Nikolas14 Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 47 minutes ago, p_k said: @Nikolas14 Φανάρια της Βούλγαρη, ερχόμενοι από Μουδανιών. Στο φανάρι στο Everest? Δεν τα πάει τόσο άσχημα,σε εσωτερικό χώρο ειδικά είναι κάπως καλύτερη από τη Vodafone. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 46 minutes ago, Nikolas14 said: Στο φανάρι στο Everest? Δεν τα πάει τόσο άσχημα,σε εσωτερικό χώρο ειδικά είναι κάπως καλύτερη από τη Vodafone. Όχι,στο ακριβώς απέναντι φανάρι επί της Μουδανιών, δηλαδή με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη. Εγώ όμως θέλω κάποια στιγμή να κάνω τη μέτρηση όχι από αυτοκίνητο, αλλά πεζός, να κατέβω να το αφήσω εκεί στη μεγάλη αλάνα στα λεωφορεία και να γίνουν σωστές οι μετρήσεις. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 Σταθμός Υπεραστικών ΚΤΕΛ Κέρκυρας, τώραPoco X3 Pro 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 (edited) Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη Edited September 2, 2022 by p_k 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 Επανέρχομαι με ένα μικρό Update σχετικά με την κατάσταση στην Εγνατία:• στο Νομό Θεσπρωτίας βγήκα εκτός δικτύου στις μισές σήραγγες. Έξω από το Βασιλικό στις εκεί σήραγγες είχα σήμα(2G/3G/4G B20). Στην Κρυσταλλοπηγή στις σήραγγες μέσα δεν είχα.• στο Νομό Ιωαννίνων, στις σήραγγες Δωδώνης και Δρίσκου είχα σήμα φουλ μόνο 2G/3G. Μετά τον Δρίσκο βρήκα σήμα μόνο σε 2 συνεχομενες σήραγγες πριν το Μέτσοβο (2G/3G), υπήρχαν και οι σχετικές εγκαταστάσεις στις εισόδους τους. Στις μεγάλες σήραγγες Ανηλίου και Μετσόβου δεν υπήρχε σήμα.• Στις σήραγγες του Νομού Γρεβενών δεν υπάρχει σήμα.Έξω από τις σήραγγες εννοείται πιάνει παντού 4G από Β20.Poco X3 Pro 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 1 hour ago, p_k said: Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη Μια χαρά ταχύτητες 1 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 2 ώρες πριν, georgeavl3 said: Επανέρχομαι με ένα μικρό Update σχετικά με την κατάσταση στην Εγνατία: • στο Νομό Θεσπρωτίας βγήκα εκτός δικτύου στις μισές σήραγγες. Έξω από το Βασιλικό στις εκεί σήραγγες είχα σήμα(2G/3G/4G B20). Στην Κρυσταλλοπηγή στις σήραγγες μέσα δεν είχα. • στο Νομό Ιωαννίνων, στις σήραγγες Δωδώνης και Δρίσκου είχα σήμα φουλ μόνο 2G/3G. Μετά τον Δρίσκο βρήκα σήμα μόνο σε 2 συνεχομενες σήραγγες πριν το Μέτσοβο (2G/3G), υπήρχαν και οι σχετικές εγκαταστάσεις στις εισόδους τους. Στις μεγάλες σήραγγες Ανηλίου και Μετσόβου δεν υπήρχε σήμα. • Στις σήραγγες του Νομού Γρεβενών δεν υπάρχει σήμα. Έξω από τις σήραγγες εννοείται πιάνει παντού 4G από Β20. Poco X3 Pro Όπως είναι εδώ και 2 δεκαετίες σχεδόν φίλε και από δις τρεις εταιρίες . Κρίμα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 Το γνωρίζω. Κάποιος εδώ είχε αναφέρει ότι δεν είχε θέμα στις σήραγγες και μου είχε κάνει εντύπωση.Poco X3 Pro 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 Διασταύρωση Καραολή& Δημητρίου με Λαγκαδά, Σταυρούπολη. Αν δεν κάνω λάθος, στο δημαρχειο Παύλου Μελά.Poco X3 Pro 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 Προσπαθώ να προσθέσω μια κεραία στο cellmapper αλλά δυστυχώς αν και έχω κανει «γύρω γύρω όλοι»λέει πως τα δεδομένα δεν επαρκούν για να μπορέσω να την προσθέσω. Πόσες μετρήσεις ακόμα χρειάζονται; Η θέση της στον χάρτη είναι ολόσωστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 Θέλεις να την "πρασινίσεις" στο χάρτη; Θέλει να έχεις 50.000 points. Αν είναι κόκκινη και ειναι στο χάρτη πες μου να την προσθέσω εγώ που μπορώ.Τη βρήκα, αλλά με πόσο παλιό κινητό τα μετρας; Δε βγάζει καμία πληροφορία για μπάντες.Poco X3 Pro 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 (edited) 4 minutes ago, georgeavl3 said: Θέλεις να την "πρασινίσεις" στο χάρτη; Θέλει να έχεις 50.000 points. Αν είναι κόκκινη και ειναι στο χάρτη πες μου να την προσθέσω εγώ που μπορώ. Τη βρήκα, αλλά με πόσο παλιό κινητό τα μετρας; Δε βγάζει καμία πληροφορία για μπάντες. Poco X3 Pro Χαχα με το iPhone δεν μπορώ όποτε μετράω με το A3 2017. Μιλάω για την #13729. Όντως δεν φαίνονται στο χάρτη οι μπάντες αλλά στην εφαρμογή της έχει! Μήπως πειράζει που είχα αλλάξει κάτι με την έκδοση του android κάτι από 4.2χ σε 7 Edited September 2, 2022 by waeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 (edited) 9 minutes ago, waeo said: Προσπαθώ να προσθέσω μια κεραία στο cellmapper αλλά δυστυχώς αν και έχω κανει «γύρω γύρω όλοι»λέει πως τα δεδομένα δεν επαρκούν για να μπορέσω να την προσθέσω. Πόσες μετρήσεις ακόμα χρειάζονται; Η θέση της στον χάρτη είναι ολόσωστη. Άφησε ένα 2ο κινητό ανοιχτό τη νύχτα να μετράει (αν έχεις και 2η SIM να του βάλεις), μέχρι να φτάσεις τους 50.000 πόντους. Έτσι το έκανα κι εγώ πριν 2+ χρόνια και σε λίγα βράδια τους έφτασα. Για κάποιο λόγο το ανέβασαν πολύ το όριο (ίσως για να γλιτώσουν από τα τρόλλς). Edited September 2, 2022 by MitsosDaBest13 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 1 minute ago, MitsosDaBest13 said: Άφησε ένα 2ο κινητό ανοιχτό τη νύχτα να μετράει (αν έχεις και 2η SIM να του βάλεις), μέχρι να φτάσεις τους 50.000 πόντους. Έτσι το έκανα κι εγώ πριν 2+ χρόνια και σε λίγα βράδια τους έφτασα. Για κάποιο λόγο το ανέβασαν πολύ το όριο (ίσως για να γλιτώσουν από τα τρόλλς). Ααα όποτε είναι ο χρόνος μέτρησης στην ουσία που πρέπει να αυξήσω. Εντάξει ευχαριστώ. Για τις μπάντες τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 Χαχα με το iPhone δεν μπορώ όποτε μετράω με το A3 2017. Μιλάω για την #13729. Όντως δεν φαίνονται στο χάρτη οι μπάντες αλλά στην εφαρμογή της έχει! Μήπως πειράζει που είχα αλλάξει κάτι με την έκδοση του android κάτι από 4.2χ σε 7 Καλύτερα να την αλλάξεις αυτή τη ρύθμιση. Όσο για την κεραία θα τη βρω εγώ και θα την περάσω Poco X3 Pro 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 1 hour ago, georgeavl3 said: Καλύτερα να την αλλάξεις αυτή τη ρύθμιση. Όσο για την κεραία θα τη βρω εγώ και θα την περάσω Poco X3 Pro Τελικά αυτη η ρυθμιση έφταιγε τώρα καταγράφει τις συχνότητες κανονικά άρα θα φανούν όταν ανεβάσω τα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 @waeo ελπίζω να την έβαλα σωστά την κεραία. Μπες να δεις και πες μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 Ορεινή Γκιώνα πριν λίγο υψόμετρο 1100 μέτρα περίπου "άγονη" γραμμή ...μισή γραμμή σήμα ανεκτές επιδόσεις γεμίζει YouTube για τον πιτσιρικά κι εγώ σερφάρω άνετα κατά διαστήματα κοντά στα 4+ Mbps 5 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, georgeavl3 said: @waeo ελπίζω να την έβαλα σωστά την κεραία. Μπες να δεις και πες μου. Ναι, είναι σωστά! Μπήκαν και οι συχνότητες που πέρασα σήμερα! Edited September 2, 2022 by waeo 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 8 ώρες πριν, georgeavl3 said: Διασταύρωση Καραολή& Δημητρίου με Λαγκαδά, Σταυρούπολη. Αν δεν κάνω λάθος, στο δημαρχειο Παύλου Μελά. Poco X3 Pro Απαράδεκτο . Ο ανταγωνισμός εκεί (πράσινη και κόκκινη έχουν σε 4G 50+) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 5 ώρες πριν, konakis said: Ορεινή Γκιώνα πριν λίγο υψόμετρο 1100 μέτρα περίπου "άγονη" γραμμή ...μισή γραμμή σήμα ανεκτές επιδόσεις γεμίζει YouTube για τον πιτσιρικά κι εγώ σερφάρω άνετα κατά διαστήματα κοντά στα 4+ Mbps Με συσκευή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 Samsung S21 fe 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. September 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2022 Λάππα Αχαιας 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. September 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2022 Λεχαινά Ηλεία 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. September 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2022 Μεταξη Ανδραβιδας και Γαστουνης. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts