AntonisDedos92 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Σιγά μη δώσουν τότε. Καλό 2019 λέω εγώ. Χειμωνιάτικα θα πάνε να περάσουν εκεί πέρα με βροχές χιόνια κλπ. Ούτε με σφαίρες. Σε ένα χρόνο από τώρα και αν. Έτοιμες είναι οι υποδομές... Σήμερα είδα στην κρύα Βρύση μετά από καιρό ότι μπήκαν πάρα πολλά τύμπανα που πριν ήταν μονο 2!!! Τώρα είναι 12!!! Το ίδιο είδα και στη Μαγούλα Βέροιας°° Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Έτοιμες είναι οι υποδομές... Σήμερα είδα στην κρύα Βρύση μετά από καιρό ότι μπήκαν πάρα πολλά τύμπανα που πριν ήταν μονο 2!!! Τώρα είναι 12!!! Το ίδιο είδα και στη Μαγούλα Βέροιας°° Μακάρι να έχει έτσι. Συνήθως περίπου 4 με 5 μήνες μετά το backhaul έρχεται και το RAN. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το Β7. Σε Wind? Επιβεβαιώνω ότι σε γενικές γραμμές band 7 σε Wind (αλλά και σε VF) δεν πάει καλά. Σε Cosmote τερματίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Σε Wind? Επιβεβαιώνω ότι σε γενικές γραμμές band 7 σε Wind (αλλά και σε VF) δεν πάει καλά. Σε Cosmote τερματίζει. Στο Βόλο είχα 135mbps στο πανθεσσαλικο. Με Wind. Μπορεί να έχει κινέζο στην Πάτρα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Στο Βόλο είχα 135mbps στο πανθεσσαλικο. Με Wind. Μπορεί να έχει κινέζο στην Πάτρα. Εγώ άτι 50άρια στην Αθήνα και 70άρια στην Καλαμάτα κάτω από την κεραία. Το φαντάστηκα. Θα έχει εξοπλισμό :kill: Huawei, γι' αυτό σέρνεται... Και οι 800άρες από τους ίδιους σταθμούς, σέρνονται επίσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Εγώ άτι 50άρια στην Αθήνα και 70άρια στην Καλαμάτα κάτω από την κεραία. Το φαντάστηκα. Θα έχει εξοπλισμό :kill: Huawei, γι' αυτό σέρνεται... Και οι 800άρες από τους ίδιους σταθμούς, σέρνονται επίσης... Σε συνομιλία που είχα με πελάτη μου αναφέρει τα Huawei σαν καταπληκτικό compact hardware με χαμηλό energy foot print αλλά σε κάθε νέο feature το debugging το κάνουν οι ίδιοι και η παραμετροποίηση είναι περιορισμένη. Βέβαια το κατανεμημένο design είναι κάτι που αυτοί άρχισαν αλλά νομίζω πλέον τουλάχιστον στο software έχουν θέματα. Η NSN τα πάει πολύ καλά αλλά ανερχόμενη είναι και η ΖΤΕ. Η Huawei μέρα με τη μέρα τα κάνει θάλασσα με εξαίρεση το Radio κομμάτι. Στο core είναι πραγματικά καταστροφή. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Σε συνομιλία που είχα με πελάτη μου αναφέρει τα Huawei σαν καταπληκτικό compact hardware με χαμηλό energy foot print αλλά σε κάθε νέο feature το debugging το κάνουν οι ίδιοι και η παραμετροποίηση είναι περιορισμένη. Βέβαια το κατανεμημένο design είναι κάτι που αυτοί άρχισαν αλλά νομίζω πλέον τουλάχιστον στο software έχουν θέματα. Η NSN τα πάει πολύ καλά αλλά ανερχόμενη είναι και η ΖΤΕ. Η Huawei μέρα με τη μέρα τα κάνει θάλασσα με εξαίρεση το Radio κομμάτι. Στο core είναι πραγματικά καταστροφή. Το concept του cloud RAN είναι φανταστικό και έχει γλυτώσει στα κινέζικα δίκτυα αμέτρητες kWh ενέργειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Το concept του cloud RAN είναι φανταστικό και έχει γλυτώσει στα κινέζικα δίκτυα αμέτρητες kWh ενέργειας. Και να ήταν μόνο αυτό :) Όταν ο καθένας στην αλυσίδα του development θέλει να δώσει ένα margin τελικά θα έχεις αξιόπιστα προϊόντα αλλά όχι τόσο ανταγωνιστικά. Οι κινέζοι έχουν τη λογική του "δουλεύει στο όριο" ενώ οι Ευρωπαίοι "δουλεύει κάτω από όλες τις συνθήκες ". Και κάπως έτσι θυσιάζεται η απόδοση. Αυτά όμως έχουν αλλάξει και τώρα το HW σχεδιάζεται ένα πελάτη και το SW έχει βελτιστοποιηθεί απίστευτα από ///. Πλέον μιλάμε για την τελειότητα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 (edited) Μολις εβαλα στο 2καρτο κινητο αυτη την καρτα WIND SimpleFi On the go, που δινει 1 γιγα καθε μηνα. Κάποιος εύκολος τρόπος, android εφαρμογή να βλέπω τα υπολοιπα mb? Κατεβασα την εφαρμογή mywind, αλλα δεν εμφανίζει υπόλοιπο data πουθενα.. Thanks, Edit, έκανα εγγραφή Edited March 13, 2018 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Μολις εβαλα στο 2καρτο κινητο αυτη την καρτα WIND SimpleFi On the go, που δινει 1 γιγα καθε μηνα. Κάποιος εύκολος τρόπος, android εφαρμογή να βλέπω τα υπολοιπα mb? Κατεβασα την εφαρμογή mywind, αλλα δεν εμφανίζει υπόλοιπο data πουθενα.. Thanks, Edit, έκανα εγγραφήSimple fi on the go 1gb πακέτο δεν υπάρχει. Μήπως είναι το simple fi καρτοκινητο; Εγώ που έχω το 30αρι και είναι κανονικό συμβόλαιο το βλέπω μέσα από το mywind. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Από Δράμα...τα πραγματα είναι περίεργα..στο σπίτι έχω lte με σχεδόν κορυφή σημα,ταχυτητες 13 με 4 αλλά για κάποιο λόγο στον ιστό σέρνεται και βίντεο μόνο στα 144..παρα πανω μονο γυρνάει ..κατεβαίνοντας κέντρο παμε σε Η με 0.6 και 0.2 και φυσικά ούτε καν ειδοποιήσεις δεν έρχονται.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Στις δομοκο υψηλές ταχύτητες σήμερα πάνω από 30 άρια κ ένα τεστ έξω απ το δομοκο.. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 (edited) Simple fi on the go 1gb πακέτο δεν υπάρχει. Μήπως είναι το simple fi καρτοκινητο; Εγώ που έχω το 30αρι και είναι κανονικό συμβόλαιο το βλέπω μέσα από το mywind. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Αδερφε, ετσι γραφει ακριβώς "simpleFi on the go" και οπως έγραψα, είναι 1 γιγα καθε μηνα.. Οποτε πλέον υπάρχει. Όπως είπα ηταν απο τηλέφωνικη προσφορά για Double play σταθερο ως δωρο. Μεσα απο το mywind εμφανίζεται το Double play, ο λογαριασμός κλπ, αλλά τίποτα απο την καρτα. Edit.. Τα βρηκα εδω τελικά https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/syxnes-erwthseis-apanthseis/?f=2/ Μονο που εμενα δεν βγαζει υπόλοιπο data.. Πιθανόν επειδη ειναι προσφορά. Θα ρωτήσω στη wind αν και αμφιβάλλω αν θα βγαλω ακρη και εκει. Ουσιαστικά δεν σου δινουν κανενα τρόπο να ελενξεις ποσα mb καταναλωσες με αποτέλεσμα αν τα ξεπεράσεις να χρεώνουν οτι θελουν.. Edited March 14, 2018 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Στις δομοκο υψηλές ταχύτητες σήμερα πάνω από 30 άρια κ ένα τεστ έξω απ το δομοκο.. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk H κάλυψη πως είναι συνολικά στο Δομοκό; Πήγες μήπως προς Ομβριακή να δεις και εκεί; Ξέρουμε μπάντα; Λογικά 20 ή/και 3. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 H κάλυψη πως είναι συνολικά στο Δομοκό; Πήγες μήπως προς Ομβριακή να δεις και εκεί; Ξέρουμε μπάντα; Λογικά 20 ή/και 3.Μπάντες δεν ξέρω παντός η κάλυψη είναι πολύ καλή καρφωμένο 4g παντού κ ομβριακη... Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Μπάντες δεν ξέρω παντός η κάλυψη είναι πολύ καλή καρφωμένο 4g παντού κ ομβριακη... Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι πω και ένα ανέκδοτο να γελάσουμε. Έχει 4g+ ; Χαχαχαχχαχα Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Αδερφε, ετσι γραφει ακριβώς "simpleFi on the go" και οπως έγραψα, είναι 1 γιγα καθε μηνα.. Οποτε πλέον υπάρχει. Όπως είπα ηταν απο τηλέφωνικη προσφορά για Double play σταθερο ως δωρο. Μεσα απο το mywind εμφανίζεται το Double play, ο λογαριασμός κλπ, αλλά τίποτα απο την καρτα. Edit.. Τα βρηκα εδω τελικά https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/syxnes-erwthseis-apanthseis/?f=2/ Μονο που εμενα δεν βγαζει υπόλοιπο data.. Πιθανόν επειδη ειναι προσφορά. Θα ρωτήσω στη wind αν και αμφιβάλλω αν θα βγαλω ακρη και εκει. Ουσιαστικά δεν σου δινουν κανενα τρόπο να ελενξεις ποσα mb καταναλωσες με αποτέλεσμα αν τα ξεπεράσεις να χρεώνουν οτι θελουν..Συνήθως με το double play δίνουν καρτοκινητο που μπαίνει αυτόματα το 1gb. Στο καρτοκινητο simple fi για ενημέρωση υπολοίπου χρήσης, στείλε την εντολή “YΠ” με δωρεάν SMS στο 1228. Δοκίμασε το και πες μας. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Ναι πω και ένα ανέκδοτο να γελάσουμε. Έχει 4g+ ; Χαχαχαχχαχα Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk 4G+. Licensing cost, backhaul cost, μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Πριν το ζητήσουμε πρέπει να σκεπτούμε αν αξίζει. :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Το έχω ξαναπεί για εμένα δεν κάνει διάφορα ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιώ VPN που οι ταχύτητες είναι μειωμένες. Αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη. Παρότι είναι ρουφήχτρα μπαταρίας το 4g+ είναι τρελή η διαφορά ταχύτητας σε περιοχές που είναι congested και εάν η wind είχε τα φράγκα να είμαστε σίγουροι ότι θα το είχε κάνει όπως και η άλλη της παρέας της victus. Στο σημείο που είμαι πχ σε κτήριο μέσα η 20αρα βγάζει 8 down /11 up και η 7αρα 14 down 2up αν παίζανε μαζί άλλη εικόνα εντελώς. Στο ίδιο σημείο έχω 75dpwn/10up με την μια που κάνει ca και έχει μόνο band 3 και 20 στην περιοχή που βρίσκομαι. Η ένταση του σήματος είναι ανάλογη και στις 2 περιπτώσεις. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Το έχω ξαναπεί για εμένα δεν κάνει διάφορα ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιώ VPN που οι ταχύτητες είναι μειωμένες. Αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη. Παρότι είναι ρουφήχτρα μπαταρίας το 4g+ είναι τρελή η διαφορά ταχύτητας σε περιοχές που είναι congested και εάν η wind είχε τα φράγκα να είμαστε σίγουροι ότι θα το είχε κάνει όπως και η άλλη της παρέας της victus. Στο σημείο που είμαι πχ σε κτήριο μέσα η 20αρα βγάζει 8 down /11 up και η 7αρα 14 down 2up αν παίζανε μαζί άλλη εικόνα εντελώς. Στο ίδιο σημείο έχω 75dpwn/10up με την μια που κάνει ca και έχει μόνο band 3 και 20 στην περιοχή που βρίσκομαι. Η ένταση του σήματος είναι ανάλογη και στις 2 περιπτώσεις. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Μιλάς για congested περιοχές. Η παραπάνω περιοχή προφανώς δεν ανήκει σε αυτές. Προφανώς για αυτό το λόγο υπάρχει το aggregation και μάλιστα ο συνδυασμός 20Α+7Α+3Α δεν είναι πολύ ασυνήθιστος πλέον. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αυξήσεις χωρητικότητα. Περισσότερα layers, 256QAM... Ειδικά το 256QAM θα έπρεπε ήδη να είναι ενεργοποιημένο σε κεντρικές περιοχές που έχουν καλή κάλυψη. :) +33% απόδοση δεν είναι λίγο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 4G+. Licensing cost, backhaul cost, μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Πριν το ζητήσουμε πρέπει να σκεπτούμε αν αξίζει. :) φίλος που έφυγε απο q/wind και πήγε σε κοτε έχει ξενερώσει με τις απίστευτες αλλαγές που έχει h, h plus, 4g, 4g plus. Η μπαταρία του τελειώνει γρηγορότερα και έχει καθυστερήσεις μέχρι να πάρει μπρος με τόσες εναλλαγές. Op5T Σίγουρα θα παίζει ρολο και η κάλυψη των εταιρειών.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 εάν η wind είχε τα φράγκα να είμαστε σίγουροι ότι θα το είχε κάνει όπως και η άλλη της παρέας της victus. Το κάνει. Έχει 4G+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Το κάνει. Έχει 4G+. Επιβεβαιώνω έχει σε αρκετές περιοχές 4g+. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Μιλάς για congested περιοχές. Η παραπάνω περιοχή προφανώς δεν ανήκει σε αυτές. Προφανώς για αυτό το λόγο υπάρχει το aggregation και μάλιστα ο συνδυασμός 20Α+7Α+3Α δεν είναι πολύ ασυνήθιστος πλέον. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αυξήσεις χωρητικότητα. Περισσότερα layers, 256QAM... Ειδικά το 256QAM θα έπρεπε ήδη να είναι ενεργοποιημένο σε κεντρικές περιοχές που έχουν καλή κάλυψη. :) +33% απόδοση δεν είναι λίγο.Κοίτα όπως και να έχει στην επαρχία στα σημεία που πήγα ca έχει μόνο στις κεντρικές πλατείες όπως και η άλλη της victus. Παντού έχει μόνο η αλλη. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Κοίτα όπως και να έχει στην επαρχία στα σημεία που πήγα ca έχει μόνο στις κεντρικές πλατείες όπως και η άλλη της victus. Παντού έχει μόνο η αλλη. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk To carrier aggregation δεν είναι πανάκεια. ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts