cmvr Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Δεν ξέρω αν το γνωρίζεται αλλά οι περισσότεροι σταθμοί που εγκαθίστανται στην πόλη ΕΙΝΑΙ 800. Σε κάποιες περιπτώσεις 1800 και σε σπάνιες 2600. Οι περισσότερες 800. Το πιθανότερο είναι να πάνε απ' ευθείας σε 800 μόνο στην επαρχία. Όπως και να χει οι τετράμπαντες της kathrein παίζουν όπως χρειαστεί.[/Quote] στην πρόταση σου μήπως εννοείς : Δεν ξέρω αν το γνωρίζεται αλλά οι περισσότεροι σταθμοί που εγκαθίστανται στην πόλη ΕΙΝΑΙ 1800. Σε κάποιες περιπτώσεις 800 και σε σπάνιες 2600. Οι περισσότερες 1800. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Μπα, μια χαρά στα λέω, μόνο αυτούς που έχω εγκαταστήσει εγώ ο ίδιος να πάρω σαν ποσοστό οι περισσότεροι είναι 800. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Μπα, μια χαρά στα λέω, μόνο αυτούς που έχω εγκαταστήσει εγώ ο ίδιος να πάρω σαν ποσοστό οι περισσότεροι είναι 800. Θα πεσει πολυ γλεντι με οσους παιρνουν Κινεζικα 4G, που δεν υποστηριζουν 800. Θα ψαχνουν και θα γκρινιαζουν στις εταιρειες οτι δεν εχουν 4G!!! Επισης απορω γιατι οι Κινεζοι δεν υποστηριζουν 800 στις συσκευες τους. Και εννοω Lenovo και Xiaomi κατα βαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Μπα, μια χαρά στα λέω, μόνο αυτούς που έχω εγκαταστήσει εγώ ο ίδιος να πάρω σαν ποσοστό οι περισσότεροι είναι 800. Για ποια εταιρία για wind ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Για ποια εταιρία για wind ; Στο θέμα της wind δε βρισκόμαστε? :lol: Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Θα πεσει πολυ γλεντι με οσους παιρνουν Κινεζικα 4G, που δεν υποστηριζουν 800. Θα ψαχνουν και θα γκρινιαζουν στις εταιρειες οτι δεν εχουν 4G!!! Επισης απορω γιατι οι Κινεζοι δεν υποστηριζουν 800 στις συσκευες τους. Και εννοω Lenovo και Xiaomi κατα βαση. Θα πέσει το γέλιο της αρκούδας. Τους τα έλεγα τόσο καιρό ότι Ευρώπη είναι εδώ και πολύ καιρό και αυτοί εξακολουθούσαν να λένε τα δικά τους. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο θέμα της wind δε βρισκόμαστε? :lol: Θα βγείτε κατά επαρχία σύντομα η μόνο Θεσσαλονίκη και Αθήνα ; Η 800 ήταν πολύ σημαντική για την wind που έχει το πιο αραιά χτισμένο ραδιοδικτυο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Δεν βλέπω προς το παρών να υπάρχει έργο αναβάθμισης προς τα έξω. Πρέπει να λυθούν και κάποια προβλήματα με σταθμούς στην πόλη. Μετά πρέπει να πέσουν οι ανάλογες μίζες από τους εργολάβους μέσα στη wind για να πάρουν τα έργα, πρέπει να πέσουν μίζες από προμηθευτές, να επιλεγούν πράματα που έχουν σε στοκ και δε χρειάζονται για να τα ξεφορτώσουν στη wind κλπ οπότε παίρνει λίγο χρόνο. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Δεν βλέπω προς το παρών να υπάρχει έργο αναβάθμισης προς τα έξω. Πρέπει να λυθούν και κάποια προβλήματα με σταθμούς στην πόλη. Μετά πρέπει να πέσουν οι ανάλογες μίζες από τους εργολάβους μέσα στη wind για να πάρουν τα έργα, πρέπει να πέσουν μίζες από προμηθευτές, να επιλεγούν πράματα που έχουν σε στοκ και δε χρειάζονται για να τα ξεφορτώσουν στη wind κλπ οπότε παίρνει λίγο χρόνο. Άρα η επαρχία έρμαιο πάλι... Στην victus εργάζεσαι ή σε εργολάβο ; ρωτάω Μήπως ξέρεις αν παράτησαν εντελώς την επέκταση 3g στην επαρχία .... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Σε κανέναν από τους δυο. Θα γίνει και η επαρχία, (3G ίσως μαζί με LTE, για νέους σταθμούς δεν παίζει μόνο αν παίξει κανένα collocation με voda.) δεν εξαρτάται από τη victus η εργολάβους είναι θέμα της εταιρίας. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Σε κανέναν από τους δυο. Θα γίνει και η επαρχία, (3G ίσως μαζί με LTE, για νέους σταθμούς δεν παίζει μόνο αν παίξει κανένα collocation με voda.) δεν εξαρτάται από τη victus η εργολάβους είναι θέμα της εταιρίας. Με συγχωρείς για την ερώτηση αλλά σε ποια εταιρία δουλεύεις Αφού δεν αανήκεις ούτε στην victus , ούτε στην wind, ούτε σε εργολάβο και κανείς εγκατάσταση σταθμούς εκπομπής ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Είδες η ΔΕΗ?:lol: Είμαι τρομπέν των δασών, κάνω δωρεάν εγκαταστάσεις BTS για να έχει ο κόσμος σήμα. Και τίποτα βλάβες η δύσκολες εγκαταστάσεις που απαιτούν νίντζα. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Είδες η ΔΕΗ?:lol: Είμαι τρομπέν των δασών, κάνω δωρεάν εγκαταστάσεις BTS για να έχει ο κόσμος σήμα. Και τίποτα βλάβες η δύσκολες εγκαταστάσεις που απαιτούν νίντζα. Σοβαρά τώρα ... Πως να πειστεί κάποιος ότι είσαι εγκαταστατης και να πάρει στα σοβαρά αυτά που λες όταν αποφεύγεις πάντα να απαντήσεις στο βασικότερο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 (edited) Τι χρειάζεσαι δηλαδή φωτογραφίες εγκαταστάσεων? (έχω από όλους της voda και wind στη βόρειο Ελλάδα) Χρειάζεσαι τεχνικές λεπτομέρειες? Δεν είναι ανάγκη να πείσω κάποιον για το τι είμαι ιδίως εδώ μέσα. Ελπίζω να μη με πάρεις στραβά. :) Edited June 15, 2015 by leosedf Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Σοβαρά τώρα ... Πως να πειστεί κάποιος ότι είσαι εγκαταστατης και να πάρει στα σοβαρά αυτά που λες όταν αποφεύγεις πάντα να απαντήσεις στο βασικότερο. Υπάρχει λόγος να πειστεί κάποιος; Μήπως να μας δώσει και την ταυτότητα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Είδες η ΔΕΗ?:lol: Είμαι τρομπέν των δασών, κάνω δωρεάν εγκαταστάσεις BTS για να έχει ο κόσμος σήμα. Και τίποτα βλάβες η δύσκολες εγκαταστάσεις που απαιτούν νίντζα. Ελα κανε καμια εγκατασταση Λαγκαδα γιατι παιζει να εχουμε και το πιο μαπα ιντερνετ σε ολο το νομο Θεσσαλονικης. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 (edited) Υπάρχει λόγος να πειστεί κάποιος; Μήπως να μας δώσει και την ταυτότητα του; Αν γίνεται και αφμ να ξέρουμε αν χρωστάει στην εφορία :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι χρειάζεσαι δηλαδή φωτογραφίες εγκαταστάσεων? (έχω από όλους της voda και wind στη βόρειο Ελλάδα) Χρειάζεσαι τεχνικές λεπτομέρειες? Δεν είναι ανάγκη να πείσω κάποιον για το τι είμαι ιδίως εδώ μέσα. Ελπίζω να μη με πάρεις στραβά. :) Δεν σου είπα να δώσεις αναφορά το ποιος είσαι αλλά το να πεις είμαι εγκαταστατης σε εργολάβο Δεν είναι κακό. Έχω αναφέρει δεκάδες φορές ποια είναι η δουλειά μου και το αντικείμενο της εργασίας μου. Όταν με ρωτάει κάποιος κάτι θέλει αρκετές φορές να ξέρει αν ο απέναντι του έχει γνώσεις η αν λέει λόγια του αέρα. Απλά λες πράγματα που κάποιες φορές συγκρούονται με γνωστού που δουλεύει σε εργολάβο όπως για το 800 Αν δουλεύεις για την ίδια την εταιρία ακόμη καλύτερα για όλους εμάς εδώ μέσα. Είναι χαρά μας να έχουμε έναν ειδικό ανάμεσα μας σε θέματα σταθμών βάσης κλπ. Αυτό βελτιώνει όλους μας και ιδιαίτερα τους ανθρώπους που η δουλειά τους είναι η τεχνολογία. Edited June 15, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Αν γίνεται και αφμ να ξέρουμε αν χρωστάει στην εφορία :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν σου είπα να δώσεις αναφορά το ποιος είσαι αλλά το να πεις είμαι εγκαταστατης σε εργολάβο Δεν είναι κακό. Έχω αναφέρει δεκάδες φορές ποια είναι η δουλειά μου και το αντικείμενο της εργασίας μου. Όταν με ρωτάει κάποιος κάτι θέλει αρκετές φορές να ξέρει αν ο απέναντι του έχει γνώσεις η αν λέει λόγια του αέρα. Απλά λες πράγματα που κάποιες φορές συγκρούονται με γνωστού που δουλεύει σε εργολάβο όπως για το 800 Αν δουλεύεις για την ίδια την εταιρία ακόμη καλύτερα για όλους εμάς εδώ μέσα. Είναι χαρά μας να έχουμε έναν ειδικό ανάμεσα μας σε θέματα σταθμών βάσης κλπ. Αυτό βελτιώνει όλους μας και ιδιαίτερα τους ανθρώπους που η δουλειά τους είναι η τεχνολογία. +1 ......... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Για να καταλάβεις εγκαθιστώ, συντηρώ και διαχειρίζομαι τα μηχανήματα της huawei από το 2007-08, πολύ πριν ακόμη και οι χειριστές στα κέντρα γνωρίζουν πως να γνωρίζουν MML η το configuration ενός σταθμού. (μάλιστα βοηθούσα και ανθρώπους στα κέντρα εννοείται χωρίς να ακούσω ευχαριστώ ποτέ η να πληρωθώ τις 5-6 ώρες που καθόμουν έξτρα) Έχω στήσει το 80% της voda 3G θεσσαλονίκη (10-13 σταθμούς κάθε τρίτη πρωί στις 6) και το 60% στην Μακεδονία, Θράκη, Έβρο και δυτικά κλπ. Όλη την υποδομή δηλαδή που πατάει τώρα το LTE. Σε εργολάβο φυσικά. Στη wind επίσης κάποιους σταθμούς Θεσσαλονίκη και τριγύρω και για καιρό ήμουν το network maintenance. Επίσης εξοπλισμό TEMS για μετρήσεις, καταγραφή και network optimization. Τώρα φάντασμα αλλά συνεχίζω να λειτουργώ. Α ναι, η υπογραφή μου (που την έχω αφαιρέσει τώρα γιατί πάλιωσε) είχε εικόνα της DBS3900 ΒΒU +3 Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Για να καταλάβεις εγκαθιστώ, συντηρώ και διαχειρίζομαι τα μηχανήματα της huawei από το 2007-08, πολύ πριν ακόμη και οι χειριστές στα κέντρα γνωρίζουν πως να γνωρίζουν MML η το configuration ενός σταθμού. (μάλιστα βοηθούσα και ανθρώπους στα κέντρα εννοείται χωρίς να ακούσω ευχαριστώ ποτέ η να πληρωθώ τις 5-6 ώρες που καθόμουν έξτρα) Έχω στήσει το 80% της voda 3G θεσσαλονίκη (10-13 σταθμούς κάθε τρίτη πρωί στις 6) και το 60% στην Μακεδονία, Θράκη, Έβρο και δυτικά κλπ. Όλη την υποδομή δηλαδή που πατάει τώρα το LTE. Σε εργολάβο φυσικά. Στη wind επίσης κάποιους σταθμούς Θεσσαλονίκη και τριγύρω και για καιρό ήμουν το network maintenance. Επίσης εξοπλισμό TEMS για μετρήσεις, καταγραφή και network optimization. Τώρα φάντασμα αλλά συνεχίζω να λειτουργώ. Α ναι, η υπογραφή μου (που την έχω αφαιρέσει τώρα γιατί πάλιωσε) είχε εικόνα της DBS3900 ΒΒU +3 θα ήθελα να σε ευχαριστήσω. Χαίρομαι που σε έχουμε στην παρέα μας :thanks: :up: (πάντως πολλά φιλαράκια πλέον γίνανε φαντάσματα σε αυτήν την kolo κρίση.... ) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Όταν οι δημόσιοι υπάλληλοι φάγανε 20% μείωση και φωνάζανε εγώ από 1800 πήγα στα 600-700 ενώ συνέχιζα και δούλευα από τις 4 το πρωί μέχρι τις έντεκα-δώδεκα-μία το βράδυ και δεν έβγαλα άχνα. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 (edited) Όταν οι δημόσιοι υπάλληλοι φάγανε 20% μείωση και φωνάζανε εγώ από 1800 πήγα στα 600-700 ενώ συνέχιζα και δούλευα από τις 4 το πρωί μέχρι τις έντεκα-δώδεκα-μία το βράδυ και δεν έβγαλα άχνα. (να με συγχωρέσουν οι φίλοι για το :offtopic:) Δεν έχεις άδικο. Η αγορά έφαγε μεγάλο στραπάτσο και οι δημόσιοι τον χαβά τους (μόνο τα ζευγάρια που είναι και οι δυο ζούνε βασιλιάδες για τα δεδομένα της εποχής). Εκτός από τις μειώσεις μισθών σε όσους ιδιώτευαν και τις διπλές ώρες εργασίας το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι επιταγές που δεν πληρωθήκαμε ποτέ... και οι δεκάδες φίλοι μου με πολλές περγαμηνές σε δουλειές νέας τεχνολογίας στην ανεργία.... Αστα να πάνε... Edited June 15, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Για να καταλάβεις εγκαθιστώ, συντηρώ και διαχειρίζομαι τα μηχανήματα της huawei από το 2007-08, πολύ πριν ακόμη και οι χειριστές στα κέντρα γνωρίζουν πως να γνωρίζουν MML η το configuration ενός σταθμού. (μάλιστα βοηθούσα και ανθρώπους στα κέντρα εννοείται χωρίς να ακούσω ευχαριστώ ποτέ η να πληρωθώ τις 5-6 ώρες που καθόμουν έξτρα) Έχω στήσει το 80% της voda 3G θεσσαλονίκη (10-13 σταθμούς κάθε τρίτη πρωί στις 6) και το 60% στην Μακεδονία, Θράκη, Έβρο και δυτικά κλπ. Όλη την υποδομή δηλαδή που πατάει τώρα το LTE. Σε εργολάβο φυσικά. Στη wind επίσης κάποιους σταθμούς Θεσσαλονίκη και τριγύρω και για καιρό ήμουν το network maintenance. Επίσης εξοπλισμό TEMS για μετρήσεις, καταγραφή και network optimization. Τώρα φάντασμα αλλά συνεχίζω να λειτουργώ. Α ναι, η υπογραφή μου (που την έχω αφαιρέσει τώρα γιατί πάλιωσε) είχε εικόνα της DBS3900 ΒΒU +3 Δηλαδη εισαι Ανεργος Η λαθος καταλαβα ;;;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Όχι δεν είμαι, ούτε το αντίθετο βέβαια. Παίρνω τα +3 που έγραψα πιο πάνω :lol: Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Θα ήθελα να μη μετατραπεί η συζήτηση σε πολιτική. Ας μείνουμε στα του 4G της Wind. Μια που είστε ειδικοί, καταπώς φαίνεται, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ΓΙΑΤΙ είναι υποχρεωτικό να αλλάξουν SIM κάποιοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Όχι δεν είμαι, ούτε το αντίθετο βέβαια. Παίρνω τα +3 που έγραψα πιο πάνω :lol: νταξει +3 παιρνουμε ολοι πλεον φιλε...απο 1500 στα 800 και πολλα μας ειναι ! Δεν λες παλι καλα που δεν μας το εκαναν 200 ευρω οπως στη Βουλγαρια ;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts