Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε τέτοια απόσταση δε συνδέεσαι να φανταστώ. Απλά βλέπεις συχνότητες.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ίδιο και εγώ με κεραίες από Κατερίνη, που είναι ακριβώς απέναντι (οπτική επαφή).

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Σε τέτοια απόσταση δε συνδέεσαι να φανταστώ. Απλά βλέπεις συχνότητες.

Συνδέεται κανονικά... Πιο συχνά με το Xiaomi τελευταία... Με την Samsung που είχα έπρεπε να φτάσω από Κρυα Βρύση μέχρι και Αλεξάνδρεια για να συνδεθώ στο 4G ενώ τώρα όχι απλά στο χωριό με ευκολία αλλά και στη Βέροια σε αυτόματο κιόλας...

Edit: Αλλιώς θα έλεγε δίκτυο μη διαθέσιμο αν δεν συνδεόταν...

Εγγύηση τα Χiaomi, επιβεβαιώνω!
Στο θέμα δυνατότητα σήματος λήψης... Σε 4G /3G μια χαρά είναι. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι που είχα πάει σε ένα χωριό μόνο 2G εκεί και με θέματα πολλά και το lumia 640 που έχω δώσει στην μάνα μου έπιανε ενώ το δικό μου xiaomi όχι εσωτερικά σε σπίτι λέω

Εξωτερικα μια χαρά ήταν... Δεν έχω να πω κάτι άλλο αρνητικό..

Τα δύο τηλέφωνα ήταν στην ίδια ακριβώς μεριά δίπλα δίπλα

Και φυσικά στο ίδιο δίκτυο

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

@mixtri

Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω μετρό να πάω ευαγγελισμό, είπες πως είχες δει 4G+ και σε Γλυφάδα-Άλιμο. Αν θες πες που περίπου καθώς είναι πιο εύκολο να πάω εκεί. Αν θες στέλνεις και pm.

Sent from my SM-G930F

Συνδέεται κανονικά... Πιο συχνά με το Xiaomi τελευταία... Με την Samsung που είχα έπρεπε να φτάσω από Κρυα Βρύση μέχρι και Αλεξάνδρεια για να συνδεθώ στο 4G ενώ τώρα όχι απλά στο χωριό με ευκολία αλλά και στη Βέροια σε αυτόματο κιόλας...

Edit: Αλλιώς θα έλεγε δίκτυο μη διαθέσιμο αν δεν συνδεόταν...

Συγνώμη τι ταχύτητα έχεις σε τέτοια απόσταση;

Δε θέλω να πιστέψω ότι η Wind χρησιμοποιεί extended Cyclic Prefix για αυτούς τους σταθμους.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@mixtri

Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω μετρό να πάω ευαγγελισμό, είπες πως είχες δει 4G+ και σε Γλυφάδα-Άλιμο. Αν θες πες που περίπου καθώς είναι πιο εύκολο να πάω εκεί. Αν θες στέλνεις και pm.

Sent from my SM-G930F

Μάρκο επειδή δε θυμάμαι ακριβές σημείο μιας και Αθήνα έρχομαι απλά για 2 μέρες το χρόνο, μπορώ να σου πω περίπου περιοχές για να πας να δοκιμάσεις. Κέντρο Ηλιούπολης στην interamerican, Γλυφάδα στην στάση του τραμ στο κέντρο της Γλυφάδας, και αν θυμάμαι καλά και στο μετρό mall εξωτερικό χώρο είχα τέρμα 4g+ ή μόνο Β7. Αν περιμένεις μέχρι Αύγουστο θα σου δώσω και συντεταγμένες και να πιούμε και ένα καφέ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χμ....

Πηγαίνοντας στο κρυφό μενού βλέπω καμιά στιγμή το παρακάτω. Το θέμα είναι πως εμφανίζεται μόνο για μισό δευτερόλεπτο. Η ένδειξη πάνω δεν γίνεται ποτέ 4G+.

Δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να οφείλεται στο ότι χρησιμοποιώ την data card και όχι κανονική sim.

cf56b220f5b1b01d0fdd256aba090319.jpg

Sent from my SM-G930F

Χμ....

Πηγαίνοντας στο κρυφό μενού βλέπω καμιά στιγμή το παρακάτω. Το θέμα είναι πως εμφανίζεται μόνο για μισό δευτερόλεπτο. Η ένδειξη πάνω δεν γίνεται ποτέ 4G+.

Δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να οφείλεται στο ότι χρησιμοποιώ την data card και όχι κανονική sim.

Sent from my SM-G930F

Δεν παίζει ρόλο αν είναι datacard Και εγώ χρησιμοποιώ το simplefi 30GB ως δεύτερη SIM και όταν έχει 4g+ λειτουργεί κανονικότατα.

Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Χμ....

Sent from my SM-G930F

Tα samsung εμφανιζουν 4g+ όταν το φάσμα είναι >20MHz. Το aggregation δεν είναι ένδειξη 4G+ για Samsung. Έτσι εξηγείται :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ότι δεν κάνει CA παρά μόνο για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου ωστόσο παραμένει ένα ζήτημα. Δεν νομίζω να φταίει το Samsung για αυτό...

Sent from my XT1580

Δε θέλω να πιστέψω ότι η Wind χρησιμοποιεί extended Cyclic Prefix για αυτούς τους σταθμους.

Μάρκο επειδή δε θυμάμαι ακριβές σημείο μιας και Αθήνα έρχομαι απλά για 2 μέρες το χρόνο, μπορώ να σου πω περίπου περιοχές για να πας να δοκιμάσεις. Κέντρο Ηλιούπολης στην interamerican, Γλυφάδα στην στάση του τραμ στο κέντρο της Γλυφάδας, και αν θυμάμαι καλά και στο μετρό mall εξωτερικό χώρο είχα τέρμα 4g+ ή μόνο Β7. Αν περιμένεις μέχρι Αύγουστο θα σου δώσω και συντεταγμένες και να πιούμε και ένα καφέ :)

Επειδη ειχε ανεβασει ο αντωνης βιντεο,για το 4G στη βεροια και στο χωριο του εξω απο τη Βεροια,ειδα το εξης μιχαλη.Σε τετοια αποσταση με 1-2 μπαρες απο τις 5 βγαζει γυρω στα 5Mbps Down και 5Mbps Upload σε speedtest.

Εγω με 2/5 στο iPhone απο πλατανο και τρικαλα ημαθιας οπου βλεπω Πιερια σε ευθεια,χωρις οπτικη επαφη γιατι ειναι καμια 20+ χιλιομετρα μακρια εχω 8-10Mbps Down.

Οπως μπαινεις εγνατια στην εξοδο για Βεροια,Κοζανη απο την αθηνων θεσσαλονικης βγαινεις για κλειδι στην πρωτη εξοδο δεξια ειτε στα Olympus Plaza (ΣΕΑ Πλατανου) και πας απο το χωματοδρομο πισω απο το Olympus Plaza στο δεξι σου χερι.Και βγαινεις δεξια αφου βγεις στον δρομο πισω επαρχιακος ειναι με μια λωριδα ανα κατευθυνση.Και μπαινεις στον Πλατανο.Μεσα στο χωριο και απο το σχολειο ευθεια πας προς Τρικαλα.

Καλυτερο 4G εχεις εξω αν εισαι στα τρικαλα.Στον πλατανο σε τραβαει η κεραια 2G/3G της Wind και στο πλατυ κατευθειαν το δικτυο μπαινει σε Edge απο την κεραια στα εργοστασια,πανω στο δρομο Χαλκηδονας-Βεροιας.

Μετα τη διασταυρωση για Πλατυ απο το ΕΒΖ εχει μια εξοδο δεξια πανω στην αριστερη στροφη του δρομου πριν το εργοστασιο της Vivartia(με το Γαλα Βλαχας).Αφου περασει καποιος τη γεφυρα,που ειναι πανω σε καναλετο,απο αυτα της αρδευσης στα χωραφια στην ευθεια ειναι η κεραια της Wind.Χτυπαει ολο το Πλατυ,ειδικα κατω απο την περιφεριακη του χωριου.

Ειναι κεραια χαμηλης ισχυος,οσο γοα 4G μπορει να δοθει απο Πλατανο γιατι εχει αδεια σε 2G @1800.

Ωστοσο επειδη εκει ειχε τρυπα το δικτυο στο 2G ειναι δυσκολο να δοθει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Το ότι δεν κάνει CA παρά μόνο για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου ωστόσο παραμένει ένα ζήτημα. Δεν νομίζω να φταίει το Samsung για αυτό...

Sent from my XT1580

Eίναι πολύ χαμηλό το σήμα. Μπορεί να το ρίχνει το δίκτυο γιατί βάζουν κάποια thresholds για aggregation. Αν πας σε περιοχή με καλύτερο σήμα έχεις την ίδια συμπεριφορά;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέσος όρος 5mbps

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Sent from my XT1580

Αυτό ήταν στο j5 16 κι ας μην υποστηριζε CA αλλά τα έδινε κανονικά

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επειδη ειχε ανεβασει ο αντωνης βιντεο,για το 4G στη βεροια και στο χωριο του εξω απο τη Βεροια,ειδα το εξης μιχαλη.Σε τετοια αποσταση με 1-2 μπαρες απο τις 5 βγαζει γυρω στα 5Mbps Down και 5Mbps Upload σε speedtest.

Εγω με 2/5 στο iPhone απο πλατανο και τρικαλα ημαθιας οπου βλεπω Πιερια σε ευθεια,χωρις οπτικη επαφη γιατι ειναι καμια 20+ χιλιομετρα μακρια εχω 8-10Mbps Down.

Οπως μπαινεις εγνατια στην εξοδο για Βεροια,Κοζανη απο την αθηνων θεσσαλονικης βγαινεις για κλειδι στην πρωτη εξοδο δεξια ειτε στα Olympus Plaza (ΣΕΑ Πλατανου) και πας απο το χωματοδρομο πισω απο το Olympus Plaza στο δεξι σου χερι.Και βγαινεις δεξια αφου βγεις στον δρομο πισω επαρχιακος ειναι με μια λωριδα ανα κατευθυνση.Και μπαινεις στον Πλατανο.Μεσα στο χωριο και απο το σχολειο ευθεια πας προς Τρικαλα.

Καλυτερο 4G εχεις εξω αν εισαι στα τρικαλα.Στον πλατανο σε τραβαει η κεραια 2G/3G της Wind και στο πλατυ κατευθειαν το δικτυο μπαινει σε Edge απο την κεραια στα εργοστασια,πανω στο δρομο Χαλκηδονας-Βεροιας.

Μετα τη διασταυρωση για Πλατυ απο το ΕΒΖ εχει μια εξοδο δεξια πανω στην αριστερη στροφη του δρομου πριν το εργοστασιο της Vivartia(με το Γαλα Βλαχας).Αφου περασει καποιος τη γεφυρα,που ειναι πανω σε καναλετο,απο αυτα της αρδευσης στα χωραφια στην ευθεια ειναι η κεραια της Wind.Χτυπαει ολο το Πλατυ,ειδικα κατω απο την περιφεριακη του χωριου.

Ειναι κεραια χαμηλης ισχυος,οσο γοα 4G μπορει να δοθει απο Πλατανο γιατι εχει αδεια σε 2G @1800.

Ωστοσο επειδη εκει ειχε τρυπα το δικτυο στο 2G ειναι δυσκολο να δοθει.

Το iphone φταίει δυστυχώς... Στο samsung και στο Xiaomi πλέον γιατί βλέπω μονίμως 4G και πολύ καλύτερα προς τα εκεί;;;

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αύριο ετοιμαστείτε είναι μεγάλη μέρα σας στέλνω αναφορες από όλη την Πιερία... Φιλιά πολλά...

Μέσος όρος 5mbps

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό ήταν στο j5 16 κι ας μην υποστηριζε CA αλλά τα έδινε κανονικά

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το iphone φταίει δυστυχώς... Στο samsung και στο Xiaomi πλέον γιατί βλέπω μονίμως 4G και πολύ καλύτερα προς τα εκεί;;;

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αύριο ετοιμαστείτε είναι μεγάλη μέρα σας στέλνω αναφορες από όλη την Πιερία... Φιλιά πολλά...

Εχουν καλυτερο δεκτη και το Samsung και το Xiaomi,και 4G βλεπει με 2-3/5 σημα σε Redmi note 4 απο τετοια αποσταση με την κοκκινη.Βγαζουν απο το ιδιο σημειο περιπου,οποτε και στη Wind στα ιδια υπολογιζω.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μισό λεπτό...

Στον Σεα Πλατανου έχω μονίμως τέταρτη γενιά.

Από ποια κεραία είναι;

Παύλος Παυλίδης 

Μισό λεπτό...

Στον Σεα Πλατανου έχω μονίμως τέταρτη γενιά.

Από ποια κεραία είναι;

Κολινδρός όπως πάντα... Απλά τελευταία δεν την βλέπω στο χωριό μου...

Στάλθηκε από το Redmi 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο γνωστό στέκι αυτή τη στιγμή Βέροια... Έτοιμο και το simplefi για αύριο... Εδώ δεν κολλάει ούτε το messenger με nikolas14... ;)5ca11b1984e78217f3e2d53e7bf0a2b5.jpg1894fb70bb10e28d9f24c0f34190ea3c.jpg8523a6d846830f1dd6d18e6e93b8a3d3.jpgcf9e892acc868f3102c0f328b7b6e79b.jpg

Στάλθηκε από το Redmi 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edit: στο αυτόματο κιόλας άνετα δε το πετάει καθόλου απροβληματιστο 4G

Edited by AntonisDedos92

Ηρθαν και πάλι σήμερα οι τεχνικοί στην κεντρική κεραία της πόλης για κάποιες συμπληρωματικές εργασίες. Ρωτάω έναν απο αυτούς, πότε θα βάλει η wind 4g εδώ πέρα. Και η απάντηση "οταν βάλει η cosmote 6G" :rotfl::rotfl:

Nτάξει πλάκα έκανε αλλά είμαι 100% βέβαιος ότι αυτό θα συμβεί :lol:

Δηλαδή λίαν συντόμως θα έχετε 6g εκεί ε;

Πρέπει να είστε πολύ χαρούμενοι!

Παύλος Παυλίδης 

Παντως μεγαλη εντυπωση εξακολουθει να μου κανει πως η Κοζανη εξακολουθει και παραμενει στασιμη . Πραγματικα αυτο ειναι αξιο λογου και μεγαλης αποριας .

Παντως μεγαλη εντυπωση εξακολουθει να μου κανει πως η Κοζανη εξακολουθει και παραμενει στασιμη . Πραγματικα αυτο ειναι αξιο λογου και μεγαλης αποριας .

Πλησιάζει η ώρα.

Παύλος Παυλίδης 

• The title was changed to Nova 4G