mixtri Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Θα ήμουν εγκλωβισμένος αν είχα συμβόλαιο στην wind που δε θα μπορούσα να κόψω χωρίς να δώσω κάποιο σεβαστό ποσό Δε το εννοούσα έτσι. Εννοούσα ότι έχεις άποψη ζώντας σε μια περιοχή που δεν έχει αναβαθμιστεί. Αν είχε αναβαθμιστεί ούτε θα σε ένοιαζε αν ο Νικόλας δεν έχει σήμα στο ασανσέρ του. Νομίζω ότι το παρατραβάτε με τις χρεώσεις, προφανώς θα δείξει ο καιρός αν έγιναν κάποια λάθη. Η καρτοκινητοί όπως αναφέρετε δεν είναι σημείο αναφοράς καθώς η φορητότητα είναι ανοικτή. Από εκεί και πέρα, το κέρδος των καρτοκινητών είναι μεγαλύτερο γιατί δεν υπάρχει λογιστικός έλεγχος καθώς και υπάρχει και λιγότερη υποστήριξη. Επιτέλους σταματήστε τη συζήτηση για τις τιμές. Δεν είναι το κατάλληλο φόρουμ και κάποιοι από εμάς δεν ενδιαφέρονται γιατί είμαστε πλούσιοι. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 (edited) Η καρτοκινητοί όπως αναφέρετε δεν είναι σημείο αναφοράς καθώς η φορητότητα είναι ανοικτή. Από εκεί και πέρα, το κέρδος των καρτοκινητών είναι μεγαλύτερο γιατί δεν υπάρχει λογιστικός έλεγχος Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, περίπου 81% των ενεργών σιμ δεν είναι τα καρτοκινητά? Και περίπου 5% τα καρτοσυμβολαια? Edited March 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, 81% των ενεργών σιμ δεν είναι τα καρτοκινητά? Και περίπου 5% τα καρτοσυμβολαιο? Δε γνωρίζω/δε με ενδιαφέρει. :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Δε γνωρίζω/δε με ενδιαφέρει. :) Να σε πληροφορήσω οπότε ότι με το arpu μετριέται το έσοδο ανά συνδρομητή, ανεξαρτήτως τύπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Να σε πληροφορήσω οπότε ότι με το arpu μετριέται το έσοδο ανά συνδρομητή, ανεξαρτήτως τύπου. Μαλλον το θεμα των ARPU πρέπει να το συζητησουμε στο θεμα των καρτοκινητων της wind και οχι εδω στο 4g. Αν θελεις γραψε εκει και το κουβεντιαζουμε. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Δεν έχει μεγάλο νόημα με όλα όσα έχουν γραφτεί εδώ μέσα, αυτό θα ήταν το λιγότερο off topic. Παίδες, οι εταιρείες έχουν σκοπό ύπαρξης το κέρδος, και το οικονομικό κομμάτι είναι ένα από τα σημαντικότερα που απασχολεί και επηρεάζει τους πάντες μέσα σε έναν οργανισμό. Δεν πρόκειται για μία παρέα φίλων που έχουν λόξα με την τεχνολογία και κάνουν κάτι γιατί το γουστάρουν. Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Σωστος +1 Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Δεν έχει μεγάλο νόημα με όλα όσα έχουν γραφτεί εδώ μέσα, αυτό θα ήταν το λιγότερο off topic. Παίδες, οι εταιρείες έχουν σκοπό ύπαρξης το κέρδος, και το οικονομικό κομμάτι είναι ένα από τα σημαντικότερα που απασχολεί και επηρεάζει τους πάντες μέσα σε έναν οργανισμό. Δεν πρόκειται για μία παρέα φίλων που έχουν λόξα με την τεχνολογία και κάνουν κάτι γιατί το γουστάρουν. Sent from my MotoE2 Είπες το αυτονόητο φίλε μου απλά το πάθος για την τεχνολογία από την λογική έχει μεγάλη απόσταση :) Για αυτό και λέω ότι το 98% που είναι άσχετοι με το αντικείμενο τα βρίσκουν όλα ρόδινα και γρήγορα αρκεί να φαίνεται το 4g αναμμένο στο κινητό ! Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Δεν έχει μεγάλο νόημα με όλα όσα έχουν γραφτεί εδώ μέσα, αυτό θα ήταν το λιγότερο off topic. Παίδες, οι εταιρείες έχουν σκοπό ύπαρξης το κέρδος, και το οικονομικό κομμάτι είναι ένα από τα σημαντικότερα που απασχολεί και επηρεάζει τους πάντες μέσα σε έναν οργανισμό. Δεν πρόκειται για μία παρέα φίλων που έχουν λόξα με την τεχνολογία και κάνουν κάτι γιατί το γουστάρουν. Sent from my MotoE2 Συμφωνώ απλά να συνεχίσουμε σε άλλο θέμα. Αυτό το θέμα δεν είναι για αυτό το σκοπό. Σας το λέω ότι επίσημα πλέον κανείς δε διαβάζει το ποστ από την εταιρεία και για αυτό ευθύνονται οι εκατοντάδες αναρτήσεις ανθρώπων που προσπαθούν να μας πείσουν ότι η σχέση τιμής απόδοσης δεν είναι καλή. Και δίκιο να έχουν, αυτό το θέμα δεν είναι για αυτό το σκοπό. Αν κάποτε το my phone βρει το δρόμο του και γίνει όπως το παλιό unwired στο οποίο λίγο πολύ οφείλω ότι παθιαστηκα και σπούδασα ασύρματες επικοινωνίες...Τότε ίσως να μπούν και κάποια άτομα να διαβάσουν. Όπως γινόταν παλιά. Και τη μία μέρα έγραφα και την επόμενη μέρα το πρόβλημα διορθωνοταν. Που τη μία μέρα έκανα παράπονα για κάλυψη και σε λίγο καιρό έμπαιναν σταθμοί. ;) Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Τεχνική ερώτηση, το Interband Carrier Aggregation της wind πως είναι ρυθμισμένο (mhz)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Τεχνική ερώτηση, το Interband Carrier Aggregation της wind πως είναι ρυθμισμένο (mhz)? 10mhz+20mhz @ band 20 + 7 συνήθως. Παίζουν και συνδυασμοί 20+3, 7+3. Άρχισαν το reframing άρα πολλά θα αλλάξουν. Μπορεί μέχρι τέλος του χρόνου επαρχιακά να παίζει με 15mhz@band 3 + band 20 10mhz. Στις πόλεις πάει για band 7 όπου μπορεί. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 (edited) 10mhz+20mhz @ band 20 + 7 συνήθως. Παίζουν και συνδυασμοί 20+3, 7+3. Άρχισαν το reframing άρα πολλά θα αλλάξουν. Μπορεί μέχρι τέλος του χρόνου επαρχιακά να παίζει με 15mhz@band 3 + band 20 10mhz. Στις πόλεις πάει για band 7 όπου μπορεί. Ευχαριστώ. Πως στο καλό βλέπω με το pro3 στην Wind και την vodafone 4g+ είναι θαύμα, δεν βγαίνουν τα mhz ιδίως στην wind. Εκτός αν μου ανάβει ένδειξη μόνο όταν πιανει την b7 . Βρε μπας και κάνουν και αυτοί (κρυφο)intra? Edited March 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Τεχνική ερώτηση.Η υπερφόρτωση των κεραιών διαχωρίζεται ανάλογα τον τύπο του δικτύου ή όχι? Τι εννοώ.πχ εγώ που έχω 2καρτο και η σιμ συνδέεται μόνιμα σε 2g με κλειστά δεδομένα,αν κάνω κλήση δηλαδή χρήση δικτύου μπορεί να επηρεάσει κάποιον άλλο χρήστη που εκείνη την ώρα έχει ανοίξει το 4g και συνδέεται στην ίδια κεραία με εμένα και να του χαμηλώνει την ταχύτητα στο ιντερνετ? Η όχι? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ευχαριστώ. Πως στο καλό βλέπω με το pro3 στην Wind και την vodafone 4g+ είναι θαύμα, δεν βγαίνουν τα mhz ιδίως στην wind. Εκτός αν μου ανάβει ένδειξη μόνο όταν πιανει την b7 . Βρε μπας και κάνουν και αυτοί (κρυφο)intra? No. Οι Vodafone/Wind δε μπορούν να κάνουν intra. Δεν έχουν διαθέσιμο φάσμα. Τέλος. Αν παίρνεις για κάποιο λόγο 4G+ σε Wind/Vodafone είναι από διαφορετικά carriers και σε διαφορετικές συχνότητες. Τεχνική ερώτηση.Η υπερφόρτωση των κεραιών διαχωρίζεται ανάλογα τον τύπο του δικτύου ή όχι? Τι εννοώ.πχ εγώ που έχω 2καρτο και η σιμ συνδέεται μόνιμα σε 2g με κλειστά δεδομένα,αν κάνω κλήση δηλαδή χρήση δικτύου μπορεί να επηρεάσει κάποιον άλλο χρήστη που εκείνη την ώρα έχει ανοίξει το 4g και συνδέεται στην ίδια κεραία με εμένα και να του χαμηλώνει την ταχύτητα στο ιντερνετ? Η όχι? Οι νέοι σταθμοί έχουν όλοι Packet Switch και όλες οι τεχνολογίες περνάνε από εκεί. 2G/3G/4G. Υπάρχει QoS policy που ρυθμίζει τι έχει προτεραιότητα και σε αυτή τη φάση το LTE έχει τη μικρότερη. Αλλά συνήθως η χωρητικότητα του δικτύου κορμού είναι πολύ μεγαλύτερη από της ίδιας της κυψέλης. Αλλιώς μιλάμε για σχεδιαστικό λάθος. ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 No. Οι Vodafone/Wind δε μπορούν να κάνουν intra. Δεν έχουν διαθέσιμο φάσμα. Τέλος. Αν παίρνεις για κάποιο λόγο 4G+ σε Wind/Vodafone είναι από διαφορετικά carriers και σε διαφορετικές συχνότητες. και αν όπως ειχες πει κάποιοι κατασκευαστές το ρυθμίζουν να ανάβει 4g+ στα 20mhz? Ίσως γιαυτό το λόγο βλέπω σε Wind και vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 No. Οι Vodafone/Wind δε μπορούν να κάνουν intra. Δεν έχουν διαθέσιμο φάσμα. Τέλος. Αν παίρνεις για κάποιο λόγο 4G+ σε Wind/Vodafone είναι από διαφορετικά carriers και σε διαφορετικές συχνότητες. 15 MHz παραπάνω εύρος ζώνης συνολικά έχει η Cosmote (5 MHz επιπλέον στα 1800 και 10 MHz επιπλέον στα 2600). Είναι τόσο μεγάλη διαφορά ώστε να μην μπορεί να κάνει intraband CA καμία από τις άλλες 2; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και αν όπως ειχες πει κάποιοι κατασκευαστές το ρυθμίζουν να ανάβει 4g+ στα 20mhz? Ίσως γιαυτό το λόγο βλέπω σε Wind και vodafone Βασικά, εξαρτάται και από το δίκτυο νομίζω. Έχω την εντύπωση πως ο κόκκινος ανταγωνιστής, σε βάζει σε 4G+ αφού αρχίζεις να κατεβάζεις αρχεία σχετικά μεγάλα. Και λογικό το βρίσκω. Γιατί να εκμεταλλεύεσαι το CA όταν γίνεται πχ απλό browsing; Τσάμπα πόρους δεσμεύεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 (edited) Βασικά, εξαρτάται και από το δίκτυο νομίζω. Έχω την εντύπωση πως ο κόκκινος ανταγωνιστής, σε βάζει σε 4G+ αφού αρχίζεις να κατεβάζεις αρχεία σχετικά μεγάλα. Και λογικό το βρίσκω. Γιατί να εκμεταλλεύεσαι το CA όταν γίνεται πχ απλό browsing; Τσάμπα πόρους δεσμεύεις Και στην κοσμοτε έτσι είναι(τουλάχιστον σε εμενα) , σε κίνηση ανάβει μόνο το 4g+. Στην vodafone πρέπει να υπάρχει και καλυψη διότι ούτε στο κέντρο της Αθήνας δεν έχει συνεχές 4g+ ακόμα. Μόνο στοχευμενα σημεία ενδιαφέροντος. Edited March 31, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Νομίζω πως πέτυχα ρεκόρ για 4g στην περιοχή μου. Δεν ξέρω με πόσα MHz, άλλα είναι εντυπωσιακό... Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 (edited) Νομίζω πως πέτυχα ρεκόρ για 4g στην περιοχή μου. Δεν ξέρω με πόσα MHz, άλλα είναι εντυπωσιακό... Sent from my MotoE2 Μην σβήσεις την φωτογραφία φανταστικα τέτοια νούμερα.... Έλιωσα στο γέλιο αφού δεν βλέπουν τα χάλια τους μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει Μην ξεχνάμε άγιο Δημήτριο Αττικής Γειά σου ρε wind με τα ωραία σου Edited March 31, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Χωρίς να θέλω να το δικαιολογήσω, αλλά μήπως παίζει να έχει κάποια βλάβη το δίκτυο στην περιοχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Κοίταξε, αν υπήρχε κάποια καλύτερη συμπεριφορά γενικώς και τώρα ξαφνικά έγινε έτσι, θα το δικαιολογούσα. Από το 2013 που έχω δοκιμάσει τη Wind, εδώ έχει τεράστια τρύπα. Μιλάμε σε βαθμό που ώρες ώρες δεν μπορείς ούτε στο τηλέφωνο να μιλήσεις. Πιο κάτω 200-300 μέτρα έπιασα 5mbps με 1,5 upload και 18ping. Για μένα θα έπρεπε να ασχοληθούν ώστε τουλάχιστον κάτι τέτοιο(5) να ήταν το ελάχιστο στα χειρότερα σημεία, αφού μιλάμε για 4G. Έχω αναφέρει για το πρόβλημα προ λίγων ημερών. Μου έστειλαν Sms ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Βέβαια εγώ τους ανέφερα ότι είχα πρόβλημα στην ομιλία, αλλά μετά τα χθεσινά αποτελέσματα του cmvr, νομίζω πως μπορώ να τους κάνω και παράπονο για το 4G(με τη λογική ότι σε άλλα σημεία της Αθήνας είναι πολύ καλύτερα). Να δούμε. Αν μιλήσω θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Πιστεύω λόγω θέσης θα δρομολογηθεί σύντομα. Νομίζω κατάλαβα που μένεις. Το κόλπο το βρήκες. Διαμαρτύρεσαι για ομιλία και μαζί με τη νέα κεραία τσουπ και 4η, τσουπ και 3η. Όλα θα γίνουν :lol: Συμφωνώ με τις παρατηρήσεις σου. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χωρίς να θέλω να το δικαιολογήσω, αλλά μήπως παίζει να έχει κάποια βλάβη το δίκτυο στην περιοχή; Δεν υπάρχει κάλυψη, απλά. Πρέπει να μπει σταθμός. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Το πρόβλημα είναι λίγο πιο σύνθετο. Δεν είναι η απόλυτη ταχύτητα( η έλειψή της έστω), ή το γεγονός ότι δεν μπορείς να μιλήσεις άνετα. Αλλά το ότι δεν υπάρχει σταθερότητα. Μπορεί δηλαδή σε ένα σημείο να δείχνει ότι πηγαίνει καλά, και μόλις μετακινηθείς 10 μέτρα πάει. Και δεν μιλάω μόνο για εσωτερικό χώρο. Το βράδυ θα πάω στο ΟΑΚΑ. Για να μετρήσουμε κι εκεί να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Το πρόβλημα είναι λίγο πιο σύνθετο. Δεν είναι η απόλυτη ταχύτητα( η έλειψή της έστω), ή το γεγονός ότι δεν μπορείς να μιλήσεις άνετα. Αλλά το ότι δεν υπάρχει σταθερότητα. Μπορεί δηλαδή σε ένα σημείο να δείχνει ότι πηγαίνει καλά, και μόλις μετακινηθείς 10 μέτρα πάει. Και δεν μιλάω μόνο για εσωτερικό χώρο. Το βράδυ θα πάω στο ΟΑΚΑ. Για να μετρήσουμε κι εκεί να δούμε... Κατέβα Φρεατίδα (Πειραιά) και όχι μόνο... Αμέτρητα τα σημεία.Όχι επειδή κάποιοι (που είναι συμφορουμίτες) τα γράφουν (και μπορεί: ΝΑΙ να διορθωθούν). Πείτε όσα τεχνικά στοιχεία θέλετε. Διορθώστε το με τηλέφωνο ή sms ή επειδή σας διαβάζουν εδώ :ΟΚ Ας λένε ό,τι θέλουν όσοι "ειδικοί". Το πρόβλημα είναι σοβαρότερο και δεν "αγγίζει" μόνο τα τεχνικά στοιχεία: Καταλαβαίνω ότι όποιος ξέρει, λέει ό,τι ξέρει και αγνοεί άλλα στοιχεία: ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 (edited) ΟΑΚΑ στο πάρκινγκ Και μέσα στο γήπεδο Sent from my MotoE2 Edited March 31, 2017 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts