Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι, για να δουλεύει το ξυπνητήρι μην το κλείνεις εντελώς αλλά να το βάζεις σε airplane mode.

Είμαι πολύ περίεργος τι συσκευή είχες πριν :D

T68i ,S700i, W995.Ολο Σονυ οπως βλεπεις.

Με το S3 πηρα το διαζυγιο απο κει,μετα Note 2,και τωρα το 3.:p

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Το λειτουργικο android οποιασδηποτε εκδοσης δεν υποστηριζει ξυπνητήρι αν η συσκευη ειναι απενεργοποιημενη.

Θυμαμαι κατι Nokia που ειχα πριν 10ετιας με symbian το οποίο λειτουργικο υποστηριζε ξυπνητήρι με απενεργοποιημενη την συσκευη.

Το μονο που μου λειπει απο το android.

TCe

Καλημέρα

με 4.3 το ξεκλείδωμα στη συσκευή μας που γινόταν με το τράβηγμα του δαχτύλου πάνω στην οθόνη άφηνε μια "γραμμή" ενώ τώρα έχει αυτό το λουκέτο γίνεται να ξαναβάλω το παλιό ή κάτι παρόμοιο με την 4.4.2?

Νέα απο το μέτωπο.

Έγινε αντικατάσταση συσκευής με σφραγισμένη ελληνική (το δικό μου ήταν hungary)!!! (9 ημέρες στο σέρβις, ευτυχώς το καινούριο είναι οκ χωρίς γραμμές!!!)

Αντε τώρα να περιμένουμε το kit kat....

Σου είπαν ποιο ήταν το πρόβλημα που είχε ωστε να ξέρουμε και εμείς

Λοιπόν ως ποιότητα κατασκευής δεν το συζητώ το Z ultra είναι ανώτερο και πολύ οι ο κομψό αλλά πολύ πιο μεγάλο :D , .Με λίγα Λόγια κάποιος που δεν το νοιάζει το μέγεθος και η κάμερα και θέλει να ευχαριστήθει ταινίες και βιντεο κτλ πάει στο Z ultra . Παιδιά είναι η άποψη μου λογικό να.μην συμφωνούμε.

Γεια σου φιλε μου και εγω μολις πηγα απο Z ultra se Note 3.Ο λογος?κυριως για την κακη καμερα και οτι βρηκα καλη ανταλλαγη ;)

Συμφωνω σε αυτα που λες.Η αληθεια ειναι πως η οθονη του Ζ ultra μεγεθος,ποιοτητα,χρωματα ειναι απιστευτη.Επισης μπορει να ειναι μεγαλο,αλλα εειναι λεπτο και αψογα weight balanced οποτε μπορεις να το κρατας ακομα και με το ενα χερι(για μενα προσωπικα).Ειναι απιστευτα γρηγορο και μηδεν lag/issues.

Εχει ομως απαραδεκτα ΚΑΚΗ καμερα ακομα και την μερα.δεν ξερω γιατι αλλα οι φωτο ακομα και με ISO Που επαιζα (αναγκαστικα) ηταν κακες .στην καλυτερη ισως μετριες.Μπαταρια προσωπικα μου εβγαζε ανετα ημερα με ολα ανοιχτα/sync/wifi.

Το μεγαλο ατου στο Z ultra ειναι πως ειναι ενα μικρο tablet ενω το NOTE 3 ενα μεγαλο smarthphone.

Προσωπικα θα ηθελα να μπορουσαν να μειωσουν το dpi των εικονιδιων στο NOTE γιατι θεωρω Τραγικο σε 5.7 inches οθονη να βλεπεις 5 γραμμες εικονιδια.Ειναι κατι που περιμενω να γινει στο NOTE 4 οπως και ανοδο στις 6'' και κλεισαμε ;)

Επισης να αναφερω κατι που εχω παρατηρησει.Εχω wind αρχικα.ΚΑι στο ΝΟΤΕ 2 που ειχα αλλα και στο ΝΟΤΕ 3 βλεπω οτι το 3G σημα δεν ερχεται γρηγορα (το εχω παντα 3g/2g αυτοματο) και οι ταχυτητες για donwload ειναι παντα κατω απο 8-9mbps.(Σε ΝΟΤΕ 2 ημουν μονιμως σε 2-3mbps).Μπορει να ακουγεται οκ ,αλλα με το Z Ultra ειχα 15-16 μονιμα και peak 19.Παντα με ιδια sim sth WIND.

Kαποια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?ειμαι MJ7 stock και σκεφτομαι να παω σε 4.4.2. NA7 με ROM της cosmote Που βρηκα απο sammmobiles.

Edited by jimpsar

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Το λειτουργικο android οποιασδηποτε εκδοσης δεν υποστηριζει ξυπνητήρι αν η συσκευη ειναι απενεργοποιημενη.

Θυμαμαι κατι Nokia που ειχα πριν 10ετιας με symbian το οποίο λειτουργικο υποστηριζε ξυπνητήρι με απενεργοποιημενη την συσκευη.

Το μονο που μου λειπει απο το android.

Το htc one αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζει αυτήν την δυνατότητα .

Ενημέρωση

Θα παρακαλέσω να μην κάνετε το thread VS μεταξύ note 3 και sony ultra.

Samsung galaxy s21+

Εκτός του airplane mode υπάρχει και η "Λειτουργία αποκλεισμού" που την θεωρώ καλύτερη. Όταν κοιμάσαι, το airplane mode σε αποκόπτει τελείως από το περιβάλλον. Αν όμως συμβεί κάτι κάνεις δεν μπορεί να σε ειδοποιήσει. Στη "λειτουργία αποκλεισμού" όμως μπορείς ναι μεν να του μπλοκάρεις όλους, αλλά μπορείς να δηλώσεις και όσα τηλέφωνα θες ως εξαιρέσεις. Δηλαδή γονείς, σύζυγο, παιδιά... Αυτοί μπορούν να σε καλούν. Οι άλλοι όχι.

Το flight mode το βάζουμε όχι μόνο για να μη χτυπήσει το κινητό αλλά κυρίως και να μη ψηνόμαστε από την ακτινοβολια.

Το htc one αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζει αυτήν την δυνατότητα .

Ενημέρωση

Θα παρακαλέσω να μην κάνετε το thread VS μεταξύ note 3 και sony ultra.

Να και εσύ τώρα άθελά σου το έκανες HTC One vs Note 3:)

Το flight mode το βάζουμε όχι μόνο για να μη χτυπήσει το κινητό αλλά κυρίως και να μη ψηνόμαστε από την ακτινοβολια.

Off topic αλλά να μην ακούμε και ανακρίβειες

http://xkcd.com/radiation/

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Τι άσχετο είναι αυτό τώρα; Ποιος ενδιαφέρεται για τις ακτινοβολίες; Δεν υπάρχουν αυτά φίλε. Σταμάτα να βλέπεις ταινίες επιστημονικής φαντασίας..

Λοιπόν ως ποιότητα κατασκευής δεν το συζητώ το Z ultra είναι ανώτερο και πολύ οι ο κομψό αλλά πολύ πιο μεγάλο :D , .Με λίγα Λόγια κάποιος που δεν το νοιάζει το μέγεθος και η κάμερα και θέλει να ευχαριστήθει ταινίες και βιντεο κτλ πάει στο Z ultra . Παιδιά είναι η άποψη μου λογικό να.μην συμφωνούμε.

Γεια σου φιλε μου και εγω μολις πηγα απο Z ultra se Note 3.Ο λογος?κυριως για την κακη καμερα και οτι βρηκα καλη ανταλλαγη ;)

Συμφωνω σε αυτα που λες.Η αληθεια ειναι πως η οθονη του Ζ ultra μεγεθος,ποιοτητα,χρωματα ειναι απιστευτη.Επισης μπορει να ειναι μεγαλο,αλλα εειναι λεπτο και αψογα weight balanced οποτε μπορεις να το κρατας ακομα και με το ενα χερι(για μενα προσωπικα).Ειναι απιστευτα γρηγορο και μηδεν lag/issues.

Εχει ομως απαραδεκτα ΚΑΚΗ καμερα ακομα και την μερα.δεν ξερω γιατι αλλα οι φωτο ακομα και με ISO Που επαιζα (αναγκαστικα) ηταν κακες .στην καλυτερη ισως μετριες.Μπαταρια προσωπικα μου εβγαζε ανετα ημερα με ολα ανοιχτα/sync/wifi.

Το μεγαλο ατου στο Z ultra ειναι πως ειναι ενα μικρο tablet ενω το NOTE 3 ενα μεγαλο smarthphone.

Προσωπικα θα ηθελα να μπορουσαν να μειωσουν το dpi των εικονιδιων στο NOTE γιατι θεωρω Τραγικο σε 5.7 inches οθονη να βλεπεις 5 γραμμες εικονιδια.Ειναι κατι που περιμενω να γινει στο NOTE 4 οπως και ανοδο στις 6'' και κλεισαμε ;)

Επισης να αναφερω κατι που εχω παρατηρησει.Εχω wind αρχικα.ΚΑι στο ΝΟΤΕ 2 που ειχα αλλα και στο ΝΟΤΕ 3 βλεπω οτι το 3G σημα δεν ερχεται γρηγορα (το εχω παντα 3g/2g αυτοματο) και οι ταχυτητες για donwload ειναι παντα κατω απο 8-9mbps.(Σε ΝΟΤΕ 2 ημουν μονιμως σε 2-3mbps).Μπορει να ακουγεται οκ ,αλλα με το Z Ultra ειχα 15-16 μονιμα και peak 19.Παντα με ιδια sim sth WIND.

Kαποια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?ειμαι MJ7 stock και σκεφτομαι να παω σε 4.4.2. NA7 με ROM της cosmote Που βρηκα απο sammmobiles.

Jim εγώ αν το ultra το πάνε στις 6 ίντσες κ καλύτερη κάμερα θα το χτυπήσω, τώρα για το ίντερνετ και εγώ wind έχω αλλά δεν το δοκίμασα με 3g να σου πω τι διαφορά ,τώρα με το νότο 3 πιάνω πιο άνετα την οθόνη αλλά με έχει ξενερώσει η ποιότητα ακόμα κ ένα jay g5 που είχα είχε καλύτερη ποιότητα ,εδώ ακόμα κ τη γραφίδα στο note 3 μου φαίνεται πιο ψεύτικη από το note 2.

Συμφωνω απολυτως σε ολα!

Ειδικα σε αυτο με το μεγθος τον εικονιδιων! Οταν μετα το ultra πηρα το νοτε 3 (και πριν ειχα και νοτε 2) ξενερωσα απιστευτα με το μενου... ειναι λιγο για τυφλους! Μεγεθος εικονιδιων, γραμματοσειρες, pop up παραθυρα κτλ πρεπει λιγο να σουλουπωθουν!

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Συμφωνω απολυτως σε ολα!

Ειδικα σε αυτο με το μεγθος τον εικονιδιων! Οταν μετα το ultra πηρα το νοτε 3 (και πριν ειχα και νοτε 2) ξενερωσα απιστευτα με το μενου... ειναι λιγο για τυφλους! Μεγεθος εικονιδιων, γραμματοσειρες, pop up παραθυρα κτλ πρεπει λιγο να σουλουπωθουν!

Βρε παιδι, υπ άρχουν ένα σωρό launcher με δικό τους dpi. Μην μου πείτε ότι κρατάτε τον δικό του launcher

Παιδιά άμα βάλεις άλλον launcher δεν αλλάζεις το μέγεθος των εικονιδίων? μην μου πείτε ότι θέλει root??? Αυτό με τα μεγάλα εικονίδια και fonts δεν το έχω ξανακούσει ως πρόβλημα .Αντε και είμαι να το αγοράσω αύριο -μεθαύριο.

Παιδιά άμα βάλεις άλλον launcher δεν αλλάζεις το μέγεθος των εικονιδίων? μην μου πείτε ότι θέλει root??? Αυτό με τα μεγάλα εικονίδια και fonts δεν το έχω ξανακούσει ως πρόβλημα .Αντε και είμαι να το αγοράσω αύριο -μεθαύριο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher

Κάνεις τα πάντα. Υπάρχουν βέβαια και πολλοί άλλοι, αλλά εγώ αυτό χρησιμοποιώ.

Δεν θέλει ρουτ.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Όχι βέβαια. Δεν θέλει ρουτ. Αρκεί ο launcher να το υποστηρίζει, αλλά όλοι οι σημαντικοί launcher το υποστηρίζουν

Παιδιά Καλησπέρα πριν το νότε είχα σ3 λτε και με ένα μήνυμα που χα στείλει στην βοτάνων μου ενεργοποίηθηκε το 4g στο νότε πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία όπως αυτήν που ανέφερα η πλέον είναι έτοιμο

Παιδιά Καλησπέρα πριν το νότε είχα σ3 λτε και με ένα μήνυμα που χα στείλει στην βοτάνων μου ενεργοποίηθηκε το 4g στο νότε πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία όπως αυτήν που ανέφερα η πλέον είναι έτοιμο

Δεν είναι θέμα κινητού αλλά υπηρεσίας. Εσύ απλά επέλεξε να είσαι σε LTE μέσα στις συνδέσεις δικτύου.

Ρε παιδιά μια ερώτηση...

Όταν το βάζω στη δόνηση, δεν κάνει τίποτα στα μηνύματα...μόνο αν επιλέξω δόνηση από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων...αλλά όταν το κάνω από εκεί, έχω δόνηση μόνιμα!Και όταν έχω ανοιχτούς τους ήχους και όταν το βάζω στη δόνηση...

Θέλω το απλό,απλούστατο...δόνηση στη δόνηση και μόνο ήχους στους ήχους...γίνεται αυτό?Έχει κάπου κάποια ρύθμιση που δεν έχω ανακαλύψει? :wacko:

Στο 2 είχε ως επιλογή live wallpaper να δείχνει τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες. Στο 3 δεν υπάρχει ή δε το εχω βρει? και αν δεν υπάρχει γνωρίζετε καμία αξιόλογη εφαρμογή που ενδεχομένως να κάνει αυτή τη δουλειά?

Μηπως ξερει κανεις πως ξεκλειδωνουν τα demo line που βρισκονται για επειδηξη σε μαγαζια? Για ΝΟΤΕ 3 μιλαμε παντα.
Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Τι άσχετο είναι αυτό τώρα; Ποιος ενδιαφέρεται για τις ακτινοβολίες; Δεν υπάρχουν αυτά φίλε. Σταμάτα να βλέπεις ταινίες επιστημονικής φαντασίας..

Απο οτι φαινεται δεν γνωριζεις καθολου περι ακτινοβολιας κινητου αλλα οντως το θέμα της ακτινοβολίας είναι off topic και δεν το συνεχίζουμε. ..όπως off topic είναικαι η ειρωνεία σου...που ΔΕΝ μου άρεσε καθόλου. ..Χαλάρωσε φίλε. ...

Edited by chrisdental

Απο οτι φαινεται δεν γνωριζεις καθολου περι ακτινοβολιας κινητου αλλα οντως το θέμα της ακτινοβολίας είναι off topic και δεν το συνεχίζουμε. ..όπως off topic είναικαι η ειρωνεία σου...που ΔΕΝ μου άρεσε καθόλου. ..Χαλάρωσε φίλε. ...

Δεν είναι ειρωνεία. Είναι η ωμή πραγματικότητα. Αν εσύ πιστεύεις ότι για την ακτινοβολία του κινητού πρέπει να κάνεις κάτι, μάλλον έχεις ξεχάσει τις δεκάδες άλλες ακτινοβολίες που "κυκλοφορούν ανάμεσά μας" και που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ακτινοβολίες από τις κεραίες κινητής, από το Wi-Fi του σπιτιού σου και όλων των γειτόνων σου, από τα σήματα τηλεόρασης και ραδιοφώνου, και δεν ξέρω γω από τι άλλο...

Δεν είναι ειρωνεία. Είναι η ωμή πραγματικότητα. Αν εσύ πιστεύεις ότι για την ακτινοβολία του κινητού πρέπει να κάνεις κάτι, μάλλον έχεις ξεχάσει τις δεκάδες άλλες ακτινοβολίες που "κυκλοφορούν ανάμεσά μας" και που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ακτινοβολίες από τις κεραίες κινητής, από το Wi-Fi του σπιτιού σου και όλων των γειτόνων σου, από τα σήματα τηλεόρασης και ραδιοφώνου, και δεν ξέρω γω από τι άλλο...

Ως γιατρος σου λεω οτι εννοείται ότι υπάρχουν και πολλές ακόμα ακτινοβολίες που βλάπτουν τον ανθρώπινο οργανισμο. Αλλά τι να κάνουμε τώρα που μιλάμε για flight mode και κινητα και όχι περί παντός επιστητού...Τέλος πάντων ολα καλά.

Υπάρχει η δυνατότητα να μπορώ να αλλάξω τον ήχο των μηνυμάτων με κάποιον δικό μου; όπως με τον ήχο κλήσης...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)