Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν βλέπω κάτι στραβο αν έχεις ανοιχτούς συγχρονισμούς και κάνα fb

Για γραψε κατι γι αυτο σε παρακαλω,για να το τσεκαρω κι εγω,(το 2 εχω),αλλα το ιδιο κανει.Για να κραταει η μπαταρια καπως περισσοτερο.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Δεν βλέπω κάτι στραβο αν έχεις ανοιχτούς συγχρονισμούς και κάνα fb

μα με κλειστό το wifi και τα data τι συγχρονισμό να κάνει;

μα με κλειστό το wifi και τα data τι συγχρονισμό να κάνει;

Κάποια εφαρμογή τρέχει συνέχεια. Βέβαια το βράδυ και πρωί είναι λίγο σχετικά Δλδ αν εννοείς βράδυ 22:00 και πρωί 12:00 είναι φυσιολογικό να είναι εκεί η μπαταρία.

Ίσως εκεί όπου το έχεις το βράδυ να μην πιάνει καλό σήμα και να προσπαθεί συνέχεια.

Τι σου δείχνει ότι καταναλώνει την μπαταρία?

Κάποια εφαρμογή τρέχει συνέχεια. Βέβαια το βράδυ και πρωί είναι λίγο σχετικά Δλδ αν εννοείς βράδυ 22:00 και πρωί 12:00 είναι φυσιολογικό να είναι εκεί η μπαταρία.

Ίσως εκεί όπου το έχεις το βράδυ να μην πιάνει καλό σήμα και να προσπαθεί συνέχεια.

Τι σου δείχνει ότι καταναλώνει την μπαταρία?

Όχι, δεν είναι λογικό κάτι τέτοιο.Με κλειστά data+WiFi δεν πρέπει να χάνει πάνω από 2-3% (το δικό μου σε τέτοια κατάσταση χάνει 1% και πάντα ανοικτό, το airplane mode δεν ξέρω τι χρώμα έχει).Κάτι τρέχει στο background και τρώει μπαταρία

Edited by truckman

Ώπα τα είπες όλα, εγώ στη δουλειά με χάλια σήμα με 1 μπάρα μπορεί να χάσω και 4% την ώρα, σπίτι χάνω 1%.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

παιδια που ειναι η επιλογη να κλειδονης τι συσκευη ?οχι τη σιμ αλλα τι συσκευη?

πως μπορω οταν με καλουν να να μου λεει και το ονομα?

το svoice λειτουργει χωρις ννετ?υθπαρχη αλλη εφαρμογη ομοια χωρις ιντερνετ?

Καλησπερα παιδια.

Νεος στον χωρο του android και ηδη εχω το πρωτο προβλημα. Σε συσκευη Samsung Note 3 μολις μιας εβδομαδας, παρατηρω οτι υπαρχει απο χθες καποιο θεμα με τα γραφικα. Συγκεκριμενα, δεν λειτουργει αυτο το "smooth motion" οταν ανοιγω εφαρμογες ή οταν περιστρεφω την οθονη. Δηλαδη οταν ανοιγω μια εφαρμογη, αντι να κανει το γραφικο αναδυσης της αφαρμογης, την ανοιγει χωρις κανενα γραφικο, ετσι απλα μπαμ σκετα. Το ιδιο συμβαινει και οταν περιστρεφω την οθονη. Την μια στιγμη η οθονη ειναι καθετη και την επομενη στιγμη οριζοντια ετσι απλα, χωρις να την περιστρεφει smooth. Μεχρι και εχθες δουλευε κανονικα. Τωρα δεν ξερω τι εγινε. Καθαριζω και RAM, κλεινω εφαρμογες, κανω restart και παλι τιποτα.

Υπαρχει καμια λυση ρε παιδια;

Edit:

Παιδιά άκυρο. Το έφτιαξα μέσα από dev options

Edited by Firmas

Σαν κατοχος και εγω πλεον αυτου του τερατος,μπορω να πω οτι ειναι απιστευτο με τελεια οθονη κτλπ.ολα γινονται αστραπιαια θα λεγα,αρκετα smooth σε ολα του.το απολυτο fail ομως η camera του κινητου και το auto focus χωρις να εχω διαβασει πολλα εδω βλεπω οτι πολλοι απο εσας απογοητευτηκατε και ετσι ειναι,ειχα και το s4 πολυ ανωτερη καμερα φυσικα,τι να πω θολες μερικες φωτο περιεργα χρωματα,κατι δεν παει καθολου καλα!

Η κάμερα όντως έχει πρόβλημα...

Εγω συγκρίνω με του S3 και δυστυχώς εδω πάμε βήματα πίσω.

Δεν μιλώ για ανάλυση αλλά το auto focus σέρνεται και οι θολές πόζες δίνουν και παίρνουν...

Ευτυχώς έχω αρχίσει και δουλεύω πάλι με τη ΝΙΚΟΝ μου,διότι κάπου το είχαμε ξεφτυλίσει με τις φωτό απο τα κινητά...αλλά είναι απαράδεκτο απο την άλλη να έχεις δώσει 550 ευρώ για το καλύτερο smartphone της αγοράς και να αναπολείς το...ΝΟΚΙΑ Ν8 για τις φωτογραφίες του...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

ακριβως ετσι απαραδεκτο το auto focus ειναi βγαζεις στατικη φωτο 2 3 ατομα,και το φοντο πισω ειναι θολο αν υπαρχει κινηση,περναν ανθρωποι αμαξια κλτ,λες και βλεπουμε fast forward ειναι,και γενικα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο τν camera,παιρνεις τοπ κινητο σε ολα και οταν ανοιγεις την καμ ξενενερωνεις και ελπιζεις αυτος που θα σ βγαλει να μην τρεμει το χερι του!αδιανοητο για αυτο το κινητο...:mad: Edited by HBK_R21

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι σε αναμονή παραλαβής του νέου μου Note 3 και θα ήθελα τα φώτα σας για μετάβαση όλων των δεδομένων (και λογαριασμών,εφαρμογών κτλ.) απο το S III. Τι πρέπει να προσέξω;

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι σε αναμονή παραλαβής του νέου μου Note 3 και θα ήθελα τα φώτα σας για μετάβαση όλων των δεδομένων (και λογαριασμών,εφαρμογών κτλ.) απο το S III. Τι πρέπει να προσέξω;

Χωρίς να τα έχω δοκιμάσει καθώς προτιμώ το "καθαρό" στήσιμο της συσκευής από την αρχή, τρόποι για να γίνουν όλα αυτά που λες είναι οι εξής :

1. Kies

2. Google cloud & sync (αποθηκεύεις τα πάντα στο google account σου όπως επαφές, calendar events κλπ.)

3. Samsung Cloud (δίνει κάποια options να αποθηκεύεις

3. Ρυθμίσεις : Backup & reset (εδώ όμως νομίζω ότι αφορά συγκεκριένη συσκευή και δεν ξέρω αν σου κάνει backup μία συσκευή και restore σε άλλη)..

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι όλα αυτά τα κουπόνια που παίρνω και μετά μπορώ να πάρω ταινίες;μέχρι στιγμής πήρα 4 κουπόνια και κατέβασα 4ταινιες από που τα παίρνω αυτά;

Καλησπερα. Το κινητο το δουλευω με συμβολαιο wind. Στα δικτυα εχει επιλογες wcdma και gsm αλλα δεν εχει lte . Υπαρχει αλλου η ρυθμιση η το κινητο εντοπιζει οτι το δικτυο της wind δεν υποστηριζει 4g ?

Καλησπερα. Το κινητο το δουλευω με συμβολαιο wind. Στα δικτυα εχει επιλογες wcdma και gsm αλλα δεν εχει lte . Υπαρχει αλλου η ρυθμιση η το κινητο εντοπιζει οτι το δικτυο της wind δεν υποστηριζει 4g ?

Το τελευταίο ισχύει.

Επίσημα και σήμαρα στην παρέα σας. Μαύρο, γαλλικό, 515 ευρώ από τον Νίκο.

Καλός μας ήρθες

Καλώς ήρθες και εσύ! Και εγώ παρέλαβα σήμερα μετά από μια μικρή περιπετειούλα με την παραγγελία, αλλά όλα καλά.

485€ μαζί με τα έξοδα αποστολής, από την προσφορά του Kamthing, εισαγωγή από Γερμανία από ότι έμαθα, όχι ότι παίζει και ρόλο.

Φοβερή οθόνη, την λειτουργία θα την κοιτάξω όταν φορτωθεί και επιβαρυνθεί. Το autο focus είναι λες και δουλεύει με κάρβουνο, και υπάρχει φοβερός θόρυβος κατά την απεικόνιση της προβολής πριν τραβήξεις. Δεν δίνω μεγάλη σημασία, δεν πήρα την συσκευή για την κάμερά της, και όπως και τα προηγούμενα, δεν θα δουλέψει και υπερωρίες. Υπάρχει και για μένα η Nikon για αυτό. Το κάθε πράγμα στο αντικείμενό του.

Happy Νotes και καλές γιορτές σε όλους!

Mε ποιά έκδοση firmware ήρθε?

Επειδή έκανα αμέσως update (δεν με ενδιαφέρει το root) είχε πάρει το μάτι μου BMJ1 (γαλλικό csc XEF). Πλέον έχει την DMK2 (Δεκεμβρίου).

Edited by achillesgk

Μια ερωτηση προς τους κατοχους, οταν σας καλουν ακουτε καθαρα και δυνατα τον αλλο απο το ηχειο του κινητου; Γιατι σε εμενα δεν ακουγεται δυνατα, προσπαθω να κολλαω το αυτι στο ηχειο για να ακουσω καθαρα.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)