soulis Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Σήμερα για πρώτη φορά παρακολουθώ hd video αδιάλειπτα...δεν ξέρω αν αναβάθμισε το 3G ή αν απλώς έτυχε να μην έχει κίνηση το δίκτυο γιατί μέχρι τώρα ξέρω ότι έχει μόνο παλιό 3G εδώ Πτολεμαΐδα και μόνο ένα μικρό κομμάτι της πόλης. Θα το τσεκάρω αργότερα αν όντως έχει ανοίξει κάποια νέα κεραία με 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Σήμερα για πρώτη φορά παρακολουθώ hd video αδιάλειπτα...δεν ξέρω αν αναβάθμισε το 3G ή αν απλώς έτυχε να μην έχει κίνηση το δίκτυο γιατί μέχρι τώρα ξέρω ότι έχει μόνο παλιό 3G εδώ Πτολεμαΐδα και μόνο ένα μικρό κομμάτι της πόλης. Θα το τσεκάρω αργότερα αν όντως έχει ανοίξει κάποια νέα κεραία με 3G. Κάνε speedtest. Αν έχει αναβαθμιστεί το 3G, σημαίνει πως σύντομα θα υπάρξει και 4G. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Μάλλον έτυχε να μην έχει κίνηση το δίκτυο! Download 0,96 upload 0,50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Δεν ξέρω αν φταίει το κινητό μου αλλά εμένα πολλές φορές δείχνει 4g αλλά δε μπαίνει καθόλου στο ίντερνετ. Χρειάζεται να περάσουν λίγα λεπτά, ή να μετακινηθώ σε άλλη κεραία για να μπει ίντερνετ Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Δεν ξέρω αν φταίει το κινητό μου αλλά εμένα πολλές φορές δείχνει 4g αλλά δε μπαίνει καθόλου στο ίντερνετ. Χρειάζεται να περάσουν λίγα λεπτά, ή να μετακινηθώ σε άλλη κεραία για να μπει ίντερνετ Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αουτς. Σε ποια περιοχή είσαι; Με ποια συσκευή; Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από gnet track ή network cell info να δούμε μπας και καταλάβουμε τι γίνεται...; Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Αουτς. Σε ποια περιοχή είσαι; Με ποια συσκευή; Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από gnet track ή network cell info να δούμε μπας και καταλάβουμε τι γίνεται...; Sent from my LON-L29 using Tapatalk Lg g5 έχω και αυτό συμβαίνει σε πολλές περιοχές της Αθήνας που κινούμαι καθημερινά. Θα κοιτάξω να εγκαταστήσω την εφαρμογή που λες μήπως βρεθεί άκρη. Ίσως να φταίει και η συσκευή γιατί το κάνει συχνά. Όταν το γυρίζω σε 3g λειτουργεί μια χαρά χωρίς διακοπές στα data. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Lg g5 έχω και αυτό συμβαίνει σε πολλές περιοχές της Αθήνας που κινούμαι καθημερινά. Θα κοιτάξω να εγκαταστήσω την εφαρμογή που λες μήπως βρεθεί άκρη. Ίσως να φταίει και η συσκευή γιατί το κάνει συχνά. Όταν το γυρίζω σε 3g λειτουργεί μια χαρά χωρίς διακοπές στα data. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εμένα τώρα τελευταία μου το κάνει Αθήνα Πειραιά η σιμ της κοσμοτε!!η άλλη σιμ της wind ποτέ! Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Lg g5 έχω και αυτό συμβαίνει σε πολλές περιοχές της Αθήνας που κινούμαι καθημερινά. Θα κοιτάξω να εγκαταστήσω την εφαρμογή που λες μήπως βρεθεί άκρη. Ίσως να φταίει και η συσκευή γιατί το κάνει συχνά. Όταν το γυρίζω σε 3g λειτουργεί μια χαρά χωρίς διακοπές στα data. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάρε στο 1231 δωρεάν και πες το πρόβλημα. Από εμπειρία θα σε συμβούλευα να αλλάξεις μια sim πρώτα και αν φοράς άλλη firmware εκτός από την εργοστασιακή επανάφερε το τηλέφωνο στην μαμά firmware. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Πάρε στο 1231 δωρεάν και πες το πρόβλημα. Από εμπειρία θα σε συμβούλευα να αλλάξεις μια sim πρώτα και αν φοράς άλλη firmware εκτός από την εργοστασιακή επανάφερε το τηλέφωνο στην μαμά firmware. Η ίδια σιμ σε άλλο κινητό δούλευε κανονικά. Ίσως αυτό να συμβαίνει από τότε που έβαλα τη nougat. Τέλος πάντων θα το αντιμετωπίσω κάπως. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Η πληροφορία της ημέρας. Μόλις ενεργοποιηθεί το VoLTE (5-6 συσκευές στην αρχή με ειδικό carrier update) το Band 20 θα τεθεί σε πολύ χαμηλή προτεραιότητα σε αστικές και ημιαστικές περιοχές (ήδη θα παίζει μεγάλο κομμάτι του δικτύου σε LTE 1800/2600). Θα είναι διαθέσιμο για carrier aggregation εφόσον η συσκευή σας υποστηρίζεται από το δίκτυο. Χοντρικά, κινητά παραεισαγωγής και Κινέζικα θα υπολειτουργούν σε βαθμό που θα τα πετάτε στον τοίχο, μπορεί να μην παίρνουν καν δεδομένα αν συνδέονται σε 800άρι χωρίς το δίκτυο να έχει αναθέσει πόρους για αυτό. Καλύτερα δηλαδή να μην υποστηρίζουν την band 20. :lol: Ισχύει για όλους τους παρόχους πανευρωπαϊκά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Η πληροφορία της ημέρας. Μόλις ενεργοποιηθεί το VoLTE (5-6 συσκευές στην αρχή με ειδικό carrier update) το Band 20 θα τεθεί σε πολύ χαμηλή προτεραιότητα σε αστικές και ημιαστικές περιοχές (ήδη θα παίζει μεγάλο κομμάτι του δικτύου σε LTE 1800/2600). Θα είναι διαθέσιμο για carrier aggregation εφόσον η συσκευή σας υποστηρίζεται από το δίκτυο. Χοντρικά, κινητά παραεισαγωγής και Κινέζικα θα υπολειτουργούν σε βαθμό που θα τα πετάτε στον τοίχο, μπορεί να μην παίρνουν καν δεδομένα αν συνδέονται σε 800άρι χωρίς το δίκτυο να έχει αναθέσει πόρους για αυτό. Καλύτερα δηλαδή να μην υποστηρίζουν την band 20. :lol: Ισχύει για όλους τους παρόχους πανευρωπαϊκά. Δηλαδη αμα το κινητο δεν υποστηρηζει 800,θα εχει θεμα με αυτην την αναβαθμιση; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 (edited) Εγώ καταλαβα ότι θα έχουμε πρόβλημα αν το κινητό υποστηρίζει την 800 αλλα δεν υποστηρίζει vo lte και υπό την προϋπόθεση ότι το δίκτυο κινητής δεν έχει προβλέψει να δίνει διαθέσιμο bandwidth για δεδομένα από τέτοιο κινητό όταν θα συνδέεται στην 800.Αλλά ακόμη και ετσι να είναι στα mtk η ενεργοποίηση-απενεργοποιηση της όποιας μπαντας απο 2g μέχρι 4g είναι ένα κλικ υπόθεση..οπότε αν ποτέ συμβεί αυτο,απενεργοποιουμε την 20άρα και παίζουμε με τις άλλες 2 Στάλθηκε από το WOLDER_34 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 6, 2017 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Εγώ καταλαβα ότι θα έχουμε πρόβλημα αν το κινητό υποστηρίζει την 800 αλλα δεν υποστηρίζει vo lte και υπό την προϋπόθεση ότι το δίκτυο κινητής δεν έχει προβλέψει να δίνει διαθέσιμο bandwidth για δεδομένα από τέτοιο κινητό όταν θα συνδέεται στην 800.Αλλά ακόμη και ετσι να είναι στα mtk η ενεργοποίηση-απενεργοποιηση της όποιας μπαντας απο 2g μέχρι 4g είναι ένα κλικ υπόθεση..οπότε αν ποτέ συμβεί αυτο,απενεργοποιουμε την 20άρα και παίζουμε με τις άλλες 2 Στάλθηκε από το WOLDER_34 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Aκριβώς. Επειδή η 800άρα θα δοθεί για φωνή κυρίως, όσα τηλέφωνα δεν υποστηρίζονται από το δίκτυο απλά θα τρώνε πόρτα σε αυτή τη συχνότητα. Ισχύει για όλες τις εταιρείες. Στην Ελλάδα ευτυχώς η κάθε εταιρεία έχει 10MHz για Band 20 επομένως μπορεί να το έχουν λίγο ελαστικό το configuration στην επαρχία. Μόλις ενεργοποιηθεί το VoLTE, το 800 άρι θα αυξηθεί κατά 10dB - 20dB. Για αυτό θα πρέπει να είναι φειδωλοί στην ανάθεση πόρων και πόσο μάλλον σε συσκευές που δεν υποστηρίζονται από το δίκτυό τους. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Εγώ καταλαβα ότι θα έχουμε πρόβλημα αν το κινητό υποστηρίζει την 800 αλλα δεν υποστηρίζει vo lte και υπό την προϋπόθεση ότι το δίκτυο κινητής δεν έχει προβλέψει να δίνει διαθέσιμο bandwidth για δεδομένα από τέτοιο κινητό όταν θα συνδέεται στην 800.Αλλά ακόμη και ετσι να είναι στα mtk η ενεργοποίηση-απενεργοποιηση της όποιας μπαντας απο 2g μέχρι 4g είναι ένα κλικ υπόθεση..οπότε αν ποτέ συμβεί αυτο,απενεργοποιουμε την 20άρα και παίζουμε με τις άλλες 2 Στάλθηκε από το WOLDER_34 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς ενεργοποιούμε/απενεργοποιούμε μπάντες 4G σε mtk κινητό; Υπάρχουν σαφείς οδηγίες κάπου; Εδώ πιάνω μπάντα 3 και 20, και θα'θελα ν'απενεργοποιήσω την 20 (10MHz bandwidth) και να πιάνω απ΄την 3 (5MHz bandwidth). Μπορώ να το κάνω αυτό σε mtk κινητό; Πώς ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 ή κάτεβάζεις κάποια εφαρμογή που σε βάζει στο service mode από το playstore, ή γράφεις στον dialer *#*#3646633#*#* και κάνεις το ίδιο πράγμα. Εκεί μέσα θα βρεις κάποιο μενού που κάνει αυτό που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 ή κάτεβάζεις κάποια εφαρμογή που σε βάζει στο service mode από το playstore, ή γράφεις στον dialer *#*#3646633#*#* και κάνεις το ίδιο πράγμα. Εκεί μέσα θα βρεις κάποιο μενού που κάνει αυτό που θέλεις. Έχω αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Go.EngModeMtkShortcut&hl=el και μου δείχνει (EL1) τις μπάντες μια χαρά. Μπορώ να "διωξω"/"αφήσω"/"κλειδώσω" μπάντα από αυτό το app; Δε θέλω να ρουτάρω το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Δεν χρειάζεται root. Δεν έχω mtk κινητό για να δοκιμάσω. Δες τι γράφει εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7067614#post7067614 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Με αυτό το πρόγραμμα είτε με τον τρόπο που είπε ο Mark_k μπαίνεις στο mtk menu και επιλέγεις telephony-->band mode Εκεί βλέπεις sim1 και sim2 και ανάλογα σε ποια έχεις ενεργά τα data σου εμφανιζει και τις μπάντες 3g/4g που υποστηρίζει το κινητό με ένα τικ μπροστά.Εκει πας ξετικάρεις όποια δεν θες και πατάς set. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 (edited) Με αυτό το πρόγραμμα είτε με τον τρόπο που είπε ο Mark_k μπαίνεις στο mtk menu και επιλέγεις telephony-->band mode Εκεί βλέπεις sim1 και sim2 και ανάλογα σε ποια έχεις ενεργά τα data σου εμφανιζει και τις μπάντες 3g/4g που υποστηρίζει το κινητό με ένα τικ μπροστά.Εκει πας ξετικάρεις όποια δεν θες και πατάς set. Ευχαριστώ... ΔΕΝ είχα καλύτερα αποτελέσματα σε εξωτερικό μου χώρο 3χλμ από Ομόνοια με "κλείδωμα" σε band 3: http://www.speedtest.net/result/6029792222.png σε σχέση με "κλείδωμα" σε band 20: http://www.speedtest.net/result/6029802238.png Που οφείλεται αυτό; Στο τρέχον bandwidth της 3; {5MHz}?? Edited February 6, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Δες αυτό που σου έγραψα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Το app δεν κάνει τίποτα πέρα από το να σου εκτελέσει το ίδιο πράγμα που κάνει η πληκτρολόγηση του συγκεκριμένου κωδικού στον dialer. Για να μην γράφεις αυτό κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Ακριβώς αυτό.Αντι να πατάς τον κωδικό αυτό,μπαίνεις μέσω του app ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Aκριβώς. Επειδή η 800άρα θα δοθεί για φωνή κυρίως, όσα τηλέφωνα δεν υποστηρίζονται από το δίκτυο απλά θα τρώνε πόρτα σε αυτή τη συχνότητα. Ισχύει για όλες τις εταιρείες. Στην Ελλάδα ευτυχώς η κάθε εταιρεία έχει 10MHz για Band 20 επομένως μπορεί να το έχουν λίγο ελαστικό το configuration στην επαρχία. Μόλις ενεργοποιηθεί το VoLTE, το 800 άρι θα αυξηθεί κατά 10dB - 20dB. Για αυτό θα πρέπει να είναι φειδωλοί στην ανάθεση πόρων και πόσο μάλλον σε συσκευές που δεν υποστηρίζονται από το δίκτυό τους. Mα άμα λες ότι τουλάχιστον στην αρχή θα ενεργοποιηθεί για 5-6 συσκευές τότε οι περισσότερες θα τρώνε πόρτα!! Οπότε προσωπικά πιστεύω ότι για εδώ Ελλάδα για την επόμενη 3ετια θα είμαστε οκ και όσοι δεν έχουμε αυτές τις 5-6 συσκευές.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 (edited) Δεν είχα καλύτερα αποτελέσματα με το "κλείδωμα" στην 3 (σε σχέση με την 20). Πού οφείλεται αυτό; Στο τρέχον bandwidth (5MHz) της 3; Έβαλα speedtests παραπάνω. Edited February 6, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Η πληροφορία της ημέρας. Μόλις ενεργοποιηθεί το VoLTE (5-6 συσκευές στην αρχή με ειδικό carrier update) το Band 20 θα τεθεί σε πολύ χαμηλή προτεραιότητα σε αστικές και ημιαστικές περιοχές (ήδη θα παίζει μεγάλο κομμάτι του δικτύου σε LTE 1800/2600). Θα είναι διαθέσιμο για carrier aggregation εφόσον η συσκευή σας υποστηρίζεται από το δίκτυο. Χοντρικά, κινητά παραεισαγωγής και Κινέζικα θα υπολειτουργούν σε βαθμό που θα τα πετάτε στον τοίχο, μπορεί να μην παίρνουν καν δεδομένα αν συνδέονται σε 800άρι χωρίς το δίκτυο να έχει αναθέσει πόρους για αυτό. Καλύτερα δηλαδή να μην υποστηρίζουν την band 20. :lol: Ισχύει για όλους τους παρόχους πανευρωπαϊκά. Δηλαδή τα μόνα κινητά που θα παίζουν καλά με τα δίκτυα, θα είναι τα ακριβά επώνυμα;; :cry: Εγώ έχω Gigaset ME, μοντέλο που είχε κυκλοφορήσει αρχικά στη Γερμανία. Ελπίζω να μην έχω προβλήματα... Υποστηρίζει 800, VoLTE, VoWiFi, αλλά και 4G+. Το κακό είναι πως έχει Snapdragon και δε θα μπορέσω να κλείσω την B20 αν έχει πρόβλημα, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να το ρυθμίσω να παίζει μόνο σε 3G... :( Θα δούμε όταν έρθει το VoLTE. Χοντρικά ξέρουμε πότε; Μέχρι να φύγει ο χρόνος, θα το έχει ενεργοποιήσει η WIND; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Mα άμα λες ότι τουλάχιστον στην αρχή θα ενεργοποιηθεί για 5-6 συσκευές τότε οι περισσότερες θα τρώνε πόρτα!! Οπότε προσωπικά πιστεύω ότι για εδώ Ελλάδα για την επόμενη 3ετια θα είμαστε οκ και όσοι δεν έχουμε αυτές τις 5-6 συσκευές.. Δηλαδή τα μόνα κινητά που θα παίζουν καλά με τα δίκτυα, θα είναι τα ακριβά επώνυμα;; :cry: Εγώ έχω Gigaset ME, μοντέλο που είχε κυκλοφορήσει αρχικά στη Γερμανία. Ελπίζω να μην έχω προβλήματα... Υποστηρίζει 800, VoLTE, VoWiFi, αλλά και 4G+. Το κακό είναι πως έχει Snapdragon και δε θα μπορέσω να κλείσω την B20 αν έχει πρόβλημα, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να το ρυθμίσω να παίζει μόνο σε 3G... :( Θα δούμε όταν έρθει το VoLTE. Χοντρικά ξέρουμε πότε; Μέχρι να φύγει ο χρόνος, θα το έχει ενεργοποιήσει η WIND; Οι υπόλοιπες απλά θα πέφτουν σε 3G για κλήσεις - όπως και τώρα. VoLTE θα δοθεί μόνο σε κατασκευαστές που συνεργάζονται με τα δίκτυα. Οι υπόλοιποι θα έχουν ένα generic configuration αλλά οπωσδήποτε όχι IMS settings. Εκτός αν ο κατασκευαστής συνεργαστεί για να προσαρμοστεί στον IMS. Το ότι υποστηρίζει VoLTE/VoWIFI δε σημαίνει ότι θα λειτουργεί με όλα τα δίκτυα. Η Google τα έχει κάνει μαντάρα στο συγκεκριμένο θέμα και υπήρχαν πιέσεις ήδη από την έκδοση 6 να υπάρχει σαφές IMS stack αλλά το ανέβαλλε για την 7 και τώρα για την 8 έκδοση... Οι άνθρωποι είναι μπουζούκια και μετά απορούμε γιατί έχουν πωλήσεις τα iPhones. Τα Windows Phone έχουν πολύ καλύτερη υλοποίηση για υποστήριξη IMS. Χοντρικά το καλοκαίρι θα ξέρουμε και ημερομηνίες ενεργοποίησης. Πρώτη θα το φέρει άλλη εταιρεία στην Ελλάδα με IMS settings T-mobile. Καταλάβατε ποια εννοώ ε; :lol: Δε θα έχεις πρόβλημα με τη Band 20 αν το κινητό σου κάνει aggregation. Από ότι έχω καταλάβει όμως δε κάνει :( Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts