venividivici Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 δεν τ εχω κανει.ευχαριστω Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 δεν τ εχω κανει.ευχαριστω δες εδω http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ 4g sim Κάρτα Πελάτες Καρτοκινητής / Mobile Broadband με κάρτα: Για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες καρτοκινητής ή Mobile Broadband με κάρτα, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIM κάρτας η οποία θα γίνεται χωρίς χρέωση. Πελάτες Συμβολαίου / ΚαρτοΣυνδεσης: Η πλειοψηφία των καρτών SIM υποστηρίζουν το 4G δίκτυο. (όλες οι SIM περίπου από το 2004 και μετά υποστηρίζουν 4G δίκτυο ενώ οι πιο παλιές θα χρειαστούν αντικατάσταση η οποία θα γίνεται με χρέωση). Πρόγραμμα πελατών συμβολαίου Όλα τα προγράμματα με ενσωματωμένα DATA & όλα τα προγράμματα Mobile Broadband είναι αυτόματα ενεργοποιημένα και δεν χρειάζεται καμία ενέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 (edited) Γεια σας. Μένω στην άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Στο σπίτι μου και γενικά οπου πηγαίνω στην Θεσσαλονίκη έχω 4g με φουλ σήμα. Μάλιστα στο σπίτι μου,αλλα και στα περισσότερα σημεία που είναι διαθέσιμο το 4g της wind, είναι πολυ καλύτερο από το 3g. Μάλιστα όλη την μέρα αφήνω το δίκτυο σε 4g γιατί καταναλώνει λιγότερη μπαταρία αφού το σήμα είναι πάντα φουλ. Edited July 25, 2015 by empeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Γεια σας. Μένω στην άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Στο σπίτι μου και γενικά οπου πηγαίνω στην Θεσσαλονίκη έχω 4g με φουλ σήμα. Μάλιστα στο σπίτι μου,αλλα και στα περισσότερα σημεία που είναι διαθέσιμο το 4g της wind, είναι πολυ καλύτερο από το 3g. Μάλιστα όλη την μέρα αφήνω το δίκτυο σε 4g γιατί καταναλώνει λιγότερη μπαταρία αφού το σήμα είναι πάντα φουλ. Αλήθεια πώς γίνεται αυτό?Δηλαδή έχουν δώσει 4G αλλά όχι 3G?Ας μας πει κάποιος που ξέρει ποια είναι η διαδικασία.Oι κεραίες είναι ίδες και για ομιλία και 3G,4G? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Γεια σας. Μένω στην άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Στο σπίτι μου και γενικά οπου πηγαίνω στην Θεσσαλονίκη έχω 4g με φουλ σήμα. Μάλιστα στο σπίτι μου,αλλα και στα περισσότερα σημεία που είναι διαθέσιμο το 4g της wind, είναι πολυ καλύτερο από το 3g. Μάλιστα όλη την μέρα αφήνω το δίκτυο σε 4g γιατί καταναλώνει λιγότερη μπαταρία αφού το σήμα είναι πάντα φουλ. Τι συσκευή χρησιμοποιείς ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Γεια σας. Μένω στην άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Στο σπίτι μου και γενικά οπου πηγαίνω στην Θεσσαλονίκη έχω 4g με φουλ σήμα. Μάλιστα στο σπίτι μου,αλλα και στα περισσότερα σημεία που είναι διαθέσιμο το 4g της wind, είναι πολυ καλύτερο από το 3g. Μάλιστα όλη την μέρα αφήνω το δίκτυο σε 4g γιατί καταναλώνει λιγότερη μπαταρία αφού το σήμα είναι πάντα φουλ. Μένεις κοντά στο παλιό κέντρο της wind? Σε ένα κτήριο ένας πυλώνας. Εκεί είχε ένα θέμα το 3G πριν λίγο καιρό και διορθώθηκε. Αν και φαίνεται λογικό γιατί το 4G εκεί είναι στα 800. Αλήθεια πώς γίνεται αυτό?Δηλαδή έχουν δώσει 4G αλλά όχι 3G?Ας μας πει κάποιος που ξέρει ποια είναι η διαδικασία.Oι κεραίες είναι ίδες και για ομιλία και 3G,4G? Ναι μια τετράμπαντη κεραία είναι, έχει 800-900-1800-2100-2600 δηλαδή μια 800 μια 900 και δυο από 1800-2600. Οι πομποδέκτες είναι πολλοί και διαφορετικοί όμως. Ανάλογα με το configuration όμως μπορεί το 4G να έχει περισσότερη χωρητικότητα. Και η διαφορετική συχνότητα παίζει ρόλο, αν είναι στα 800 το 4G και στα 2100 το 3G τότε απόλυτα λογικό. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Τι συσκευή χρησιμοποιείς ; Nexus 5 αγορασμενο απο το skroutz ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μένεις κοντά στο παλιό κέντρο της wind? Σε ένα κτήριο ένας πυλώνας. Εκεί είχε ένα θέμα το 3G πριν λίγο καιρό και διορθώθηκε. Αν και φαίνεται λογικό γιατί το 4G εκεί είναι στα 800. Δεν ξερω που βρισκεται το παλιο κεντρο.Μενω κοντα στον προφητη Ηλια(την εκκλησια εννοω) Παλια με 3g η μπαρα στα στατιστικα της μπαταριας ηταν κιτρινη,κοκκινη,πρασσινο ανοιχτο.Τωρα με 4g ειναι συνεχως σκουρη πρασσινη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Καλησπέρα σας! Υποστηρίζεται το 4G σε F2go?? Αν ναι, έχω το iPhone 6, στις επιλογές στα δεδομένα υπάρχει το 4G ως επιλογή, πρεπει να αλλάξω ακομα κι ετσι κάρτα ΣΙΜ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Αν δεν έχεις αλλάξει, εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 4g με F2G εδώ με την "γνωστή" προσφορά. Φουλ 4g στις Αχαρνές στον παλιό σταθμό του τρένου. Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 4g με F2G εδώ με την "γνωστή" προσφορά. Φουλ 4g στις Αχαρνές στον παλιό σταθμό του τρένου. "Γνωστή" προσφορά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 "Φοιτητικό" Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Πρεπει να πω οτι εχω παθει πλακα με την καλυψη του 4G στην Θεσσαλονικη.Με το που κατεβαινεις το Δερβενι το κινητο μπαινει κατευθειαν σε 4G και δεν χανεται πουθενα οπου και να πας.Ακομα και ας ειναι η ταχυτητα στα 29mbits για μενα ειναι υπερ αρκετο για να κανεις οτιδηποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Έγινε μια ανανέωση στη σελίδα http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ και αναφέρει κάποια καινούρια πράγματα όπως: Η WIND εξελίσσεται και αναπτύσσει το νέο της 4G δίκτυο και σου προσφέρει ταχύτητες έως 150 Mbps στη λήψη και 75 Mbps στην αποστολή για πιο γρήγορο από ποτέ Mobile Internet από το Smartphone ή Tablet σου! Εισαγωγή της τεχνολογίας 4G+ (Carrier Aggregation) με την οποία οι ταχύτητες λήψης πλησιάζουν τα 300 Mbps. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιόνια νησιά, Μύκονος, και προχωράμε με γοργούς ρυθμούς ώστε μέσα στα επόμενα χρόνια ολόκληρη η Ελλάδα να απολαμβάνει ταχύτητες 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Και εγώ δεν περίμενα τόσο καλή κάλυψη 4g στην Θεσσαλονίκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Και εγώ δεν περίμενα τόσο καλή κάλυψη 4g στην Θεσσαλονίκη. Αναμενόμενο χρησιμοποιούν την μπάντα 20 στα 800mhz και αυτό σημαίνει καλύτερη διεισδυτικότητα και από το 2g των 900mhz. Φυσικά σημαίνει και χαμηλότερη χωρητικότητα αλλά αν έχουν αρκετούς σταθμούς εκπομπής δεν θα έχει τόσο θέμα. Αν μπορείς ανέβασε speed test και ανάφερε περιοχή να δούμε :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Πρεπει να πω οτι εχω παθει πλακα με την καλυψη του 4G στην Θεσσαλονικη.Με το που κατεβαινεις το Δερβενι το κινητο μπαινει κατευθειαν σε 4G και δεν χανεται πουθενα οπου και να πας.Ακομα και ας ειναι η ταχυτητα στα 29mbits για μενα ειναι υπερ αρκετο για να κανεις οτιδηποτε. ξεσκιζει η ταχυτητα...το 3G ομως εχει θεματακι ακομα...μονο με 4G κινητο παει καλα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianbull Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Από Κέρκυρα. 4G με F2G & Samsung S4 (Lollipop). Εικόνα1 από περιοχή Αεροδρομίου (Κανάλια) Εικόνα2 από Παλαιοκαστρίτσα (Ροβινιά Beach) Εικόνα3 από Νέο λιμάνι (Με κεραία ορατή στην κορυφή του κάστρου) :happy: Στην πόλη (Παλαιά & Ανατολική ακτή) 2G & πολύ-πολυ αργάάά! Βόρεια (Δασιά έως Αγ. Στέφανος) ανύπαρκτη κάλυψη. Επικοινωνία μόνο μέσω Αλβανίας :mad: ! Παράθεση Carpe Diem! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Πήγα στο κατάστημα της Wind στη Λαμπρακη στη Θεσσαλονίκη και άλλαξα επι τόπου την κάρτα ΣΙΜ (έχω F2G). Η αλλαγή έγινε εντελώς δωρεάν, αμεσα. Η κάλυψη σε 4G στη Θεσσαλονίκη όντως ειναι καταπληκτική. Αλλα το προχωράω παραπέρα. Δε ξέρω αν ειναι ιδέα μου, αλλα έχω την εντυπωςη οτι υπάρχει καλύτερη κάλυψη και στο 3G και στην ποιότητα των κλήσεων με την αλλαγή της κάρτας ΣΙΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Από εχθές βλέπω 4G και στην Άνω Κυψέλη στην Αθήνα. Το κινητό πιάνει σταθερά 3/5 γραμμές 4G και ταχύτητα από 15-25Mbps. Να σημειώσω ότι στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ 3G, μόνο Edge και 4G! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Από εχθές βλέπω 4G και στην Άνω Κυψέλη στην Αθήνα. Το κινητό πιάνει σταθερά 3/5 γραμμές 4G και ταχύτητα από 15-25Mbps. Να σημειώσω ότι στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ 3G, μόνο Edge και 4G! Είδες τι κάνουν τα 800Mhz του 4g σε σχέση με τα 2100Mhz του 3g. Αν η wind αναβαθμίσει παντού 4g στην μπάντα 20 (800) θα κλείσει πολλές τρύπες που έχει το 3g. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Είδες τι κάνουν τα 800Mhz του 4g σε σχέση με τα 2100Mhz του 3g. Αν η wind αναβαθμίσει παντού 4g στην μπάντα 20 (800) θα κλείσει πολλές τρύπες που έχει το 3g. Άντε σιγά σιγά θα έχουμε 4G παντού!! Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Καλημέρα...και εγώ ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια κάλυψη (4g)στην Θεσσαλονίκη . Σε περιοχές που δεν είχαμε 3g ,τώρα έχουμε καταπληκτικες ταχύτητες 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Εύχομαι να το επεκτείνουν γρήγορα και στην επαρχία σύντομα χωρίς κωλυσιεργίες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 (edited) Εύχομαι να το επεκτείνουν γρήγορα και στην επαρχία σύντομα χωρίς κωλυσιεργίες. Ακριβως,γιατι Πιερια(Λεπτοκαρυα) δεν πιανει καθολου καλο 3G.Ειναι στην παραλια οριακο με -105dBm που το ειχα δει.Σε εσωτ.χωρους Gprs αλλα και εξω.Στο χωριο πανω κανενα προβλημα,ολα σφαιρα.Πως και γιατι γινεται δεν ξερω.... περιμενω νεους σταθμους 3G/4G οπως και στην Εγνατια μεχρι Καστορια που πριν 3-4 μηνες μετα την Κοζανη/Πτολεμαιδα 3G τερμα.Απο κει 3G λιγο στη Βεροια και Κολουρα,τα εχω ποσταρει πιο παλια.Επισης Αγιο Αθανασιο και Νεα Χαλκηδονα επειδη εχουν κινηση οι δρομοι απο κατοικους αλλα και απο ατομα που παρακαμπτουν τα διοδια,θελω να δω 3G/4G σε ολο τον νομο Θεσσαλονικης.Επισης απαραδκετο ειναι στην Περαια στον πεζοδρομο στη παραλια σε εσωτ.χωρους οχι 3G.Ημουν τις προαλλες σε ενα μαγαζι και τρελαθηκα τελειως οταν το ειδα.Πρεπει μεχρι το τελος του 2016 να καλυψουν οτι περισσοτερο μπορουν σε επαρχια αλλα και να βελτιωσουν την καλυψη στα περιχωρα των Πολεων.Αμα υποστηρηζουν ακομα και σε low end οι κατασκευαστες 4G-LTE θα ειναι πολυ καλα.Η Wind με την τιμολογιακη πολιτικη που ακολουθει και τις καλες προσφορες,θα μετακινηθουν πολλοι στο F2G.Αμα κρατησει τις τιμες στα καρτοκινητα και τα αρκετα καλα πακετα της θα μαζεψει κοσμο.Εγω αμα δω να εχει 3G/4G το οποιο φτανει τους πρασινους,τερμα το δικαρτο. Edited July 31, 2015 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts