cmvr Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 (edited) cmvr, δεν αναφέρομαι στην Κοζάνη που ανήκει στη δυτική Μακεδονία, αλλά στη Βέροια και Έδεσσα, που ανήκουν στην Κεντρική Μακεδονία. Η παραπομπή που έβαλες αυτό ακριβώς λέει.Το ξέρω για αυτό την έβαλα. Δεν θα μαλώσουμε για αυτό :) Το θέμα είναι δυτικά της κεντρικής Μακεδονίας και Δυτική Μακεδονία γενικότερα. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λες να πλησιάζει η ώρα;Μακάρι αλλά είχαν πει τελευταίο τρίμηνο του έτους. Πάντως παιδιά αν αναβαθμίσει και εκεί θα χαθεί ο ρομαντισμός της αναμονής :) Είναι γεγονός ότι παρόλα τα προβλήματα με τις ταχύτητες στα αναβαθμισμένα σημεία ή γκρίνια έχει φύγει για αυτά τα σημεία. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited April 24, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Το ξέρω για αυτό την έβαλα. Δεν θα μαλώσουμε για αυτό :) Εννοείται αυτό! Καλημέρα σε όλους! :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Ανεβάζω αυτά που ο φίλος είχε κάνει post στο forum πριν λίγο καιρό και τα είχα κρατήσει για να θυμάμαι τις ημερομηνίες για τις επίμαχες περιοχές. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εύχομαι να φτιάξουν και το Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκη γιατί αυτή η τρύπα είναι απαράδεκτη. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Ανεβάζω αυτά που ο φίλος είχε κάνει post στο forum πριν λίγο καιρό και τα είχα κρατήσει για να θυμάμαι τις ημερομηνίες για τις επίμαχες περιοχές. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εύχομαι να φτιάξουν και το Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκη γιατί αυτή η τρύπα είναι απαράδεκτη. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Βλέπω κρατάς αρχείο ε; Καλημέρα :) περιμένω νεότερα από αυτούς τι θα γίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Καλά βρε παιδιά, κάνατε καταγγελία για κάλυψη; Με ποια λογική; Δε ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω. Λες και δεν υπάρχουν άλλα δίκτυα... :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα όταν το είδα...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Καμια εκ των έσω πληροφορία για το volte? Κάποιος είχε γράψει κατι για κοντά στο Πάσχα αν θυμάμαι καλά Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Καλά βρε παιδιά, κάνατε καταγγελία για κάλυψη; Με ποια λογική; Δε ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω. Λες και δεν υπάρχουν άλλα δίκτυα... :lol:Πολύ καλά έκαναν σε μια χώρα που δεν λειτουργεί η λογική πουθενά ήταν η μόνη λύση στο να πάρει ο άνθρωπος απαντήσεις για μια περιοχή που δεν έχει ούτε 3g ουσιαστικά εν έτος 2018 :) Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Καμια εκ των έσω πληροφορία για το volte? Κάποιος είχε γράψει κατι για κοντά στο Πάσχα αν θυμάμαι καλά Αναβλήθηκε για μετά το τέλος το καλοκαιριού. Δε ξέρω λεπτομέρειες για ποιο λόγο αναβλήθηκε. Προφανώς δεν έχουν γίνει όλα τα ΟΤΑ τεστ. Δε γνωρίζω ποια λύση θα επιλέξουν, αλλά η λογική λέει της Huawei εφόσον αυτός είναι ο βασικός της προμηθευτής. Πολύ καλά έκαναν σε μια χώρα που δεν λειτουργεί η λογική πουθενά ήταν η μόνη λύση στο να πάρει ο άνθρωπος απαντήσεις για μια περιοχή που δεν έχει ούτε 3g ουσιαστικά εν έτος 2018 :) Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Δεν είναι έτσι. Ένα δίκτυο και μάλιστα ασύρματο δεν έχει υποχρέωση να καλύψει την περιοχή σου. Αυτά τα πράγματα είναι παράλογα. Να κάνεις καταγγελία για μια περιοχή που λέει ότι έχει κάλυψη και δεν έχει είναι διαφορετικό. :blink: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Καλά βρε παιδιά, κάνατε καταγγελία για κάλυψη; Με ποια λογική; Δε ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω. Λες και δεν υπάρχουν άλλα δίκτυα... :lol: Μιχαλη,οταν ερχεσαι ελλαδα εχεις ανεβει ποτε πανω απο την Λαρισα προς τα βορεια; Σιγουρα θα εχεις χρονια αλλα στις περιοχες που φωναζουμε και κανουν τεστ τα βραδια υπαρχει θεμα.Η Wind παρολο που εχει αρχαιο 3G μονο για φωνη ειναι.Τα δεδομενα ειναι σαν να μην υπαρχουν.Και σε πληροφορω οτι Wind εχω απο το 2012.Η μονη χρονια που πλεον μπορω να πω οτι αρχιζει και αποκτα πλεον καλυψη πανελλαδικα ειναι φετος. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Μιχαλη,οταν ερχεσαι ελλαδα εχεις ανεβει ποτε πανω απο την Λαρισα προς τα βορεια; Σιγουρα θα εχεις χρονια αλλα στις περιοχες που φωναζουμε και κανουν τεστ τα βραδια υπαρχει θεμα.Η Wind παρολο που εχει αρχαιο 3G μονο για φωνη ειναι.Τα δεδομενα ειναι σαν να μην υπαρχουν.Και σε πληροφορω οτι Wind εχω απο το 2012.Η μονη χρονια που πλεον μπορω να πω οτι αρχιζει και αποκτα πλεον καλυψη πανελλαδικα ειναι φετος. Υπάρχουν και άλλα δίκτυα. Cosmote, Vodafone. Αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος με Wind πάει σε αυτά. Δεν καταλαβαίνω τη λογική της καταγγελίας. Ελεύθερη αγορά υπάρχει στην Ελλάδα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Αναβλήθηκε για μετά το τέλος το καλοκαιριού. Δε ξέρω λεπτομέρειες για ποιο λόγο αναβλήθηκε. Προφανώς δεν έχουν γίνει όλα τα ΟΤΑ τεστ. Δε γνωρίζω ποια λύση θα επιλέξουν, αλλά η λογική λέει της Huawei εφόσον αυτός είναι ο βασικός της προμηθευτής. Δεν είναι έτσι. Ένα δίκτυο και μάλιστα ασύρματο δεν έχει υποχρέωση να καλύψει την περιοχή σου. Αυτά τα πράγματα είναι παράλογα. Να κάνεις καταγγελία για μια περιοχή που λέει ότι έχει κάλυψη και δεν έχει είναι διαφορετικό. :blink:Μπορείς να στηρίξεις την καταγγελία ακόμα και νομικά ότι πληρώνεις το ίδιο κόστος για υπηρεσίες και δεν λαμβάνεις ούτε τις βασικές σε θέμα δεδομένων ώστε να κάνεις καταγγελία το συμβόλαιο σου εάν δεν εξυπηρετείται και το πουλάνε τα τοπικά καταστήματα. Μην μπαίνουμε σε διαδικασίες κοινής λογικής με τις εταιρίες. Το ότι έμειναν πίσω σαν εταιρία καλύπτοντας τις βασικές περιοχές όχι με 4g αλλά ακόμα και με 3g είναι γεγονός. Έχω το συμβόλαιο με τα 30gb από τότε που υπάρχει και έφαγα στη μάπα το όλο πακέτο τόσα χρόνια τις αναβαθμίσεις. Θα έπρεπε η εταιρεία να ενημερώνει χωρίς να σου βγάζει το λάδι γιατί είναι δικαίωμα σου ως συνδρομητής να γνωρίζεις τα θέματα κάλυψης αφού μπορεί να ταξιδεύεις σε ολόκληρη την χώρα. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχουν και άλλα δίκτυα. Cosmote, Vodafone. Αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος με Wind πάει σε αυτά. Δεν καταλαβαίνω τη λογική της καταγγελίας. Ελεύθερη αγορά υπάρχει στην Ελλάδα.Γιατί μπορεί να βολεύει μια συγκεκριμένη υπηρεσία από την συγκεκριμένη εταιρία και όπως την παρέχει σε όλους τους άλλους να υπάρχει απαίτηση να υπάρχει και στην περιοχή του. Και ακόμα είναι ένας εμεσος τρόπος πίεσης προς την εταιρεία η καταγραφή των περιοχών στην ΕΕΤ για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βλέπω κρατάς αρχείο ε; Καλημέρα :) περιμένω νεότερα από αυτούς τι θα γίνει...Τα αποθήκευσα για να θυμάμαι τις ημερομηνίες :) Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Μα πως είναι δυνατόν να σου αρέσει η υπηρεσία μιας εταιρείας που δεν παρέχει...κάλυψη; For the history: η Wind έχτισε το δίκτυο 4ης γενιάς μέσα σε 3 χρόνια. Αν το είχε αρχίσει από το 2011 όπως όλα τα καλά παιδιά θα είχε κάλυψη σε όλη την Ελλάδα το 2015. Όμως το management αλλά και η οικονομική της κατάσταση δεν το επέτρεψαν, για αυτό ακόμα παλεύει το 2018 να χτίσει κάτι το οποίο θα έπρεπε ήδη να έχει κάνει απόσβεση, όπως για παράδειγμα η πράσινη, και να προχωρήσει σε άλλες τεχνολογίες όπως Carrier Aggregation, 256QAM, MIMO, νέες τεχνολογίες στο δίκτυο κορμού... Το μόνο καλό είναι ότι τώρα παίζει μπάλα με τα νεότερα μοντέλα της Huawei, χωρίς πολλά πολλά bugs και δοκιμασμένα configuration, για αυτό και οι επιδόσεις είναι ικανοποιητικές. Βάσει των παραπάνω, δεν έχει νόημα μια καταγγελία, όσο αγανακτισμένος και να είναι κάποιος καθώς το δίκτυο ακόμα βρίσκεται σε κατάσταση ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ούτε καν ανάπτυξης/συντήρησης. Υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα βάσει πόρων και αναγκών, και ακολουθείται. Και ναι, δεν έχει καν υποχρέωση να καλύψει κάποια περιοχή. Κακώς, θα έπρεπε να ορίζεται χρονοδιάγραμμα στις άδειες συχνοτήτων, όπως και σε άλλες χώρες της ΕΕ. Όμως νομίζω ότι η Wind τα έχει πάει καλά βάσει του τι ήταν το 2015 και τι είναι το 2018. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 (edited) Μα πως είναι δυνατόν να σου αρέσει η υπηρεσία μιας εταιρείας που δεν παρέχει...κάλυψη; For the history: η Wind έχτισε το δίκτυο 4ης γενιάς μέσα σε 3 χρόνια. Αν το είχε αρχίσει από το 2011 όπως όλα τα καλά παιδιά θα είχε κάλυψη σε όλη την Ελλάδα το 2015. Όμως το management αλλά και η οικονομική της κατάσταση δεν το επέτρεψαν, για αυτό ακόμα παλεύει το 2018 να χτίσει κάτι το οποίο θα έπρεπε ήδη να έχει κάνει απόσβεση, όπως για παράδειγμα η πράσινη, και να προχωρήσει σε άλλες τεχνολογίες όπως Carrier Aggregation, 256QAM, MIMO, νέες τεχνολογίες στο δίκτυο κορμού... Το μόνο καλό είναι ότι τώρα παίζει μπάλα με τα νεότερα μοντέλα της Huawei, χωρίς πολλά πολλά bugs και δοκιμασμένα configuration, για αυτό και οι επιδόσεις είναι ικανοποιητικές. Βάσει των παραπάνω, δεν έχει νόημα μια καταγγελία, όσο αγανακτισμένος και να είναι κάποιος καθώς το δίκτυο ακόμα βρίσκεται σε κατάσταση ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ούτε καν ανάπτυξης/συντήρησης. Υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα βάσει πόρων και αναγκών, και ακολουθείται. Και ναι, δεν έχει καν υποχρέωση να καλύψει κάποια περιοχή. Κακώς, θα έπρεπε να ορίζεται χρονοδιάγραμμα στις άδειες συχνοτήτων, όπως και σε άλλες χώρες της ΕΕ. Όμως νομίζω ότι η Wind τα έχει πάει καλά βάσει του τι ήταν το 2015 και τι είναι το 2018. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.Βρε καλά τα έχει πάει με το μπ@@ρδελο ανύπαρκτο δίκτυο που είχε και παρόλα τα προβλήματα της που παραμένουν σε αναβαθμισμένες περιοχές. Απλά θα έπρεπε να υπάρχει δέσμευση στον αρμόδιο φορέα για τον χρόνο υλοποίησης του δικτύου που όπως είπες πολύ σωστά θα έπρεπε ήδη να έχει αποσβέσει. Όσο για τις υπηρεσίες ξέρω πολλούς σε ολόκληρη την χώρα που παρότι η ποιότητα των υπηρεσιών ήταν απαράδεκτη επειδή πχ χρειαζόταν μεγάλο όγκο δεδομένων σε φυσιολογική τιμή είχαν το 30αρι πακέτο. Γνωρίζω τουλάχιστον 30 ανθρώπους που το έκαναν αυτό εξ ανάγκης λογο προβλημάτων μη διαθεσιμότητας πορτας adsl στη περιοχή τους και μιλάμε για μέσα σε πόλεις όχι σε καμία βουνοκορφή. Η δεύτερη περίπτωση που γνωρίζω είναι εταιρίες που έχουν business σύνδεσεις έχοντας διάσπαρτους συνεργάτες σε πολλά σημεία που ήταν ή παραμένουν προβληματικά. Άλλη μια κατηγορία είναι αυτών που πήραν προνομιακά καρτοκινητά και για ευνόητους λόγους δεν τα άλλαξαν. Όπως και να έχει λόγους για καταγγελίες υπάρχουν να φάνε και κότες. Απλά η εταιρίαβ πρέπει να σταματήσει να κάνει τον Κινέζο. Ένας λόγος καταγγελίες πρόσφατος είναι η νομιμότητα του κόστους ανάνεωσης των 0.30 λεπτών αλλά αυτό είναι για άλλο θέμα η κουβέντα. Αυτή την στιγμή που μιλάνε έχω 11 ανθρώπους που κάνουν καταγγελία για σταθερή και κινητή και εσύ να ήσουν θα είχες κάνει αν δεις τους λόγους που γίνονται :) Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited April 24, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Εγώ θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη. Η Wind έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια και τα σημεία που δεν έχουν τέταρτη γενιά σύντομα θα έχουν. Επίσης τα νέα πακέτα είναι πάρα πολύ καλά (μιλάω για F2G) και η φιλοσοφία της πελατοκεντρική. Προβληματάκια πάντα θα υπάρχουν, όπως παντού άλλωστε, σκοπός είναι να ξεπερνιούνται γρήγορα. Ξεφεύγουμε όμως από το θέμα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 (edited) Προσωπικά περιμένω να δω καλύτερα πακέτα. Τα μόνα που αξίζουν για εμένα σε mb πέρα απο το νυχτερινό και το 30αρι είναι οι εκάστοτε "αποκλειστικές" προσφορές.πχ για ένα 3μηνο απο Δεκέμβρη μέχρι Φλεβάρη μου ερχόταν η προσφορά 5€-->5gb και την οποία έβαζα. Πριν λίγες ημέρες και έχοντας να βάλω κάρτα απο τον Φλεβάρη (μιας και τον Μάρτη δεν μου ήρθε η προσφορά των 5€) μου ήρθε αυτή με τα 10gb στα 8€. Την έβαλα για να κάνω δοκιμές και επειδή θεωρώ ότι συμφέρει. Και τελικά μόνο έτσι γίνεται δουλειά με την wind και όχι μόνο. πχ η προσφορά για τα 5gb μου ερχόταν απο τον Σεπτέμβρη και την ενεργοποίησα τέλη Νοέμβρη.. Και τώρα απο πολλές φορές που μου ερχόταν εκείνη η προσφορά με τα 700 προς όλους, που με άφηνε αδιάφορο ήρθε αυτή και με "κατάφεραν" να βάλω πάλι κάρτα. Πρέπει δηλαδή να μας "παρακαλάνε" αντι να τους "παρακαλάμε" για να παίρνουμε σωστές τιμές δυστυχώς.. Edited April 24, 2018 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Μην ξεχνάμε τα magic numbers, τεράστια οικονομία και ευκολία. Και τα log and Win. Και χωρίς τις προαναφερομενες προσφορές, κατ εμέ είναι εκτός ανταγωνισμού. . Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 (edited) Δε θέλω να το κάνουμε vs ειλικρινά... αλλά στα data πάσχει.ουτε εβδομαδιαία πακέτα έχει, ούτε ημερήσια, ούτε μεταφορά bonus mb, ούτε ειδικά πακέτα τύπου streaming (ναι στο αλλο επίσης την λέω για το νέο πανάκριβο) και ένα πανάκριβο 17.5€ 6.5gb όταν με αυτά τα χρήματα αλλού παίρνεις τα διπλάσια Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 24, 2018 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Ανταλλαγή απόψεων γίνεται, καμία σχέση με vs. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Μια χαρά ειναι τα πακέτα στο f2g... Ειδικά τα rollover βολεύουν πολυ,διοτι βρίσκεσαι μετα απο λίγο καιρό με πολλα GB χωρίς να το καταλάβεις και έχεις και χρόνο ομιλίας με ελάχιστο κόστος όλα αυτα.Εγω βρήκα την υγεία μου που απεγλωβιστηκα απο την παλιά εταιρία όπου είχα συμβόλαιο με 27 ευρω το μήνα και σχεδόν ίδιες παροχές (να μην πω χειρότερες).Τωρα με πακετο των 8.5 ευρω το μήνα ειμαι κομπλέ ! Η κάλυψη ειναι μια χαρά πια εδώ στη Λαμια! Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Έτσι κι εγώ, έχω γλιτώσει πολλά χρήματα και μάλιστα με πολλαπλασιες παροχές. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Δε θέλω να το κάνουμε vs ειλικρινά... αλλά στα data πάσχει.ουτε εβδομαδιαία πακέτα έχει, ούτε ημερήσια, ούτε μεταφορά bonus mb, ούτε ειδικά πακέτα τύπου streaming (ναι στο αλλο επίσης την λέω για το νέο πανάκριβο) και ένα πανάκριβο 17.5€ 6.5gb όταν με αυτά τα χρήματα αλλού παίρνεις τα διπλάσια Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚοίτα τα εβδομαδιαία και τα ημερήσια πακέτα για εμένα είναι λιστρικα είναι σαν το τριλεπτο στην καρτοκινητή. Τα δοκίμασα στο what's up το προνομιακό και τα περισσότερα πηγαίνουν χαμένα και βγαίνει πολύ ποιο ακριβά από το 30gb πακέτο με τα 20 ευρώ και είσαι κομπλέ. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Eντάξει σχετικό είναι αυτό. Εμένα προσωπικά με έχουν βολέψει αυτά τα πακέτα. Το ότι θα μπορούσαν να είναι πχ φθηνότερα επίσης συμφωνώ. Θα ήθελα να έχω κάτι παρόμοιο και στην wind μαζί φυσικά και με τον "κόφτη" όταν τελειώνουν τα mb για να μην υπάρχουν τσάμπα χρεώσεις. Θα ήθελα τα log n win να έχουν μηνιαία διάρκεια και να μεταφέρονται όπως το παρε-μοιρασε. Κάποιες "λεπτομέρειες" για άλλους δηλαδή που για εμένα προσωπικά μετράνε και με κάνουν να μην θεωρώ την πιο συμφέρουσα επιλογή την wind Το ότι το 30αρι της wind με 20€ αξίζει, εφόσον έχεις σήμα στην περιοχή που κινείσαι, επίσης συμφωνώ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 (edited) WIND VISION λέτε να δώσουν και από κινητή ; Πάντως έχουν το καλύτερο τμήμα διαφήμισης από όλους. Edited April 24, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Αυτό ακριβώς αναρωτιόμουν και εγώ σήμερα το απόγευμα. :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts