Carpe_Diem Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή καλύτερη του widget locker για να φτιάξουμε την οθόνη κλειδώματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 εχεις φλασ;;;; Ναι στο αυτοματο, ολα απειραχτα...δεν ειμαι ειδικος στις φωτογραφιες(οπως ο Κωστας και καποια αλλα παιδια), απλα θελω το κινητο μου να βγαζει καλες φωτο, νομιζω οτι υπερβαλουμε λιγο, υπαρχει ενα μικρο προβλημα στην εστιαση μερικες φορες, αλλα κρατοντας το τηλ. σταθερο...ολα καλα...στο κατω κατω πρεπει να δει κανεις "ως συνολο" τετοιου ειδους τηλεφωνα τα οποια ειναι στις μερες μας καταπληκτικα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.θελω να χρησιμοποιησω τις υπερυθρες για εναν αποκωδικοποιητη nova,απο το μαμα προγραμμα σε πια μαρκα αντιστοιχη για να τον ελεγχω.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Ναι στο αυτοματο, ολα απειραχτα...δεν ειμαι ειδικος στις φωτογραφιες(οπως ο Κωστας και καποια αλλα παιδια), απλα θελω το κινητο μου να βγαζει καλες φωτο, νομιζω οτι υπερβαλουμε λιγο, υπαρχει ενα μικρο προβλημα στην εστιαση μερικες φορες, αλλα κρατοντας το τηλ. σταθερο...ολα καλα...στο κατω κατω πρεπει να δει κανεις "ως συνολο" τετοιου ειδους τηλεφωνα τα οποια ειναι στις μερες μας καταπληκτικα... Αυτο με την εστιαση,να ειναι αραγε θεμα λογισμικου,το οποιο αν αλλαξει,θα βελτιωθει; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Με φλας βγάζει αρκετά καλές φώτο!! Πολύ καλύτερες από το iPhone 5 που είχα!! Το θέμα είναι σε αυτές που είναι χαμηλού φωτισμού χωρίς φλας!!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 'Ημουν κάτοχος του Note I , στη συνέχεια του ΙΙ και τώρα του ΙΙΙ. Μετά από αρκετές φωτογραφίες με το ΙΙΙ μπορώ να πω με σιγουριά ότι το ΙΙΙ βγάζει καλύτερες φωτογραφίες σε σχέση με το ΙΙ (και φυσικά με το Ι). Είναι λίγο πιο αργό στην εστίαση από το ΙΙ όμως η φωτογραφία είναι κλάσεις ανώτερη, είτε την ημέρα είτε τη νύχτα (ειδικά την ημέρα η διαφορά υπέρ του ΙΙΙ είναι εμφανής). Κινητό Γαλλικό με το τελευταίο official (unrooted) firmware (MK2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Με φλας βγάζει αρκετά καλές φώτο!! Πολύ καλύτερες από το iPhone 5 που είχα!! Το θέμα είναι σε αυτές που είναι χαμηλού φωτισμού χωρίς φλας!!! Το θέμα είναι ότι πρέπει το φλας να είναι στο αυτόματο και ξέρει αυτό ποτέ να το ανοίξει γιατί δεν υπάρχει λόγος να θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και να μην ανάβει το φλας αν χρειαστεί για να δούμε τι φώτο βγάζει σε σκοτάδι χωρίς φλας και να λέμε ότι δεν βγάζει καλές ας ανάψει το φλας να είναι καλύτερες. Σκοτάδι χωρίς φλας είναι η δυσκολότερη φώτο ακόμα και ψηφιακές γονατιζουν. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει θεματάκι αλλά το θεωρώ μικρό και ότι με λίγο προσοχή σχεδόν εξαλείφεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 παιδια τι ειναι αυτο το χαλι με τις φωτογραφιες σε χαμηλο φωτισμο.εφυγα απο το iphone 5 και λεω θα βγαζει φοβερες το Note 3 και αυτο τραβαει χειροτερες και απο το οptimus G της κοπελας μου.τι παιζει ακριβως;γινοταν αυτο απο την αρχη η απο καμια αναβαθμιση εγινε ετσι; Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλημέρα κι από μένα! Νέος κάτοχος του κορυφαίου note 3 και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να συγχρονίσω το ημερολόγιο και αλλά δεδομένα από το s 3 με το note με nfc και s beam( αυτές τις λειτουργίες δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Το θέμα είναι ότι πρέπει το φλας να είναι στο αυτόματο και ξέρει αυτό ποτέ να το ανοίξει γιατί δεν υπάρχει λόγος να θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και να μην ανάβει το φλας αν χρειαστεί για να δούμε τι φώτο βγάζει σε σκοτάδι χωρίς φλας και να λέμε ότι δεν βγάζει καλές ας ανάψει το φλας να είναι καλύτερες. Σκοτάδι χωρίς φλας είναι η δυσκολότερη φώτο ακόμα και ψηφιακές γονατιζουν. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει θεματάκι αλλά το θεωρώ μικρό και ότι με λίγο προσοχή σχεδόν εξαλείφεται. Γιατί πρέπει να είναι το φλας στο αυτόματο;;; :O Εγώ βλέπω εάν είναι η φώτο καλή χωρίς κ εάν είναι νιανια τότε ενεργοποιώ το φλας!! Θα προσπαθήσω να ανεβάσω αργότερα κάποιες φωτογραφίες και σε χαμηλό φωτισμό που έχω βγάλει! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Ειμαι απο τους πιο μεγαλους γκρινιαριδες εδω μεσα για το θεμα της καμερας και την ασταθεια μερικες φορες στις ληψεις με αποτελεσμα θολουρα ειτε σε φωτο ειτε σε βιντεο οποτε δε μπορω να μην ασχοληθω με αυτη την αναρτηση. Χριστουγεννα εχουμε οχι πρωταπριλια. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Ειμαι απο τους πιο μεγαλους γκρινιαριδες εδω μεσα για το θεμα της καμερας και την ασταθεια μερικες φορες στις ληψεις με αποτελεσμα θολουρα ειτε σε φωτο ειτε σε βιντεο οποτε δε μπορω να μην ασχοληθω με αυτη την αναρτηση. Χριστουγεννα εχουμε οχι πρωταπριλια. Το ψεμα, η προπαγανδα,η λασπη και η αδιαφορια προς τους καταναλωτες της, ειναι απο τα κυρια χαρακτηριστικα της Samsung και οσο αφορα τους samsung-mobillers εχουν σαν σημα κατατεθεν τους την διαστρεβλωση της πραγματικοτητας.Ειναι παλια αυτα τα θεματα, δυστυχως. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Παιδιά προσέχετε τι λέτε για την κάμερα γιατί μερικοί θιγονται τόσο πολύ που σου λένε ότι είναι ελαττωματικό και να το πας στο service. Τώρα πως γίνεται με καλό φωτισμό να βγάζει τέλεια και με μέτριο να βγάζει σαν το iphone 3g που είχα είναι άλλο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Μια ερωτηση ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει με αποτελεσμα σε ενα restore να χασω καποιες επαφες. Τις επαφες μου τις εχω συγχρονίσει με το google Οταν θελω να προσθεσω μια νεα επαφη απο το κινητο , τι πρεπει να πατήσω?Μου βγαζει 3 επιλογές 1)Sim , που δεν νομίζω να είναι 2)Κινητό , που μεχρι τωρα νομιζω οτι παταγα (δεν θυμάμαι) 3)Google , που υποθέτω οτι επρεπε να πατήσω Προφανως θέλω να τις συγχρονισει κανονικά με τις επαφές μου στο gmail μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Μια ερωτηση ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει με αποτελεσμα σε ενα restore να χασω καποιες επαφες. Τις επαφες μου τις εχω συγχρονίσει με το google Οταν θελω να προσθεσω μια νεα επαφη απο το κινητο , τι πρεπει να πατήσω?Μου βγαζει 3 επιλογές 1)Sim , που δεν νομίζω να είναι 2)Κινητό , που μεχρι τωρα νομιζω οτι παταγα (δεν θυμάμαι) 3)Google , που υποθέτω οτι επρεπε να πατήσω Προφανως θέλω να τις συγχρονισει κανονικά με τις επαφές μου στο gmail μου... Σωστά το 3 είναι για συγχρονισμό με gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ. Τέλος , με τον next browser μπορουμε να εχουμε flash στο note 3? Εχω ηδη εγκαταστησει το τελευταιο flash apk απο τις archved versions ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Ναι λειτουργεί κανονικά το flash στον next. Εγώ αυτόν έχω σαν default γιατί στον stock δεν λειτουργεί τίποτα σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Δοκιμασα τον naked browser ο οποιος δειχνει φανταστικος. Light και γρηγορος αλλα εχω ενα θεμα. Εχω ανοιξει πχ 7-8 tabs, και δεν μπορώ με κανεναν τροπο να βρω πως τα κλεινεις ! Αληθεια νιωθω πολύ χαζός , εχω δοκιμάσει τα πάντα (εκτος φυσικά απο την λύση που θα μου πείτε ) Εχω την free εκδοση ... Υπάρχει καποιος αλλος browser ο οποιος να ειναι ελαφρυς (να μην ξεσκιζει την αυτονομια οπως ο chrome) και να φορτώνει σβέλτα χωρις συνεχες rendering κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 http://www.samfirmware.com/ Μόλις μου έβγαλε αναβάθμιση σε ΜΚ2/ΜΚ2/MJ7. Ξέρουμε κάτι γιαυτό???Το τι έχει??? Έχω γερμανικό DBT.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Υπάρχει καποιος αλλος browser ο οποιος να ειναι ελαφρυς (να μην ξεσκιζει την αυτονομια οπως ο chrome) και να φορτώνει σβέλτα χωρις συνεχες rendering κλπ? Dolphin, μαζί με το Jetpack σαν plugin. Έχω δοκιμάσει αρκετούς, ο συγκεκριμένος για μένα είναι μακράν ο καλύτερος. Δεν έχω μπει στον κόπο να τσεκάρω τι πόρους απαιτεί (δεν με νοιάζει ιδιαίτερα στο Note), αλλά είναι πολύ γρήγορος, δεν κολλάει, εύκολη διαχείριση των tabs, αρχική με συντομεύσεις και σελίδες που χρησιμοποιείς περισσότερο, & το βασικότερο όλων: μπορείς να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις flash player, και να τον δουλεύεις κατά το δοκούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Δοκιμασα τον naked browser ο οποιος δειχνει φανταστικος. Light και γρηγορος αλλα εχω ενα θεμα. Εχω ανοιξει πχ 7-8 tabs, και δεν μπορώ με κανεναν τροπο να βρω πως τα κλεινεις ! Αληθεια νιωθω πολύ χαζός , εχω δοκιμάσει τα πάντα (εκτος φυσικά απο την λύση που θα μου πείτε ) Εχω την free εκδοση ... Υπάρχει καποιος αλλος browser ο οποιος να ειναι ελαφρυς (να μην ξεσκιζει την αυτονομια οπως ο chrome) και να φορτώνει σβέλτα χωρις συνεχες rendering κλπ? dolphin με jetpack πράγματι ,αλλά και ios 7 browser .Η έκπληξη . Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Κάνεις από όλους αυτούς που λέτε μόλις τον κλείνεις και τον ανοίγεις πάλι να σου ανοίγει ότι tab είχες πριν ανοιχτό υπάρχει; Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Κάνεις από όλους αυτούς που λέτε μόλις τον κλείνεις και τον ανοίγεις πάλι να σου ανοίγει ότι tab είχες πριν ανοιχτό υπάρχει; Επίσης ο ios 7 browser.Το τικάρεις στις επιλογές Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 αλλά και ios 7 browser .Η έκπληξη . Που τον βρισκω γιατι στο πλεϊστορ δεν μου βγαζει κατι. Ψαχνοντας βρηκα μια εφαρμογη εκδοσης 1.5.1 αλλα με μεγεθος μολις 368Κ φοβαμαι μηπως ειναι μαλγουερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos30 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Το Note 3 μου είναι Γαλλικό και στο περιοδικό ενώ μου βγάζει πολλές χώρες για να μου δείχνει ειδήσεις δεν έχει επιλογή Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω Ελληνικές ειδήσεις. Ξέρεις κανένας τι μπορώ να κάνω για να έχει ειδήσεις από Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts