akalos Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Νέα Ιωνία τι έτσι απλά.... Χεχεχε Δεν φαίνεται η φωτογραφία οεο Edit Τώρα φαίνεται 0 upload για αυτό το λόγο το βάζεις αλλιώς... Τι να σχολιάσει κάνεις... Χάλια... Και up και down Αφού κάνει ροαμινκγ....κανένα αρχαίο κινέζικο έχει .... :p :p Υ.γ:πλάκα κάνουμε Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 (edited) Άρχισε ο πόλεμος Vodafone wind αυτο βλέπω άντε να συγχωνευθούν να ησυχάσουμε χαχαχχαχαχα Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited July 21, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 (edited) Αφού κάνει ροαμινκγ....κανένα αρχαίο κινέζικο έχει .... :p :p Υ.γ:πλάκα κάνουμε Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΛες να έχει κανένα τέτοιο και αναδιπλουμενο κιόλας Χεχεχε Εννοείτε ότι κάνουμε πλάκα. Edited July 21, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Νεα Ιωνια http://i63.tinypic.com/2d7bqkj.png Για 2/5 και B20 καλα ειναι. Αν εχεις δεδομενα στην καρτα,κανε και αλλες μετρησεις να δουμε πως παει στην Αθηνα η Wind. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 (edited) Νεα Ιωνια http://i63.tinypic.com/2d7bqkj.png Με τέτοιο σήμα, φυσιολογικό download για WIND, τραγικό upload... Edited July 22, 2018 by XP130TD off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 (edited) Με τέτοιο σήμα, φυσιολογικό download για WIND, τραγικό upload... Όμως αν έπιανες τόσο με την "αγαπημένη" σου εταιρεία, θα το είχες ανεβάσει; Απλά αναρωτιέμαι... :rolleyes:Περιμένεις να απάντησει σε αυτό....εγώ όχι Μου αρέσει που κάνετε λες και είναι ο μόνος που υποστηρίζει μια εταιρεία.... Έχουμε πολλά μπουμπούκια που τα βλεπουν όλα καλά... Εδώ στο myphone Edited July 21, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Μπορεί η Κρήτη να έχει μπουκωσει αλλά εδώ στο χωριό από Σίνδο καλά ερχεται... https://ibb.co/jTrAMy https://ibb.co/gHMc1y https://ibb.co/gte88d @nasosto μακάρι να ήσουν στα μέρη μας παρά εκεί που έχει μόνο Ε... Κυριολεκτικά... Εν τω μεταξύ στην Πτολεμαϊδα δίνει σε ένα γνωστό μαγαζί προνοιακά F2G και Q... Σήμερα στο χωριό ήρθαν άτομα αλλά έχει και άτομα που βρήκαν και δίνουν προνοιακά τελευταία... Μαρεσει που λένε ότι ήρθε εδώ το 4G αλλά μπα ακόμα... Τι κάνουν για να τραβήξουν κόσμο... Εχω πολλά νέα και μετρήσεις από τις 2 αποστολές θα τα γράψω μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Αγία Λάρισας αγιοκαμπος σε τι φάση είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Αγία Λάρισας αγιοκαμπος σε τι φάση είναι? Παλιο δικτυο ακομα... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antipages Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Λιτόχωρο, μόνο Edge αυτή τη ώρα. Το έπηξε το δίκτυο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Λιτόχωρο, μόνο Edge αυτή τη ώρα. Το έπηξε το δίκτυο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέχρι νέους πόρους μπορείς να πας με το netmonster??? Edit: έχω την εντύπωση ότι δεν τσεκαρες την επιλογή save neighbour cells αυτό με βοηθάει ακόμα περισσότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Έχουμε καμιά ιδέα οι μπάντες 28-38 πότε θα αρχίσουν να χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα ? Δεν αναφέρομαι μόνο για wind. Είναι κάποια άλλη μπάντα που ίσως είναι προστεθεί στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 (edited) Κεραίες θέλουμε,όχι μπάντες Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 22, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Κεραίες θέλουμε,όχι μπάντες Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Όσες πιο πολλές μπάντες τόσο πιο μεγάλη χωρητικότητα... Κυρίως να μπουν γενικώς Β7 στην επικράτεια όχι μόνο σε πόλεις!!! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον μιας που αυτές τις μέρες δεν είχα και πολύ χρόνο και έκανα χθες την καταμέτρηση έχω να πω τα εξής: Αρχίζω από 19 του μήνα που σας είχα στείλει φωτό από τα Μάγουλα σχετικά με τα Λίνκ και πόσο δυνατά έρχεται το σήμα από Θεσσαλονίκη γενικώς... Μέσα στην Βέροια καθώς διέσχιζα την Βενιζέλου μέχρι και τα Κτελ είδα ότι έστω και οριακά το κρατάει το σήμα από Σίνδο και δεν το πέταξε καθόλου!!! Το ίδιο βράδυ που σας είπα τα ξημερώματα με πήρε ο ύπνος αλλά κατέγραψε στις 2:30 περίπου στο χωριό που κράτησε γιαβιγα λεπτά στα -84dBm από τα Μάγουλα... Πολύ δυνατό 4G 800αρι... Ταυτόχρονα και το 3G+ στα -91dBm... κι ακόμα δε το έχουν φουλαρει στα τεστ... Το επόμενο απόγευμα νεκρα στο χωριό γενικώς παρά μόνο Σίνδο... Χθες είδα ότι συνδεόταν το βράδυ με Νέα Καλλικράτεια και πολύ δυνατά μάλιστα έφτανε και τα -104dBm με αρκετά δυνατή ταχύτητα... για το σπίτι λέω γιατί το απόγευμα έπιανα γνωστά την Σίνδο που ανέβασα χθες screen... Επίσης χθες δεν έβγαζε καθόλου από Εύοσμο μπορεί να ήταν εκτός αλλά μετά τις 1 επανήλθε το σήμα κανονικά για την 1800 γιατί μονο κάτι άλλες 1800αρες έβλεπα... Αυτά από την δική μου μεριά... Σε λίγα λεπτά τα αποτελέσματα από Χαλκιδική και Θεσσαλία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antipages Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Μέχρι νέους πόρους μπορείς να πας με το netmonster??? Edit: έχω την εντύπωση ότι δεν τσεκαρες την επιλογή save neighbour cells αυτό με βοηθάει ακόμα περισσότερο...Μπορείς να βάλεις screenshots με όλες τις ρυθμισεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και αν μπορείς να μας εξηγήσεις τη βλέπουμε στις εφαρμογες για να βγάζουμε κι εμείς συμπεράσματα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Μπορείς να βάλεις screenshots με όλες τις ρυθμισεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και αν μπορείς να μας εξηγήσεις τη βλέπουμε στις εφαρμογες για να βγάζουμε κι εμείς συμπεράσματα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εντός της ημέρας... Τώρα ακολουθούν τα αποτελέσματα... ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν... G μέχρι την Κοιλα... Λίγο μετά 4G σε όλη την υπόλοιπη διαδρομή εκτός από την πόλη των Γρεβενών που με το που μπαίνεις μέσα πετάει το αρχαίο 3G και κανονικά 4G μέχρι χωρίς διακοπές μέχρι και την Καρδίτσα... Στην επιστροφή Καρδίτσα Λάρισα και 8 χιλιόμετρα πριν την Ελασσόνα μονο G και κάποιες φορές να ερχεται το 4G για λίγο και να ξαναχανεται (Όπως και σε μας) και μονίμως G μέχρι πριν την Βέροια μετά τα γνωστά τα δικά μας... Η διαδρομη είναι: μέσω Εγνατίας μέχρι την Μαλακάσα μετά από τον παλιό δρόμο πάει απευθείας Καλαμπάκα μετα Τρίκαλα μετά Καρδίτσα και επιστροφή Τρίκαλα Λάρισα Ελασσόνα Σέρβια Κοζάνη και πάλι Εγνατία μέχρι το χωριό... Από ταχύτητες καλές είναι: Σιάτιστα Β20 26/14 Μαλακάσα Β20 (Από Δεσκάτη) 18/6 Καλαμπάκα Β20 34/21 Τρίκαλα Β20 44/39 & Β3 118/43 Καρδίτσα Β20 49/44 & Β3 147/48 Λάρισα Β20 50/49 & Β3 148/45 & Β7 189/48 Οι ώρες ήταν τα ξημερώματα κατά την επιστροφή χωρίς να έχει κόσμο μέσα περνώντας πάντα από τα κέντρα των πόλεων... 50400 για Δυτική Μακεδονία (20400) 50310 για Θεσσαλία (20310) Με έκανε εντύπωση που δεν έπεσε ποτέ σε Η+ και δεν έχω εικόνα για αυτό οπότε την άλλη φορά θα του κάνω να πιάνει μόνο 2G,3G για να δω... Χαλκιδική τώρα τα γνωστά όπως ξέρετε επειδή πηγαίνουν ξημερώματα κι έρχονται ξημερώματα οι ταχύτητες είναι καλές και το σήμα δυνατό αλλά θα τα αναφέρω σε λίγο... Δυστυχώς δεν γύρισαν ακόμα όλη την Χαλκιδική παρά μόνο τα βουνά για τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Μακάρι να βελτιωθεί σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας για να απολαμβάνουν όλοι υψηλές ταχύτητες.Υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 (edited) Μέχρι την Θέρμη τα γνωστά όπως πάντα... Λοιπόν από εκεί και μετά όλη η υπόλοιπη διαδρομή εκτός το κομμάτι του Αγίου Προδρόμου με Αρναία όπου έχει G και φταίει που δεν έχει κεραία αναβαθμισμένη από Ζαγκλιβέρι και Νέα Απολλωνία εκεί στην Βόλβη αν είχαν εκείνες οι κεραίες θα κάλυπταν την διαδρομή... Κανονικά αν αναβαθμίσει όλες εκείνες οι κεραίες ακόμα και του Σοχού θα έδινε δυνατό σήμα στο νεκρό κομμάτι... Κατά τα άλλα η υπόλοιπη διαδρομή μόνο με Β20 δυστυχώς και ταχύτητες Ασπροβάλτας... Βασιλικά Β20 37/12 Γαλάτιστα Β20 18/4 Άγιος Πρόδρομος Β20 31/17 Αρναία Β20 26/19 Στάγειρα Β20 49/48 Στρατώνι Β20 12/3 Ιερισσός Β20 2/0 !!! Και πιο συχνά Error... Οι ταχύτητες είναι στρογγυλοποιημενες με σειρά down/up όπως τα δείχνει στο ST... Αυτά λοιπόν... Ελπίζω να δω τα αποτελέσματα όταν πάει ο scream Δράμα και Καβάλα... Μόνο μη τα παρατήσεις τώρα που θέλεις να το κάνεις Βάτραχο κάνε λίγη υπομονή ακόμα έφτασε η ώρα... Αύριο λοιπόν ξαναβλεπω τα περίχωρα της Θεσσαλονίκης και Πέμπτη ή Παρασκευή την δυτική Μακεδονία σε 4g μόνο για να δω τα ανοίγματα των κεραιών και ποιες περιοχές είναι τυχερές που έρχεται λίγο 4G... Αυτά από μένα... Από την επόμενη εβδομάδα και μέχρι να τελειώσει ο Αύγουστος δε θα έχω τόσο χρόνο όχι μόνο για τα μηνύματα αλλά και γενικώς δεν θα είμαι στο ίντερνετ λόγω ελάχιστου χρόνου και πίεσης... Με το που μάθω η δω κάτι νεότερο εντός της μέρας το αναφερω πάντα... Καλές διακοπές και καλο καλοκαίρι σε όλους... Edit: υστερόγραφο... Όλοι λίγο το Netmonster να κάνετε extract το .mon αρχείο και να το στείλετε εδώ να δούμε τι κεραίες πιάνει... Ευχαριστώ για το χρόνο σας... Για το netmonster: https://ibb.co/hpksmy https://ibb.co/fnq3td https://ibb.co/cUUJRy Ακριβώς όπως σας δείχνω... Λάβετε υπόψιν ότι: τα δεδομένα πάντα στην Wind (Εννοώ όχι να ανοίξεις τα δεδομένα αλλά για ποια sim θα είναι προεπιλεγμένα τα δεδομένα), Gps πάντα ανοιχτό για την αναγνώριση των κεραιών και σε μερικά κινητά κυρίως miui και emui δεν πρέπει ΠΟΤΕ να έχετε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας επειδή σε 2 λεπτά την τερματίζει την εφαρμογή και χάνονται οι μετρήσεις!!! Και γενικά σε οποιοδήποτε κινητό δε βάζουμε εξοικονόμηση για να μην το κλείνει..αυτά λοιπόν... Αν δει κάποιος κάποιο πρόβλημα το λέει εδώ... Συνεχόμενα Μηνύματα Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edit: link διορθώθηκε... Edited July 22, 2018 by AntonisDedos92 Link Fixed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antipages Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Το τρίτο λινκ δεν είναι σωστό. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Καρδίτσα είναι πολύ ευχαριστημένος ο γνωστός μου. Σήμα 4ης παντού. Παρατήρησα ωστόσο από τα screenshots που μου έστειλε ότι για κάποιο λόγο η Wind διατηρεί low power τουλάχιστον για το κανάλι κάλυψης (crs) στην 4η. Αυτό σημαίνει ότι η Wind είτε έχει πυκνώσει το δίκτυο πολύ είτε μαζεύει την κάλυψη για λόγους απόδοσης. Δε καταλαβαίνω πως ο Αντώνης βλέπει τέτοια εμβέλεια. Στην Καρδίτσα ο φίλος μου έχει ενδεικτική εμβέλεια 10 με 14κμ τους μεγάλους σταθμούς. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antipages Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Καρτέλα settings ->General; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Καρτέλα settings ->General; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το link διορθώθηκε... Edit: ότι βλέπεις στην εικόνα από πάνω τι γράφει είναι για την συγκεκριμένη καρτέλα... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καρδίτσα είναι πολύ ευχαριστημένος ο γνωστός μου. Σήμα 4ης παντού. Παρατήρησα ωστόσο από τα screenshots που μου έστειλε ότι για κάποιο λόγο η Wind διατηρεί low power τουλάχιστον για το κανάλι κάλυψης (crs) στην 4η. Αυτό σημαίνει ότι η Wind είτε έχει πυκνώσει το δίκτυο πολύ είτε μαζεύει την κάλυψη για λόγους απόδοσης. Δε καταλαβαίνω πως ο Αντώνης βλέπει τέτοια εμβέλεια. Στην Καρδίτσα ο φίλος μου έχει ενδεικτική εμβέλεια 10 με 14κμ τους μεγάλους σταθμούς. B3 και Β7 έχει στο κέντρο της Καρδίτσας που στα Τρίκαλα δεν το έκανε αυτό αλλά καλύπτει και τις 2 πόλεις απροβληματιστα οι μετρήσεις έγιναν με το p9 lite 2017... για την Χαλκιδική με το mls diamond 4g... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Καρδίτσα είναι πολύ ευχαριστημένος ο γνωστός μου. Σήμα 4ης παντού. Παρατήρησα ωστόσο από τα screenshots που μου έστειλε ότι για κάποιο λόγο η Wind διατηρεί low power τουλάχιστον για το κανάλι κάλυψης (crs) στην 4η. Αυτό σημαίνει ότι η Wind είτε έχει πυκνώσει το δίκτυο πολύ είτε μαζεύει την κάλυψη για λόγους απόδοσης. Δε καταλαβαίνω πως ο Αντώνης βλέπει τέτοια εμβέλεια. Στην Καρδίτσα ο φίλος μου έχει ενδεικτική εμβέλεια 10 με 14κμ τους μεγάλους σταθμούς. Εχει πυκνο δικτυο η Wind στη Θεσσαλια απ οτι καταλαβα με αυτα που λετε εδω μεσα.Στην Κεντρικη Μακεδονια παλι δεν ειναι ετσι.Εχει αρκετες κεραιες ΕΚΚΧΟ. Κεραιες που εχουν μικρη ακτινα καλυψης. Στην Χαλκιδικη παλι,εχει καλα σημεια και εχει πυκνο δικτυο γι αυτο και η καλη καλυψη που εχει.Εκτος απο Αγιο προδρομο-Γαλατιστα που ειναι στα ορια με νομο Θεσσαλονικης και ειναι στα ορια με καλυψη απο κεραιες απο το παλιο και το νεο δικτυο.Σε τετοιες περιοχες οπου χτυπανε κεραιες με Gprs/3G-UMTS και ταυτοχρονα ερχεται σημα απο κεραιες με HSPA+ και 4G το κινητο τρωει κολληματα στις εναλλαγες. Δηλαδη αν απο 4G συνδεθει σε Gprs δεν υπαρχει θεμα,το σημα επανερχεται αμεσως στην εναλλαγη. Αλλα απο Gprs σε 4G δυσκολευεται και μπορει πανω στην εναλλαγη να μην εχει σημα η συσκευη καθολου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 (edited) Εχει πυκνο δικτυο η Wind στη Θεσσαλια απ οτι καταλαβα με αυτα που λετε εδω μεσα.Στην Κεντρικη Μακεδονια παλι δεν ειναι ετσι.Εχει αρκετες κεραιες ΕΚΚΧΟ. Κεραιες που εχουν μικρη ακτινα καλυψης. Στην Χαλκιδικη παλι,εχει καλα σημεια και εχει πυκνο δικτυο γι αυτο και η καλη καλυψη που εχει.Εκτος απο Αγιο προδρομο-Γαλατιστα που ειναι στα ορια με νομο Θεσσαλονικης και ειναι στα ορια με καλυψη απο κεραιες απο το παλιο και το νεο δικτυο.Σε τετοιες περιοχες οπου χτυπανε κεραιες με Gprs/3G-UMTS και ταυτοχρονα ερχεται σημα απο κεραιες με HSPA+ και 4G το κινητο τρωει κολληματα στις εναλλαγες. Δηλαδη αν απο 4G συνδεθει σε Gprs δεν υπαρχει θεμα,το σημα επανερχεται αμεσως στην εναλλαγη. Αλλα απο Gprs σε 4G δυσκολευεται και μπορει πανω στην εναλλαγη να μην εχει σημα η συσκευη καθολου. Μόνο που τα περισσότερα ΕΚΚΧΟ ακόμα δεν έχουν ούτε 3G+ δυστυχώς... Μερικά ΕΚΚΧΟ στην Θεσσαλονίκη τελευταία δίνουν και 4G... Μίλησα πριν λίγο με την αποστολή που έγινε αυτές τις μέρες και ξέχασε να με αναφέρει ότι: Καρδίτσα το Β20 είναι έξω από την πόλη στο περιφερειακό, Β7 στο κέντρο και Β3 επίσης στο κέντρο αλλά εσωτερικό χώρο που έκαναν στάση... Τρίκαλα απλά πέρασαν ξυστά με Β3 στο περιφερειακό και Β20 έξω από την πόλη και έξω από την Λάρισα Β20, περιφερειακό Β3 και Β7 κέντρο ... Στα Τρίκαλα αν περνούσαν από κέντρο σίγουρα θα έβλεπαν Β7 και με έκανε εντύπωση αυτό... Για την Χαλκιδική είτε έχεις mls είτε Xiaomi η κατάσταση στα βουνά είναι ότι έχουν κενά και όταν πάω κάποια μέρα εκεί ξανά μετά από καιρό πάλι ιδια θα είναι αν δεν ανοίξουν και οι άλλες κεραίες 4G αλλά εκείνες οι κεραίες είναι να γίνουν ταυτόχρονα με μας το πολύ προς το τέλος της χρονιάς... Edit: Όσο.αφορα για το 3G τι έχω παρατηρήσει: Το παλιό δίκτυο είναι rnc 301 Τα νέα δίκτυα είναι: 40,47,56 για Θεσσαλονίκη, 57 για Χαλκιδικη, 47 για εμάς (20200) και υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως το 311 που το έχω πετύχει εκτός από τα Γιαννιτσά και σε 2 κεραίες κοντά στην Πυλαία οπου όπου δεις 311 σημαίνει έπεσες σε κεραία που είναι μόνο 3g+ που παίρνει από vdsl!!! Αυτό το χρησιμοποιούσαν στο ενδιάμεσο στις αρχές της αναβάθμισης πριν πάει με την Victus και τα νέα rnc και τα id είναι ίδια και στην κόκκινη!!! Αυτά λοιπόν... Από Πυλαία είναι η 807 και 809 στην περιοχή 20350... Edit2: σήμερα πριν το απόγευμα και οι 3 εκεί στο Λιτόχωρο δυστυχώς Ε δε περνάει data ούτε για δείγμα... Κρίμα τα δίκτυα που δεν έκαναν τίποτα από πέρυσι ... Αυξάνουν τα GB αυξάνουν τα άτομα αλλά από χωρητικότητα γιοκ... Στην πράσινη το iphone και στο j5 15 οι άλλες 2 με τις 2 μου sim... E και μόνο... Αυτά... Edited July 22, 2018 by AntonisDedos92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 2CA (7+20) Κυπαρισσία 2CA (20+3) Δυτική Αχαΐα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts