gogos2 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Καλημερα και Χριστος Ανεστη!εδω στην περιοχη μου επειδη εχει 5 mhz bw 1800 ενισχυεται το σημα και απο μακρινη β20 αλλα δεν φτανει αυτο η χωρητικοτητα ειναι μικρη και μπουκωνει καμια φορα επειδη ειναι και πολη.Οποτε χρησιμοποιω πιο πολυ wi-fi και λιγοτερο δεδομενα η ταχυτητα δεν ειναι οπως παλια ειναι γυρω στα 9 mbps σε ωρες που δεν ειναι γεματο το δικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Καλημερα και Χριστος Ανεστη!εδω στην περιοχη μου επειδη εχει 5 mhz bw 1800 ενισχυεται το σημα και απο μακρινη β20 αλλα δεν φτανει αυτο η χωρητικοτητα ειναι μικρη και μπουκωνει καμια φορα επειδη ειναι και πολη.Οποτε χρησιμοποιω πιο πολυ wi-fi και λιγοτερο δεδομενα η ταχυτητα δεν ειναι οπως παλια ειναι γυρω στα 9 mbps σε ωρες που δεν ειναι γεματο το δικτυο. Αληθώς ανέστη φίλε! Σε ποια περιοχή είσαι; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Βρύσες Αποκορώνου κοντά στα ΕΛΤΑ. Με 2CA (800+2600) αλλά χαμηλό σήμα (-119 dBm η Β7 και -110 dBm η Β20). Παρόλα αυτά αξιοπρεπής μέτρηση. https://www.speedtest.net/my-result/a/6006984353 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης 33,1 / 25,9 Β20 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Αληθώς ανέστη φίλε! Σε ποια περιοχή είσαι; Καλησπέρα.φιλε Μ Αγυιά Πάτρα είναι 2 km από το κέντρο προς Ρίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Καλησπέρα.φιλε Μ Αγυιά Πάτρα είναι 2 km από το κέντρο προς Ρίο. Στην Αγυιά έχουν κηρύξει ανένδοτο στις κεραίες και έχουν κατέβει σχεδόν τα πάντα. Καλή τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Στην Αγυιά έχουν κηρύξει ανένδοτο στις κεραίες και έχουν κατέβει σχεδόν τα πάντα. Καλή τύχη. Κανονικά θα έπρεπε να κλείσουν και όποιες κυψέλες κοιτάνε στις περιοχές αυτές. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 (edited) Από το τελευταίο ταξίδι στον οδικό άξονα Αθήνα Αλεξανδρούπολη 810km πλέον είναι 99.9% καλυμμένο με 4G με το μεγαλύτερο ποσοστό με 800αρες και λίγες 2600αρες. Ο μέσος όρος των 120+ μετρήσεων έδωσε γύρω στα 25 down και 14 up που είναι στα πλαίσια του ανταγωνισμού με άλλα σημεία ταχύτερα και άλλα ποιο χαμηλά. Όταν αγοραστεί ο νέος ιδιοκτήτης αν βελτιώσει και τα θέματα με τις 1800αρες των 5Mhz μέσα σε πόλεις και βάλει και CA σε αρκετά σημεία θα αλλάξει άρδην την εμπειρία χρήσης. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 28, 2020 by XP130TD Σύγκριση Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 (edited) Σήμερα κατέβηκα Χανιά από τον Αποκόρωνα και έκανα ένα τσεκ εν κινήσει. Σχεδόν σε όλη την διαδρομή είχα 4G εκτός από ένα σημείο πρίν τον κόμβο της Σούδας που το έχασε για λίγο γιατί περνάει ανάμεσα σε βράχια και έπεσε σε Edge. Στην πόλη των Χανίων καλό σήμα όπου κινήθηκα με απροβλημάτιστη χρήση ίντερνετ αλλά δυστυχώς δεν έκανα κανένα speedtest. Το καλό είναι ότι έχει διορθωθεί το δίκτυο και η εναλλαγή από Β7 σε Β3 ή Β20 γίνεται ομαλά χωρίς τα προβλήματα του παρελθόντος. Αποκόρωνας στο σπίτι μου σε εσωτερικό χώρο με 2CA (800+2600). https://www.speedtest.net/my-result/a/6016106214 Edited May 1, 2020 by XP130TD συνεχόμενα posts Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Αποκόρωνας στο σπίτι μου σε εσωτερικό χώρο με 2CA (800+2600). https://www.speedtest.net/my-result/a/6016106214 Nice ping ... παρόμοιες τιμές(μετρήσεις) πριν covid19 στην περιοχή μου Ν.Φωκίδος στην παραλία Ιτέας. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 (edited) Nice ping ... παρόμοιες τιμές(μετρήσεις) πριν covid19 στην περιοχή μου Ν.Φωκίδος στην παραλία Ιτέας. Ιτέα, Γαλαξίδι είχα πολύ καλό σήμα παντού με Wind. 40-50mbps όταν ήμουν μόνος στο δίκτυο. 2016 νομίζω. Edited May 1, 2020 by XP130TD off topic - σύγκριση Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 (edited) Λίγος σχετικά ο κόσμος πληθυσμιακά οπότε το δίκτυο δεν επιβαρύνεται. Εγώ στην wind ήρθα σχετικά πρόσφατα από το 2018 δύο χρόνια περίπου. Αρκετά ευχαριστημένος...όντως έχει καλές ταχύτητες οποιαδήποτε ώρα είτε αιχμής είτε όταν έχει πολλούς επισκέπτες η περιοχή . Edited May 1, 2020 by XP130TD off topic - σύγκριση Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Εξαρτάτε την περιοχή Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Στην Αγυιά έχουν κηρύξει ανένδοτο στις κεραίες και έχουν κατέβει σχεδόν τα πάντα. Καλή τύχη. Δεν αναφερθηκε τετοια ειδηση.Οσα χρονια εχω Wind της ειμαι ευγνωμων γιατι μου εχει δωσει πολλες φορες ικανοποιηση και χαρα.Αυτο που ανεφερα οτι μερικες φορες κσνει κολληματα μπορει να ειναι και bug της συσκευης και να θεωρω λανθασμενα οτι φταιει το δικτυο.Οποτε ο mixtri εχει δικιο οτι με την καραντινα δεν χρησιμοποιειται και πολυ το δικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 (edited) Δεν αναφερθηκε τετοια ειδηση.Οσα χρονια εχω Wind της ειμαι ευγνωμων γιατι μου εχει δωσει πολλες φορες ικανοποιηση και χαρα.Αυτο που ανεφερα οτι μερικες φορες κσνει κολληματα μπορει να ειναι και bug της συσκευης και να θεωρω λανθασμενα οτι φταιει το δικτυο.Οποτε ο mixtri εχει δικιο οτι με την καραντινα δεν χρησιμοποιειται και πολυ το δικτυο. Βλέπω ακριβώς το αντίθετο στην Βόρεια Ελλάδα που είναι πίτα το δίκτυο όπου πιάνει μόνο από 800αρα μέσα στις μεγάλες πόλεις. Πριν την καραντίνα έπαιζε μια χαρά. Αττική εκτός Αθήνας παίζει ανάλαφρα όπου πήγα. Πάντως έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο χρησιμοποιώντας το simple fi on the go με κάρτα σε δοκιμαστικές μετρήσεις που έκανα στο δίκτυο. Παρόλο δοκιμάζοντας speedtest, με πολλούς διαφορετικούς server και με το fast δίνοντας από 800αρα γύρω στα 12 down και 8 up όταν έβαζα να κατεβάσω ένα μεγάλο αρχείο η ταχύτητα download κατέβαζε στα διπλά τουλάχιστον. Παίζει να έχει traffic shaping όταν αναγνωρίζει speedtest και είναι πίτα οι σταθμοί βάσης. Το παράτησα και νότια και βόρεια. Δεν το κάνει πάντα από ότι διαπίστωσα. Edited May 1, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Έχω κι εγώ simple Fi κάρτα μια χαρά δουλεύει και σε μένα, πάντοτε στα ίδια μέρη που ανέφερα και πιο πάνω σε προηγούμενο μου ποστ. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @cmvr....+1.000 Παρόλο δοκιμάζοντας speedtest, με πολλούς διαφορετικούς server και με το fast δίνοντας από 800αρα γύρω στα 12 down και 8 up όταν έβαζα να κατεβάσω ένα μεγάλο αρχείο η ταχύτητα download κατέβαζε στα διπλά τουλάχιστον. Παίζει να έχει traffic shaping όταν αναγνωρίζει speedtest και είναι πίτα οι σταθμοί βάσης Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 (edited) Ιτέα, Γαλαξίδι είχα πολύ καλό σήμα παντού με Wind. 40-50mbps όταν ήμουν μόνος στο δίκτυο. 2016 νομίζω. Η μπλε ειναι πολυ καλη εκει, καλυψη με ταχύτητες καλες ακομα και το καλοκαίρι.. Edited May 1, 2020 by XP130TD off topic - σύγκριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 (edited) Ιτέα, Γαλαξίδι είχα πολύ καλό σήμα παντού με Wind. 40-50mbps όταν ήμουν μόνος στο δίκτυο. 2016 νομίζω. Ιτέα και Γαλαξίδι είχα πάει τον Οκτώβριο. Είχε καλή κάλυψη η WIND, αλλά αν θυμάμαι καλά σε ταχύτητες δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Ένα σωρό B20. EDIT: Το βρήκα, σελίδα 975 έχω γράψει κάτι. Edited May 1, 2020 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Ιτέα και Γαλαξίδι είχα πάει τον Οκτώβριο. Είχε καλή κάλυψη η WIND, αλλά αν θυμάμαι καλά σε ταχύτητες δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Ένα σωρό B20. EDIT: Το βρήκα, σελίδα 975 έχω γράψει κάτι. Σίγουρα απο ταχύτητες ειναι τελευταία αλλα κάνεις την δουλειά σου... Οι αλλες δυο το παν τέρμα το παιχνίδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Ιτέα, Άμφισσα πριν covid19 είχε άνετα πάνω από 40 και 49 έχω δει και με πάρα πολύ καλές τιμές upload... δυστυχώς πούλησα το κινητό που είχα μέσα τα screen shots με τα νούμερα, άμα βρω κάτι θα το ανεβάσω Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Ιτέα, Άμφισσα πριν covid19 είχε άνετα πάνω από 40 και 49 έχω δει και με πάρα πολύ καλές τιμές upload... δυστυχώς πούλησα το κινητό που είχα μέσα τα screen shots με τα νούμερα, άμα βρω κάτι θα το ανεβάσω Το καλοκαίρι δεν ειναι τοσο πολυ αλλα κάνεις και παλι την δουλεια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Πιθανόν, λογικό είναι...παραλια Ιτέας Φωκίδας πριν ενάμιση μήνα επί ημερών covid-19 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Πριν μερικά λεπτά. Γαλαξίδι κέντρο, κεντρικός δρόμος γούβα τελείως...καρτούλα simple Fi... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Οταν θα παω Λιδωρίκι και Λευκαδίτι με τις οκτακοσάρες που εχουν θα μετρήσω να δώ........................... Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Καλή φάση, λογικά θα ζορίζεται εκεί...στην Βίνιανη - Προσήλιο Φωκίδος με ανύπαρκτο ουσιαστικά σήμα μια δυο γραμμές ζορίζεται όμως τα καταφέρνει...Όταν πάω θα μετρήσω κι εκεί. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts