Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα Χριστούγεννα που πέρασαν, στο σπίτι στα Γαλανέικα, την έβαλα στο τσαντάκι την καρτα wind, μόνο GPRS.
Έλα τώρα έχει H+ κ μέχρι τα Χρήστουγεννα 4g..

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρώτη φορά κράτησε πολλές ώρες κι ακόμα παιζει άλλα χωρίς internet... 3 γραμμές τώρα στην 2η οικία με τουλάχιστον -97dBm για 800αρα... 3G+ δεν είδα ακόμα πουθενά...

Πρώτη φορά κράτησε πολλές ώρες κι ακόμα παιζει άλλα χωρίς internet... 3 γραμμές τώρα στην 2η οικία με τουλάχιστον -97dBm για 800αρα... 3G+ δεν είδα ακόμα πουθενά...

Πως το κόβεις ακόμα δοκιμές;

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Δεν ξέρω κάτι για την περιοχή σου. Λαμία 4η ενεργοποιείται σύντομα. Επίσης δουλεύουν Θήβα και Λειβαδιά μετά τη Φθιώτιδα.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω κάτι για την περιοχή σου. Λαμία 4η ενεργοποιείται σύντομα. Επίσης δουλεύουν Θήβα και Λειβαδιά μετά τη Φθιώτιδα.
Για το βόρεια δεν έμαθες τίποτα;

Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Για το βόρεια δεν έμαθες τίποτα;

Όχι. Δεν έχω ιδέα.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτές οι ημέρες είναι κινητικότητας μιας που μείναμε τελευταίοι στο 4G (Βέροια, Έδεσσα & Κοζάνη) και 3G+ (Φλώρινα & Κιλκίς) για πρωτεύουσες νομών λέω και πριν φύγω Κοζάνη σήμερα είχαν ανοίξει όλα τα μεγάλα (8,9,10 Και 11) ειδικά το 11 το Ελευθεροχωρι ηταν εκτός εδώ και μέρες λόγω βλάβης άλλα δεν κράτησαν πολύ... Στην Κοζάνη πριν λίγο έπαιξε 3G+ και 4G χωρίς internet στο κέντρο... Χιονίζει γενικως στο Ελλαδιστάν και μέχρι το Πάσχα να δούμε ένα καλό 4G παντού να τελειώνουμε σιγά σιγά... Να πάρουν μπρος τα 4GB στην Q αν δεν το πειράξουν...

3G+ -79 και 4G B3 -57 dBm αντίστοιχα... Το πρωί που ξύπνησα πριν δω τα μεγάλα να ανοίγουν έπαιζε το Κάτω Βέρμιο στα -99 για 800αρα ενω άφαντο έγινε το μεσημέρι Έδεσσας από τότε... Αυτή τη στιγμή δε παίζει τίποτα ακόμα από πουθενά... Στο πήγαινε για Κοζάνη μετά τον Πολύμυλο θα έχει παρατηρήσει κανείς ακόμα κι εγώ ότι σε μερικά σημεία έρχεται 4G Από Άγιο Δημήτριο Πιερίας (όχι το γνωστό Κολινδρο) που συνήθως έρχεται πάντα και νοτιότερα της Πόλης προς το αεροδρόμιο μαζί με 4G από Δοβρουτσι Λάρισας και Κορομηλια Καλαμπάκας...

Προφανώς θα τα ανοίξουν όλα μαζί. Μακάρι

Μακάρι να τελειώσουν πριν το Πάσχα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Μακάρι να τελειώσουν πριν το Πάσχα.

"Είναι θέμα χρόνου." :p

Ας μας κάνουν τη χάρη να μπορούμε να βγαίνουμε σαν άνθρωποι από Θεσσαλονίκη δυτικά και ανατολικά, γιατί μέχρι σήμερα, για να ξεκινήσεις ταξίδι προς τα εκεί, πρέπει εκτός από βενζίνη να φροντίσεις να βρεις και data από άλλη σύνδεση... Ούτε roaming να ήταν. :X

"Είναι θέμα χρόνου." :p

Ας μας κάνουν τη χάρη να μπορούμε να βγαίνουμε σαν άνθρωποι από Θεσσαλονίκη δυτικά και ανατολικά, γιατί μέχρι σήμερα, για να ξεκινήσεις ταξίδι προς τα εκεί, πρέπει εκτός από βενζίνη να φροντίσεις να βρεις και data από άλλη σύνδεση... Ούτε roaming να ήταν. :X

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ σωστός

Προφανώς και είναι θέμα χρόνου, όπως και να το δει κανείς.

Το πρόβλημα υπάρχει κυρίως προς τα δυτικά και όχι ανατολικά.

Παύλος Παυλίδης 

Προφανώς και είναι θέμα χρόνου, όπως και να το δει κανείς.

Το πρόβλημα υπάρχει κυρίως προς τα δυτικά και όχι ανατολικά.

Έχεις δοκιμάσει εκδρομούλα γύρω από τη λίμνη Κορώνεια πάνω στην (παλαιά) εθνική Θεσσαλονίκης-Καβάλας; Είχα βάλει το Spotify να παίζει ξεκινώντας, είχα και Google Maps ανοιχτά για πλοήγηση. Κάποια στιγμή σταματάει η μουσική. Ε λέω πιάσαμε δύσκολο σημείο. Έλα όμως που δεν τελείωσε ποτέ αυτό το δύσκολο σημείο, ενώ η πορεία προς τα ανατολικά συνεχιζόταν. Μόνο όταν γύρισα σπίτι και είδα τους χάρτες κάλυψης συνειδητοποίησα, ότι έκανα πλημμελή προετοιμασία της εκδρομής. :p

Για Ημαθία δυτικά που λες το ήξερα, αλλά προς την άλλη μεριά δεν το είχα χρειαστεί ποτέ και δεν μου πήγε ο νους!

Έχεις απόλυτο δίκιο για την περιοχή που λες. Το έχω διαπιστώσει κι εγώ σε σχετική εκδρομή και πρόσφατα.

Είναι από τα σημεία που πρέπει να καλυφθούν οπωσδήποτε.

Παύλος Παυλίδης 

Έχεις δοκιμάσει εκδρομούλα γύρω από τη λίμνη Κορώνεια πάνω στην (παλαιά) εθνική Θεσσαλονίκης-Καβάλας; Είχα βάλει το Spotify να παίζει ξεκινώντας, είχα και Google Maps ανοιχτά για πλοήγηση. Κάποια στιγμή σταματάει η μουσική. Ε λέω πιάσαμε δύσκολο σημείο. Έλα όμως που δεν τελείωσε ποτέ αυτό το δύσκολο σημείο, ενώ η πορεία προς τα ανατολικά συνεχιζόταν. Μόνο όταν γύρισα σπίτι και είδα τους χάρτες κάλυψης συνειδητοποίησα, ότι έκανα πλημμελή προετοιμασία της εκδρομής. :p

Για Ημαθία δυτικά που λες το ήξερα, αλλά προς την άλλη μεριά δεν το είχα χρειαστεί ποτέ και δεν μου πήγε ο νους!

Εχει οντως θεμα,ακομα με παλιο δικτυο ειναι απο Λαγκαδα εως Ασπροβαλτα.Απο Αγιο Βασιλειο εως Ασπροβαλτα εχω κανει την διαδρομη.

Στο στενο της ρεντινας,2-3 χιλιομετρα καμια υπηρεσια ειχα στο κινητο.Μονο η κοσμοτε πιανει εκει.

Για Ημαθια,απο Βεροια εως Νεα Χαλκηδονα εχει θεμα.Στο Πλατυ μονο και Τρικαλα,Πλατανος,Κλειδι εχουν 4g απο μακρινη κεραια 800αρα και H+.Αυτη η προσθηκη εγινε το τελευταιο εξαμηνο,οπου στον Πλατανο(ειναι συνεγκατασταση με κοκκινη) δεν ειχε σημα ουτε για κλησεις μεσα στο χωριο.Σε εξωτερικο χωρο μονο εκανες κληση και αυτη με θεματα.

Και μετα την Σινδο εως τα διοδια Μαλγαρων οπου εχει κενο καλυψης σε 3G/4G.Χαλαστρα και Μαλγαρα με παλιο δικτυο ακομα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Τίποτα στο κομμάτι Λαγκάδας Ασπροβάλτα..παλιά ερχόταν 4g κοντά στα διόδια τώρα ούτε αυτό..να μην μιλήσω για τα πιο πάνω χωριό,ασκό,σοχο κτλ..g στην καλύτερη και μερικές φορές ούτε αυτό....Και για Δράμα πηγαίνοντας έχει τα χάλια του.Και για Καβάλα μέχρι την Περάμου από την παραλιακή.γενικώς όσο είσαι κοντά σε πρωτεύουσες νόμων κάτι παίζει.Μετά κλαφτα..Χαράλαμπε..θέλει δουλειά ακόμη..οπότε βγαίνω από Ασπροβάλτα αναγκάζομαι να γυρνάω τ δεδομένα σε πράσινη..θέλω να ανέβω και κάποια στιγμή από Δράμα προς Ξάνθης μέσω Παρανεστίου να δω..

Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Μαντέψτε μαντέψτε τι έμαθα επιτέλους σήμερα τηλεφωνικά...!!!

Λέει για Κοζάνη, Φλώρινα, Βέροια, Έδεσσα, Κιλκίς, Θεσσαλονίκη Το Σεπτέμβριο και για 3G+ και για 4G έλεος δηλαδή... Το επιβεβαίωσε και η Victus και η Vodafone...!!! Εν τω μεταξύ Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Εύβοια, Σκύρο, Λάρισα τελειώνουν τον επόμενο μήνα... Ο χάρτης θα αλλάξει για την Wind Μέσα Μαρτίου για την Vodafone άγνωστο ακόμα...

Το θέμα είναι γιατί τόσο αργά;;;

Μαντέψτε μαντέψτε τι έμαθα επιτέλους σήμερα τηλεφωνικά...!!!

Λέει για Κοζάνη, Φλώρινα, Βέροια, Έδεσσα, Κιλκίς, Θεσσαλονίκη Το Σεπτέμβριο και για 3G+ και για 4G έλεος δηλαδή... Το επιβεβαίωσε και η Victus και η Vodafone...!!! Εν τω μεταξύ Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Εύβοια, Σκύρο, Λάρισα τελειώνουν τον επόμενο μήνα... Ο χάρτης θα αλλάξει για την Wind Μέσα Μαρτίου για την Vodafone άγνωστο ακόμα...

Το θέμα είναι γιατί τόσο αργά;;;

Καλά δεν ξέρω με ποιον μίλησες άλλα θα φανεί. Την Vodafone δεν την εμπιστεύομαι και για την Θράκη έλεγαν ότι θα καλύψουν και μόνο η wind έκανε δουλειά σε επέκταση κάλυψης.