stefanos1999 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 (edited) Δεν έχει σχέση το LTE της μιας με την άλλην Το ξέρω, γι'αυτο λέω δεν πρέπει να έχει σχέση με τυχών co-location, έφυγε απλά (για κάποιο λόγο) ο σταθμος. Edited June 7, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Σε αυτό το thread δεν είναι κάποιοι που λένε συνεχεια ότι στην Πελοπόννησο η Wind είναι μονόδρομος; Ήτο μονόδρομος τελικά! Πλέον έγινε διπλής κυκλοφορίας . :p Welcome to the club! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Τι έγινε, γιατί δεν έχω καταλάβει... Σε περιοχές της Μεσσηνίας, η WIND είχε χρόνια 4G και τώρα εξαφανίστηκε; :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 (edited) Τι έγινε, γιατί δεν έχω καταλάβει... Σε περιοχές της Μεσσηνίας, η WIND είχε χρόνια 4G και τώρα εξαφανίστηκε; :wacko: :wacko: Χωριό η Καλαμάτα μιτσο? Χωριό η κυπαρίσσια? (Δήμος τρυφιλιας) Μαθήματα γεωγραφίας γρήγορα Που σου φαίνεται το περίεργο είναι η καλή δουλειά που έκαναν... Η ο σεβασμός στο καταναλωτή που τους λες το πρόβλημα.... και μετά από 2μιση μήνες ακόμα υπάρχει το θέμα .. Σε σημεία που είχες 4 γραμμές 4G ΤΏΡΑ έχεις h+ με 3 γραμμές τι δεν καταλαβαίνεις.... Και όχι μόνο στην Καλαμάτα αλλά και σε άλλες περιοχές της Μεσσηνίας από ότι φαίνεται Και επειδή βλέπω να το λέει κάποιος φυσικά και τα τηλέφωνα μου έχουν όλες της μπάντες Huawei mate 8 - lumia 640 lte Αλλά όταν λέω ότι αυτή είναι η wind μου λέτε ότι δεν είναι έτσι. ορίστε από της πράξεις φαίνεται μια εταιρεία.... Γιατί άλλαξες το άρθρο αρχικό post που έλεγες χωρια.... Edited June 7, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Μήπως πήραν τις κεραίες και τις μετέφεραν σε άλλη πόλη? Επέκταση δικτύου... 6 μήνες σε μια πόλη, 6 μήνες σε αλλη. Αυτό είναι το σωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Μήπως πήραν τις κεραίες και τις μετέφεραν σε άλλη πόλη? Επέκταση δικτύου... 6 μήνες σε μια πόλη, 6 μήνες σε αλλη. Αυτό είναι το σωστο. Καλά αυτό δεν γίνεται...αλλα μιλάμε για χάλια εάν είναι να βάζουμε τα συστήματα και μετά να τα παρατάει στο έλεος και ότι γίνει. ΕΕεε τι να πάω να. χαρώ εγώ επέκταση δικτύου Επέκταση Στην διαφήμιση και μόνο γιατί η πραγματικότητα λέει αλλά!!! Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Χωριό η Καλαμάτα μιτσο? Χωριό η κυπαρίσσια? (Δήμος τρυφιλιας) Μαθήματα γεωγραφίας γρήγορα Που σου φαίνεται το περίεργο είναι η καλή δουλειά που έκαναν... Η ο σεβασμός στο καταναλωτή που τους λες το πρόβλημα.... και μετά από 2μιση μήνες ακόμα υπάρχει το θέμα .. Σε σημεία που είχες 4 γραμμές 4G ΤΏΡΑ έχεις h+ με 3 γραμμές τι δεν καταλαβαίνεις.... Και όχι μόνο στην Καλαμάτα αλλά και σε άλλες περιοχές της Μεσσηνίας από ότι φαίνεται Και επειδή βλέπω να το λέει κάποιος φυσικά και τα τηλέφωνα μου έχουν όλες της μπάντες Huawei mate 8 - lumia 640 lte Αλλά όταν λέω ότι αυτή είναι η wind μου λέτε ότι δεν είναι έτσι. ορίστε από της πράξεις φαίνεται μια εταιρεία.... Γιατί άλλαξες το άρθρο αρχικό post που έλεγες χωρια.... Εγώ δεν έγραψα τίποτα για χωριά... Μάλλον σου φάνηκε πως το διάβασες. Μήπως είναι βλάβη ή απλά αναβαθμίζουν κι άλλο και έκλεισαν τις 4G κεραίες; Αλλά αφού λες για 2,5 μήνες, πολύ περίεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Εγώ δεν έγραψα τίποτα για χωριά... Μάλλον σου φάνηκε πως το διάβασες. Μήπως είναι βλάβη ή απλά αναβαθμίζουν κι άλλο και έκλεισαν τις 4G κεραίες; Αλλά αφού λες για 2,5 μήνες, πολύ περίεργο... Για αυτό το λόγο το λέω... Εάν ήταν για λίγο θα ήμουν εγώ ο παράλογος Εάν διαβάσεις το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και σε άλλη περιοχή της Μεσσηνίας μπορεί το παιδί να μας πει πόσο καιρό συμβαίνει.... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Παντως ενα συνεργειο τις victus ειναι στην περιοχη κυπαρισσιας μεσσηνιας γινεται εγκατασταση νεας κεραιας για την wind εχει παρει αδεια η wind απο τον 4/2015 για την περιοχη http://s12.postimg.org/4z4eiyw7h/IMG_20160227_125056.jpg http://s7.postimg.org/pw96l6p6z/wind.jpg 1) WIND 2)VODAFONE 3)COSMOTE 4)WIND Η νεα κεραια ειναι η 4 και δεν ειναι ακομα Ολοκληρωμένη ΥΨΟΣ 33 ΜΕΤΡΑ Η κυπαρισσια ηταν η πρωτη περιοχη στην πελοποννησο που εβαλε 4G η WIND ο εξοπλισμος ειναι huawei Είναι πάνω από μήνα. Ακριβώς δεν μπορώ να πω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε οπτική επαφή με την κεραία στον 3ο όροφο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbaran Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Καλημέρα, ήμουν cosmote και είχα κανονικά 4g. Πήγα Wind και βλέπω μόνο H στην ένδειξη. Παίζει κάτι με το τηλέφωνο; ή να το ψάξω με τη Wind Sim κλπ; τηλέφωνο jiayu s3 έχει κανονικά 800αρα Sent from my S3 using Tapatalk Sent from my S3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Καλημέρα, ήμουν cosmote και είχα κανονικά 4g. Πήγα Wind και βλέπω μόνο H στην ένδειξη. Παίζει κάτι με το τηλέφωνο; ή να το ψάξω με τη Wind Sim κλπ; τηλέφωνο jiayu s3 έχει κανονικά 800αρα Στην ΑΘηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Καλημέρα, ήμουν cosmote και είχα κανονικά 4g. Πήγα Wind και βλέπω μόνο H στην ένδειξη. Παίζει κάτι με το τηλέφωνο; ή να το ψάξω με τη Wind Sim κλπ; τηλέφωνο jiayu s3 έχει κανονικά 800αρα Sent from my S3 using Tapatalk Sent from my S3 using Tapatalk 1) Η SIM που έχεις είναι 3 κομμάτια; 2) Σε ποια περιοχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbaran Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ναι 3 κομμάτια, Αθήνα και κινηθηκα από Καλλιθέα μέχρι Φιλαδέλφεια ακι τίποτα.. Τώρα μου είπαν από Wind να γυρίσω σε 3g για κάνα 20 λεπτό ακι να ξαναδώ Μετά Sent from my S3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ναι 3 κομμάτια, Αθήνα και κινηθηκα από Καλλιθέα μέχρι Φιλαδέλφεια ακι τίποτα.. Τώρα μου είπαν από Wind να γυρίσω σε 3g για κάνα 20 λεπτό ακι να ξαναδώ Μετά Sent from my S3 using Tapatalk Η συσκευή σου λογικά υποστηρίζει 800αρα οπότε κάποια λαλακια έχουν κάνει αυτοί από την wind. Εμένα στο καρτοκινητό μου έκανε ανάλογο πρόβλημα και μετά από τηλέφωνο στο 1231 (δωρεάν κλήση) το έφτιαξαν. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbaran Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ναι οκ, μετά από τηλέφωνο, έφτιαξε, κομπλέ, ευχαριστώ Sent from my S3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Μισό γιατί μπερδεύτηκα... Το Η+ θεωρείται 4G? Αν βγαζει το τηλεφωνο Η+ σημαίνει ότι δεν είναι 4G? Πρέπει να παρεις τηλεφωνο στην εξυπηρέτηση για να στο διορθώσουν; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) Μισό γιατί μπερδεύτηκα... Το Η+ θεωρείται 4G? οχι βεβαια Αν βγαζει το τηλεφωνο Η+ σημαίνει ότι δεν είναι 4G? ναι αυτο σημαινει Πρέπει να παρεις τηλεφωνο στην εξυπηρέτηση για να στο διορθώσουν; :wacko: αν εχεις 4g συσκευη και εισαι σε περιοχη που επιβεβαιωμενα εχει 4g ...τότε να καλέσεις δωρεάν το 1231 Edited June 9, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ, στο γήπεδο μπάσκετ. Την ίδια στιγμή με COSMOTE το upload στο facebook και η live μετάδοση πήγαιναν σφαίρα.:( http://i.imgur.com/TIAbWWW.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 @ap1986 800αρα ήταν; Αν ναι, μη σου κάνει εντύπωση... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Δυστυχως πανελλαδικα υστερει πολυ σε σημα 4G η WIND εναντι των αλλων 2 εταιρειων και ιδιως της πρασινης. Και εδω ερχεται το διλημμα μου...να μεινω στην Cosmote που υστερει στο σημα στην περιοχη μου (Ν.Ραιδεστος, Βασιλικά) αλλα υπερτερει πανελλαδικα η να παω προς τη WIND ή την κοκκινη που υπερτερει στην περιοχη μου και υστερει πανελλαδικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Δυστυχως πανελλαδικα υστερει πολυ σε σημα 4G η WIND εναντι των αλλων 2 εταιρειων και ιδιως της πρασινης. Και εδω ερχεται το διλημμα μου...να μεινω στην Cosmote που υστερει στο σημα στην περιοχη μου (Ν.Ραιδεστος, Βασιλικά) αλλα υπερτερει πανελλαδικα η να παω προς τη WIND ή την κοκκινη που υπερτερει στην περιοχη μου και υστερει πανελλαδικα; Aν είσαι 90% στο σημείο αυτό κοιτάς την τσέπη σου και παίρνεις όποια βολεύει. Αν ταξιδεύεις καθημερινά για δουλειά cosmote. Στους περισσότερους είναι ψυχολογικό το ζήτημα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Δυστυχως πανελλαδικα υστερει πολυ σε σημα 4G η WIND εναντι των αλλων 2 εταιρειων και ιδιως της πρασινης. Και εδω ερχεται το διλημμα μου...να μεινω στην Cosmote που υστερει στο σημα στην περιοχη μου (Ν.Ραιδεστος, Βασιλικά) αλλα υπερτερει πανελλαδικα η να παω προς τη WIND ή την κοκκινη που υπερτερει στην περιοχη μου και υστερει πανελλαδικα; Σε όλες τις εταιρίες υπάρχουν περιοχές που δεν παίζουν καλά, απλά στη WIND είναι πολλές παραπάνω... :p Αν δεν έχεις "χοντρό" πρόβλημα στην περιοχή σου με την Cosmote και το "αντέχει" η τσέπη σου, μείνε σε αυτήν. Επίσης, αν χρησιμοποιείς το κινητό για επαγγελματικούς λόγους και μετακινείσαι συχνά, είναι αυτονόητο πως παραμένεις στο καλύτερο δίκτυο... Για τη WIND, καλό θα ήταν να περιμένεις τουλάχιστον 6 μήνες να φύγει το '17, να δούμε τι σκοπεύει να κάνει με το δίκτυο και μετά σκέψου το για φορητότητα. Γιατί τους τελευταίους μήνες πολύ καθυστερεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Δυστυχως πανελλαδικα υστερει πολυ σε σημα 4G η WIND εναντι των αλλων 2 εταιρειων και ιδιως της πρασινης. Και εδω ερχεται το διλημμα μου...να μεινω στην Cosmote που υστερει στο σημα στην περιοχη μου (Ν.Ραιδεστος, Βασιλικά) αλλα υπερτερει πανελλαδικα η να παω προς τη WIND ή την κοκκινη που υπερτερει στην περιοχη μου και υστερει πανελλαδικα; Επειδη ειχα Wind και Cosmote πηγα στη κοκκινη.Ειχα χωριστα και μαζι την Wind με την πρασινη.Η κοκκινη με καλυπτει,ειδικα στη πιερια.Ειναι καλυτερη απο την Cosmote η οποια με το ζορι ειχε 3G και 4G.Ημαθια απο Κλειδι εως Βεροια,με τη Wind ειχα προβλημα.Οι αλλες εχουν 3G και ελαχιστο 4G.Θεσσαλονικη και περιχωρα μια χαρα ημουν με ολες,ελαφρως η πρασινη υπερτερει. Wind δεν ξαναπαω,λογω καλυψης.Αν φερει 4G στην Ημαθια και πιερια τοτε ισως να παω.Κουραστηκα να ειμαι με το 3G που ηταν στο 1Mbps.Ειχα με το φοιτητικο πακετο 2GB και δεν μπορουσα να τα ξοδεψω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Δυστυχως πανελλαδικα υστερει πολυ σε σημα 4G η WIND εναντι των αλλων 2 εταιρειων και ιδιως της πρασινης. Και εδω ερχεται το διλημμα μου...να μεινω στην Cosmote που υστερει στο σημα στην περιοχη μου (Ν.Ραιδεστος, Βασιλικά) αλλα υπερτερει πανελλαδικα η να παω προς τη WIND ή την κοκκινη που υπερτερει στην περιοχη μου και υστερει πανελλαδικα; παρε οτι πιανει καλα στην περιοχη σου και κυριως ΜΕΣΑ στο σπίτι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Αν στο σπίτι δεν έχει σταθερή σύνδεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts