Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

95 download και περίπου 10 upload είχα πιάσει στην κεντρική πλατεία.. 2600 band

Το είχα πει ότι έχει 800-2600 στην κυπαρίσσια

Και το άλλο δίκτυο 800-1800 κοίταξε εάν μπορείς εάν αλλαξε τιποτα

Εάν είσαι εκεί και τώρα βέβαια δες και την άλλη και βάλε στο ανάλογο θέμα..

Εκεί έχει γίνει πολύ καλή δουλειά για τα δεδομένα της πόλης. Τουλάχιστον από δύο δίκτυα... Αυτά που έχω

Με το 60310 που βλέπω πρέπει να είχα κάνει λάθος την άλλη φορά που ανέβασα της band αντί για της Καλαμάτας να είχα ανεβάσει της κυπαρίσσιας... Αυτό πρόσεξα τώρα.. Τα λάθη για τους ανθρώπους είναι φτάνει να τα παραδέχονται

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει με ποια άλλα χαρακτηριστικά εκτός απο την στάθμη του σήματος μπορούμε να βγάλουμε ενώ σωστότερο συμπέρασμα, ποια είναι χρήσιμα να κοιτάμε σε μια μέτρηση? πχ ποια είναι τα ανεκτά επίπεδα θορύβου στην κάθε τεχνολογία? ?

Βλέπω ότι στο 20+3 δε μπορεί να πάρει πάνω από 25mbps τουλάχιστον... Το καλό με το root είναι ότι δε χρειάζεται να κάνεις speedtest γιατί βλέπεις ήδη τα νούμερα...

Τσαγκαράδα, συνοικία Αγίας Παρασκευής. Χαμηλότερες ταχύτητες από τον ανταγωνισμό. Band 20

http://i68.tinypic.com/95odvd.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παραλία Παπά Νερό, Band 20

http://i65.tinypic.com/okd2z4.jpg

Βλέπω ότι στο 20+3 δε μπορεί να πάρει πάνω από 25mbps τουλάχιστον... Το καλό με το root είναι ότι δε χρειάζεται να κάνεις speedtest γιατί βλέπεις ήδη τα νούμερα...

Δεν νομίζω. Είναι στην συγκεκριμένη περίπτωση μάπα το σήμα και ίσως και λάθος στο polarization των πάνελ. Δες τα BLER, είναι πολύ ψηλά.

Δεν νομίζω. Είναι στην συγκεκριμένη περίπτωση μάπα το σήμα και ίσως και λάθος στο polarization των πάνελ. Δες τα BLER, είναι πολύ ψηλά.

Αν κάνει speedtest δυστυχώς τόσο θα βγάλει..

Σήμερα η μέρα είναι για Θεσσαλονίκη το απόγευμα και επίσης σήμερα έχει και άλλη αποστολή και στα 2 πόδια της Χαλκιδικής επιτέλους με εκείνο το mls για να δούμε αυτή τη φορά τι πιάνει...

Πέμπτη Πτολεμαϊδα και γενικά Δυτική Μακεδονία και Παρασκευή ξανά Θεσσαλονίκη...

Από την επόμενη εβδομάδα παύση μέχρι το 15 Αύγουστο λόγω δουλειάς...

Αυτά για τώρα... Περισσότερα η το βράδυ η αύριο σίγουρα...

Όποιος έχει κάνει μετρήσεις με το netmonster κάνει ένα export και το στέλνει εδώ... Ευχαριστώ...

Edit: Αφορα μετρήσεις εντός Μακεδονίας για την ώρα...

Edit2: Πριν λίγο με έκανε έκπληξη ένας γνωστός μου που είναι στη Ρόδο και πήρε τελικά mate 10 lite που κάνει 2CA επιτέλους και έχει τόσα χρόνια την Wind (Στο Windows Phone) και τώρα που είναι στη πόλη βλέπει παντού 4G και θα με κάνει την αποστολή να γυρίσει όλο το νησί όταν βρει χρόνο με τα γνωστά προγράμματα και τα 10GB... Εντός της εβδομάδας θα ξέρουμε τι γίνεται στο νησί...

Edited by AntonisDedos92

Πολύ υψηλό ΒLER για τόσο δυνατό RSRP. Κάτι παίζει με τα πάνελ τους - γενικά. Δε ξέρω πως τα συνδέουν αλλά κάτι πάει στραβά. Πέρυσι δεν είχα χρόνο και εργαλεία μαζί μου για να το δω. Με ΤΜ3+64qam δε βγάζεις τέτοια νούμερα, όσο χάλια και να είναι το ρεϊντιο :p

Παρατηρείς κάτι περίεργο με την κάλυψη επίσης; Σε Azimuth plane δεν παίζει καλά. Polarization issue? :shifty: Can be.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προφανώς και οι τουρίστες με το δωρεάν roaming το λιώνουν με τα unlimited data

https://www.virginmedia.com/mobile/sim-only/pay-monthly-sim/?contractDuration=12&tariffID=1674716596

υπάρχει και fair use policy:

http://store.virginmedia.com/the-legal-stuff/our-service.html#11c

5. Roam Like Home also has a monthly data cap in place. If you use more data than the monthly cap allows we may apply a surcharge to any data above the cap.The data cap is set by the Regulations and depends on the price of your airtime plan.

5.1. It’s a simple calculation:

5.1.1. Pay monthly customers: twice your monthly airtime cost (before VAT) divided by the current EU data wholesale capped rate. 

5.1.2. Pay As You Go customers: data up to the amount that can be purchased at the current EU data wholesale capped rate with the credit you have on your account at the point of roaming.

5.2. You can see the surcharge rates and the latest EU data wholesale capped rate in our Tariff Table.

6. If you have any complaints relating to the application of this Fair Use Policy, please see our complaints Code of Practice which can be found here.

υπάρχει και fair use policy:

http://store.virginmedia.com/the-legal-stuff/our-service.html#11c

5. Roam Like Home also has a monthly data cap in place. If you use more data than the monthly cap allows we may apply a surcharge to any data above the cap.The data cap is set by the Regulations and depends on the price of your airtime plan.

5.1. It’s a simple calculation:

5.1.1. Pay monthly customers: twice your monthly airtime cost (before VAT) divided by the current EU data wholesale capped rate. 

5.1.2. Pay As You Go customers: data up to the amount that can be purchased at the current EU data wholesale capped rate with the credit you have on your account at the point of roaming.

5.2. You can see the surcharge rates and the latest EU data wholesale capped rate in our Tariff Table.

6. If you have any complaints relating to the application of this Fair Use Policy, please see our complaints Code of Practice which can be found here.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που δίνουν το 100% της χρήσης του πακέτου σου στο εξωτερικό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το βάζω σε 3g preferred για να αποφύγω την 2600 και δουλεύει καλά -71dbm για ελάχιστα, μετά χάνει το "plus" με αποτέλεσμα να χάνω το ping ..

Τι είναι αυτό, για να μειώνει την κατανάλωση ?

Κάτι παρόμοια τα έβλεπα με cosmote..

Το τηλ είναι αμέσως μετά από hard reset...

Το βάζω σε 3g preferred για να αποφύγω την 2600 και δουλεύει καλά -71dbm για ελάχιστα, μετά χάνει το "plus" με αποτέλεσμα να χάνω το ping ..

Ναι, όταν είναι σε standby το κινητό και έχεις σήμα 3G, το + θα το βλέπεις ελάχιστα και για λίγο, σαν να τσεκαρει αν έχεις ειδοποιήσεις ή κάτι εισερχόμενο. Όταν ανοίξεις browser, facebook ή ξεκινάς speedtest, τότε ανάβει μόνιμα το + για την μεταφορά δεδομένων.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Εδώ αναλυτικά για το πως δουλεύει. Ναι, είναι για λόγους κατανάλωσης και μείωσης signalling (capacity).

http://www.3glteinfo.com/fast-dormancy-in-3gpp/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπα, αν εξαιρέσεις την ταχύτητα που συνήθως είναι χαμηλότερη από το 4G, δεν έχει πρόβλημα. Αν και μερικές φορές μπορεί να αργεί να σου εμφανίσει το + και να θέλει μερικά δευτερόλεπτα να φορτώσει αυτό που δουλεύεις. Κατά τ'άλλα κάνεις δουλειά κι έτσι. Ή αλλιώς δοκίμασε με άλλη εταιρεία που έχει καλύτερες επιδόσεις στο 4G από την Wind...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Καλά, εκεί είναι βαράτε βιολιτζήδες. Κόσμος και κεραίες σε απόσταση. Αργαλαστή/Σωρό λογικά είσαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα έπιασε κακοκαιρία γερή εδώ βόρεια Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη για την ώρα αναβλήθηκε αλλά ο ξάδερφος μου που πήγε έκανε μετρήσεις κι ακόμα βλέπω τι ακριβώς έκανε... Μέχρι τότε υπομονή... Την Παρασκευή σίγουρα θα είναι εκεί και Πέμπτη δυτική Μακεδονία και από την επόμενη εβδομάδα εκτός για αρκετές μέρες (μη νομίζεις κανείς εξωτερικό) λόγω δουλειάς τουλάχιστον μέχρι το 15 Αύγουστο... Περιμένω τα αποτελέσματα σας από το Netmonster...

Έχουμε και μια σημερινή έκπληξη πριν την μπόρα που τα ξέχασαν ανοιχτά μέχρι να τελειώσει η μπόρα...

Πριν πάω ακριβώς στα μέρη μου αυτό που έγινε πρώτα είναι ότι εκτός από ότι αυξήθηκε η κάλυψη στο 62 (Πρόχωμα) έβγαλε και 3G+ και 4G αλλά δεν κράτησε πολύ τουλάχιστον έχει ακόμα το Ε με αυξημένη ισχύ σε σχέση με πριν με αποτέλεσμα να το βλέπω ακόμα και σε μηδενικό υψόμετρο το καλύτερο ποσοστό!!! Αυξήθηκε και η Χαλάστρα 231 και ο Άγιος Αθανάσιος 227 και τα Μάλγαρα 41 επίσης και τα 3 αναφερθέντα με 4G...

Και πάμε στα δικά μας... Τι άνοιξε σήμερα για αρκετές ώρες; Το 10!!! Έχω να δω πάρα πολύ καιρό να δω τεστ 3g+ και 4G από Γουρνοσοβο!!! Εδώ στο χωριό από εκεί που το είχαμε το 2G μέχρι και -75 τώρα έχει φτάσει και -61dBm και ακόμα και τώρα παραμένει έτσι... Το 3G του στα -79dBm και η 800αρα του 4G στα -68dBm!!! Φουλ παντού ακόμα και μέσα στο άλλο σπίτι που τα είδα όλα αδύναμα ξαφνικά έγιναν 3 γραμμές (Πάντα είχα εκεί 90% μόνο επείγουσες κλήσεις σε εκείνο το σημείο)!!! Για να δούμε τώρα τι θα γίνει...

Το 62 το έβλεπα στα -96 το 227 στα -103 και το 41 στα -94 dBm... ενδιαφέρον ε; Λίγη ακόμα υπομονή και να μην τα παρατήσει κανείς η ώρα έρχεται...

Αυτά λοιπόν για την ώρα... Για οτιδήποτε νέο μπαμ μπαμ εστω καθυστερημένα λόγω δουλειάς...

Αύριο επιτέλους θα ανέβω και Νάουσα μετα από πάρα πολύ καιρό και είναι έτσι ξαφνικά ούτε εγώ δε το περίμενα για αυτήν την σεζόν...

Edit: όταν λέω δική μας περιοχή εννοώ 20200 ή αλλιώς 50200 στο 4g... (Επιτέλους να λέω γιατί βαρέθηκα να βλέπω συνέχεια 50370,360,350,410 φτάνει)...

Καλά, εκεί είναι βαράτε βιολιτζήδες. Κόσμος και κεραίες σε απόσταση. Αργαλαστή/Σωρό λογικά είσαι.

Μπορεί να φταίει το οτιδήποτε, δικαιολογημένα - αδικαιολόγητα, αλλά οι χαμηλές ταχύτητες και το πιο αυξημένο ping φαίνονται στην πράξη.

3 μέρες στην Τήνο, και από ότι βλέπω πάνω κάτω τα ίδια σχεδόν με πέρυσι. Δηλαδή, στην πόλη band 20 με ταχύτητες μέχρι 20-25.

Στην περιοχή μου (Αγ. Γιάννης Πόρτο) 6χλμ πιο νότια, πάει αρκετά καλύτερα. Band 20 10MHz που βλέπει εύκολα μέχρι 40mbps. Και επίσης που και που βλέπω band 7 με ταχύτητες γύρω στα 10-15. CA δεν κάνει.

Μιας και στο σπίτι μου στον Άγιο Δημήτριο στην Αθήνα έχω επίσης band 20 10MHz και εκεί βλέπεις 18-20 μόνο αν είσαι δίπλα στην κεραία, αυτό που μπορώ να συμπεράνω είναι πως εδώ που βρίσκομαι τώρα μάλλον θα έχει ελάχιστους με wind και με "άδειο δίκτυο" πάει έτσι καλά.

Sent from my SM-G930F

3 μέρες στην Τήνο, και από ότι βλέπω πάνω κάτω τα ίδια σχεδόν με πέρυσι. Δηλαδή, στην πόλη band 20 με ταχύτητες μέχρι 20-25.

Στην περιοχή μου (Αγ. Γιάννης Πόρτο) 6χλμ πιο νότια, πάει αρκετά καλύτερα. Band 20 10MHz που βλέπει εύκολα μέχρι 40mbps. Και επίσης που και που βλέπω band 7 με ταχύτητες γύρω στα 10-15. CA δεν κάνει.

Μιας και στο σπίτι μου στον Άγιο Δημήτριο στην Αθήνα έχω επίσης band 20 10MHz και εκεί βλέπεις 18-20 μόνο αν είσαι δίπλα στην κεραία, αυτό που μπορώ να συμπεράνω είναι πως εδώ που βρίσκομαι τώρα μάλλον θα έχει ελάχιστους με wind και με "άδειο δίκτυο" πάει έτσι καλά.

Sent from my SM-G930F

O κουνιάδος μου που έφτασε σήμερα Κιόνια στην Τήνο και σύνδεσε το simplefi μου είπε οτι είδε 28-30 Μbps download και 20-22 Mbps upload σε speedtests στο laptop. Παρόμοια νούμερα θυμάμαι κσι πέρσι άρα τουλάχιστον δεν θα έχουμε θέμα..

• The title was changed to Nova 4G