t_alexios Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Ευχαριστώ πολύ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Θα προσπαθήσω να ισορροπήσω εντός του topic και να θέσω την εξής ερώτηση: Όποτε αλλάζω τη λειτουργία δικτύου της συσκευής μου (Nokia Lumia 1320) σε 4G,αρχίζει να χάνει κατά διαστήματα το σήμα (WIND) και το κινητό μένει εκτός δικτύου.Όχι συνέχεια,αλλά για διαστήματα ενός λεπτού ή/και παραπάνω.Περιοχές εντός Αθήνας και Πειραιά. Νόμιζα οτι φταίει η sim κάρτα μου ή η συσκευή.Σε κατάστημα WIND που πήγα και ρώτησα όμως, μου είπαν οτι αυτό οφείλεται λόγω μη κάλυψης δικτύου 4G στις περιοχές που κινούμαι,κι οτι το θέμα θα αποκατασταθεί κατόπιν ολοκλήρωσης των εργασιών αναβάθμισης του δικτύου που είναι σε εξέλιξη. (Κι έτσι στις ρυθμίσεις έχω επιλέξει ως μέγιστη ταχύτητα δεδομένων δικτύου 3G).:confused: Τι απ΄ όλα μπορεί να συμβαίνει; Το έχω πάθει κι εγώ αυτό, με Android. Αν από κλειδωμένο σε 3G, το πας μετά σε 4G και μένεις εκτός δικτύου, τότε απλά δεν υπάρχει σήμα 4G στην περιοχή σου ή ίσως να προσπαθεί το κινητό σου να συνδεθεί με κάποιο μακρινό σταθμό. Μετά από λίγο, σε συνδέει με κάποιον κοντινό 2G/3G σταθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Θα προσπαθήσω να ισορροπήσω εντός του topic και να θέσω την εξής ερώτηση: Όποτε αλλάζω τη λειτουργία δικτύου της συσκευής μου (Nokia Lumia 1320) σε 4G,αρχίζει να χάνει κατά διαστήματα το σήμα (WIND) και το κινητό μένει εκτός δικτύου.Όχι συνέχεια,αλλά για διαστήματα ενός λεπτού ή/και παραπάνω.Περιοχές εντός Αθήνας και Πειραιά. Νόμιζα οτι φταίει η sim κάρτα μου ή η συσκευή.Σε κατάστημα WIND που πήγα και ρώτησα όμως, μου είπαν οτι αυτό οφείλεται λόγω μη κάλυψης δικτύου 4G στις περιοχές που κινούμαι,κι οτι το θέμα θα αποκατασταθεί κατόπιν ολοκλήρωσης των εργασιών αναβάθμισης του δικτύου που είναι σε εξέλιξη. (Κι έτσι στις ρυθμίσεις έχω επιλέξει ως μέγιστη ταχύτητα δεδομένων δικτύου 3G).:confused: Τι απ΄ όλα μπορεί να συμβαίνει; Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις με άλλη συσκευή. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Θέρμο Αιτωλοακαρνανιας. Πολύ ευχαριστημένος από τις ταχύτητες. Περίμενα χειρότερες. :) :) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161111/c4488e073d17d7d4d06000ce60632bed.jpg Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Θέρμο Αιτωλοακαρνανιας. Πολύ ευχαριστημένος από τις ταχύτητες. Περίμενα χειρότερες. :) :) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161111/c4488e073d17d7d4d06000ce60632bed.jpg Μπραβο της,προς Μεσσολογγι και Αντιριο τι παιζει; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Δεν έχω ιδέα. Για Αντίρριο θα μπορέσω Κυριακή να κάνω μέτρηση. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Δεν έχω ιδέα. Για Αντίρριο θα μπορέσω Κυριακή να κάνω μέτρηση. Παντως τελευταια φορα που περασα ειχε καλο 3G.Θεματα ειχε στο Μεσσολογγι-Αντιρριο.Ελπιζω να μπει 4G 800/1800 και 3G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Θέρμο Αιτωλοακαρνανιας. Πολύ ευχαριστημένος από τις ταχύτητες. Περίμενα χειρότερες. :) :) Βασικά, οι ταχύτητες που είδες, είναι από μέτριες έως κακές. :p Αλλά για τα δεδομένα της WIND, μια χαρά είναι. :lol: Το OnePlus 3 που μέτρησες, είναι η Ευρωπαϊκή έκδοση με την 800άρα (Β20) συχνότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Βασικά, οι ταχύτητες που είδες, είναι από μέτριες έως κακές. :p Αλλά για τα δεδομένα της WIND, μια χαρά είναι. :lol: Το OnePlus 3 που μέτρησες, είναι η Ευρωπαϊκή έκδοση με την 800άρα (Β20) συχνότητα; Οι ταχύτητες για εδώ πίστεψε με ότι είναι πολύ καλές. Ναι είναι η Ευρωπαϊκή έκδοση. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 (edited) Κάτω τούμπα τώρα μέσα σε εσωτερικό χώρο ενός σπορτ καφέ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161112/c417702fcb36c578cf3b8b1ede4430e7.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161112/52376fd1c0770b6a3d57495c46bf748d.jpg Edited November 12, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Παντως τελευταια φορα που περασα ειχε καλο 3G.Θεματα ειχε στο Μεσσολογγι-Αντιρριο.Ελπιζω να μπει 4G 800/1800 και 3G. Απο το Σεπτεμβριο που περασα, πηγαινα αγρινιο,εχουν βαλει hspa+ απο αντιρριο μεχρι αγια ελεουσα.Εντυπωση μου εκανε σ αυτη τη διαδρομη οτι δεν ελειψε το 3g καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Μέσα στην πόλη του Μεσολογγιου πολύ καλό 4g περιμετρικά στα χωριά 3g με ικανοποιητικες ταχύτητες sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Μέσα στην πόλη του Μεσολογγιου πολύ καλό 4g περιμετρικά στα χωριά 3g με ικανοποιητικες ταχύτητες sent from my Dinosaur Τι ταχυτητες εχει; Εγω θυμαμαι φετος το Πασχα με 3G-UMTS στο 1Mbps... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Δεν τις μετρησα επειδή είχα πάει για δουλειά στα γρήγορα πάντως κάποια στιγμή που θέλησα να δω κάτι στον browser ή σελίδα άνοιξε αστραπιαία, μιλάω για τέλος αυγουστου sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Δεν τις μετρησα επειδή είχα πάει για δουλειά στα γρήγορα πάντως κάποια στιγμή που θέλησα να δω κάτι στον browser ή σελίδα άνοιξε αστραπιαία, μιλάω για τέλος αυγουστου sent from my Dinosaur Αρα πανω πανω απο 5Mbps...πολυ καλα παντως που αναβαθμισαν.Γιατι καλυψη καλη ειχε,ταχυτητες δεν ειχε... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Αρα πανω πανω απο 5Mbps...πολυ καλα παντως που αναβαθμισαν.Γιατι καλυψη καλη ειχε,ταχυτητες δεν ειχε... Δεν μπορείς να υπολογίσεις την ταχύτητα έτσι. Μια σελίδα μπορεί να είναι και λίγα kb. Είτε με 1mbps, είτε με 5 είτε με 25 δεν θα δεις σημαντική διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Αρα πανω πανω απο 5Mbps...πολυ καλα παντως που αναβαθμισαν.Γιατι καλυψη καλη ειχε,ταχυτητες δεν ειχε... καλά όπου αναβάθμισαν πετάει το δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Όσο η γρίνια πέφτει εδώ μέσα σημαίνει ότι οι αναβαθμίσεις έχουν φτάσει σε σημεία που ακόμα δεν έχουν ανανεωθεί στον χάρτη. https://www.wind.gr/files/1/wind_v2/ypostirixi/coverage/September_2016/4g-out-greece-EoSep16.jpg Όποιος απέκτησε πρόσφατα 4g σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος παρακαλώ ας το αναφέρει.... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Εγώ επειδή έχω κολλητό συνεργάτη των κατασκευαστικών ΕΓΝΑΤΙΑ και EDIL που αναλαμβάνουν κατασκευές και αναβαθμίσεις ιστών και micro cells παροχων, έχω πληροφορίες για τους τοπικούς φακέλους που του έχουν αναθέσει σε Κατερίνη και Γρεβενά. Στην Κατερίνη το συνεργείο έρχεται αρχές Δεκέμβρη για εγκατάσταση micro cell 4G στην οδό Σολωμου στον πεζόδρομο και μάλλον θα ξεκινήσει και σταδιακά η αναβάθμιση των ιστών της πόλης σε 4G. Επίσης σήμερα εγκρίθηκε και άδεια της Wind για ιστό στον Πλαταμώνα. Στα Γρεβενά πάνε με ρυθμούς χελώνας οι άδειες λόγω "δεινοσαύρων" στην τοπική Πολεοδομια. Εκεί η αναβάθμιση σε 4G στην πόλη πάει για κάπου μέσα στο 2017. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Εγώ επειδή έχω κολλητό συνεργάτη των κατασκευαστικών ΕΓΝΑΤΙΑ και EDIL που αναλαμβάνουν κατασκευές και αναβαθμίσεις ιστών και micro cells παροχων, έχω πληροφορίες για τους τοπικούς φακέλους που του έχουν αναθέσει σε Κατερίνη και Γρεβενά. Στην Κατερίνη το συνεργείο έρχεται αρχές Δεκέμβρη για εγκατάσταση micro cell 4G στην οδό Σολωμου στον πεζόδρομο και μάλλον θα ξεκινήσει και σταδιακά η αναβάθμιση των ιστών της πόλης σε 4G. Επίσης σήμερα εγκρίθηκε και άδεια της Wind για ιστό στον Πλαταμώνα. Στα Γρεβενά πάνε με ρυθμούς χελώνας οι άδειες λόγω "δεινοσαύρων" στην τοπική Πολεοδομια. Εκεί η αναβάθμιση σε 4G στην πόλη πάει για κάπου μέσα στο 2017. Αυτοί οι κολλητοί στα συνεργεία των παρόχων, είναι "μάλαμα". :p Γιατί αν περιμέναμε από τις ίδιες τις εταιρίες να μας πουν, ζήτω που "καήκαμε"... Στην Πιερία, πρέπει να φώναζαν για τα χάλια του δικτύου ο Nikolas14 και ο dimgeo (νομίζω). Έρχεται αναβάθμιση λοιπόν. Και στη Θεσσαλία έχουμε δει αρκετούς που φωνάζουν. H αναβάθμιση πάντως, πάει πολύ αργά. Το '16 σχεδόν έφυγε και ακόμα υπάρχουν πολλές πόλεις/ολόκληροι νομοί, με παλιό 3G και E... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Εγώ επειδή έχω κολλητό συνεργάτη των κατασκευαστικών ΕΓΝΑΤΙΑ και EDIL που αναλαμβάνουν κατασκευές και αναβαθμίσεις ιστών και micro cells παροχων, έχω πληροφορίες για τους τοπικούς φακέλους που του έχουν αναθέσει σε Κατερίνη και Γρεβενά. Στην Κατερίνη το συνεργείο έρχεται αρχές Δεκέμβρη για εγκατάσταση micro cell 4G στην οδό Σολωμου στον πεζόδρομο και μάλλον θα ξεκινήσει και σταδιακά η αναβάθμιση των ιστών της πόλης σε 4G. Επίσης σήμερα εγκρίθηκε και άδεια της Wind για ιστό στον Πλαταμώνα. Στα Γρεβενά πάνε με ρυθμούς χελώνας οι άδειες λόγω "δεινοσαύρων" στην τοπική Πολεοδομια. Εκεί η αναβάθμιση σε 4G στην πόλη πάει για κάπου μέσα στο 2017. Για Κοζάνη τίποτε? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Για Κοζάνη τίποτε? Δεν ξέρω λεπτομέρειες διότι ο φίλος μου δεν έχει δικαιοδοσία στον νομο Κοζάνης. Μόνο Πιερία και Γρεβενά. Αλλά γενικά η διαδικασία κολλάει στη γραφειοκρατία των κατά τόπον Πολεοδομιών. Για να καταλάβετε, υποβάλλονται πολλοί φάκελοι νομιμοποίησης ήδη υπαρχόντων ιστών και λίγοι φακελοι ανεγέρσεως νέων ιστών. Αλλά αργούν έως και πολλούς μήνες οι εγκρίσεις των φακέλων αδειοδότησης από τις πολεοδομίες. Η παραπάνω κατάσταση αφορά αδειοδοτήσεις κεραιών και των τριών παροχων. Απλώς οι άλλοι πάροχοι έχουν ήδη προβάδισμα σε εγκαταστάσεις 4G και τους παίρνει και λίγη καθυστέρηση χωρίς να υπάρχει διαρροή συνδρομητών. Η wind έχει καθυστερήσει παρα πολύ και ακόμα και τώρα έχει τις λιγότερες αιτήσεις για άδειες από τους άλλους δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Εγώ επειδή έχω κολλητό συνεργάτη των κατασκευαστικών ΕΓΝΑΤΙΑ και EDIL που αναλαμβάνουν κατασκευές και αναβαθμίσεις ιστών και micro cells παροχων, έχω πληροφορίες για τους τοπικούς φακέλους που του έχουν αναθέσει σε Κατερίνη και Γρεβενά. Στην Κατερίνη το συνεργείο έρχεται αρχές Δεκέμβρη για εγκατάσταση micro cell 4G στην οδό Σολωμου στον πεζόδρομο και μάλλον θα ξεκινήσει και σταδιακά η αναβάθμιση των ιστών της πόλης σε 4G. Επίσης σήμερα εγκρίθηκε και άδεια της Wind για ιστό στον Πλαταμώνα. Στα Γρεβενά πάνε με ρυθμούς χελώνας οι άδειες λόγω "δεινοσαύρων" στην τοπική Πολεοδομια. Εκεί η αναβάθμιση σε 4G στην πόλη πάει για κάπου μέσα στο 2017. Μαγνησία αναβαθμίζεται επίσης. Καθολικά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Στον χάρτη πάντως τα Γρεβενά είναι μπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Το μπλε είναι ο γρεβενίτης ποταμός που διασχίζει την πατρική μου πόλη και όχι το 4g της wind :lol::lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts