mixtri Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Σε τέτοια απόσταση δε συνδέεσαι να φανταστώ. Απλά βλέπεις συχνότητες. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Το ίδιο και εγώ με κεραίες από Κατερίνη, που είναι ακριβώς απέναντι (οπτική επαφή). Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Σε τέτοια απόσταση δε συνδέεσαι να φανταστώ. Απλά βλέπεις συχνότητες. Συνδέεται κανονικά... Πιο συχνά με το Xiaomi τελευταία... Με την Samsung που είχα έπρεπε να φτάσω από Κρυα Βρύση μέχρι και Αλεξάνδρεια για να συνδεθώ στο 4G ενώ τώρα όχι απλά στο χωριό με ευκολία αλλά και στη Βέροια σε αυτόματο κιόλας... Edit: Αλλιώς θα έλεγε δίκτυο μη διαθέσιμο αν δεν συνδεόταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Εγγύηση τα Χiaomi, επιβεβαιώνω! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 (edited) Εγγύηση τα Χiaomi, επιβεβαιώνω!Στο θέμα δυνατότητα σήματος λήψης... Σε 4G /3G μια χαρά είναι. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι που είχα πάει σε ένα χωριό μόνο 2G εκεί και με θέματα πολλά και το lumia 640 που έχω δώσει στην μάνα μου έπιανε ενώ το δικό μου xiaomi όχι εσωτερικά σε σπίτι λέω Εξωτερικα μια χαρά ήταν... Δεν έχω να πω κάτι άλλο αρνητικό.. Τα δύο τηλέφωνα ήταν στην ίδια ακριβώς μεριά δίπλα δίπλα Και φυσικά στο ίδιο δίκτυο Edited July 5, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannina20 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Αντωνη πώς βλεπεις τις κεραιες και τις διευθυνσεις των δρομων που βρισκονται ? Υπαρχει καποια εφαρμογη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 @mixtri Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω μετρό να πάω ευαγγελισμό, είπες πως είχες δει 4G+ και σε Γλυφάδα-Άλιμο. Αν θες πες που περίπου καθώς είναι πιο εύκολο να πάω εκεί. Αν θες στέλνεις και pm. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Συνδέεται κανονικά... Πιο συχνά με το Xiaomi τελευταία... Με την Samsung που είχα έπρεπε να φτάσω από Κρυα Βρύση μέχρι και Αλεξάνδρεια για να συνδεθώ στο 4G ενώ τώρα όχι απλά στο χωριό με ευκολία αλλά και στη Βέροια σε αυτόματο κιόλας... Edit: Αλλιώς θα έλεγε δίκτυο μη διαθέσιμο αν δεν συνδεόταν... Συγνώμη τι ταχύτητα έχεις σε τέτοια απόσταση; Δε θέλω να πιστέψω ότι η Wind χρησιμοποιεί extended Cyclic Prefix για αυτούς τους σταθμους. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @mixtri Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω μετρό να πάω ευαγγελισμό, είπες πως είχες δει 4G+ και σε Γλυφάδα-Άλιμο. Αν θες πες που περίπου καθώς είναι πιο εύκολο να πάω εκεί. Αν θες στέλνεις και pm. Sent from my SM-G930F Μάρκο επειδή δε θυμάμαι ακριβές σημείο μιας και Αθήνα έρχομαι απλά για 2 μέρες το χρόνο, μπορώ να σου πω περίπου περιοχές για να πας να δοκιμάσεις. Κέντρο Ηλιούπολης στην interamerican, Γλυφάδα στην στάση του τραμ στο κέντρο της Γλυφάδας, και αν θυμάμαι καλά και στο μετρό mall εξωτερικό χώρο είχα τέρμα 4g+ ή μόνο Β7. Αν περιμένεις μέχρι Αύγουστο θα σου δώσω και συντεταγμένες και να πιούμε και ένα καφέ :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Χμ.... Πηγαίνοντας στο κρυφό μενού βλέπω καμιά στιγμή το παρακάτω. Το θέμα είναι πως εμφανίζεται μόνο για μισό δευτερόλεπτο. Η ένδειξη πάνω δεν γίνεται ποτέ 4G+. Δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να οφείλεται στο ότι χρησιμοποιώ την data card και όχι κανονική sim. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Χμ.... Πηγαίνοντας στο κρυφό μενού βλέπω καμιά στιγμή το παρακάτω. Το θέμα είναι πως εμφανίζεται μόνο για μισό δευτερόλεπτο. Η ένδειξη πάνω δεν γίνεται ποτέ 4G+. Δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να οφείλεται στο ότι χρησιμοποιώ την data card και όχι κανονική sim. Sent from my SM-G930FΔεν παίζει ρόλο αν είναι datacard Και εγώ χρησιμοποιώ το simplefi 30GB ως δεύτερη SIM και όταν έχει 4g+ λειτουργεί κανονικότατα. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Χμ.... Πηγαίνοντας στο κρυφό μενού βλέπω καμιά στιγμή το παρακάτω. Το θέμα είναι πως εμφανίζεται μόνο για μισό δευτερόλεπτο. Η ένδειξη πάνω δεν γίνεται ποτέ 4G+. Δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να οφείλεται στο ότι χρησιμοποιώ την data card και όχι κανονική sim. Sent from my SM-G930F Tα samsung εμφανιζουν 4g+ όταν το φάσμα είναι >20MHz. Το aggregation δεν είναι ένδειξη 4G+ για Samsung. Έτσι εξηγείται :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Το ότι δεν κάνει CA παρά μόνο για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου ωστόσο παραμένει ένα ζήτημα. Δεν νομίζω να φταίει το Samsung για αυτό... Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Συγνώμη τι ταχύτητα έχεις σε τέτοια απόσταση; Δε θέλω να πιστέψω ότι η Wind χρησιμοποιεί extended Cyclic Prefix για αυτούς τους σταθμους. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάρκο επειδή δε θυμάμαι ακριβές σημείο μιας και Αθήνα έρχομαι απλά για 2 μέρες το χρόνο, μπορώ να σου πω περίπου περιοχές για να πας να δοκιμάσεις. Κέντρο Ηλιούπολης στην interamerican, Γλυφάδα στην στάση του τραμ στο κέντρο της Γλυφάδας, και αν θυμάμαι καλά και στο μετρό mall εξωτερικό χώρο είχα τέρμα 4g+ ή μόνο Β7. Αν περιμένεις μέχρι Αύγουστο θα σου δώσω και συντεταγμένες και να πιούμε και ένα καφέ :) Επειδη ειχε ανεβασει ο αντωνης βιντεο,για το 4G στη βεροια και στο χωριο του εξω απο τη Βεροια,ειδα το εξης μιχαλη.Σε τετοια αποσταση με 1-2 μπαρες απο τις 5 βγαζει γυρω στα 5Mbps Down και 5Mbps Upload σε speedtest. Εγω με 2/5 στο iPhone απο πλατανο και τρικαλα ημαθιας οπου βλεπω Πιερια σε ευθεια,χωρις οπτικη επαφη γιατι ειναι καμια 20+ χιλιομετρα μακρια εχω 8-10Mbps Down. Οπως μπαινεις εγνατια στην εξοδο για Βεροια,Κοζανη απο την αθηνων θεσσαλονικης βγαινεις για κλειδι στην πρωτη εξοδο δεξια ειτε στα Olympus Plaza (ΣΕΑ Πλατανου) και πας απο το χωματοδρομο πισω απο το Olympus Plaza στο δεξι σου χερι.Και βγαινεις δεξια αφου βγεις στον δρομο πισω επαρχιακος ειναι με μια λωριδα ανα κατευθυνση.Και μπαινεις στον Πλατανο.Μεσα στο χωριο και απο το σχολειο ευθεια πας προς Τρικαλα. Καλυτερο 4G εχεις εξω αν εισαι στα τρικαλα.Στον πλατανο σε τραβαει η κεραια 2G/3G της Wind και στο πλατυ κατευθειαν το δικτυο μπαινει σε Edge απο την κεραια στα εργοστασια,πανω στο δρομο Χαλκηδονας-Βεροιας. Μετα τη διασταυρωση για Πλατυ απο το ΕΒΖ εχει μια εξοδο δεξια πανω στην αριστερη στροφη του δρομου πριν το εργοστασιο της Vivartia(με το Γαλα Βλαχας).Αφου περασει καποιος τη γεφυρα,που ειναι πανω σε καναλετο,απο αυτα της αρδευσης στα χωραφια στην ευθεια ειναι η κεραια της Wind.Χτυπαει ολο το Πλατυ,ειδικα κατω απο την περιφεριακη του χωριου. Ειναι κεραια χαμηλης ισχυος,οσο γοα 4G μπορει να δοθει απο Πλατανο γιατι εχει αδεια σε 2G @1800. Ωστοσο επειδη εκει ειχε τρυπα το δικτυο στο 2G ειναι δυσκολο να δοθει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Το ότι δεν κάνει CA παρά μόνο για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου ωστόσο παραμένει ένα ζήτημα. Δεν νομίζω να φταίει το Samsung για αυτό... Sent from my XT1580 Eίναι πολύ χαμηλό το σήμα. Μπορεί να το ρίχνει το δίκτυο γιατί βάζουν κάποια thresholds για aggregation. Αν πας σε περιοχή με καλύτερο σήμα έχεις την ίδια συμπεριφορά; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Θα δω στην Αργυρούπολη λίγο πιο αργά που θα πάω. Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Συγνώμη τι ταχύτητα έχεις σε τέτοια απόσταση; Δε θέλω να πιστέψω ότι η Wind χρησιμοποιεί extended Cyclic Prefix για αυτούς τους σταθμους. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάρκο επειδή δε θυμάμαι ακριβές σημείο μιας και Αθήνα έρχομαι απλά για 2 μέρες το χρόνο, μπορώ να σου πω περίπου περιοχές για να πας να δοκιμάσεις. Κέντρο Ηλιούπολης στην interamerican, Γλυφάδα στην στάση του τραμ στο κέντρο της Γλυφάδας, και αν θυμάμαι καλά και στο μετρό mall εξωτερικό χώρο είχα τέρμα 4g+ ή μόνο Β7. Αν περιμένεις μέχρι Αύγουστο θα σου δώσω και συντεταγμένες και να πιούμε και ένα καφέ :) Μέσος όρος 5mbps ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ότι δεν κάνει CA παρά μόνο για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου ωστόσο παραμένει ένα ζήτημα. Δεν νομίζω να φταίει το Samsung για αυτό... Sent from my XT1580 Αυτό ήταν στο j5 16 κι ας μην υποστηριζε CA αλλά τα έδινε κανονικά ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδη ειχε ανεβασει ο αντωνης βιντεο,για το 4G στη βεροια και στο χωριο του εξω απο τη Βεροια,ειδα το εξης μιχαλη.Σε τετοια αποσταση με 1-2 μπαρες απο τις 5 βγαζει γυρω στα 5Mbps Down και 5Mbps Upload σε speedtest. Εγω με 2/5 στο iPhone απο πλατανο και τρικαλα ημαθιας οπου βλεπω Πιερια σε ευθεια,χωρις οπτικη επαφη γιατι ειναι καμια 20+ χιλιομετρα μακρια εχω 8-10Mbps Down. Οπως μπαινεις εγνατια στην εξοδο για Βεροια,Κοζανη απο την αθηνων θεσσαλονικης βγαινεις για κλειδι στην πρωτη εξοδο δεξια ειτε στα Olympus Plaza (ΣΕΑ Πλατανου) και πας απο το χωματοδρομο πισω απο το Olympus Plaza στο δεξι σου χερι.Και βγαινεις δεξια αφου βγεις στον δρομο πισω επαρχιακος ειναι με μια λωριδα ανα κατευθυνση.Και μπαινεις στον Πλατανο.Μεσα στο χωριο και απο το σχολειο ευθεια πας προς Τρικαλα. Καλυτερο 4G εχεις εξω αν εισαι στα τρικαλα.Στον πλατανο σε τραβαει η κεραια 2G/3G της Wind και στο πλατυ κατευθειαν το δικτυο μπαινει σε Edge απο την κεραια στα εργοστασια,πανω στο δρομο Χαλκηδονας-Βεροιας. Μετα τη διασταυρωση για Πλατυ απο το ΕΒΖ εχει μια εξοδο δεξια πανω στην αριστερη στροφη του δρομου πριν το εργοστασιο της Vivartia(με το Γαλα Βλαχας).Αφου περασει καποιος τη γεφυρα,που ειναι πανω σε καναλετο,απο αυτα της αρδευσης στα χωραφια στην ευθεια ειναι η κεραια της Wind.Χτυπαει ολο το Πλατυ,ειδικα κατω απο την περιφεριακη του χωριου. Ειναι κεραια χαμηλης ισχυος,οσο γοα 4G μπορει να δοθει απο Πλατανο γιατι εχει αδεια σε 2G @1800. Ωστοσο επειδη εκει ειχε τρυπα το δικτυο στο 2G ειναι δυσκολο να δοθει. Το iphone φταίει δυστυχώς... Στο samsung και στο Xiaomi πλέον γιατί βλέπω μονίμως 4G και πολύ καλύτερα προς τα εκεί;;; ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αύριο ετοιμαστείτε είναι μεγάλη μέρα σας στέλνω αναφορες από όλη την Πιερία... Φιλιά πολλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Μέσος όρος 5mbps ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό ήταν στο j5 16 κι ας μην υποστηριζε CA αλλά τα έδινε κανονικά ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το iphone φταίει δυστυχώς... Στο samsung και στο Xiaomi πλέον γιατί βλέπω μονίμως 4G και πολύ καλύτερα προς τα εκεί;;; ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αύριο ετοιμαστείτε είναι μεγάλη μέρα σας στέλνω αναφορες από όλη την Πιερία... Φιλιά πολλά... Εχουν καλυτερο δεκτη και το Samsung και το Xiaomi,και 4G βλεπει με 2-3/5 σημα σε Redmi note 4 απο τετοια αποσταση με την κοκκινη.Βγαζουν απο το ιδιο σημειο περιπου,οποτε και στη Wind στα ιδια υπολογιζω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Μισό λεπτό... Στον Σεα Πλατανου έχω μονίμως τέταρτη γενιά. Από ποια κεραία είναι; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 (edited) Μισό λεπτό... Στον Σεα Πλατανου έχω μονίμως τέταρτη γενιά. Από ποια κεραία είναι;Κολινδρός όπως πάντα... Απλά τελευταία δεν την βλέπω στο χωριό μου... Στάλθηκε από το Redmi 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο γνωστό στέκι αυτή τη στιγμή Βέροια... Έτοιμο και το simplefi για αύριο... Εδώ δεν κολλάει ούτε το messenger με nikolas14... ;) Στάλθηκε από το Redmi 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: στο αυτόματο κιόλας άνετα δε το πετάει καθόλου απροβληματιστο 4G Edited July 6, 2018 by AntonisDedos92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Ηρθαν και πάλι σήμερα οι τεχνικοί στην κεντρική κεραία της πόλης για κάποιες συμπληρωματικές εργασίες. Ρωτάω έναν απο αυτούς, πότε θα βάλει η wind 4g εδώ πέρα. Και η απάντηση "οταν βάλει η cosmote 6G" :rotfl::rotfl: Nτάξει πλάκα έκανε αλλά είμαι 100% βέβαιος ότι αυτό θα συμβεί :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Δηλαδή λίαν συντόμως θα έχετε 6g εκεί ε; Πρέπει να είστε πολύ χαρούμενοι! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Άρχισαν να αυτοτρολαροντε. Καλά είμαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannina20 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Παντως μεγαλη εντυπωση εξακολουθει να μου κανει πως η Κοζανη εξακολουθει και παραμενει στασιμη . Πραγματικα αυτο ειναι αξιο λογου και μεγαλης αποριας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Παντως μεγαλη εντυπωση εξακολουθει να μου κανει πως η Κοζανη εξακολουθει και παραμενει στασιμη . Πραγματικα αυτο ειναι αξιο λογου και μεγαλης αποριας . Πλησιάζει η ώρα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannina20 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Και εγω ετσι νομιζω p k , δεν αργει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts