tryf3 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Αρα ειναι θεμα hardware. Εμενα δε κανει τιποτα στο video με ταυτοχρονο καταβασμα δεδομενων και δοκιμη με open/close το wifi Σε χαμηλό φωτισμό το έκανες; Όχι σκοτάδι. Ας πούμε με φως δωματίου ή από λάμπα χαμηλού φωτισμού!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Ναι σε υπνοδωματιο. Κλειστο φως , με επαρκες χαμηλο φωτισμο απο το κλειστο παντζουρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Σε χαμηλό φωτισμό το έκανες; Όχι σκοτάδι. Ας πούμε με φως δωματίου ή από λάμπα χαμηλού φωτισμού!. Ουτε εμενα αντιμετωπιζει προβλημα με την καμερα κανενα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Ναι σε υπνοδωματιο. Κλειστο φως , με επαρκες χαμηλο φωτισμο απο το κλειστο παντζουριΚοσμά, πιστεύω ότι είχες και απαλή μουσική:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Κοσμά, πιστεύω ότι είχες και απαλή μουσική:lol: χα ΧΑ :lol::lol::lol::p:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Κοσμά, πιστεύω ότι είχες και απαλή μουσική:lol: :D:D ραπτοπουλο ειχα :p Εκανα εξονυχιστικο τεστ στο video παντως. Δε παρατηρησα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Όπως το λες με bug μοιάζει. Χωρίς το swiftkey σου έκανε το πρόβλημα και το έβαλες μετά; ή είχες εγκατεστημένο εξαρχής το swiftkey; Φίλε μου επειδή το έδωσα το τηλ στον αδερφό μου έκανα φόρματ και το πληκτρολόγιο έγινε Νόρμαλ όπως πριν απλά το λέω για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα.μηπως το πρόβλημα σου δημιουργήθηκε μετά απο wipe cashe στο Στόκ recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Όπως το λες με bug μοιάζει. Χωρίς το swiftkey σου έκανε το πρόβλημα και το έβαλες μετά; ή είχες εγκατεστημένο εξαρχής το swiftkey; Χωρίς το swiftkey δεν ξέρω, γιατί το έβαλα άμεσα Φίλε μου επειδή το έδωσα το τηλ στον αδερφό μου έκανα φόρματ και το πληκτρολόγιο έγινε Νόρμαλ όπως πριν απλά το λέω για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα.μηπως το πρόβλημα σου δημιουργήθηκε μετά απο wipe cashe στο Στόκ recovery? Εγκαταστάθηκε ΟΤΑ η ΚΙΤ ΚΑΤ και μετά έκανα επαναφορά αμέσως . Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παιδια υπαρχει στο φορουμ καποια καρτελα να μιλαμε για τα αξεσουαρ του Νοτe μας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παιδια υπαρχει στο φορουμ καποια καρτελα να μιλαμε για τα αξεσουαρ του Νοτe μας??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374611 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τί μπορεί να παίζει με το widget του καιρού και μου βγάζει πόλεις της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Από εκεί θα είναι το κινητό σου. Όσο να είναι υπάρχει ένα δέσιμο Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τί μπορεί να παίζει με το widget του καιρού και μου βγάζει πόλεις της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας; Δεν νομίζω να φταίει το widget του καιρού δοκίμασε να σου βρει θέση μόνο με gps και data αν το βάζεις να συγχρονίσει με wifi είναι πολύ πιθανό να φταίει ο παροχος τηλεφωνίας σου Σε ένα φίλο μου με τον ΟΤΕ του έδειχνε ότι ήταν Κύπρο και μετά από μία αλλαγή που του έκαναν δεν ξέρω λεπτομέρειες του έδειχνε κανονικά Οι χάρτες σου δείχνουν κανονικά την θέση σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Με data μου το κάνει σπάνια. Με το gps καθόλου. Με το wifi τις τελευταίες μέρες συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Με data μου το κάνει σπάνια. Με το gps καθόλου. Με το wifi τις τελευταίες μέρες συνέχεια. Το ποιο πιθανό είναι να φταίει το ίντερνετ Το έχεις δοκιμάσει κάπου αλλού μέσο wifi αν το κάνει πχ σε κάποιον φίλο σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τί μπορεί να παίζει με το widget του καιρού και μου βγάζει πόλεις της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας; Άνοιξε το google maps στον υπολογιστή σου. Μήπως και εκεί σε βγάζει Ουκρανία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Με data που είμαι τώρα και χωρίς gps όχι Sorry είπες υπολογιστή. Θα το δω αργότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pipis76 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δύο ερωτήσεις ακόμα..... Έτρεξα δύο συνεχόμενες φορές το antutu, την πρώτη έβγαλε 30415 και τη δεύτερη 29546. Μου φαίνονται μικρά σκορ σε σχέση με κάτι 34000 που έχω δει παλιότερα εδώ... Στην ίδια εφαρμογή, στο device info, ενώ σε όλους τους sensors λέει support, στον temperature sensor λεει not supported. Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να έχει αισθητήρα θερμοκρασίας. Συγνώμη για το πρήξιμο, αλλά αγόρασα την συσκευή την Παρασκευή και θέλω να ξέρω αν δουλεύει καλά πριν περάσει η εβδομάδα... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε; το ίδιο λέει και σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) Καλησπέρα. Έχω το n9005 και είμαι σε 4.3 mj7 . Όταν το άνοιξα πρώτη φορά ήταν στα γαλλικά . Απλά ήθελα να ρωτήσω αν είναι από εξωτερικό η συσκευή μου? Επίσης έχει κυκλοφορήσει το 4.4.2 ota στην Ελλάδα και αν όχι ακόμα, όταν βγει θα μου έρθει ειδοποίηση εφόσον το τηλέφωνο μου είναι από εξωτερικό??? Στο kies που το συνδεσα δεν μου βγάζει νεότερο update από 4.3 . Ευχαριστώ!!! Edited February 4, 2014 by jrgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε; κανε μια επανεκινηση και τρεξε παλι το antutu εμενα μολις εβγαλε 35900. ποτε δε πεφτει κατω απο 35000. ο σενσορας θερμοκρασιας και μενα λεει not supported. και μιας και το πες και εγω νομιζα οτι ειχαμε τετοιον αισθητηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pipis76 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παιδιά ευχαριστώ... Έκανα επανεκκίνηση, έτρεξα antutu και έδειξε 35435! Όσο για το σενσορα, στο gsmarena λέει ότι έχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παιδιά ευχαριστώ... Έκανα επανεκκίνηση, έτρεξα antutu και έδειξε 35435! Όσο για το σενσορα, στο gsmarena λέει ότι έχει.... Κατέβασε από το play store ένα πρόγραμμα για υγρασία και θερμοκρασία και είσαι έτοιμος... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παιδιά ευχαριστώ... Έκανα επανεκκίνηση, έτρεξα antutu και έδειξε 35435! Όσο για το σενσορα, στο gsmarena λέει ότι έχει.... Είναι πάντως άλλο το δεν έχει αισθητήρα και άλλο το "δεν υποστηρίζεται" όπως λέει το antutu, που μπορεί απλώς να σημαίνει ότι ο αισθητήρας δεν είναι συμβατός με το πρόγραμμα ώστε να μπορεί να τον διαβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Κατέβασε από το play store ένα πρόγραμμα για υγρασία και θερμοκρασία και είσαι έτοιμος... Μπορεις να μου πεις μια τετοια εφαρμογη;; η εννοεις ολες αυτες τις εφαρμογες που λενε τον καιρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts