Dimos_Vav Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Σε λίγο που σχολάω θα τσεκάρω και θα σου πω... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Καλημέρα σήμερα το πρωί το 4g δεν φόρτωνε καθόλου ώρα 10:30 Δοκιμάζω 11:30 αλλά πάλι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Από Χανιά έως και την Γεωργιούπολη που κινήθηκα στην εθνική οδό σήμερα είχα 4G σήμα με την Q σε όλη την διαδρομή χωρίς να γυρίσει σε 3G ή Edge. Βέβαια σε μερικά δύσκολα σημεία όπως η εκκλησία του Αγίου Φανουρίου και οι Καλύβες έπιανε οριακά στα -115 με -120 dBm και πρακτικά θα ήταν εικονικό αλλά δεν γύρισε σε καμία περίπτωση. Εν το μεταξύ στην έξοδο των Καλυβών-Αρμένων για μια στιγμή είδα και Band 3 με χαμηλό σήμα. Καινούργια κεραία; Ιδωμεν... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Ακριβώς εκεί αναφερόμουν στην εκκλησιά του Αγίου Φανουρίου κλπ. Οπότε ίσως έτυχα σε περίεργη μέρα η φταίει το κινητό η άλλος παράγοντας . Σε άλλη δοκιμή σε κατάστημα φίλου περιμετρικά στα Χανιά που τσακωνόμουν παλιότερα με .... για το θέμα της 800 και το είχα και σαν σημάδι το τι συμβαίνει στο θέμα του 4g παρατηρώ επανειλημμένα οτι ενώ είχα αρκετό σήμα 4g από 800 τώρα το κινητό προτιμάει άλλη μπάντα με ανύπαρκτο σήμα και "χαροπαλεύει γυρνώντας σε H plus αρκετές φορές αντί να προτιμήσει την 800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Γενικά να ξέρετε ένα πράγμα σχετικά με την επιλογή τύπου δικτύου/μπάντας κτλ. Αν μιλάμε για "καθαρό" setup χωρίς priority μεταξύ κυψελών, τότε το κινητό δίνει ενα report στο δίκτυο και το δίκτυο αποφασίζει. Το κινητό δεν προτιμά ούτε αποφασίζει τίποτα. Είναι ένα ηλίθιο αντικείμενο που στέλνει μετρήσεις. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Γενικά να ξέρετε ένα πράγμα σχετικά με την επιλογή τύπου δικτύου/μπάντας κτλ. Αν μιλάμε για "καθαρό" setup χωρίς priority μεταξύ κυψελών, τότε το κινητό δίνει ενα report στο δίκτυο και το δίκτυο αποφασίζει. Το κινητό δεν προτιμά ούτε αποφασίζει τίποτα. Είναι ένα ηλίθιο αντικείμενο που στέλνει μετρήσεις. Όλοι έχουν ορίσει SLP AFAIK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Μπήκαν μετά από 4 μήνες οι νέοι χάρτες άλλα σχεδόν καμία διαφορά... Εν τω μεταξύ κάθε βράδυ εδώ και 10 μέρες από τις 1 μέχρι και τις 6 το πρωί χωρίς σήμα τις περισσότερες ώρες... κάνω logging άλλα δεν βλέπω καμία νέα κεραία η να παίζει κάνα 4G δοκιμαστικά... Τι φάση; Σαν την Πιερία τοτε ένα πράμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 (edited) Μπήκαν μετά από 4 μήνες οι νέοι χάρτες άλλα σχεδόν καμία διαφορά... Εν τω μεταξύ κάθε βράδυ εδώ και 10 μέρες από τις 1 μέχρι και τις 6 το πρωί χωρίς σήμα τις περισσότερες ώρες... κάνω logging άλλα δεν βλέπω καμία νέα κεραία η να παίζει κάνα 4G δοκιμαστικά... Τι φάση; Σαν την Πιερία τοτε ένα πράμα...Κάλυψαν όλη την Λαμία και τα περίχωρα. Αφού ήταν ριμαδι το δίκτυο εκεί. Όλα από το μηδέν θα πρέπει να τα έφτιαξαν λογικά για να κάνουν τόσο καιρό. Απλά και εγώ περίμενα περισσότερα να πω την αλήθεια για ένα τετράμηνο καθυστέρηση. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited April 18, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Όντως μικρή η βελτίωση όμως δε ξέρουμε τι δουλειά έχει γίνει στο δίκτυο κορμού. ;) Επιπλέον αναβαθμίζονται παράλληλα και άλλες περιοχές, οι οποίες έχουν γονατίσει. Έτσι ξέρω :shifty: Δε ξέρω αν βλέπετε διαφορά βέβαια... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Όντως μικρή η βελτίωση όμως δε ξέρουμε τι δουλειά έχει γίνει στο δίκτυο κορμού. ;) Επιπλέον αναβαθμίζονται παράλληλα και άλλες περιοχές, οι οποίες έχουν γονατίσει. Έτσι ξέρω :shifty: Δε ξέρω αν βλέπετε διαφορά βέβαια...Σίγουρα πάντως Θράκη που ήμουν έχουν κάνει καλή δουλειά και είναι ανταγωνιστική με τα άλλα δίκτυα μην σου πω και καλύτερη σε αρκετά σημεία ανάλογα την περιοχή που είσαι. Δεν ξέρω Αθήνα πάντως στα σημεία που κίνουμαι αλλού έχω δει βελτίωση αλλού παραμένουν τα ίδια. Θέλει λίγο δουλειά για να ξεμπουκωσουν κάποιες περιοχές και να πυκνώσουν το δίκτυο σε άλλα σημεια. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Κάλυψαν όλη την Λαμία και τα περίχωρα. Αφού ήταν ριμαδι το δίκτυο εκεί. Όλα από το μηδέν θα πρέπει να τα έφτιαξαν λογικά για να κάνουν τόσο καιρό. Απλά και εγώ περίμενα περισσότερα να πω την αλήθεια για ένα τετράμηνο καθυστέρηση. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Στη Λαμία έγινε σημαντική δουλειά όχι σε επίπεδο Cosmote ή Vodafone (μιλώ για ταχύτητες) αλλά η κάλυψη είναι επαρκής.Η 800άρα είναι πανταχού παρούσα,ακόμα και στα υπόγεια και τις πυλωτές.Η ελλειψη πολλών κεραιών και του CA έχει τα καλά της σε θεματα κατανάλωσης πάντως,διότι το τηλέφωνο κλειδωνει σε μία κυψέλη (όποια πιάνει τέλος πάντων) και αυτό είναι...Η μπαταρία ξεχνάει να αδειάσει και επιτέλους αποκτάς και κινητό με τεράστια αυτονομία. Μέχρι πρότινος και για 20 χρόνια ειχα το βασικό μου νούμερο σε συμβόλαιο Cosmote και αποφάσισα να μεταπηδήσω σε Wind F2G κάνοντας χρήση φορητότητας.Η διαφορά στη μπαταρία είναι τεράστια...Η κατανάλωσή μου με ανοιχτα δεδομένα και 4G είναι όσο με κλειστά δεδομένα και 2G στο δικτυο Cosmote!!!!Eντυπωσιάστηκα!!!Τι να τα κάνω τα 290Μbps download που ειχα σε τριπλό CA με Cosmote απο τη στιγμη που κάνω τη δουλειά μου χαλαρά με 15-20 Μbps και κρατω ζωντανό κινητό για δυό 24ωρα και βαλε χωρις ιδιαίτερη προσπάθεια? Στο θεμα της κάλυψης πάντως χρειάζονται κι αλλες κεραίες... Μεχρι το ΠΣΚ που μας πέρασε η Στυλίδα και τα Κ.Βούρλα δεν ειχαν τιποτε απο 4G...Ελπίζω να επεκτείνονται και προς τα εκει... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 (edited) Στη Λαμία έγινε σημαντική δουλειά όχι σε επίπεδο Cosmote ή Vodafone (μιλώ για ταχύτητες) αλλά η κάλυψη είναι επαρκής.Η 800άρα είναι πανταχού παρούσα,ακόμα και στα υπόγεια και τις πυλωτές.Η ελλειψη πολλών κεραιών και του CA έχει τα καλά της σε θεματα κατανάλωσης πάντως,διότι το τηλέφωνο κλειδωνει σε μία κυψέλη (όποια πιάνει τέλος πάντων) και αυτό είναι...Η μπαταρία ξεχνάει να αδειάσει και επιτέλους αποκτάς και κινητό με τεράστια αυτονομία. Μέχρι πρότινος και για 20 χρόνια ειχα το βασικό μου νούμερο σε συμβόλαιο Cosmote και αποφάσισα να μεταπηδήσω σε Wind F2G κάνοντας χρήση φορητότητας.Η διαφορά στη μπαταρία είναι τεράστια...Η κατανάλωσή μου με ανοιχτα δεδομένα και 4G είναι όσο με κλειστά δεδομένα και 2G στο δικτυο Cosmote!!!!Eντυπωσιάστηκα!!!Τι να τα κάνω τα 290Μbps download που ειχα σε τριπλό CA με Cosmote απο τη στιγμη που κάνω τη δουλειά μου χαλαρά με 15-20 Μbps και κρατω ζωντανό κινητό για δυό 24ωρα και βαλε χωρις ιδιαίτερη προσπάθεια? μόλις μεταπηδησα σε Q και επιβεβαιώνω σε μια 800αρα κλειδώνει και τέλος πολύ σταθερό σήμα συν της άλλης Edited April 18, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Στη Λαμία έγινε σημαντική δουλειά όχι σε επίπεδο Cosmote ή Vodafone (μιλώ για ταχύτητες) αλλά η κάλυψη είναι επαρκής.Η 800άρα είναι πανταχού παρούσα,ακόμα και στα υπόγεια και τις πυλωτές.Η ελλειψη πολλών κεραιών και του CA έχει τα καλά της σε θεματα κατανάλωσης πάντως,διότι το τηλέφωνο κλειδωνει σε μία κυψέλη (όποια πιάνει τέλος πάντων) και αυτό είναι...Η μπαταρία ξεχνάει να αδειάσει και επιτέλους αποκτάς και κινητό με τεράστια αυτονομία. Μέχρι πρότινος και για 20 χρόνια ειχα το βασικό μου νούμερο σε συμβόλαιο Cosmote και αποφάσισα να μεταπηδήσω σε Wind F2G κάνοντας χρήση φορητότητας.Η διαφορά στη μπαταρία είναι τεράστια...Η κατανάλωσή μου με ανοιχτα δεδομένα και 4G είναι όσο με κλειστά δεδομένα και 2G στο δικτυο Cosmote!!!!Eντυπωσιάστηκα!!!Τι να τα κάνω τα 290Μbps download που ειχα σε τριπλό CA με Cosmote απο τη στιγμη που κάνω τη δουλειά μου χαλαρά με 15-20 Μbps και κρατω ζωντανό κινητό για δυό 24ωρα και βαλε χωρις ιδιαίτερη προσπάθεια? Στο θεμα της κάλυψης πάντως χρειάζονται κι αλλες κεραίες... Μεχρι το ΠΣΚ που μας πέρασε η Στυλίδα και τα Κ.Βούρλα δεν ειχαν τιποτε απο 4G...Ελπίζω να επεκτείνονται και προς τα εκει...Έτσι έγινε και σε άλλες περιοχές. Πρώτα έβαλαν 800αρες και μετά έβαλαν 2600αρες και 1800αρες. Αλήθεια στο κέντρο δεν έβαλαν ούτε ca ούτε έστω 2600αρα ; Μου κάνει εντύπωση. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Έτσι έγινε και σε άλλες περιοχές. Πρώτα έβαλαν 800αρες και μετά έβαλαν 2600αρες και 1800αρες. Αλήθεια στο κέντρο δεν έβαλαν ούτε ca ούτε έστω 2600αρα ; Μου κάνει εντύπωση. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Εβαλαν 2600 στο κέντρο με εμβελεια 200 μέτρα (συγκεκριμένα στο Public),έβαλαν και μια 1800άρα στην οδό Εσλιν (στην νότια πλαγιά του λόφου του Αγιου Λουκά) στα 5ΜΗz αλλά όλα χωρις CA... Οι ταχυτητες ειναι αυτες που ειπα κατα μεσο όρο ίσως και χειρότερες,αλλά το δικτυο ειναι λειτουργικό.Επιτέλους έχουμε άλλη μια επιλογή και εγω ομολογώ άδραξα την ευκαιρία... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Οντος το σπίτι μου ισόγειο κ το σήμα καρφωμένο 4g η πράσινη χαροπαλευη.. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 (edited) Αυτό που λέτε για την μπαταρία μου το λέει φίλος που πέρασε από wind σε cote και βλέπει την μπαταρία να κατεβαίνει γρηγορότερα. Οσο για το μόνο 800 που έλεγαν ορισμένοι τους απαντούσα και απαντώ "καλύτερα 15-20 και στην τουαλέτα παρα 300 και ..παράθυρο. Εδώ σε εμας Χανιά βάζουν και άλλες και για να πω την αλήθεια η εναλλαγές στο σήμα είναι κάπως σε σχέση με την σταθερότητα που περιγράφετε και έλεγα πάντα στους κολλημένους με τα speedtest/800 Edited April 18, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Αυτό που λέτε για την μπαταρία μου το λέει φίλος που πέρασε από wind σε cote και βλέπει την μπαταρία να κατεβαίνει γρηγορότερα. Οσο για το μόνο 800 που έλεγαν ορισμένοι τους απαντούσα και απαντώ "καλύτερα 15-20 και στην τουαλέτα παρα 300 και ..παράθυρο χμ...μια ένσταση, καλά ακόμα χειμώνας είναι,τώρα που θα έρθουν τα χελιδόνια να δούμε αν θα αντέξει,καλή χρυσή η 800αρα αλλά δεν χωράει πολλούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 (edited) Εβαλαν 2600 στο κέντρο με εμβελεια 200 μέτρα (συγκεκριμένα στο Public),έβαλαν και μια 1800άρα στην οδό Εσλιν (στην νότια πλαγιά του λόφου του Αγιου Λουκά) στα 5ΜΗz αλλά όλα χωρις CA... Οι ταχυτητες ειναι αυτες που ειπα κατα μεσο όρο ίσως και χειρότερες,αλλά το δικτυο ειναι λειτουργικό.Επιτέλους έχουμε άλλη μια επιλογή και εγω ομολογώ άδραξα την ευκαιρία...Στο public παίζει να είναι microcell. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οσο για το μόνο 800 που έλεγαν ορισμένοι τους απαντούσα και απαντώ "καλύτερα 15-20 και στην τουαλέτα παρα 300 και ..παράθυρο. Σωστός κάπως έτσι είναι η αλήθεια. Δεν συμβαίνει πάντα αλλά αρκετές φορές 300 έξω 20 με 30 μεσα και ποιο μέσα παπαλα.... Ο νοών νοείτο για πια μιλάω. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χμ...μια ένσταση, καλά ακόμα χειμώνας είναι,τώρα που θα έρθουν τα χελιδόνια να δούμε αν θα αντέξει,καλή χρυσή η 800αρα αλλά δεν χωράει πολλούςΔεν θα βάλουν μόνο 800αρες. Θα εμπλουτιστεί όπως κάνανε και σε όλα τα άλλα σημεία που έχω επισκεφτεί στην επαρχία. Αυτό κάνουν και τα άλλα δίκτυα. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited April 18, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Στη Λαμία έγινε σημαντική δουλειά όχι σε επίπεδο Cosmote ή Vodafone (μιλώ για ταχύτητες) αλλά η κάλυψη είναι επαρκής.Η 800άρα είναι πανταχού παρούσα,ακόμα και στα υπόγεια και τις πυλωτές.Η ελλειψη πολλών κεραιών και του CA έχει τα καλά της σε θεματα κατανάλωσης πάντως,διότι το τηλέφωνο κλειδωνει σε μία κυψέλη (όποια πιάνει τέλος πάντων) και αυτό είναι...Η μπαταρία ξεχνάει να αδειάσει και επιτέλους αποκτάς και κινητό με τεράστια αυτονομία. Μέχρι πρότινος και για 20 χρόνια ειχα το βασικό μου νούμερο σε συμβόλαιο Cosmote και αποφάσισα να μεταπηδήσω σε Wind F2G κάνοντας χρήση φορητότητας.Η διαφορά στη μπαταρία είναι τεράστια...Η κατανάλωσή μου με ανοιχτα δεδομένα και 4G είναι όσο με κλειστά δεδομένα και 2G στο δικτυο Cosmote!!!!Eντυπωσιάστηκα!!!Τι να τα κάνω τα 290Μbps download που ειχα σε τριπλό CA με Cosmote απο τη στιγμη που κάνω τη δουλειά μου χαλαρά με 15-20 Μbps και κρατω ζωντανό κινητό για δυό 24ωρα και βαλε χωρις ιδιαίτερη προσπάθεια? Στο θεμα της κάλυψης πάντως χρειάζονται κι αλλες κεραίες... Μεχρι το ΠΣΚ που μας πέρασε η Στυλίδα και τα Κ.Βούρλα δεν ειχαν τιποτε απο 4G...Ελπίζω να επεκτείνονται και προς τα εκει...Από ό,τι καταλαβαίνω έρχεται και Στυλίδα αν έχει "πρόβλημα" το δίκτυο. Πάντως οι ώρες που ρίχνουν το δίκτυο είναι τρελές. Sent from my SM-A520F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 (edited) χμ...μια ένσταση, καλά ακόμα χειμώνας είναι,τώρα που θα έρθουν τα χελιδόνια να δούμε αν θα αντέξει,καλή χρυσή η 800αρα αλλά δεν χωράει πολλούς Σε εμάς εδώ στα Χανιά που είμαστε τουριστική περιοχή ήρθαν τα χελιδόνια, έφυγαν και τα περιμένουμε για 2η χρόνια πάλι. Μια χαρά ήμουν πίστεψέ με. Το έλεγα από πέρσι. Όπως βλέπεις η ενστάσεις είναι τώρα με της "εξτρά 2600/1800. Τώρα κάνει τα δικά του το δίκτυο. Αλλα για να πω την αλήθεια είδα το σήμα να δυναμώνει για 2η σίγουρα, τολμώ να πω 3η φορά μετα τα χελιδονια που λες σε κάποια σημεία που έχω βάλει σημάδι. Αλλου βεβαία βλέπω να έχει τέρμα 4g σήμα η κόκκινη και καθόλου η wind ενώ τα έβαλαν κοντά κοντά με πρώτη την wind στην γύρω περιοχή (Περίπου Κατωχωρι Κεραμια) Εκεί βέβαια η δικιά μας ουτε edge και μου κάνει εντύπωση γιατί νόμιζα ότι δουλεύουν με κοινούς τελικά ιστούς σε αυτές της αναβαθμίσεις που ακολουθεί τόσο γρήγορα η μια την άλλη. Αναμενόμενο να υπάρχουν και τρύπες. (OffTopic τα χελιδόνια που δεν θα έρθουν θα είναι με την RyanAir (1.000.000 διανυκτερεύσεις και φτηνά εισιτήρια για όλους μας) που τα καταφέραμε και έφυγε.. (έργο.. φραπορτ) Αρα η θα χάσουμε η θα υποδεχτούμε με αψίδες νερού αυτόν που θα πασάρουν οι γερμανοί φίλοι μας..) Edited April 19, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 (edited) κοίταξε αυτό που λέμε πιο πάνω είναι το εξής:αν είναι να βάλει μια Β3 με ασθενικό σήμα και το κινητό να κάνει εναλλαγές συνεχως μεταξύ Β20 και Β3 όπως έκανε με την Vodafone όπου ναι μεν έδειχνε το σηματακι 4g+ αλλά με ταχύτητες των 2-3mbps και την μπαταρία να αδειάζει σαν τρύπιος κουβάς,ας μη βάλει τίποτα,το προτιμώ μιλάω πάντα για το σημείο που είμαι και στο σπιτι μέσα ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν θα βάλουν μόνο 800αρες. Θα εμπλουτιστεί όπως κάνανε και σε όλα τα άλλα σημεία που έχω επισκεφτεί στην επαρχία. Αυτό κάνουν και τα άλλα δίκτυα. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk εδώ πέταξε μια B20 και έφυγε αν και ηταν από τις πρώτες που αναβάθμισε,θυμήσου την σχετική ανακοίνωση για Κρήτη πάντως ρε παιδιά η διαφορά στην μπαταρία είναι τουλάχιστον ένα 30% υπέρ της wind Edited April 19, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 κοίταξε αυτό που λέμε πιο πάνω είναι το εξής:αν είναι να βάλει μια Β3 με ασθενικό σήμα και το κινητό να κάνει εναλλαγές συνεχως μεταξύ Β20 και Β3 όπως έκανε με την Vodafone όπου ναι μεν έδειχνε το σηματακι 4g+ αλλά με ταχύτητες των 2-3mbps και την μπαταρία να αδειάζει σαν τρύπιος κουβάς,ας μη βάλει τίποτα,το προτιμώ μιλάω πάντα για το σημείο που είμαι και στο σπιτι μέσα Στην Αθήνα που ήμουν πριν τρεις μερες είχε CA με band20 και band7 η Wind. Σιγουρα ήταν χειρότερα... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 (edited) νεοι χαρτες... https://www.wind.gr/files/1/Wind_v2/ypostirixi/coverage/April_2018/4g_out_greece.jpg Γεμισε η λαμια, λιγο παραπανω το καμματι μεταξυ βολου λαρισας και εχει και λιγο παραπανω η κοζανη (αν και λαθος μου φαινεται, ας επιβεβαιωσει καποιος) Edited April 19, 2018 by sakels Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 νεοι χαρτες... https://www.wind.gr/files/1/Wind_v2/ypostirixi/coverage/April_2018/4g_out_greece.jpg Γεμισε η λαμια, λιγο παραπανω το καμματι μεταξυ βολου λαρισας και εχει και λιγο παραπανω η κοζανη (αν και λαθος μου φαινεται, ας επιβεβαιωσει καποιος)Ναι έτσι δείχνει ο χάρτης Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κοίταξε αυτό που λέμε πιο πάνω είναι το εξής:αν είναι να βάλει μια Β3 με ασθενικό σήμα και το κινητό να κάνει εναλλαγές συνεχως μεταξύ Β20 και Β3 όπως έκανε με την Vodafone όπου ναι μεν έδειχνε το σηματακι 4g+ αλλά με ταχύτητες των 2-3mbps και την μπαταρία να αδειάζει σαν τρύπιος κουβάς,ας μη βάλει τίποτα,το προτιμώ μιλάω πάντα για το σημείο που είμαι και στο σπιτι μέσα ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εδώ πέταξε μια B20 και έφυγε αν και ηταν από τις πρώτες που αναβάθμισε,θυμήσου την σχετική ανακοίνωση για Κρήτη πάντως ρε παιδιά η διαφορά στην μπαταρία είναι τουλάχιστον ένα 30% υπέρ της windΠάντως πχ νότια Αττική, Θράκη κλπ έτσι έκανε έβαλε τα βασικά και σιγά σιγά πρόσθεσε και νέες συχνότητες και σταθμούς . Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Σωστός κάπως έτσι είναι η αλήθεια. Δεν συμβαίνει πάντα αλλά αρκετές φορές 300 έξω 20 με 30 μεσα και ποιο μέσα παπαλα.... Ο νοών νοείτο για πια μιλάω. Όντως. Εγώ έφυγα από τη WIND για τα 300 Mbps μιας άλλης και δεν τα έχω δει ποτέ ως τώρα... Το μετάνιωσα, γιατί με την άλλη μόνο προβλήματα έχω, που με τη IND δεν είχα ποτέ (στις αναβαθμισμενες περιοχές), απλά γελούσα μερικές φορές με τις χαμηλές ταχύτητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts