Jump to content

Pipis76

Members
  • Δημοσιεύσεις

    191
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Pipis76

  1. Επειδη ενδιαφέρομαι και εγώ, όταν λέτε για battery drain στην αναμονή τι εννοείτε; Δεν είστε ικανοποιημένοι με την μπαταρία; Δε βγάζει άνετα τη μέρα; Ξέρω ότι εξαρτάται από τη χρήση, εννοώ κλασσικά πράγματα και όχι λιώσιμο σε παιχνίδια!
  2. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Factory reset έχω κάνει ήδη δύο φορές. Όταν ήρθαν οι αναβαθμίσεις, και ενώ φαινόταν να πηγαίνουν όλα καλά, κόλλησε στην αναβάθμιση του Android για πάνω από μια ώρα. Το άφησα επίτηδες να δω τι θα συμβεί. Όταν το έκλεινα και το άνοιγα ξανά κολλούσε σε εκείνο το σημείο. Επομένως αναγκάστηκα να κάνω hard reset, αυτή ήταν μια λύση που πρότεινε κάποιος εδώ. Το περίεργο είναι ότι είχε πάρει κανονικά την αναβάθμιση μετά την επαναφορά. Οσο για τη δεύτερη λύση που προτείνεις, οι γνώσεις μου δε φτάνουν τόσο μακριά, έχω αρκετές άγνωστες λέξεις σε αυτά που γράφεις. :) Μόλις χαλαρώσω λίγο από δουλειά, σε καμία δεκαριά μέρες, θα ασχοληθώ πιο σοβαρά. Αρκεί να μην κάνω καμιά ζημιά που δεν διορθώνεται. Ευχαριστώ και πάλι. Λογικά, θα σας ενοχλήσω ξανά.
  3. Πάλι κάνει το ίδιο. Δεν κάνει αναβάθμιση στις ενημερώσεις. Μένει απλά στον έλεγχο για ενημερώσεις και δε συνεχίζει παρακάτω. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;
  4. Τελικά, για το πρόβλημα με την οθόνη που ανέφερα στην προηγούμενη σελίδα, εμφανίζεται όταν έχω τη φωτεινότητα εντελώς μειωμένη και πάλι όχι πάντα. Ίσως φαίνεται εντονότερα τότε. Δεν ξέρω. Καλες γιορτές σε όλους.
  5. Καλησπέρα! Την τελευταία εβδομάδα παρατηρώ ένα θέμα με την οθόνη, που όσο πάει και εντείνεται. Κάθε πρωί που ξυπνάω, παρατηρώ μια αυξομειωση στη φωτεινότητα της οθόνης, αρκετά γρήγορη. Δεν ξέρω αν υπάρχει ο όρος, αλλά μου έρχεται το flickering. Σήμερα το πρωί ήταν ακόμα πιο έντονο. Το παράδοξο είναι ότι το κάνει μόνο το πρωί, με το που ενεργοποιώ την οθόνη, για κανα λεπτό και αφού κλείσω την οθόνη μια δυο φορές σταματάει και δεν το επαναλαμβανει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό; Το κινητό κλείνει 4 χρόνια, σε ένα μήνα, πολύ έντονης χρήσης. Ευχαριστώ!
  6. Ναι, ολα καλα τελικα! Σε ευχαριστω!
  7. Τελικά με το Hard reset έκανα δουλειά. Ελπίζω να μη χρειαστεί να κάνω κάτι ξανά, αλλά θα κρατήσω το ποστ για καλό και για κακό! Ερώτηση... Αν έρθει ξανά αναβάθμιση, να το παραβλέψω ή απλά έτυχε σε μένα; Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Καλές γιορτές!!
  8. Γύρισα σπίτι από δουλειά αποφασισμένος να ακολουθήσω τη διαδικασία που περιέγραψαν τα παιδιά πιο πάνω. Κάποιος πρότεινε hard reset. Έκανα πριν ξεκινήσω τη διαδικασία και έπιασε. Δεν ξέρω αν είμαι τυχερός και μου έκατσε ή αν αυτός ήταν ο τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα, αλλά προς το παρόν το τάμπλετ τρέχει κανονικά, όση ώρα περνάω τις εφαρμογές από την αρχή. Αριθμός έκδοσης: TB-8703F_S000032_171024_ROW Έκδοση Build : ΤΒ-8703F_161129 Δεν ξανα κάνω αναβάθμιση, απλά!!
  9. Καλησπέρα! Αν δεις το νήμα με το Lenovo, έχω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα, με την S032 όμως. Μου κόλλησε το τάμπλετ στην ενημέρωση. Θα ακολουθήσω τη διαδικασία που αναφέρατε στο νήμα. Τι πρέπει να προσέξω;
  10. Το έχω πάρει από Gearbest και φοβάμαι ότι θα μπλέξουμε. Θα το δοκιμάσω μόνος μου και ότι γίνει. Θα ενημερώσω. Το tb-7803f έχω. Μόλις είδα ότι είναι στα ρώσικα. Καλή θα περάσουμε.
×
×
  • Create New...