Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κέντρο μένω αλλά δουλεύω προς Αγιο Βασίλη...Εννοείται προς το καλύτερο...Ενώ μέχρι προχθές είχα σταθερά 2 γραμμές σήμα από χθες το πρωί φουλ στο κέντρο και στην δουλειά χάνεται για δεύτερα αλλά μετά πάλι κομπλέ

Παρέλαβα καινούργια συσκευή με 4G+ (Gigaset ME). Στην περιοχή μου η WIND έχει απλό 4G, αλλά για κάποιο λόγο στη συγκεκριμένη συσκευή, αρέσει η μακρινή 800αρα περισσότερο από την κυριολεκτικά διπλανή μου 1800 (5 MHz bandwidth) και με συνδέει συχνά στην πρώτη, με αποτέλεσμα οι ταχύτητες να είναι κάτω από 10 Mbps, αντί για 20+ που πιάνει με 1800! :( Μάλλον προτιμά τα 10 MHz bandwidth, παρά το φουλ σήμα... Άρα δεν έχει να κάνει πάντα με το σχεδιασμό της WIND.

Υ.Γ. Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή που να δείχνει τις μπάντες του LTE σε Snapdragon;

Υ.Γ.2. Ξέρω από τα Mediatek κινητά μου, ποια κεραία με το τάδε όνομα, έχει την τάδε συχνότητα στην περιοχή μου. Έτσι έγραψα με σιγουριά το πιο πάνω. ;)

Εγώ νομίζω πως δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με βάση την εμπειρία από διαφορετική συσκευή. Για να βλέπεις μπάντες προς το παρόν το ξεχνάς με snapdragon.

Εγώ νομίζω πως δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με βάση την εμπειρία από διαφορετική συσκευή. Για να βλέπεις μπάντες προς το παρόν το ξεχνάς με snapdragon.

>= Nougat 7.0 βλέπεις κανονικά :)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υ.Γ. Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή που να δείχνει τις μπάντες του LTE σε Snapdragon;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qtrun.QuickTest&hl=el

>= Nougat 7.0 βλέπεις κανονικά :)

Από εσένα το έχω ακούσει για αυτό και έγραψα προς το παρόν.

Sent from my XT1562

Σε SDragon μέχρι στιγμής δεν γίνεται τουλάχιστον σε αρκετές συσκευές που δοκίμασα στην δουλειά.

Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Γίνεται παίδες αλλά πρέπει να το υποστηρίζει ο κατασκευαστής

Από το κρυφό κρυφό μενού....

Εφαρμογή που να δείχνει την μπάντα ούτε εγώ έχω βρει πάντως

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Edited by akalos

Σε SDragon μέχρι στιγμής δεν γίνεται τουλάχιστον σε αρκετές συσκευές που δοκίμασα στην δουλειά.

Έχεις δοκιμάσει με nougat? Nexus δείχνει μπάντα απο το ΑΡΙ της google. Μπορεί να το έχουν παραλείψει οι διάφοροι κατασκευαστές αλλά αυτό το θέμα έχει λυθεί θεωρητικά από πλευράς λειτουργικού συστήματος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό εδώ έχει να κάνει;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161216/b9675b50c886dcd0b5af9071f5a3da05.jpg

Sent from my XT1524

Αυτό εδώ έχει να κάνει;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161216/b9675b50c886dcd0b5af9071f5a3da05.jpg

Sent from my XT1524

Ναι, είναι Band 1-shock. Σε ποιο δίκτυο Μάρκο; :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Cosmote είχα μέσα νομίζω τότε. Το earfcn που από ότι διάβασα φανερώνει κάτι, έπαιζε μόνιμα σε πολύ χαμηλές τιμές(14,28,31) κλπ, που όλες αντιστοιχούν(αν κατάλαβα καλά) σε band 1. Δεν ξέρω όμως αν έχει τέτοιο δίκτυο. Σκεφτόμουν το ενδεχόμενο η σωστή τιμή να έβγαινε αν προσθέσεις 2 μηδενικά, καθώς τότε βγάζει πιο λογικό αποτέλεσμα(band 7 π.χ.).

Αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι πρόκειται για ανεπίσημο λογισμικό(cm 14.1).

Δοκίμασα με κάρτες wind και Vodafone και δεν το κατάφερα να μου βγάλει το παραμικρό(πέταγε ένα unknown στην καλύτερη).

Έχεις δοκιμάσει με nougat? Nexus δείχνει μπάντα απο το ΑΡΙ της google. Μπορεί να το έχουν παραλείψει οι διάφοροι κατασκευαστές αλλά αυτό το θέμα έχει λυθεί θεωρητικά από πλευράς λειτουργικού συστήματος.

Με nougat όχι ακομα. Τις προσεχείς ημέρες αν βρω χρόνο και διαθέσιμη συσκευή με nougat θα το τσεκάρω.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Τις τελευταίες μέρες είδα σε δύο - τρία σημεία να μου ανάβει 4G+ στο G5 μου. Το έχει διαπιστώσει και άλλος ή έχω χάσει επεισόδια;

λοιπόν χρόνια στην Vodafone με κάλυψη 4g σχεδόν παντού, πηρα σήμερα κ ενα φοιτητικό wind βαζω την κάρτα επιασε στιγμιαία 4g κ μετα 3g.αντε μέχρι H. η κάρτα είναι παραγωγής 11/2016. τι άλλο πρέπει να κάνω για 4g? είχα ακούσει διάφορα κ εχω απογοητευτεί. μιλάμε για Παλλήνη.

λοιπόν χρόνια στην Vodafone με κάλυψη 4g σχεδόν παντού, πηρα σήμερα κ ενα φοιτητικό wind βαζω την κάρτα επιασε στιγμιαία 4g κ μετα 3g.αντε μέχρι H. η κάρτα είναι παραγωγής 11/2016. τι άλλο πρέπει να κάνω για 4g? είχα ακούσει διάφορα κ εχω απογοητευτεί. μιλάμε για Παλλήνη.

Να επιστρέψεις στη Vodafone.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

Τι συσκευή έχεις;

Sent from my XT1562

Εντάξει. Αφού δεν πιάνεις καλό σήμα στο σπίτι σου με 4G, δε σημαίνει πως δε θα πιάνεις και πουθενά... Μπορεί απλά να είσαι από τους "άτυχους". :p H οποιαδήποτε "δουλειά" γίνεται και με 3G... Η συσκευή σου υποστηρίζει την 800άρα (B20) 4G συχνότητα;

Αν εντοπίσεις προβλήματα στις περιοχές που κινείσαι, δήλωσέ τα στη WIND και μετά γύρνα στη Vodafone, αν παίζει καλύτερα εκείνη... :rolleyes:

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να επιστρέψεις στη Vodafone.

Στη δική σου περιοχή (Υμηττός-Βύρωνας), έφτιαξε το πρόβλημα με την ξηλωμένη κεραία; Εσύ ήσουν που το είχες πει ή κάνω λάθος;

Τι συσκευή έχεις;

Sent from my XT1562

εχω xiaomi redmi note 3pro kenzo. δεν πιάνει την 800 αρα. αλλά νόμιζα οτι στην επαρχία θα χει θέμα όχι εντός αττικής. υπό δοκιμή την εχω αν όντως δεν με καλύπτει με 4g μπαίνει συρτάρι κ παίρνω αλλο νέο νούμερο άλλης εταιρείας

Edited by george_21

εχω xiaomi redmi note 3pro kenzo. δεν πιάνει την 800 αρα. αλλά νόμιζα οτι στην επαρχία θα χει θέμα όχι εντός αττικής. υπό δοκιμή την εχω αν όντως δεν με καλύπτει με 4g μπαίνει συρτάρι κ παίρνω αλλο νέο νούμερο άλλης εταιρείας

Σου συνιστω να αλλαξεις συσκευη και οχι δικτυο.

Σε οποια εταιρεια και να πας, η ελλειψη της 800αρας θα ειναι αργα η γρηγορα εμφανης.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Αυτή την εντύπωση έχουν πολλοί, αλλά ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας παίζει πολλή 800άρα με WIND... Φαίνεται αυτή να είναι η βασική της μπάντα και απλά βάζει λίγο 1800, για να καλύψει τα σημεία που το σήμα από την 800 δεν είναι ισχυρό. Η 2600 μπαίνει συνήθως σε περιοχές, με πολλή κίνηση (Σύνταγμα, Πανόρμου, Κατεχάκη κλπ). Αργότερα μπορεί ν' αλλάξει η κατάσταση, κανείς δεν ξέρει.

Σου συνιστω να αλλαξεις συσκευη και οχι δικτυο.

Σε οποια εταιρεια και να πας, η ελλειψη της 800αρας θα ειναι αργα η γρηγορα εμφανης.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Αλλο 30/40 κεραιες σε όλη την Αθήνα και αλλο 20 1800αρες σε όλη την Ελλάδα...Αλλάξε εταιρία και Αύριο μεθαυριο που θα ξηλώσουν οι άλλες δυο της κεραίες τους και θα βάλουν 800αρα αλλαξε συσκευή χαχαχα

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Εντάξει. Αφού δεν πιάνεις καλό σήμα στο σπίτι σου με 4G, δε σημαίνει πως δε θα πιάνεις και πουθενά... Μπορεί απλά να είσαι από τους "άτυχους". :p H οποιαδήποτε "δουλειά" γίνεται και με 3G... Η συσκευή σου υποστηρίζει την 800άρα (B20) 4G συχνότητα;

Αν εντοπίσεις προβλήματα στις περιοχές που κινείσαι, δήλωσέ τα στη WIND και μετά γύρνα στη Vodafone, αν παίζει καλύτερα εκείνη... :rolleyes:

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στη δική σου περιοχή (Υμηττός-Βύρωνας), έφτιαξε το πρόβλημα με την ξηλωμένη κεραία; Εσύ ήσουν που το είχες πει ή κάνω λάθος;

Δυστυχώς όχι. Κλείσαμε αισίως 8 μήνες με άθλιο έως καθόλου σήμα και με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα στη wind τα οποία καταλήγουν πάντα στο "γνωρίζουμε ότι υπάρχει πρόβλημα κάλυψης στους εσωτερικούς χώρους και θα το κοιτάξουμε". Αυτά.

Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

Αλλο 30/40 κεραιες σε όλη την Αθήνα και αλλο 20 1800αρες σε όλη την Ελλάδα...Αλλάξε εταιρία και Αύριο μεθαυριο που θα ξηλώσουν οι άλλες δυο της κεραίες τους και θα βάλουν 800αρα αλλαξε συσκευή χαχαχα

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τα κάνουμε πολύπλοκα τα πράγματα. Συσκευές οι οποίες δεν υποστηρίζουν Band 1/3/7/8/20/38 δεν προορίζονται για Ευρωπαϊκές χώρες. Ακόμα και η ΧΙΑΟΜΙ επίσημα οι συσκευές που φέρνει υποστηρίζουν αυτές τις συχνότητες. Ο σχεδιασμός του διαδικτύου δε γίνεται με βάση τα τερματικά. Σε καμία περίπτωση. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Nova 4G