p_k Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Δεν είναι η πιο ακριβή. Magic numbers, log and win, πολλές προσωποποιημενες προσφορές. Θα βγούμε off topic όμως, καθώς εδώ συζητάμε για το 4g δίκτυο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Επανήλθε επιτέλους το Νεοχωρι Μαγνησίας. Μετράω 20 ημέρες βλάβης. Απίστευτο. Οι ταχύτητες δεν έχουν επανέλθει πλήρως αλλα δεν το έψαξα κι ολας. Sent from my H9436 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Βολος Τ Οικονομακη Πολυ καλα. Sent from my H9436 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Έχει εδώ και κανένα 6μηνο που έβαλε 2 micros. Στο υπόλοιπο κέντρο όμως, χωρίς σταθμούς σε εσωτερικούς χωρους έχει θέμα ακόμη και με το GSM. Μπορείς πολύ εύκολα να βγεις εκτός δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Βολος Τ Οικονομακη Πολυ καλα. Sent from my H9436 using Tapatalk Πρωτη φορα βλεπω χωρις CA να περναει τα ,150!!!, Μπραβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 256qam dl, 64qam ul. Είδα κάτι που μου άρεσε στο signaling αλλα μάλλον το εχει υλοποιήσει και η Huawei. Αν είναι dot θα το εντοπίσω... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 ΚΤΕΛ Κηφισού https://www.speedtest.net/my-result/a/5270759203 Ελευσίνα στην Εθνική προς Πάτρα πολύ πριν περάσουμε κάτω από τη γέφυρα https://www.speedtest.net/my-result/a/5270832729 και μεταξύ Νέας Περάμου και Μεγάρων με αστάθεια στο σήμα είχα και εξοικονόμηση μπαταρίας δεν ξέρω επηρρεαζει;στην αρχή της μέτρησης έδειξε 50 mbps https://www.speedtest.net/my-result/a/5270851513 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Wind παραλία Παου Μαγνησίας. Από Σωρό το PCI Sent from my SM-N960F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από hspa καλύτερα. Whaaaat Sent from my H9436 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Wind παραλία Παου Μαγνησίας. Από Σωρό το PCI Sent from my SM-N960F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από hspa καλύτερα. Whaaaat Sent from my H9436 using Tapatalk Πάντα το 3g της wind έχει καλύτερη απόδοση από το 4g δεν έχω καταλάβει όμως το λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Πάντα το 3g της wind έχει καλύτερη απόδοση από το 4g δεν έχω καταλάβει όμως το λόγο. Δεν ισχύει αυτό, παρά μόνο σε περίπτωση που είναι μπουκωμενο το 4g. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Ισχύει λοιπόν αφού σε πάρα πολλές περιοχές έχει "πρόχειροκαλύψει" απλά για να λέει ότι έχει δίκτυο και να βλέπεις σηματάκι 4G στη συσκευή και να χαίρεσαι (για κάτι b20 10MHz που πάνε πακέτο με b3 5MHz λέω), και είναι εξ ορισμού δηλαδή μπουκωμένο το δίκτυο. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Ισχύει λοιπόν αφού σε πάρα πολλές περιοχές έχει "πρόχειροκαλύψει" απλά για να λέει ότι έχει δίκτυο και να βλέπεις σηματάκι 4G στη συσκευή και να χαίρεσαι (για κάτι b20 10MHz που πάνε πακέτο με b3 5MHz λέω), και είναι εξ ορισμού δηλαδή μπουκωμένο το δίκτυο. Sent from my SM-G970F Πριν από 3 χρόνια όταν έλεγα ότι θα συμβεί αυτό, είχαν πέσει να με φάνε εδώ μέσα. Και είχα πει ότι εδώ είμαστε να το δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Πριν από 3 χρόνια όταν έλεγα ότι θα συμβεί αυτό, είχαν πέσει να με φάνε εδώ μέσα. Και είχα πει ότι εδώ είμαστε να το δούμε.... Μπουκωμενο δε το βρίσκω σύμφωνα με τις μετρήσεις που δίνουν οι συσκευές. Η απόδοση είναι χαμηλότερη των προσδοκιών. Τώρα να είναι το backhaul και όχι το RAN? Δε ξέρω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τέλειο snr χαμηλό rsrq και άψογο cqi παίρνει κανείς σπάνια το 100% των resources. Ας τα βρούνε με τη Huawei, κάτι πάει εντελώς στραβά. Δε ξέρω αν είναι θέμα configuration, bug ή it is what it is, εγώ έχω απογοητεύει πλήρως. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Φαίνεται πως τα καντήλια που ρίχνουμε στην wind αρχίζουν να πιάνουν τόπο. Μετά από πολύ καιρό βλέπω κάτι διαφορετικό στο σπίτι μου στον Άγιο Δημήτριο. Πιο συγκεκριμένα, b3 από τα 5MHz που πήγε στα 10. Δεν είναι κάτι φοβερό, αλλά σε εσωτερικό χώρο είδα κάτι τέτοιο : Βέβαια σε άλλο δωμάτιο δεν πιάνει τόσο "καλά". Αυτή τη στιγμή βλέπω 2,64 down / 0,00 up με σήμα -112dBm. Φεύγοντας νωρίτερα με το αμάξι και περνώντας κοντά από την κεραία είδα αυτό : Στην Αγίου Δημητρίου λίγο μετά το Δημαρχείο (σχετικά κοντά στο μετρό Δάφνης) είδα b7 20MHz+b20 10MHz με καλή ταχύτητα : Την κάρτα την έχω 2η μαζί με Cosmote για αυτό γράφει έτσι το πρόγραμμα, με wind είναι η δοκιμή. Τέλος να πω πως πρόκειται για την data card αυτή που έχω βάλει (simplefy on the go με κάρτα) που δεν υποστηρίζει κλήσεις φωνής. Ωστόσο μου έχει βγάλει διακόπτη ενεργοποίησης VoLTE στο S10e, αλλά (φυσιολογικά) δεν δουλεύει. Θα ήθελα να δοκιμάσω με άλλη sim, αλλά να βάλω 10αρικο σε F2G που σκοπεύω να πετάξω δεν παίζει μόνο για δοκιμή... Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Πότε έβγαλε τον διακόπτη; Έχει σημασία, για να δούμε μήπως και ενεργοποιηθηκε το VoLTE. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Δεν μπορώ να σου απαντήσω. Σήμερα την τοποθέτησα πρώτη φορά στη συσκευή αυτή. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Τον διακόπτη τον έχω κι εγώ στο Redmi 5 plus, αλλά η υπηρεσία δεν είναι ακόμη ενεργοποιημενη. Για να δούμε πότε θα ξεκινήσει... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Περνώντας από νεοχωρι μαγνησίας φεύγοντας από Πήλιο και Ελλάδα πάλι... βλάβη. Εντελώς άχρηστο δίκτυο. Ενα μήνα ήμουν Ελλάδα. 20 μέρες βλάβη. Και πάλι βλάβη. Εντελώς αναξιόπιστο δίκτυο με χαμηλές ταχύτητες 4g πλέον. Η εικόνα είναι μια. Απογοήτευση. Sent from my H9436 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Πλατεία Αμπελοκήπων (Θεσσαλονίκη) χθες το βράδυ στις 10:00 (εξωτερικός χώρος) 2mbps down 1mbps up, και η απλή χρήση δύσκολη γίνεται,θέλει χρόνο να φορτώσει εικόνες σε ιστοσελίδες. Από band 20 φυσικά. Band 7 έπιανε μόνο σε standby με σήμα -117 και το μόνο που καταφέρνει είναι να σου έρχονται οι κλήσεις σε μήνυμα γιατί δεν γυρίζει σε 3g. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Πλατεία Αμπελοκήπων (Θεσσαλονίκη) χθες το βράδυ στις 10:00 (εξωτερικός χώρος) 2mbps down 1mbps up, και η απλή χρήση δύσκολη γίνεται,θέλει χρόνο να φορτώσει εικόνες σε ιστοσελίδες. Από band 20 φυσικά. Band 7 έπιανε μόνο σε standby με σήμα -117 και το μόνο που καταφέρνει είναι να σου έρχονται οι κλήσεις σε μήνυμα γιατί δεν γυρίζει σε 3g. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα γιατί; Θεσσαλονίκη έχει φοβερό δίκτυο σύμφωνα με μέλη. Ή μήπως είναι και εκεί χάλια; Γιατί δίπλα στον Άγιο Δημήτριο εμένα όταν ήμουν διακοπές Θεσσαλονίκη και σήμα δεν είχα. Κέντρο. Καρακεντρο. Και δεν ήταν η μόνη. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Έχει όντως τέλειο δίκτυο όταν καλύπτεσαι από B7. Έχει θέμα χωρητικότητας και φαίνεται, από κάλυψη είναι ίσως και καλύτερη σε πολλά σημεία. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Σουρπη Μαγνησίας. Πέρασα πριν από 30 ημέρες. Περνάω και σήμερα. Βλάβη. Ακόμα και αν είναι καλύτερη σε σημεία, η άποψη μου είναι ότι η εικόνα δεν είναι καλή. Πολύ αστάθεια. Πέρυσι στην ίδια περιοχή το δίκτυο ήταν μια χαρά. Φέτος έχουμε τρελαθεί στα προβλήματα. Σκουπίδι. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Φαίνεται πως τα καντήλια που ρίχνουμε στην wind αρχίζουν να πιάνουν τόπο. Μετά από πολύ καιρό βλέπω κάτι διαφορετικό στο σπίτι μου στον Άγιο Δημήτριο. Πιο συγκεκριμένα, b3 από τα 5MHz που πήγε στα 10. Δεν είναι κάτι φοβερό, αλλά σε εσωτερικό χώρο είδα κάτι τέτοιο : Βέβαια σε άλλο δωμάτιο δεν πιάνει τόσο "καλά". Αυτή τη στιγμή βλέπω 2,64 down / 0,00 up με σήμα -112dBm. Φεύγοντας νωρίτερα με το αμάξι και περνώντας κοντά από την κεραία είδα αυτό : Στην Αγίου Δημητρίου λίγο μετά το Δημαρχείο (σχετικά κοντά στο μετρό Δάφνης) είδα b7 20MHz+b20 10MHz με καλή ταχύτητα : Την κάρτα την έχω 2η μαζί με Cosmote για αυτό γράφει έτσι το πρόγραμμα, με wind είναι η δοκιμή. Τέλος να πω πως πρόκειται για την data card αυτή που έχω βάλει (simplefy on the go με κάρτα) που δεν υποστηρίζει κλήσεις φωνής. Ωστόσο μου έχει βγάλει διακόπτη ενεργοποίησης VoLTE στο S10e, αλλά (φυσιολογικά) δεν δουλεύει. Θα ήθελα να δοκιμάσω με άλλη sim, αλλά να βάλω 10αρικο σε F2G που σκοπεύω να πετάξω δεν παίζει μόνο για δοκιμή... Sent from my SM-G970FΌντως και στον Άλιμο έχει γίνει refarm. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Και στο Χαϊδάρι που ήμουν σήμερα πάλι το ίδιο. B3 10MHz Sent from my SM-G900F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Ελευθέριος Βενιζέλος, Aegean business lounge. Κάτω από το pico της wind. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts