paanos Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Το 0,0 που βλέπεις δεν είναι η ταχύτητα δικτυου, είναι πόσο μεταφέρει το κινητό σου. Όντως μπορεί το δίκτυο να είναι γεμάτο στην περιοχή σου αλλά το 0,0 δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 (edited) Η παραπάνω ένδειξη αφορά την ταχύτητα αποστολής & λήψης δεδομένων, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, βάση των αναγκών (σε bandwidth) της τρέχουσας εφαρμογής/γών στο κινητό, από τον πομποδέκτη του κινητού ή το WiFi. Δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική ταχύτητα/bandwidth του δικτύου κινητής. Edited March 30, 2020 by memoriesradio Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 memoriesradio, ποια είναι η εφαρμογή που είχες screenshot σε προηγούμενο ποστ; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 τι το θελα και το είπα άρχισαν και πυκνώνουν πολύ ,0 kb ποιος π....έδωσε τα δωρεάν καλά ήμουν Αυτό το σημαδάκι πάνω που δεν φαίνεται καλά, είναι VPN; Είσαι σίγουρος ότι έφταιγε η WIND και όχι αυτό; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Πιθανή "σκίαση" στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, από τις κεραίες που είναι πάνω στο βουνό. Φυσιολογικό. Από ποια εφαρμογή μπορείς και το βλέπεις αυτό με τον χάρτη; Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 33,9 / 27,8 Κατω Σχολάρι Θεσσαλονίκης Β20 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Αποκόρωνας Χανίων με Β7 https://www.speedtest.net/my-result/a/5924120232 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Αποκόρωνας Χανίων με Β7 https://www.speedtest.net/my-result/a/5924120232 Άψογος! Ωραιο Ping, χαμηλό λίγο το upload. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Η μέτρηση ήταν με σήμα -102 dBm. Σε κάποια σημεία στο σπίτι το σήμα παίζει γύρω στα -117 dBm και οι μετρήσεις βγαίνουν γύρω στα 20 Mbps download και 1,5 Mbps upload. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Σε εξωτερικό χώρο πώς είναι τα πράγματα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Η κεραία είναι στα 500 μέτρα από το σπίτι μου οπότε σε Β7 έχω φουλ σήμα στο μπαλκόνι και μέτριο σήμα μέσα στο σπίτι, ενώ σε Β20 έχω επίσης φουλ σήμα μεσα-εξω και ταχύτητες 40-20 περίπου. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Η κεραία είναι στα 500 μέτρα από το σπίτι μου οπότε σε Β7 έχω φουλ σήμα στο μπαλκόνι και μέτριο σήμα μέσα στο σπίτι, ενώ σε Β20 έχω επίσης φουλ σήμα μεσα-εξω και ταχύτητες 40-20 περίπου. Κάτσε, γιατί μου 'ρθε μια φλασια. :p Εσύ ήσουν ο Κρητικός που πρόπερσι φώναζε συχνά εδώ, ότι η WIND κάθεται συνέχεια σε B7 και βγαίνει εκτός δικτύου, παρά να συνδεθεί με την B20 που είχε καλύτερο σήμα; Σου έβαλαν κεραία πιο κοντά τελικά ή σε μπερδεύω με άλλον; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Κάτσε, γιατί μου 'ρθε μια φλασια. :p Εσύ ήσουν ο Κρητικός που πρόπερσι φώναζε συχνά εδώ, ότι η WIND κάθεται συνέχεια σε B7 και βγαίνει εκτός δικτύου, παρά να συνδεθεί με την B20 που είχε καλύτερο σήμα; Σου έβαλαν κεραία πιο κοντά τελικά ή σε μπερδεύω με άλλον; :lol: Όχι, άλλο μέλος πρέπει να ήταν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Κάτσε, γιατί μου 'ρθε μια φλασια. :p Εσύ ήσουν ο Κρητικός που πρόπερσι φώναζε συχνά εδώ, ότι η WIND κάθεται συνέχεια σε B7 και βγαίνει εκτός δικτύου, παρά να συνδεθεί με την B20 που είχε καλύτερο σήμα; Σου έβαλαν κεραία πιο κοντά τελικά ή σε μπερδεύω με άλλον; :lol: Όχι, δεν είμαι εγώ. Εμένα έχουν κεραίες 4G όλες οι εταιρείες στο χωριό μου από το 2016. Τελευταία είχαμε πρόβλημα με την πράσινη αλλά το έφτιαξαν πρίν καμιά βδομάδα. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 (edited) Έβαλα τη SIM της Q στο παλιό μου κινητό. 4G από B20 σε χωράφι σε σχετικά ακατοίκητη περιοχή (πιο κοντινό χωριό οι Αμυκλες Λακωνίας). Η συγκεκριμένη κεραία δεν νομίζω ότι είναι συνεγκατασταση με Vodafone, χωρίς να είμαι σίγουρος. Το 3G κάτι έχει παθει και δεν βρίσκει καθόλου σήμα, όταν το κλειδώνω σε WCDMA only με δείχνει συνέχεια εκτός δικτύου... Μόνο 2G/4G λειτουργούν, δεν ξέρω αν κάνει τίποτα η WIND ή τα έχει "παίξει" η παλιά μου συσκευή (πολύ πιθανό)... Edited April 11, 2020 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 το 3G είναι για φεύγα... καλύτερα οι συχνότητες να πάνε αλλου Δεν προσφέρει κάτι πλέον χειρότερα κάνει τα πράγματα Μακάρι να μπορούσα να βάλω στο κινητό 2G και 4G Γυρνάει σε 3G στην ομιλία και δε μπορώ να μιλήσω Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 (edited) το 3G είναι για φεύγα... καλύτερα οι συχνότητες να πάνε αλλου Δεν προσφέρει κάτι πλέον χειρότερα κάνει τα πράγματα Μακάρι να μπορούσα να βάλω στο κινητό 2G και 4G Γυρνάει σε 3G στην ομιλία και δε μπορώ να μιλήσω Πατα στον dialer *#*#4636#*#*>πληροφορίες τηλεφώνου>ορισμός προτιμωμενου τύπου δικτύου> επέλεξε TD-SCDMA/UMTS και τέρμα το 3g. *Σε cosmote μου δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Αν είσαι στο ίντερνετ και σε καλέσουν στο κόβει τελείως αφού σε γυρνάει σε 2g. Σε κάθε επανεκκίνηση ή ενεργοποίηση/απενεργοποιηση λειτουργίας πτήσης πρέπει να ξανακάνεις την διαδικασία γιατί οι ρυθμίσεις επιστρέφουν στο default που είχε πριν. Edited April 11, 2020 by P_papadis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Αυτό ισχύει σε όλες τις συσκευές, ανεξαρτήτως επεξεργαστή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Αν λες για το μενού, έχει να κάνει περισσότερο με το λειτουργικό παρά με επεξεργαστή. Δουλεύει στις περισσότερες συσκευές. Αλλά σε Samsung πχ, που έχουν άλλα δικά τους διαγνωστικά και κρυφά μενού, όχι. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Το παλιό μου Xiaomi είχε τέτοια δυνατότητα από τις ρυθμίσεις. Τα περισσότερα όμως τηλέφωνα δεν πρέπει να έχουν την δυνατότητα να επέμβεις στο κρυφό μενού της συσκευής τόσο εύκολα. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Σε όλα τα xiaomi σίγουρα δουλεύει και στα oneplus. Γενικά σε ξεκλείδωτες συσκευές δουλεύει. Σε Samsung που είναι κλειδωμένες μέχρι τον λαιμό δύσκολο. Υπάρχει και εφαρμογή στο playstore που ανοίγει την εντολή του κρυφού μενού. Αν γράψετε 4636 η 4g switch κτλ θα σας βγάλει πολλές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Το Samsung έχει δικό του μενού, πολύ πιο βολικό, ειδικά για να βλέπεις και σε ποιες μπάντες παίζει το δίκτυο, αν κάνει CA κλπ. Από ότι διαβάζω, το κλείδωμα είναι στον dialer του Samsung, και λένε πως αν εγκαταστήσει κανείς τον dialer Google παίζει το info menu (4636). Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Με Β7 στα -117 dBm σε εσωτερικό χώρο. Απόλυτα λειτουργικό. Κάρτα Q. https://www.speedtest.net/my-result/a/5955296124 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 (edited) Βέροια. Για κλωτσιές. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Εγώ με 3g 900mhz bw 5mhz. Σε τρώω. Στη Βέροια δεν έχει Β7??? Sent from my H9436 using Tapatalk Edited April 16, 2020 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Στο upload τον τρως. Β3 και Β20 είχα δει στη Βέροια όσες φορές πήγα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts