Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ηρακλειο Κρητης στην παραλιακή απέναντι απο τον Κούλε...

[/img]

Επισης μου εκανε τρελλη εντύπωση που σε όλη τη διαδρομή απο Ηράκλειο για Χερσόνησο το 4g ήταν κολλήμένο στο full. Σε κάποια φάση νόμζα ότι τα παιξε το κινητό. Λέω δεν είναι δυνατόν σε διαδρομή 30 χλμ να ναι συνέχει 5/5 χωρίς να πέσει ούτε δευτερόλεπτο. Για την ακρίβεια σε ενα 2 σημεία στιγμιαία έπεσε... αλλά εντάξει έπαθα πλάκα, δεν περίμενα να ναι τόσο σταθερό. Ούτε μέσα στην πόλη τέτοιο πράγμα. Εντωμεταξύ. Μέσα στην πόλη έχω δει 9, 10, 12.Μεσα στο σπιτι μου με 2/5 4 mbps. ενώη cosmote είναι σταθερά στα 30-40 και στις καλες της 50 -60. ααα Με κινητό xiaomi mi a1. (άσχετο, αλλά είναι 4g+;) γτ τέτοια ένδειξη δεν έχω δει σε καμμια εταιρία μια βδομάδα τώρα που το χω

Δεν ξέρω αν εμφανίζει 4g+ ως ένδειξη αλλά είναι cat 6 300/50 Mbps down/up

Αν θυμάμαι καλά η συσκευή αυτή πρέπει να είναι Android one.

Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

) γτ τέτοια ένδειξη δεν έχω δει σε καμμια εταιρία μια βδομάδα τώρα που το χω

και η Voda έχει4G+σ' αυτή την διαδρομή,cosmote δεν ξέρω

Edited by akalos

Πάντως το 16 το καλοκαίρι δεν είχε σημα 2g καν στην νότια Λήμνο.για αη Στράτη ούτε για πλάκα να βρει έστω μια γραμμή σήμα..περνούσε το πλοιο έξω από το λιμάνι της Λήμνου και δεν ξαναεβλεπες σημα..και η πράσινη είχε μόνο Ε και αχνο 3g οπότε μακάρι να βελτιώθηκαν τα πράγματα γιατί το νησί δεν είχε ούτε τα απαραίτητα

Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Λιμάνι Βόλου, τώρα. 363db964df2419e569b74ede27ac47da.jpg473d18a7fc21a6dc59994021e482003a.jpg3475efbaa169115ca2243c4b3a733f7f.jpg

Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως το 16 το καλοκαίρι δεν είχε σημα 2g καν στην νότια Λήμνο.για αη Στράτη ούτε για πλάκα να βρει έστω μια γραμμή σήμα..περνούσε το πλοιο έξω από το λιμάνι της Λήμνου και δεν ξαναεβλεπες σημα..και η πράσινη είχε μόνο Ε και αχνο 3g οπότε μακάρι να βελτιώθηκαν τα πράγματα γιατί το νησί δεν είχε ούτε τα απαραίτητα

Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπήκε LTE στο νησί και 3η γενιά/2η γενιά.

Το καλό τις υπόθεσης είναι ότι η Wind έδωσε δωρεάν επικοινωνία στους κατοίκους του. Αυτό να κρατήσουμε. Η παραμεθώριος χρειάζεται broadband για πολλούς λόγους. Για τους περισσότερους ανθρώπους η επικοινωνία είναι ένα story στο instagram, για άλλους είναι ανάγκη.

Λιμάνι Βόλου, τώρα. [/img]

Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε ξέρω που έκανε μέτρηση ο Bayern. Μου κάνει ΦΟΒΕΡΗ εντύπωση ότι στο λιμάνι του έβγαλε τέτοια ταχύτητα. Έχει πλέον 2600/1800/800 στο Βόλο σχεδόν παντού σε εξωτερικούς χώρους. :blink: Το μόνο που να πω ότι συνέβη είναι overlap με άλλη κυψέλη. Δε συμβαίνει πάρα πολύ αλλά συμβαίνει σε εξωτερικό χώρο...

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καλό τις υπόθεσης είναι ότι η Wind έδωσε δωρεάν επικοινωνία στους κατοίκους του. Αυτό να κρατήσουμε. Η παραμεθώριος χρειάζεται broadband για πολλούς λόγους. Για τους περισσότερους ανθρώπους η επικοινωνία είναι ένα story στο instagram, για άλλους είναι ανάγκη.

Δε ξέρω που έκανε μέτρηση ο Bayern. Μου κάνει ΦΟΒΕΡΗ εντύπωση ότι στο λιμάνι του έβγαλε τέτοια ταχύτητα. Έχει πλέον 2600/1800/800 στο Βόλο σχεδόν παντού σε εξωτερικούς χώρους. :blink: Το μόνο που να πω ότι συνέβη είναι overlap με άλλη κυψέλη. Δε συμβαίνει πάρα πολύ αλλά συμβαίνει σε εξωτερικό χώρο...

Παρολο που εχει τους λιγοτερος συνδρομητες απ ολους,ειναι πολυ καλη κινηση που δινει δωρεαν ιντερνετ και τηλεφωνο σε αυτες τις παραμεθωριες περιοχες και στα νησια τα οποια ειναι και απομονωμενα,γιατι εξαρτωνται απο τα πλοια και τον καιρο για να πιασουν στο λιμανι.

Γι αυτους και τα 10Mbps LTE ειναι μια χαρα σε σχεση με τα δορυφορικα προγραμμα σταθερης και ιντερνετ καθως και adsl.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

4G band 20 10MHz σε όλη τη Λαμία σήμερα. Ταχύτητες δε μέτρησα. Band 3 ή 7 ούτε για δείγμα. Μάλλον στον προφήτη Ηλία είναι η κεραία...

Θεωρώ ότι είναι στα πλαίσια δοκιμών ακόμα

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

4G band 20 10MHz σε όλη τη Λαμία σήμερα. Ταχύτητες δε μέτρησα. Band 3 ή 7 ούτε για δείγμα. Μάλλον στον προφήτη Ηλία είναι η κεραία...

Δεν ενεργοποιούνται και όλες ταυτόχρονα. Δεν είναι και χριστουγεννιάτικο δένδρο. Θα πάρει λίγο καιρό να σταθεροποιηθεί το δίκτυο και η κάλυψη. Μήνες για την ακρίβεια. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει πλέον με την εγκατάσταση. Αναλαμβάνει "άλλος".

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η WIND πρώτα ενεργοποιεί τις 800αρες περιμετρικά των πόλεων και μετά προσθέτει κι άλλες μπάντες, εκεί που χρειάζονται. Έτσι έκανε στις δικές μου περιοχές παλιότερα.

Η WIND πρώτα ενεργοποιεί τις 800αρες περιμετρικά των πόλεων και μετά προσθέτει κι άλλες μπάντες, εκεί που χρειάζονται. Έτσι έκανε στις δικές μου περιοχές παλιότερα.

800άρα στο λόφο πανω απο την πόλη ενεργοποίησε σήμερα. Θα δω και σε κάποια άλλα σημεία εντός πόλης όπου εκεί έχει 3G τι γίνεται...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Το μοτίβο είναι πάντα ίδιο. Πρώτα 800 μετά 2600 στα πολύ κεντρικά σημεία και μετά από κάποιους μήνες ca στα πολύ κεντρικά στην επαρχία μην ξεχάσω και τις 1800αρες που μπαίνουν εμβόλιμα αλλά συνήθως είναι 5mhz αυτές που συνάντησα.

Όπως και να έχει καλύφθηκε η περιοχή σε πρώτη φάση.

Να δούμε τώρα πότε θα ανανεώσουν τους χάρτες.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Το μοτίβο είναι πάντα ίδιο. Πρώτα 800 μετά 2600 στα πολύ κεντρικά σημεία και μετά από κάποιους μήνες ca στα πολύ κεντρικά στην επαρχία μην ξεχάσω και τις 1800αρες που μπαίνουν εμβόλιμα αλλά συνήθως είναι 5mhz αυτές που συνάντησα.

Όπως και να έχει καλύφθηκε η περιοχή σε πρώτη φάση.

Να δούμε τώρα πότε θα ανανεώσουν τους χάρτες.

Σε κάποια τυφλά σημεία εντός πόλης νοτιοδυτικά που μηδενίστηκε το σημα απο την 800άρα,ξεπήδησε band 3 σε 5 MHz...

Δεν εχω δοκιμάσει ταχύτητες ακόμη...προς το παρόν μελετώ την κάλυψη...:p

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Σε κάποια τυφλά σημεία εντός πόλης νοτιοδυτικά που μηδενίστηκε το σημα απο την 800άρα,ξεπήδησε band 3 σε 5 MHz...

Αυτό. Όπου δεν πιάνουν οι 800αρες (ή έχουν μέτριο σήμα), βλέπεις 1800. Στη Σπάρτη έχει 10 MHz bandwidth πάντως.

Η Λαμία είναι μεγάλη πόλη. Πιστεύω ότι θα μπει και 2600, έστω και αργότερα.

Αυτό. Όπου δεν πιάνουν οι 800αρες (ή έχουν μέτριο σήμα), βλέπεις 1800. Στη Σπάρτη έχει 10 MHz bandwidth πάντως.

Η Λαμία είναι μεγάλη πόλη. Πιστεύω ότι θα μπει και 2600, έστω και αργότερα.

Λογικά θα μπεί,διότι η 800άρα σιγουρα θα μπουκώσει (αν δεν ειναι ήδη μπουκωμένη).

Πάντως το αναβαθμισμένο 3G της Wind παίζει στα 22 Mbps download και κρίνεται απόλυτα αξιοπρεπές!

Οι άλλοι δυό παιζουν:

Cosmote με 2600@20MHz,1800@20MHz και 800@10MHz και CA

Vodafone με 1800 και 20MHz και εκτός πόλης με 800άρα

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Λογικά θα μπεί,διότι η 800άρα σιγουρα θα μπουκώσει (αν δεν ειναι ήδη μπουκωμένη).

Πάντως το αναβαθμισμένο 3G της Wind παίζει στα 22 Mbps download και κρίνεται απόλυτα αξιοπρεπές!

Οι άλλοι δυό παιζουν:

Cosmote με 2600@20MHz,1800@20MHz και 800@10MHz και CA

Vodafone με 1800 και 20MHz και εκτός πόλης με 800άρα

Μια χαρα παντως,εστω και με 800αρα.Σιγουρα κεραιες στα 2600 να περιμενεις στο κεντρο της πολης.Θεσσαλονικη παντως στο κεντρο ειδικα αν εισαι εξω παιζει B7 και αν δεν πιανει καλα γυρναει σε B20,ειδικα μεσα σε σπιτια,γραφεια,μαγαζια.Για 1800 υπαρχει θεμα λογω 2G-GSM δικτυου.Εχει 15Mhz που ειναι για 2G και 4G ταυτοχρονα.Οποτε θα αξιολογησουν κατα ποσο υπαρχει κινηση στο 2G και αν φτανει το GSM 900 για καλυψη και κλησεις θα βαλουν 4G στα 1800@10Mhz.Αλλιως στα 5Mhz θα μεινει.

Οσο με το 3G που ειναι στα 22Mbps,θα σε καλυψει σε ολα.Να φανταστεις το 4G δεν το ανοιγω στον πατερα μου γιατι απλα κανει εναλλαγες επειδη το κινητο του δεν εχει την 800αρα.Αν την ειχε,θα το αφηνα ανοιχτο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Απο καλυψη εφοσον εχεις 800αρα μια χαρα ειναι.Εγω θα σου ελεγα κανε βασικο αριθμο στην Wind αν καλυψει την περιοχη σου και αν σε ικανοποιουν οι ταχυτητες του δικτυου.Και το ξεκαθαριζω σε οποιον εχει wind αριθμο ειτε για ιντερνετ ειτε σαν 2η καρτα ειτε εχει το φοιτητικο/προνομιακο με τα 1500 λεπτα.Αν σας καλυπτει πληρως το δικτυο σε καλυψη και ταχυτητες καντε το βασικο,αν σας καλυπτει μερικως ή ελαχιστα οχι.

Απο καλυψη εφοσον εχεις 800αρα μια χαρα ειναι.Εγω θα σου ελεγα κανε βασικο αριθμο στην Wind αν καλυψει την περιοχη σου και αν σε ικανοποιουν οι ταχυτητες του δικτυου.Και το ξεκαθαριζω σε οποιον εχει wind αριθμο ειτε για ιντερνετ ειτε σαν 2η καρτα ειτε εχει το φοιτητικο/προνομιακο με τα 1500 λεπτα.Αν σας καλυπτει πληρως το δικτυο σε καλυψη και ταχυτητες καντε το βασικο,αν σας καλυπτει μερικως ή ελαχιστα οχι.

Τελικά έβαλαν και 2600 στα 20MHz στο κέντρο της πόλης. Περιμετρικά της πόλης στους πυλώνες που κάνουν κοινή χρήση όλοι τους βλέπω band 20 και 10MHz....

Καλά είμαστε βλέπω για πρώτη προσέγγιση στο 4G. Μόλις βάλω κι ένα πακέτο με επαρκή ποσότητα data θα αρχίσω και τις μετρήσεις!

Edited by LAGGI

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Αργοστόλι (Κεφαλονιά).

Band 3.

Enjoy:

http://www.speedtest.net/my-result/a/3780392145

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Αργοστόλι (Κεφαλονιά).

Band 3.

Enjoy:

http://www.speedtest.net/my-result/a/3780392145

Μια χαρα ειναι για Wind.

Σε ποιο σημείο του Λιμανιού; Γιατί εκεί θα έπρεπε να έχεις 4G+.

Στο υψος του κτηρίου της εθνικής τράπεζας.

Στη μινέρβα καθόμουν, τέρμα μπροστά τραπέζι

Η συσκευή υποστηρίζει 4g+ ;

Βεβαίως!:cool:

Μια χαρα ειναι για Wind.

Για μένα και τις "λίγες" συνδέσεις που έχω στη Wind, είμαι μια (και δυο μπορώ να σου πω) χαρά/χαρές...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Στο υψος του κτηρίου της εθνικής τράπεζας.

Στη μινέρβα καθόμουν, τέρμα μπροστά τραπέζι

Βεβαίως!:cool:

Πολύ περίεργο. Γιατί κόλλησε στο 1800 από Σωρό δε καταλαβαίνω. Πάντως δεν είναι ενδεικτικό της κατάστασης στο λιμάνι. Τρέξε και αλλα τεστ. Όταν είσαι σε έξω έξω τραπέζι σε πιάνουν δυο σταθμοί. Ένας από Τεχνολογικό πάρκο και ένας από Σωρό. Για την αλληλοεπικάλυψη που έλεγα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έτσι ακριβώς είναι..Σήμερα πρόσεξα ότι δίνει δωρεάν ίντερνετ και ομιλία.Είναι πολύ καλή κίνηση μιας και μόνο η πράσινη πριν δυο χρόνια είχε Ε..το νησί είχε 150 κατοίκους συν μερικούς στρατιώτες στην ανατολική πλευρά ,φαρμακα είχαν μόνο παυσίπονα σε μίνι μάρκετ,φούρνος δεν υπήρχε και εκείνο τον χειμώνα δεν είχαν καν το καράβι που τους πηγαινοεφερνε Λήμνο μιας και ήταν χαλασμένο...Μεγάλο πλοιο δεν πήγαινε μιας και το λιμάνι ήταν προς επισκευή,επέκταση..Στην ουσία τον χειμώνα ψωμί είχαν μόνο χειροποίητο..Και το καλοκαιρι είχαν πέσει και τα καπιταλ κοντρολ..Δεν μπορούσαν να πουλήσουν τα ψαρια..μηχάνημα για χρήματα δεν υπηρχε..θα τους βοηθήσει αρκετά το ίντερνετ

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to Nova 4G