georgemv Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 λογικά όχι,αλλά έχω και γω την απορία Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Μόνο εάν πρόκειται για διαφορετικές συχνότητες της band 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Γήπεδο Παναχαϊκής στην πλατεία. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Γήπεδο Παναχαϊκής στην πλατεία. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σοβαρα μονο 800αρα ? Δεν.σέρνεται το σύμπαν οταν εχει αγωνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 B20, Πειραιάς, Καστέλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Σοβαρα μονο 800αρα ? Δεν.σέρνεται το σύμπαν οταν εχει αγωνα?Δείχνει κ 2ca για λίγο 800+2600 αλλά δεν το κρατάει.Ευτυχως δεν είχε αγώνα εκείνη τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 B7 + B3 (10 MHz), έξω από σταθμό του ΗΣΑΠ "Φάληρο" και το γήπεδο Καραϊσκάκη. Tragic... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 B7 + B3 (10 MHz), έξω από σταθμό του ΗΣΑΠ "Φάληρο" και το γήπεδο Καραϊσκάκη. Tragic... :down: Καί 4 g+ κι όλας..φαντάσου να ταν καί απλό 4g...πωπω..χάλι! Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Ακόμα δεν διορθώσανε τον πάροχο στα speedtest; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Από ότι φαίνεται όχι... https://i.imgur.com/zBRzQUm.jpg Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 (edited) https://www.speedtest.net/android/5385554474.png Q κέντρο Κοζάνης 2ca 800+2600 σε εσωτερικό χώρο και ως πάροχος εμφανίζεται και σε εμένα infoquest και σέρβερ cosmote Και αυτό με τον σέρβερ της turkcell που αναφέρθηκε στο νήμα της Cosmote https://www.speedtest.net/android/5385567324.png Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 12, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 https://www.speedtest.net/android/5385554474.png Q κέντρο Κοζάνης 2ca 800+2600 σε εσωτερικό χώρο και ως πάροχος εμφανίζεται και σε εμένα infoquest και σέρβερ cosmote Και αυτό με τον σέρβερ της turkcell που αναφέρθηκε στο νήμα της Cosmote https://www.speedtest.net/android/5385567324.png Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δες διαφορά... 2πλη ταχύτητα δίνει ο Τουρκικος σερβερ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Σήμερα πηγαίνοντας στο χωριό μου έξω από το Λαγκαδά είχα 4g. Επιτέλους ελπίζω να μας θυμήθηκε η Wind μετά από τόσα χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Σήμερα πηγαίνοντας στο χωριό μου έξω από το Λαγκαδά είχα 4g. Επιτέλους ελπίζω να μας θυμήθηκε η Wind μετά από τόσα χρόνια. Ποια περιοχή ακριβώς; Η ευρύτερη περιοχή αναμένεται σύντομα να αποκτήσει 4g, μετά από χρόνια, μαζί με το υπόλοιπο μέρος του Νομού Κιλκίς. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Σήμερα πηγαίνοντας στο χωριό μου έξω από το Λαγκαδά είχα 4g. Επιτέλους ελπίζω να μας θυμήθηκε η Wind μετά από τόσα χρόνια. Δεν έπαιζε η φωτογραφία σου. https://m.imgur.com/a/w23RDKg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Σήμερα πηγαίνοντας στο χωριό μου έξω από το Λαγκαδά είχα 4g. Επιτέλους ελπίζω να μας θυμήθηκε η Wind μετά από τόσα χρόνια. Επιτελους πως το πάθάνέ!!!!Μόνο η Βοιωτία καί η Εύβοια και το Κιλκίς είναι ακόμα εκτος δηλαδη... Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Ας περιμένουμε να επιβεβαιώσει ο φίλος την περιοχή. Μιλάμε για ένα αρκετά μεγάλο τμήμα που δεν έχει 4g, από Δερβένι και μετά. Αν έχει όντως γίνει η αναβάθμιση, θα πιάσει και τα Ζερβοχώρια, νότια των λιμνών, που ανήκουν στον Νομό Χαλκιδικής και βρίσκονται στον δρόμο προς την ορεινή Αρναία. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 (edited) Ποια περιοχή ακριβώς; Η ευρύτερη περιοχή αναμένεται σύντομα να αποκτήσει 4g, μετά από χρόνια, μαζί με το υπόλοιπο μέρος του Νομού Κιλκίς. Το χωριό μου έχει οπτική επαφή με το Κιλκίς και φαίνεται ότι και εκεί έχουν βελτιώσει το 4G και Η+. Πάντως σε όλη τη διαδρομή από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το χωριό μου είχα 4g με full σήμα https://ibb.co/WG0prgG Edited October 13, 2019 by empeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Το χωριό μου έχει οπτική επαφή με το Κιλκίς και φαίνεται ότι και εκεί έχουν βελτιώσει το 4G και Η+. Πάντως σε όλη τη διαδρομή από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το χωριό μου είχα 4g με full σήμα https://ibb.co/WG0prgG Λοιπόν, όπως βλέπω στον χάρτη που παρέθεσες, η περιοχή αυτή δεν καλυπτόταν από 4g μέχρι τώρα. Άρα, κατά πάσα πιθανότητα, έχουμε αναβάθμιση. Εκτός εάν έπιανε από κεραία της πόλης του Κιλκίς. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Λοιπόν, όπως βλέπω στον χάρτη που παρέθεσες, η περιοχή αυτή δεν καλυπτόταν από 4g μέχρι τώρα. Άρα, κατά πάσα πιθανότητα, έχουμε αναβάθμιση. Εκτός εάν έπιανε από κεραία της πόλης του Κιλκίς. Επειδή κάνω πολύ συχνά αυτή τη διαδρομή μπορώ να σου πω σίγουρα ότι δεν είναι κεραία από το Κιλκίς και έχουν ενεργοποιήσει τις κεραίες του Λαγκαδά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 (edited) Επειδή κάνω πολύ συχνά αυτή τη διαδρομή μπορώ να σου πω σίγουρα ότι δεν είναι κεραία από το Κιλκίς και έχουν ενεργοποιήσει τις κεραίες του Λαγκαδά Ευχαριστα νέα τό οτι αναβαθμίζουν εστω κάι καθυστερημένα!Τό άπόγευμα θα σας δωσω ρεπορταζ απο τη δικη μου περιοχη να δω εαν αλλαξε τιποτα..Αν τό edge μεταλλάχτήκέ! Edited October 13, 2019 by Nickchris36 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Επειδή κάνω πολύ συχνά αυτή τη διαδρομή μπορώ να σου πω σίγουρα ότι δεν είναι κεραία από το Κιλκίς και έχουν ενεργοποιήσει τις κεραίες του Λαγκαδά Άψογα λοιπόν! :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Οπότε λογικά θα καλύψουν και το Ασπροβάλτα - Θεσσαλονίκη που είχε 2g μέχρι προσφάτως. Μάλλον για αναβάθμιση victus και των 2 δικτύων μυρίζει η όλη κατάσταση. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 (edited) Οπότε λογικά θα καλύψουν και το Ασπροβάλτα - Θεσσαλονίκη που είχε 2g μέχρι προσφάτως. Μάλλον για αναβάθμιση και του άλλου δικτύου μυρίζει η όλη κατάσταση. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό το κενό είχε μείνει, όπως επίσης μέρος του νομού Κιλκίς όσον αφορά τη Βόρεια Ελλάδα. Edit Φίλος μου επιβεβαίωσε ότι υπάρχει 4g κάλυψη και στην περιοχή των λιμνών, εδώ και λίγες μέρες. Edited October 14, 2019 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Αιντε με το καλο!!να αρχισουν να αναβαθμίζουν και τις περιοχες που ειδη αναβάθμισαν ( αναφερομαι κυριοε στα αστικα κεντρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Νότια προάστια από Βούλα μέχρι πλατεία Γλυφάδας διαδρομή με λεωφορείο Α1 χάλια μαύρα... από 4G με πετάει σε 2G Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts