετε την τεράστια διαφορά τιμής μεταξύ των σκρουτζομάγαζων 439€ και μεγάλων αλυσίδων ηλεκτρονικών 799€,επίσης αν κάποιος επιλέξει τη φθηνή τιμή θα έχει κάποιο πρόβλημα;ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 καλημερα παιδια,επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό και οχι μόνο,θελω να μου πείτε αν γνωρίζετε την τεράστια διαφορά τιμής μεταξύ των σκρουτζομάγαζων 439€ και μεγάλων αλυσίδων ηλεκτρονικών 799€,επίσης αν κάποιος επιλέξει τη φθηνή τιμή θα έχει κάποιο πρόβλημα;ευχαριστώ εκ των προτέρων Απλά τα φθηνά ειναι εισαγωγή απο το εξωτερικο Γερμανία,Γαλλία κτλ και τα εδώ είναι Ελληνικά. Καμιά διαφορά δεν έχουν(εκτός τιμής φυσικά) γιατί όλα έχουν εγγύηση 2 χρόνια από την samsung πανευρωπαϊκά. Οπότε προχωρά όπως σε βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Αυτό γίνεται λογικά μόνο στο Note 3 γιατί το S3 που είχε μέχρι πριν λίγο δεν λειτουργούσε έτσι. Επαιδή δεν γνωρίζω, μήπως υπάρχει δυνατότητα να δουλέψει κανονικά (τουλάχιστον για μένα) όπως δούλευε το S3 που είχα? Μπα λέω τελικά να συμβιβαστώ με το ήδη υπάρχον :lol: Με το S3 και με όσα άλλα κινητά έστελνες μηνύματα με μικρά, αν δεν είχες βάλει τους 70 χαρακτήρες ανά SMS, ο παραλήπτης τα λάμβανε κεφαλαία. Διάβασε εδώ ένα παλιότερο ποστ μου για το πως λειτουργούν τα sms. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Απλά τα φθηνά ειναι εισαγωγή απο το εξωτερικο Γερμανία,Γαλλία κτλ και τα εδώ είναι Ελληνικά. Καμιά διαφορά δεν έχουν(εκτός τιμής φυσικά) γιατί όλα έχουν εγγύηση 2 χρόνια από την samsung πανευρωπαϊκά. Οπότε προχωρά όπως σε βολεύει. θα εχει ελληνικό μενού και όλα τα άλλα που έχουν τα ελληνικής εισαγωγής,αν οντως δεν εχω καποιο προβλημα θα παω να το αγοράσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 θα εχει ελληνικό μενού και όλα τα άλλα που έχουν τα ελληνικής εισαγωγής,αν οντως δεν εχω καποιο προβλημα θα παω να το αγοράσω Χτυπά το !!!! Τα πάντα θα είναι κομπλέ , εμένα είναι γαλλικό και ειναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Παιδιά οταν στελνω μνμ και στελνω φατσουλα μου κανει μετατροπή σε μμσ γιατί? Και κατι αλλο εφαρμογες απο στην οθονη κλειδώματος δεν μπορούμε να βάλουμε. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μπα λέω τελικά να συμβιβαστώ με το ήδη υπάρχον :lol: Αν θέλεις μπορείς από μόνος σου να στέλνεις δυο μηνύματα των 70 χαρακτήρων ,ώστε να χρεώνεσαι δυο φορές :) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Εμένα ενώ μου τα γράφει μικρά κανονικά.. στον παραλήπτη πηγαινουν κεφαλαια.. Παίζει ρόλο που έχω SwiftKey? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Εμένα ενώ μου τα γράφει μικρά κανονικά.. στον παραλήπτη πηγαινουν κεφαλαια.. Παίζει ρόλο που έχω SwiftKey? Οχι, διάβασε το ποστ μου λίγο παραπάνω, έχει Link που τα εξηγώ. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Θέλω να κάνω hart reset. Για να το δώσω. Επηρεάζεται το κνοχ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Οπως και να είναι το KNOX είτε 0χ0 ή 0χ1 δεν επηρεάζεται. Αν είσαι ομως 0χ1 δεν επανέρχεται να γνωρίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Έχω φάει τρελή ήττα από Παρασκευή που το ανακάλυψα σε note 3 U.K. Μετά την αναβάθμιση σε κιτ κατ μου κρασσαρει το spen συνέχεια. Έχει κανένας άλλος τόσο ίδιο πρόβλημα ή λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Παντως 2 σελιδες πιο πισω μνμ5813 κατι αντιστοιχο συνεβαινε με το action memo και η λυση ηταν hard reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Παντως 2 σελιδες πιο πισω μνμ5813 κατι αντιστοιχο συνεβαινε με το action memo και η λυση ηταν hard reset... Που σημαίνει σβήνω τα πάντα και τα ξαναπερναω από την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstopa Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μια ερωτηση ρε παιδια.Οταν βγαζω φωτο μετα μου βγαζει υπο επεξεργασια για 2 δευτερολεπτα και δεν μαφηνει κατευθειαν να βγαλω κ αλλη φωτο.Προηγουμενα ειχαν τυχει φορες που με αφηνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Αυτο στο κανει γιατι εχεις την εξυπνη σταθεροποιηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts