mixtri Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Γεια σας εχω ενα elephone p9000 και δεν μπορω να δεχτω κλησεις οταν εχω 4g. Βλεπω οτι το τηλεφωνο γυρναει αυτοματα σε 3g αλλα μονο για μια στιγμη και μετα παλι 4g(που ειναι μονο για data).Υπαρχει καποια λυση; Η τουλαχιστον μπορω να το ρυθμισω να γυρναει αυτοματα σε 2g για τις κλησεις, γιατι φαινεται οτι δεν υπαρχει προβλημα μ'αυτο; Υπαρχει καμια επιλογη γι'αυτο στο engineering mode; Αυτό στο κάνει μόνο στο elephone p9000; Έχεις δοκιμάσει τη SIM σου σε άλλη συσκευή; :confused: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Που επιλέγεις αν θα παίζει 4G ή κάτι άλλο; Στις ρυθμίσεις της συσκευής ή στο engineering mode; Sent from my XT1562 Στις ρυθμισεις συσκευης ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό στο κάνει μόνο στο elephone p9000; Έχεις δοκιμάσει τη SIM σου σε άλλη συσκευή; :confused: Ναι και δουλευει σε αλλα κινητα.Αυτο με κανει να πιστευω οτι ισως υπαρχει καμια ρυθμιση στο engineering mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Από ότι βλέπω, μάλλον είναι bug του κινητού που το έχουν και άλλοι, και όχι πρόβλημα που προκαλείται από τον πάροχο. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=66185979&postcount=24 Μάλλον καλό θα ήταν να το βάλεις σε 3G και να περιμένεις/ψάχνεις μπας και βγει κάποια αναβάθμιση λογισμικού που θα το διορθώσει. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Τρελό bug. Έχεις αλλάξει κάτι στο engineering Mode? Στο εμφάνισε ξαφνικά; με SIM άλλων εταιρειών στο κανει; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Στη γειτονιά μου ήρθες (Νέα Κρήνη, μένω κοντά στη remvi) :) έχει βγει πρόσφατα η κεραία της cosmote που ήταν κοντά στο μαγαζί (για αυτό βλέπεις χάλια σήμα) και η κεραία της wind είναι ... δίπλα. Καλά για vodafone μην πούμε..ανύπαρκτο σήμα. Οριακο ηταν το σημα σε μια φιλη,με Cosmote στην Remvi.Η Wind παιζει μπαλα απ οσο ειδα.Χθες ημουν Μικελ Βοτση και επαιζε σφαιρα Wind 3G.Χαριλαου μεσα στο σπιτι μου ο φιλος μου με 5s και CU ειχε 1/5 3G και 2-3/5 4G.Αλλα γενικα η Vodafone στη Χαριλαου δεν ειναι καλη,προς Πυλαια αμα ανεβεις ναι.Η Wind με την Cosmote παιζουν μπαλα. Edited April 25, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Τρελό bug. Έχεις αλλάξει κάτι στο engineering Mode? Στο εμφάνισε ξαφνικά; με SIM άλλων εταιρειών στο κανει; Δεν εχω αλλαξει κατι και δεν εχω αλλες sim με 4g για να δοκιμασω.Τι να πω ισως φταιει το τηλεφωνο και μακαρι να το διορθωσει γρηγορα η elephone γιατι μετα το τελευταιο update η συσκευη πεταει στην κυριολεξια(ουτε ιχνος lag και 7 ωρες sot με 3000mah) και ειναι κριμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Δεν εχω αλλαξει κατι και δεν εχω αλλες sim με 4g για να δοκιμασω.Τι να πω ισως φταιει το τηλεφωνο και μακαρι να το διορθωσει γρηγορα η elephone γιατι μετα το τελευταιο update η συσκευη πεταει στην κυριολεξια(ουτε ιχνος lag και 7 ωρες sot με 3000mah) και ειναι κριμα Έχεις δοκιμάσει κανένα factory reset? :confused: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Από ότι βλέπω, μάλλον είναι bug του κινητού που το έχουν και άλλοι, και όχι πρόβλημα που προκαλείται από τον πάροχο. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=66185979&postcount=24 Μάλλον καλό θα ήταν να το βάλεις σε 3G και να περιμένεις/ψάχνεις μπας και βγει κάποια αναβάθμιση λογισμικού που θα το διορθώσει. Sent from my XT1562 αυτο κανω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 WIND 4G στην Πλατεία Συντάγματος, πριν 1 ώρα. Not bad! Θα είχε λίγο κίνηση το δίκτυο, αλλιώς θα έβλεπα παραπάνω! :) http://www.speedtest.net/android/1894727523.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 WIND 4G στην Πλατεία Συντάγματος, πριν 1 ώρα. Not bad! Θα είχε λίγο κίνηση το δίκτυο, αλλιώς θα έβλεπα παραπάνω! :) http://www.speedtest.net/android/1894727523.png Χωρίς 4g+ (cat 6) πιάνω 100αρα. Πια συσκευή έχεις ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μετά από αρκετές δοκιμές στο εξοχικό μου(Τήνος), έχω μερικά συμπεράσματα. Καταρχάς, υπάρχει πρόοδος από όλους. Παλιότερα υπήρχε μόνο καλό 3G cosmote (>20mbps) εδώ που είμαι(Αγ. Γιάννης,6 χλμ νότια από τη χώρα, απέναντι από Μύκονο). 4G έπιανε μόνο στη χώρα, με καλές ταχύτητες(είχα δει κοντά στα 120 πέρυσι). Η Vodafone ήταν χάλια στην περιοχή μου με ταχύτητες ~ 2,5 mbps, ενώ και στη χώρα δεν ήταν πολύ καλύτερα. Η wind ανύπαρκτη αφού έπιανε μόνο edge. Φέτος λοιπόν, με χαρά βλέπω πως Vodafone και Wind έχουν κάνει άλματα, και είναι πλέον ακριβώς στα ίδια. 4G που πιάνει εντός σπιτιού με ~20 mbps, και ακόμα καλύτερο 3G που αγγίζει τα 25. Οι κεραίες είναι στο βουνό που υπάρχει πίσω από το σπίτι, γεγονός που αντανακλάται στην άνοδο του σήματος όσο πλησιάζεις στο πίσω μέρος. Γενικά πάντως μιλάμε για πολύ μεγάλη βελτίωση, που με χαροποιεί ιδιαίτερα μιας και έχω αρκετά mb από αυτούς τους 2, που μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ξεχωριστά από το κινητό μου. Η cosmote από την άλλη, ακόμα παίζει μπάλα μόνη της. Αρχικά φαίνεται περίεργο που εντός του σπιτιού πιάνει μόνο 3G. Ωστόσο είναι σταθερά στα 25 mbps, και πάει μια χαρά. Βγαίνοντας από το σπίτι, μόνο τότε πιάνει 4G, με 70 mbps με το καλημέρα. Αλλά το γεγονός ότι δεν πιάνει μέσα, μαζί με το ότι το widget του καιρού μου έβγαλε τοποθεσία "Ψαρού" την ώρα που έκανα τη δοκιμή, με κάνει να υποθέσω πως ίσως 4G πιάνει από Μύκονο, δηλαδή 6 ναυτικά μίλια πιο μακριά. Θα δοκιμάσω και σε άλλα μέρη του νησιού, και αν δω κάτι που αξίζει θα το αναφέρω. Σίγουρα θα πρέπει να δω και στη χώρα που έχει περισσότερο κόσμο, να δούμε πως πάει. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Το 3G είναι αρκετά ασταθές σε σχέση με το LTE. Μόλις αυξηθεί η κίνηση λόγω θορύβου θα πέσει η απόδοση. Πολύ σημαντικό ότι έχεις LTE και για σταθερότητα και load balancing. Μπράβο λοιπόν :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) Ευχαριστουμε για τις πολυ ωραιες και αναλυτικες σου εντυπωσεις απο το εξοχικο σου στην Τηνο , φιλε Mark ;) Και εγω προσωπικα χαιρομαι πολυ , που υπαρχει ΠΡΟΟΔΟΣ απο ΟΛΑ τα δικτυα , και στην Τήνο αλλά και σε άλλα αρκετα μερη της Ελληνικης Επικρατειας . Edited April 26, 2016 by SUMMER_2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Τίποτα. Δεν μου είναι κάτι δύσκολο. Κατέβηκα στην πόλη για μια δουλειά και έκανα μετρήσεις. Σε σχετικά κεντρικό σημείο πέτυχα το παρακάτω. http://s32.postimg.org/r4yjs7n5x/Screenshot_2016_04_26_19_24_23.png Μάλλον είχα υψηλές προσδοκίες από το σπίτι, που είναι κάτω από την κεραία(τη βλέπω με το μάτι στην κορυφή του βουνού). Σίγουρα θα έχει και εδώ κάποιο σημείο που πιάνει αντίστοιχα, αλλά δεν ξέρω που είναι. Αν πετύχω κάτι καλύτερο θα αναφέρω. Σε 3G ακόμα χειρότερα, καθώς δεν έφτανε ούτε τα 2 mbps. Η Vodafone τα ίδια, δυστυχώς. Η Cosmote 80άρα εύκολα, σε εσωτερικό χώρο που ήμουν πριν λίγη ώρα. Sent from my HT6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Όταν γράφετε μετρήσεις (που δεν είναι δηλαδή αλλά τέλος πάντων) να μας λέτε ποια συσκευή χρησιμοποιείτε. Μέτρηση είναι βαριά λέξη. Commercial speed test και KPI είναι διαφορετικά πράγματα :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Γράφει στην υπογραφή μου. Homtom HT6. Υποστηρίζει 800αρα και ταχύτητες μέχρι 150mbps. Δεν φταίει η συσκευή . Δεν μπορεί να φταίει, εκτός αν πιστεύει κανείς ότι κάνουν κάτι οι κινέζοι για να σαμποτάρουν την Wind, αφού με το ίδιο τηλέφωνο η κάρτα της cosmote πιάνει 80αρια. Το αν το θεωρείς μέτρηση ή όχι, δεν μου λέει κάτι. Το νέο δίκτυο που διαφημίζει κοιτάζω να δω τι πετυχαίνει, όπως μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε απλός χρήστης. Εκτός αν απευθύνεται κάπου αλλού, που χρειάζεται ειδικό εξοπλισμό για να το χρησιμοποιήσεις, και όχι ένα απλό κινητό τηλέφωνο. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Δεν εχω αλλαξει κατι και δεν εχω αλλες sim με 4g για να δοκιμασω.Τι να πω ισως φταιει το τηλεφωνο και μακαρι να το διορθωσει γρηγορα η elephone γιατι μετα το τελευταιο update η συσκευη πεταει στην κυριολεξια(ουτε ιχνος lag και 7 ωρες sot με 3000mah) και ειναι κριμα Υπάρχει μια ρύθμιση στο engineering mode που κλειδώνει σε ότι δίκτυο θες.Τelephony-->network selecting.Αυτή η ρύθμιση σε όσα mtk εχω δοκιμάσει εφαρμόζεται σε όποια απο τις 2 σιμ έχει ανοιχτά δεδομένα και η άλλη μένει σε 2g.Aυτό που κάνω προσωπικά όταν θέλω να κλειδώσω μόνο σε LTE και κατά συνέπεια δε μπορώ να δεχτώ κλήσεις,είναι προώθηση των κλήσεων στην άλλη σιμ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) Πως μπαίνουμε στο engineering mode Χρήστο; Στην μια φταίει η cote που δεν δείχνει σωστές μετρήσεις αλλά κλέβει,στην άλλη ότι η wind θα είχα θεμα εκείνη την ωρα,στην άλλη ότι το δίκτυο δουλεύει ρελαντί και όταν το ανοίξουν θα κλάψουν μανούλες,στο αλλο Αφού κάνεις δουλειά τι καίγεσαι για ταχύτητα..το νεο δίκτυο της wind 3,4 mbbs και έχει ο Θεός Edited April 26, 2016 by dimgeo Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Γεια σας εχω ενα elephone p9000 και δεν μπορω να δεχτω κλησεις οταν εχω 4g. Βλεπω οτι το τηλεφωνο γυρναει αυτοματα σε 3g αλλα μονο για μια στιγμη και μετα παλι 4g(που ειναι μονο για data).Υπαρχει καποια λυση; Η τουλαχιστον μπορω να το ρυθμισω να γυρναει αυτοματα σε 2g για τις κλησεις, γιατι φαινεται οτι δεν υπαρχει προβλημα μ'αυτο; Υπαρχει καμια επιλογη γι'αυτο στο engineering mode; Κι εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το ECOO E04 Plus, που στην ουσία είναι η ίδια εταιρία (Elephone). Μερικές φορές όταν είμαι σε 4G, το κινητό δε χτυπάει και μου έρχεται η αναπάντητη μετά από λίγο, γιατί δε γυρνάει σε 2G/3G! Στην αρχή νόμιζα πως ήταν πρόβλημα της Vodafone, όμως όταν δοκίμασα και τη WIND, πάλι το ίδιο γινόταν κι έχανα τις κλήσεις! Έχω αλλάξει πόσες ROM και δεν έχει φτιάξει. Οπότε και για το δικό σου πρόβλημα, σε καμία περίπτωση δε φταίει η WIND! Μακριά από Elephone μάγκες, αρκετοί την "πατήσαμε" ως τώρα... :cry: ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χωρίς 4g+ (cat 6) πιάνω 100αρα. Πια συσκευή έχεις ; Το γράφει από κάτω στο speedtest, ECOO E04. Αλλά είναι λίγο για τα μπάζα η συσκευή και θα την πετάξω σύντομα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 *#*#3646633#*#* για engineering menu Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Η συμβατότητα με το configuration του δικτύου είναι μεγάλο θέμα παίδες. Δε ζητάει κανείς ειδικό εξοπλισμό. Συσκευές με σωστούς drivers ζητάμε. Ρε παιδιά το speed test μόνο βλέπετε; Όταν κατεβάσετε κάποιο αρχείο τι ταχύτητα εχετε; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Δεν κατέβασα κάτι, αλλά ενδεικτικά αναφέρω πως στο Google now launcher, που κάνοντας swipe από αριστερά σου βγάζει καιρό και διάφορα άρθρα από κάτω, παρατήρησα εμφανέστατο lag στο φόρτωμα των εικόνων. Δεν είναι τόσο εκτός πραγματικότητας το speed test. Στο καπάκι δοκίμασα το ίδιο πράγμα στο άλλο κινητό που είχε την cosmote και ήταν όλα φορτωμένα αμέσως. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Όταν γράφετε μετρήσεις (που δεν είναι δηλαδή αλλά τέλος πάντων) να μας λέτε ποια συσκευή χρησιμοποιείτε. Μέτρηση είναι βαριά λέξη. Commercial speed test και KPI είναι διαφορετικά πράγματα :) :up: σωστός Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Ρωτάω για δύο συσκευές αν υποστηρίζουν την μπάντα 20 στα 800mHz. Μία παλιότερη, το xperia Z και μια καινούργια, ένα turbo x, το Ι 4G με 4πυρήνο mtk8382 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Ρε παιδιά το speed test μόνο βλέπετε; Όταν κατεβάσετε κάποιο αρχείο τι ταχύτητα εχετε; Ελεεινη. Παιδευόμαστε να φορτώσει το news feed του fb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts