mixtri Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 στη καφετέρια στον προφήτη Ηλία στην Καστέλα (ποσο πιο ψηλά μ@μω το κέρατο μου!) τόσο οριακό το 4g και το 3g που γινόταν edge και δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε ούτε σελίδα! 95% πληθυσμιακή κάλυψη my *** που λένε και στο χωριό μου! ... μας δουλεύει η wind κανονικά! Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν είσαι ψηλά και βλέπεις πολλούς σταθμούς οι οποίοι δεν έχουν πολύ tilt τότε έχεις αυτό το φαινόμενο. Μπορεί να έχεις κάλυψη αλλά σε καμία περίπτωση ο θόρυβος δε σου επιτρέπει να κάνεις τίποτα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 (edited) Διαδρομή Αργαλαστη Βόλος στο Πηλιο με βίντεο κλήση μέσω Whatsapp. Σε κάθε στροφή διακοπή. Υπήρχαν περίοδοι που δούλευε και περίοδοι που ήταν νεκρό ακόμα και για 2 λεπτά. Αν μη τι άλλο εικονική κάλυψη σε πολλά σημεία της διαδρομής που υποτίθεται ότι καλύπτεται 100% και εν κινήσει τα πράγματα είναι τραγικά. Ειδικά Αφετες, Μαλακι, Γατζεα, Καλά Νερά, Κορωπί εντελώς χάλια, καμία συνέχεια στην κάλυψη και αρκετό fading που σημαίνει ότι η κεραία στο Τρίκερι ακόμα να πάρει μπροστά... Συγχαρητήρια. Sent from my H9436 using Tapatalk Edited April 5, 2019 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Διαδρομή Αργαλαστη Βόλος στο Πηλιο με βίντεο κλήση μέσω Whatsapp. Σε κάθε στροφή διακοπή. Υπήρχαν περίοδοι που δούλευε και περίοδοι που ήταν νεκρό ακόμα και για 2 λεπτά. Αν μη τι άλλο εικονική κάλυψη σε πολλά σημεία της διαδρομής που υποτίθεται ότι καλύπτεται 100% και εν κινήσει τα πράγματα είναι τραγικά. Ειδικά Αφετες, Μαλακι, Γατζεα, Καλά Νερά, Κορωπί εντελώς χάλια, καμία συνέχεια στην κάλυψη και αρκετό fading που σημαίνει ότι η κεραία στο Τρίκερι ακόμα να πάρει μπροστά... Συγχαρητήρια. Sent from my H9436 using Tapatalk Καλημέρα νομίζω δεν είναι θέμα μόνο εταιρείας παίζει ρόλο και η μορφολογία του εδάφους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Καλημέρα νομίζω δεν είναι θέμα μόνο εταιρείας παίζει ρόλο και η μορφολογία του εδάφους. Φταίει επίσης ότι δεν έχουν σταθμό στην περιοχή των Καλών Νερών και όλη εκείνη περιοχή καλύπτεται από το υπερπέραν... Προφανώς το Πήλιο έχει δύσκολη μορφολογία αλλά οι οικισμοί και τα χωριά πρέπει να έχουν καλό σήμα... Επιπλέον ο σταθμός στο Τρίκερι που καλύπτει δύσκολα σημεία δεν έχει LTE. Δεν ψάχνω να βρω δικαιολογία πλέον για τη Wind. Έχει μισό κόστος για το δίκτυο της. Ας βάλει νέους σταθμούς. Στις Μηλιές έβαλε για παράδειγμα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 (edited) Έχει μισό κόστος για το δίκτυο της. Ας βάλει νέους σταθμούς. Στις Μηλιές έβαλε για παράδειγμα. Όταν έχει λιγότερους από το μισό του μισού συνδρομητές από όλη την πίτα μην περιμένεις να επενδύσει :) Αυτό που με εκνευρίζει είναι που ο χάρτης κάλυψης ποιο μπλε δεν γίνεται στην περιοχή. Edited April 6, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Όταν έχει λιγότερους από το μισό του μισού συνδρομητές από όλη την πίτα μην περιμένεις να επενδύσει :) Αυτό που με εκνευρίζει είναι που ο χάρτης κάλυψης ποιο μπλε δεν γίνεται στην περιοχή. Την αλήθεια λέει ο χάρτης. Κάλυψη εξωτερικών χώρων στο ύψος των κεραιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Την αλήθεια λέει ο χάρτης. Κάλυψη εξωτερικών χώρων στο ύψος των κεραιών. Για τις περιοχές που κινούμε καμία δεν λέει αλήθεια. Όλες μπατανοβουρτσα έχουν. Ας είχανε και zoom in να βλέπαμε ακριβώς όπως έχουν οι άλλες χώρες της ΕΕ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Εγω βλεπω πολυ εικονικο δικτυο b20 παντου και ταχυτητες πολυ χαμηλες εως και μα μην μπαινεις στο ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Εγω βλεπω πολυ εικονικο δικτυο b20 παντου και ταχυτητες πολυ χαμηλες εως και μα μην μπαινεις στο ιντερνετ Σε ποια περιοχη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Σε ποια περιοχη; Απο Κοζανη μεχρι και ηγουμενιτσα ηταν αρκετες οι περιοχες ...εκανες την δουλεια σου αλλα πολλες φορες δεν μπορουσες με φουλ σημα ουτε μαπς να μπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Εν κινήσει φαίνεται να έχει αρκετά θέματα το LTE δίκτυο της Victus στη επαρχία. Σήμα καμπάνα, από εμπειρία χρήσης άστα... Το καλοκαίρι δε θυμάμαι να είχε κάποιο θέμα άρα παίζει να είναι buggy το λογισμικό των Huawei Basebands που χρησιμοποιούν. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Έχω κάνει άπειρα ταξίδια οικογενειακως στις αναβαθμισμενες περιοχές, με 4 άτομα να είναι συνεχώς στο ίντερνετ και τέτοια προβλήματα δεν είχε κανείς. Όπως ήταν εν στάσει, το ίδιο ήταν και εν κινήσει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Εγώ τον Μιχάλη πιστεύω. Και αναφέρεται σε LTE, όχι αν γενικά υπήρχε συνδεσιμότητα στο δίκτυο με οποιοδήποτε τρόπο. Θες να πεις δηλαδή ότι 4 άτομα συνεχώς τσεκάρουν σε ταξίδι ότι πιάνουν 4G; Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Εκτός από εμένα που οδηγώ και για λόγους ασφαλείας δεν μπορώ εννοείται να σερφαρω, σύζυγος και τρία παιδιά. Παντού 4g και αναφέρομαι στις διαδρομές Θεσσαλονίκη - Έδεσσα Θεσσαλονίκη - Βέροια Θεσσαλονίκη - Νέα Μουδανιά Θεσσαλονίκη - Γιάννενα. Θεσσαλονίκη - Βόλος Ειδικά τα παιδιά, είναι συνέχεια στο Instagram, youtube, fb και πάει λέγοντας. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Ξαναδιάβασε τι σου απάντησα πριν, γιατί άλλο πράγμα λες. Η υπερβολή έχει και τα όριά της. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 (edited) Ξαναδιάβασε τι σου απάντησα πριν, γιατί άλλο πράγμα λες. Η υπερβολή έχει και τα όριά της. Sent from my SM-G970F Είμαι σαφής φίλε μου και δεν υπερβάλλω. Παντού στις διαδρομές αυτές έχει άριστη κάλυψη 4g. Πριν την πρόσφατη αναβάθμιση, με το που έφευγες από τα διόδια των Μαλγαρων, εάν γνωρίζεις από Θεσσαλονίκη, άρχιζαν τα δύσκολα, με Ε και gprs ακόμη. Στη Βέροια και στην Έδεσσα υπήρχε αρχαίο 3g. Αυτά παλαιά, last year... ΜΕΤΑ την αναβάθμιση, το κινητό είναι κολλημένο σε 4g, σε όλο το μήκος της διαδρομής. Δεν συναντάς δηλαδή ούτε καν Η+, εκτός ίσως από μία διασταύρωση κοντά στη Σκύδρα αν θυμάμαι καλά, που έχει για πολύ λίγο τριτη γενιά. Αυτά μπορεί εύκολα να τα διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ο οποιοσδήποτε, εάν σου δοθεί η ευκαιρία θα το δεις κι εσύ. Ας γράψουν και άλλοι φίλοι να δούμε τι θα πουν. Προφανώς και αναφέρομαι στις αναβαθμισμενες περιοχές, δεν κάνω λόγο πχ για μεγάλο μέρος του νομού Κιλκίς ή για τις λίμνες του Λαγκαδά. Εκεί, η κατάσταση είναι όπως παλιά. Edited April 7, 2019 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Εντάξει, είναι δικαίωμά σου να γράφεις ότι θες. Και φυσικά να παρουσιάζεις το δίκτυο της συγκεκριμένης εταιρίας τέλειο, χωρίς κανένα ψεγάδι παντού τουλάχιστον με την καραμέλα των "αναβαθμισμένων" περιοχών. Επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου για τα λεγόμενά σου. Αυτό έχει να κάνει με την γενικότερή σου στάση προς την συγκεκριμένη εταιρία, που αν διαβάζει κάποιος γενικά θα νομίζει ότι διαβάζει δελτίο τύπου από εκπρόσωπό της. Φυσικά και δεν μπορείς να ξέρεις ποιος είναι τι πίσω από ένα username, αλλά κάποιος που δηλώνει ότι είναι επαγγελματίας και εργάζεται πάνω στα δίκτυα, και όσα γράφει συνήθως τεκμηριώνονται από τεχνικές λεπτομέρειες με τρόπο που δεν μπορώ να το κάνω εγώ και ο μέσος "απλός" χρήστης, είναι για μένα πιο αξιόπιστος. Πόσο μάλλον όταν γράφει για συγκεκριμένα θέματα που διαπιστώνει, χωρίς να αναφέρει κάποιο σημείο συγκεκριμένα και σπεύδεις να αντικρούσεις λέγοντας ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Με βάση εμπειρία που είχες στο παρελθόν σε ταξίδια, που οδηγούσες και όλοι οι συνεπιβάτες σου είχαν internet. Οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 (edited) Δικαίωμα σου κι εσύ να έχεις τις απόψεις σου. Σεβαστό. Εγώ γράφω τις προσωπικές μου εμπειρίες σε συγκεκριμένα σημεία και φυσικά δεν έχω πρόβλημα να αναφέρω και τα προβληματικά, όπως έκανα στο προηγούμενο ποστ. Μένει λοιπόν να με επιβεβαιώσει ή να με διαψεύσει κάποιος φίλος που έκανε μετά την αναβάθμιση τις συγκεκριμένες διαδρομές. Επίσης, ο Μιχάλης δεν ανέφερε προβλήματα για τις συγκεκριμένες περιοχές στις οποίες αναφέρομαι εγώ. Edited April 7, 2019 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Σήμερα πήγαμε εκδρομή στην Κνωσό και στις Αρχάνες. Κνωσός καλή κάλυψη κυρίως από Β20 και ταχύτητα γύρω στα 25 Mbps. Στις Αρχάνες ανύπαρκτο 4G και το 3G με ταχύτητα εως 10 Mbps. Σε κάποιους εσωτερικούς χώρους γυρναγε σε GSM με αποτέλεσμα να μην έχεις Ίντερνετ. Πολύ κακή κάλυψη για ένα τουριστικό μέρος με κίνηση χειμώνα - καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν έτυχα σε βλάβη δικτύου λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας ή αν ξέχασαν να αναβαθμίσουν την περιοχή αλλά πρέπει κάτι να κάνουν και σύντομα... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascobar Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 μετρια ως κακη καλυψη lte και στην μαραθωνος, απο πικερμι μεχρι και το σεσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Σε κάποια από τα παρακάτω ταξίδια του p k δεν είχα και εγώ θέμα παρότι το αμάξι παίζει με στικάκι wind ούτε σε μουσική (youtube κυρίως) ούτε με πλοήγηση..Δεν υπάρχει θέμα μετά την αναβάθμιση..Όπως ότι από Λαγκαδά έως Ρεντινα Έχεις Ε και μόνο..Μετά την αναβάθμιση στο κομμάτι Αλεξανδρείας Βεροιας είναι καλύτερη σε σήμα..και η ταχύτητες είναι αρκετά καλές για τα δεδομένα της wind , ..Μόνο για την διαδρομή γι Βόλο δεν ξερω αλλά μέχρι τα πρώτα χωριά του νομού Λαρίσης παραλιακά είναι σε καλό επιπεδο Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Σε κάποια από τα παρακάτω ταξίδια του p k δεν είχα και εγώ θέμα παρότι το αμάξι παίζει με στικάκι wind ούτε σε μουσική (youtube κυρίως) ούτε με πλοήγηση..Δεν υπάρχει θέμα μετά την αναβάθμιση..Όπως ότι από Λαγκαδά έως Ρεντινα Έχεις Ε και μόνο.. Αυτό το κομμάτι πρέπει να αναβαθμιστεί τάχιστα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 ΕΕΤΤ: Ικανοποιητική κάλυψη δικτύων κινητής τηλεφωνίας 4ης γενιάς στην Ελλάδα. Βελτιώθηκε αισθητά η κάλυψη των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Η νέα εκστρατεία μέτρησης και καθορισμού των δεικτών ποιότητας των παρεχομένων προς το κοινό υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας που πραγματοποίησε στο τέλος του 2017 η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, δείχνει ότι η τόσο η κάλυψη όσο και η ποιότητα των υπηρεσιών 4ης γενιάς έχει βελτιωθεί αισθητά. Οι τρεις εταιρείες, Cosmote, Vodafone και Wind Hellas, συναγωνίζονται πολύ κοντά η μία με την άλλη στο επίπεδο παροχής υπηρεσιών, πρόσβασης και μετάδοσης δεδομένων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος όπου πραγματοποιήθηκε η μετρητική εκστρατεία της ΕΕΤΤ. Αυτό δεν ίσχυε ένα χρόνο πριν, όταν αντίστοιχη μέτρηση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (τέλος του 2016) είχε δείξει ότι η Cosmote εμφανιζόταν να παρέχει με απόσταση από τους άλλους δύο ανταγωνιστές της την καλύτερη κάλυψη. Επιπλέον η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας εμφανιζόταν να παρέχει το καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών κινητής και πρόσβασης στο Διαδίκτυο, είτε αυτό αφορούσε τις ταχύτητες είτε την αξιοπιστία μετάδοσης δεδομένων. Η νέα αξιολόγηση της ΕΕΤΤ, αν και παρουσιάζει μια υπεροχή της Cosmote στα σημεία, εν τούτοις φαίνεται το επίπεδο παροχής υπηρεσιών να προκαλεί η Vodafone. H τελευταία φαίνεται να υπερτερεί κυρίως στα αστικά κέντρα, ενώ η Cosmote να υπερτερεί στην επαρχία. Αξιοσημείωτο είναι ότι ακόμη και η Wind, που παλαιότερα απείχε με απόσταση από τους δύο πρώτους, πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο επίπεδο παροχής υπηρεσιών πρόσβασης στα δίκτυα κινητής. Σημειακά (π.χ. Τρίπολη) η τρίτη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έχει καλύτερη κάλυψη (99,89%) και από τους δύο ανταγωνιστές της. Οι μετρήσεις της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων δείχνουν ότι οι υπηρεσίες 4ης γενιάς στην κινητή τηλεφωνία πλέον είναι ιδιαίτερα ώριμες στην ελληνική αγορά. Και οι τρεις πάροχοι εμφανίζουν επίπεδο «καλής» κάλυψης άνω του 80%, ενώ σε πολλές περιοχές, όπως π.χ. τα μεγάλα αστικά κέντρα, η «καλή» κάλυψη ξεπερνά το 90% ή ακόμη και το 98%. Η παρούσα μετρητική εκστρατεία ήταν η δεύτερη κατά σειρά που υλοποιήθηκε με στόχο τη μέτρηση των δεικτών κάλυψης και διαθεσιμότητας των ραδιοδικτύων κινητής τηλεφωνίας. Στην παρούσα αξιολόγηση, οι μετρήσεις έγιναν τον φθινόπωρο του 2017, αλλά τα αποτελέσματα δημοσιοποιούνται σχεδόν 18 μήνες μετά. Στο πλαίσιο αυτό μετρήθηκαν ο δείκτης «Διαθεσιμότητα δικτύου-ραδιοκάλυψη (Μ01)», που δηλώνει τη γεωγραφική κάλυψη για την παροχή οποιασδήποτε υπηρεσίας μέσω ενός δικτύου κινητών υπηρεσιών, ο δείκτης «Πιθανότητα εμπλοκής κλήσης φωνής (Μ02)» κ.ά. Οι πιο σημαντικοί, ωστόσο, είναι οι δείκτες της κάλυψης ραδιοδικτύου τεχνολογίας LTE, δηλαδή κινητής τηλεφωνίας 4η γενιάς, της ταχύτητας μετάδοσης δεδομένων κ.ά. Οι μετρήσεις της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων έγιναν στο λεκανοπέδιο Αττικής, σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καβάλα, Τρίπολη, Λάρισα και Βόλο. Επίσης στις εθνικές οδικές αρτηρίες Αθηνών - Θεσσαλονίκης, Αθηνών - Πατρών, Αντιρρίου - Ιωαννίνων, Κορίνθου - Τριπόλεως κ.ά. http://www.kathimerini.gr/1018004/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/eett-ikanopoihtikh-kalyyh-diktywn-kinhths-thlefwnias-4hs-genias-sthn-ellada https://news.xiaomi-miui.gr/eett-ikanopoiitiki-kalypsi-diktyon-kinitis-tilefonias-4is-genias-stin-ellada/ http://www.thestival.gr/technology/item/445519-eett-ikanopoiitiki-kalypsi-diktyon-kinitis-tilefonias-4is-genias-stin-ellada Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Η κάλυψη σαν νούμερο δε λέει τίποτα. Λυπάμαι που το λέω αλλά να μας πούνε και τη χωρητικότητα του καθενός, όπως επίσης και την ομοιογένεια κάλυψης. Αναρωτιέμαι αν η πιθανότητα εμπλοκής κλήσης μετρήθηκε με Volte ή όχι. Γενικά μόνο την p3 εμπιστεύομαι σε αυτές τις μετρήσεις καθώς οι δείκτες της είναι οι πιο αξιόπιστοι. Περιμένουμε την Ρ3 λοιπόν. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) Η κάλυψη σαν νούμερο δε λέει τίποτα. Λυπάμαι που το λέω αλλά να μας πούνε και τη χωρητικότητα του καθενός, όπως επίσης και την ομοιογένεια κάλυψης. Αναρωτιέμαι αν η πιθανότητα εμπλοκής κλήσης μετρήθηκε με Volte ή όχι. Γενικά μόνο την p3 εμπιστεύομαι σε αυτές τις μετρήσεις καθώς οι δείκτες της είναι οι πιο αξιόπιστοι. Περιμένουμε την Ρ3 λοιπόν.Απορώ γιατί πρέπει να εμφανίζουν έρευνα μετά από 1.5 χρόνο που έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα σε όλα τα δίκτυα όπως και ο τρόπος χρήσης των συνδρομητών μετά από τα διάφορα πακέτα και συμβόλαια που τροποποιήθηκαν. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν μέθοδοι και συνεργεία που μετράνε συνεχώς και όχι μόνο σε συγκεκριμένες πόλεις που ευνοούνται άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο. Edited April 8, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts