gogos2 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Α κατάλαβα. Αυτη η κεραία αν δεν κάνω λάθος ειναι καπου πάνω στην εθνική οδο, κοντά στο Ζαβλανι αμα ξέρεις. Λογικά της βοντα είναι με τετοιο enb. Απο τοτε που βγήκε αυτη της Ανθεμίου, συνδέεσαι εκεί αμα βρίσκεσαι προς Μεσα Αγυια. Γενικά η κατάσταση είναι χαλι μαύρο πλέον, παλι καλα να λες που υπάρχει και αυτη... Που φτασαμε ομως. Να παρακαλας για κεραία σε κάποιες περιοχές... Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ετσι ειναι οπως τα λες.Σιγουρς Ανθεμιου την εχουν βγαλει ουτε στο cellmaper δεν τη δειχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Βέροια μπροστά στο παλιό ΙΚΑ (ΚΥ Βέροιας πλέον). Σε εξωτερικό χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Βέροια μπροστά στο παλιό ΙΚΑ (ΚΥ Βέροιας πλέον). Σε εξωτερικό χώρο. Πολύ μέτρια πράματα... Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7293940413 δτο πανεπιστημιο καφετερια οκταγωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Πετάμε και σήμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Ποια είναι η περιοχή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 Wind Power Άγιος Αθανάσιος κοντά στον Ωρωπό........ Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Σε περιοχές που παίζει μόνο Β20 τα νούμερα αυτά για τις ημέρες αυτές είναι φυσιολογικά. Το θέμα είναι που έχει μόνο Β20; Έχει βάλει παντού Β3 έμαθα από γνωστό... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Σε περιοχές που παίζει μόνο Β20 τα νούμερα αυτά για τις ημέρες αυτές είναι φυσιολογικά. Το θέμα είναι που έχει μόνο Β20; Έχει βάλει παντού Β3 έμαθα από γνωστό... Στην Αττική έχει ελάχιστο single band πλέον. Στην επαρχία και ειδικά τη Λακωνία καλά, δεν έχει 4G+ σχεδόν πουθενά. Άντε να υπάρχει κάποια κεραία σε κάνα τουριστικό μέρος, στα νότια του νομού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Σε περιοχές που παίζει μόνο Β20 τα νούμερα αυτά για τις ημέρες αυτές είναι φυσιολογικά. Το θέμα είναι που έχει μόνο Β20; Έχει βάλει παντού Β3 έμαθα από γνωστό...Ωχ, όντως; βλέπω τοτε στο χωριό να έχω καμιά 80αρια mbps αφού θα έχω όλη τη κεραία δικιά μου :P Άμα κάνει αναβάθμιση αε σταθμό, αυτόματα σημαίνει ότι θα δουλεύει κιολας με την b3 μαζι; Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7293940413 δτο πανεπιστημιο καφετερια οκταγωνο.Εκει χτυπάει καλα καο γενικά σε ολη τη πανεπιστημιουπολη Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Ηρωων Πολυτεχνειου στο Μαρκετ ιν για προβολη βιντεο και ιστοσελιδες αρκει Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7314267497 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Ηρωων Πολυτεχνειου στο Μαρκετ ιν για προβολη βιντεο και ιστοσελιδες αρκει Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7314267497Ειπαμε. Η περίπτωση wind στην Πάτρα είναι σίγουρα προς σοβαρή μελέτη. Ή του ύψους ή του βάθους Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Πλατεια παναχαικης ελα ρε Windαρα! Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7317654867 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Χθεσινή μέτρηση Λεωφόρος Αγίας Βαρβάρας, Παλαιό Φάληρο με πολύ κόσμο. Ο σταθμός φαίνεται να έχει αναβαθμιστεί και πλέον βαράει καλά. Lte-a 2600 Και μια μες στο σπίτι με lte-a 1800 με ικανοποιητικα ας πουμε νούμερα Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Που κοντά; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Που κοντά; Sent from my Galaxy S10eΛίγο πιο κάτω απο το ψαράδικο το Νεμο αν το ξέρεις,όπως πας προς Αμφιθέας. Ουσιαστικά κάτω απο τη πλατεία. Γτ προς τα πάνω δυστυχώς ειναι λιγο για τα πανηγύρια... Θέλει σταθμό Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Ναι κατάλαβα. Εγώ είμαι πιο ψηλά, εκεί που φτάνει και συναντάει την Αγίου Δημητρίου, και είναι όντως πολύ χάλια. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Λόφος Πανί, κεντρικό πάρκο Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Στον Άλιμο η wind γαζώνει. Πολύ κεραία. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Παραλια πλαζ ΕΟΤ Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7339356408 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Στον Άλιμο η wind γαζώνει. Πολύ κεραία.Ισχύει. Έχει πράμα Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 Λεωφόρος Αλίμου στα Lidl Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 Άνω Γλυφάδα με καλό ping και μια μέτρηση Λόφο Πανί με πολύ κόσμο. Φαίνεται να έχει κόσμο το δίκτυο αλλά κρατάει Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Τώρα παραλία Φλογητών Χαλκιδικής Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7346923845 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Παίζει πολύ δυνατά η Wind σε όλες αυτές τις περιοχές της Χαλκιδικής όπως βέβαια και στην Καλλικρατεια που γεμίζει κόσμο τα καλοκαίρια. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts