soulis Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Στην αναζήτηση δικτύων στην ορεινή κοινότητα Ερμακιας στην Πτολεμαΐδα μου βγάζει για λίγο χωρίς πρόσβαση H+ και 4G ενώ μέχρι λίγες μέρες είχε μόνο 2G...για να δούμε τις επόμενες μέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 (edited) Λάρισα, μπροστά από τον Σκλαβενίτη (πρώην Carrefour). http://i.imgur.com/H8R23hX.png Edited July 29, 2017 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Μια χαρά είναι πλέον σε αρκετά σημεία. Ας κλείσουν και ό,τι απέμεινε. Απλά άρχισαν τα κουλά σε συμβόλαιο 30gb του Γενάρη έβαλαν 1.5€ μετά από 5 μήνες. Δεν είναι σημαντικό πόσο αλλά πλεον μαγκεψαν και αυτοί :) Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 (edited) Μια χαρα,η αλλη ειναι με Edge.Με τι band ειναι; Ο πατερας μου δεν εχει την 800,αλλα με την αλλη εβλεπε 4G. Εχει CU και F2G μαζι και πανω κατω εως τωρα μου φανηκαν ιδιες.Πανω απο τη κατερινη καλυτερο 4G η Vodafone ενω η Wind στο αιγινιο και Καταχα απο τον παλιο εχει θεμα.Στην εθνικη δεν ξερω.Στο κλειδι και Πλατανο Ημαθιας 4G απο Vodafone και H+ απο Wind.Επισης ο σταθμος στο Πλατανο δεν προκειται να παρει 4G γιατι εχουν ηδη καλυφθει οι 6 θεσεις για κεραιες.Ειναι 2G 900/1800 και 3G 2100 απο Wind/Vodafone.Ειχε ανεβει απο μελος στο θεμα του 4G pdf απο την διαυγεια για τις αδειες εγκαταστασης/τροποποιησης κεραιων. Ενημερωση:Απο Κατερινη εως Λεπτοκαρυα H+ σταθερα.Στο χωριο μεσα και στα σπιτια πανω απο τα ΚΑΑΥ σημα καμπανα.Μεσα εξω φουλ 3G.4G λογικα απο 800.Ο πατερας μου δεν εχει την 800αρα αλλα με το H+ ειναι καλυμενος.Δεν ειδα εναλλαγες σε Edge,σταθεροτερο σημα σε σχεση με την Vodafone.Τελικα αξιζει να βαλει καποιος τα 15GB με 10€.Σε σχεση με περυσι ειδα τεραστια διαφορα,με πολυ ζορι εβρισκα σημα 3G εξω και οι ταχυτητες ηταν 0,20 Mbps Download.Μπραβο στη Wind και στους τεχνικους οι οποιοι εκαναν καλη δουλεια και διορθωσαν τα προβληματα που υπηρχαν.Πλεον πρωτη η Wind,2η η Vodafone και 3η η Cosmote.Όλη η Πιερία έχει 4g. Έγραψα πριν κάποια μηνύματα για Εθνική οδό Κατερινη Θεσσαλονικη που υπάρχει καρφωμένο 4G. Και Νότια Πιερία το ίδιο ισχύει 4G. Όσο για το 3g, που αναφέρεις, μαζί με το 4G αναβαθμισαν και το 3G, κάτι το οποίο έπρεπε να είχε γίνει πριν μερικά χρονια. Τουλάχιστον για H+. Νομίζω ότι είσαι ΠΟΛΎ υπερβολικός που γράφεις 1η η Wind. Από που το έβγαλες το συμπέρασμα? Εγώ έχω 2η καρτα ΟΤΕ, και δεν ισχύει ούτε κατ' ελάχιστο η κατάταξη που έβγαλες! Μην γράφουμε ότι 'ναι, γιατί επηρεάζουμε αρνητικά κάποια μέλη του φόρουμ. Άσε που δίνουμε δικαιώματα στον φίλο μου να γράφει για παπαγαλάκια. :) Επειδή απαγορεύεται στο συγκεκριμένο θέμα η σύγκριση, δεν ανεβάζω screenshot στο σημείο μου τώρα. Άραγε ποιο είναι καλύτερο το 15 ή το 80 για Κατερίνη? Το 4G ή το 4G+? Τέλος πάντων για να μην το τραβάω πολύ, μια χαρά είναι η αναβάθμιση στην Κατερίνη. Χρειαζόταν! Edited July 30, 2017 by pank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Ξέρει κανείς τι γίνεται με Στερεά Ελλάδα και Εύβοια; Στον χάρτη της Wind δείχνει κάποια σημεία με μπλέ χρώμα αλλά γιατί δεν προχωράει να καλύψει και τις υπόλοιπες περιοχές; Καμία ενημέρωση; Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Όλη η Πιερία έχει 4g. Έγραψα πριν κάποια μηνύματα για Εθνική οδό Κατερινη Θεσσαλονικη που υπάρχει καρφωμένο 4G. Και Νότια Πιερία το ίδιο ισχύει 4G. Όσο για το 3g, που αναφέρεις, μαζί με το 4G αναβαθμισαν και το 3G, κάτι το οποίο έπρεπε να είχε γίνει πριν μερικά χρονια. Τουλάχιστον για H+. Νομίζω ότι είσαι ΠΟΛΎ υπερβολικός που γράφεις 1η η Wind. Από που το έβγαλες το συμπέρασμα? Εγώ έχω 2η καρτα ΟΤΕ, και δεν ισχύει ούτε κατ' ελάχιστο η κατάταξη που έβγαλες! Μην γράφουμε ότι 'ναι, γιατί επηρεάζουμε αρνητικά κάποια μέλη του φόρουμ. Άσε που δίνουμε δικαιώματα στον φίλο μου να γράφει για παπαγαλάκια. :) Επειδή απαγορεύεται στο συγκεκριμένο θέμα η σύγκριση, δεν ανεβάζω screenshot στο σημείο μου τώρα. Άραγε ποιο είναι καλύτερο το 15 ή το 80 για Κατερίνη? Το 4G ή το 4G+? Τέλος πάντων για να μην το τραβάω πολύ, μια χαρά είναι η αναβάθμιση στην Κατερίνη. Χρειαζόταν! Συμφωνω,αλλα το ΣΚ οι αλλες ειναι φορτωμενες.Η Wind πηγαινει σφαιρα,καμια σχεση η Vodafone. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Ναι για Voda δεν έχω ιδεα. Μακάρι πάντως η WIND να συνεχίσει και να βάλει και καμμια αλλη εκτός από 800αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 67,92 / 11,81 στο Καραμπουρνακι Καλαμαριάς 63,06 / 30,54 στον Σκλαβενίτη (πρώην Καρφουρ Πυλαίας) 23,67 / 21,37 σήμερα στην Αμμουλιανη Χαλκιδικής, όπου το 4g πάει πάρα πολύ καλά και γενικά στην περιοχή πετάει. Μπράβο για μια ακόμη φορά για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει η Wind στη Χαλκιδική! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Μέσα στο 6χλμ τούνελ των Τεμπών (οδηγοντας βέβαια). http://i.imgur.com/AVmINv7.png Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Πολύ καλά! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Στα τούνελ Τεμπων οκ... Στο τούνελ Κατερίνης χωρίς σήμα ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 67,92 / 11,81 στο Καραμπουρνακι Καλαμαριάς 63,06 / 30,54 στον Σκλαβενίτη (πρώην Καρφουρ Πυλαίας) 23,67 / 21,37 σήμερα στην Αμμουλιανη Χαλκιδικής, όπου το 4g πάει πάρα πολύ καλά και γενικά στην περιοχή πετάει. Μπράβο για μια ακόμη φορά για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει η Wind στη Χαλκιδική!Λίγο πριν τα νέα ροδα και μετά το δίκτυο είναι πολύ καλό...Πριν την Ιερισσο απλά είναι μονο Ε εκεί παρέμεινα δωσου σημασία.ουσιαστικά μετά τον σταυρο και μέχρι την ιερισσο έχεις G και κάποια σημεία με 3g Αλλά δεν προσεξα αν κατεβάζει και πως Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Σημερα κατεβηκα προς το Olympus Beach Camping στη Πλακα.Κατω στη παραλια ειχα Edge.4G και 3G αρκετα ασθενικο.Λογω κινησης δεν το κρατουσε.Συχνα πετουσε εκτος δικτυου τις συσκευες.Με Vodafone τα ιδια αλλα μονο Edge.Με Wind ειναι ο πατερας μου με το xiaomi note 3 που δεν εχει την 800(MTK version).Εγω με iPhone 5s.Προβληματικο σημειο και απο τις τρεις εως περυσι.Αλλα και παλι,η κοσμοτε υπερτερει εκει με πιο σταθερο 3G.Επισης στη Πλακα Λιτοχωρου,το 4G της Wind θα το δεις αν εχει το τηλεφωνο την B20.Αν δεν την εχει,θα βλεπεις 4G απο B3 αλλα με οριακο σημα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Σημερα κατεβηκα προς το Olympus Beach Camping στη Πλακα.Κατω στη παραλια ειχα Edge.4G και 3G αρκετα ασθενικο.Λογω κινησης δεν το κρατουσε.Συχνα πετουσε εκτος δικτυου τις συσκευες.Με Vodafone τα ιδια αλλα μονο Edge.Με Wind ειναι ο πατερας μου με το xiaomi note 3 που δεν εχει την 800(MTK version).Εγω με iPhone 5s.Προβληματικο σημειο και απο τις τρεις εως περυσι.Αλλα και παλι,η κοσμοτε υπερτερει εκει με πιο σταθερο 3G.Επισης στη Πλακα Λιτοχωρου,το 4G της Wind θα το δεις αν εχει το τηλεφωνο την B20.Αν δεν την εχει,θα βλεπεις 4G απο B3 αλλα με οριακο σημα. Στο Le moon με cosmote δεν άνοιγες καν σελίδα.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Στο Le moon με cosmote δεν άνοιγες καν σελίδα.... Ισχυει,απο περυσι ετσι ειναι.Η Wind τωρα πλεον ειναι τοπ εκει.Η Vodafone καλη αλλα σερνεται,πιο καλυτερα απο Cosmote. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Σήμερα ξανα τεστ πριν λιγα λεπτά Από κεραία Αγίου Νικολάου Νάουσας (15) 4G 3 στις 4 γραμμές άνετα 17mbps για 800αρα... Τώρα χάθηκε βέβαια λίγη υπομονή ακόμα... screenshot εδώ... Τελευταία με εκπλήσσει περισσότερο... https://ibb.co/hfqkn5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Οι γνώστες τις περιοχής......Αγριά τέρμα προς Λεχώνια τι ενδείξεις έχουμε αυτή την εποχή ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και συγνωμη αν καποια στιγμη ημουν λιγο off topic. Ετσι για την ιστορια, τα ακυρωσα ολα στη wind κι επεστρεψα στην cosmote. Βρηκα την υγεια μου...... ;) Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Οι γνώστες τις περιοχής......Αγριά τέρμα προς Λεχώνια τι ενδείξεις έχουμε αυτή την εποχή ? Για εσωτερικό χώρο δε ξέρω. Για εξωτερικό, έκανα βιντεο κλήση με άτομο που είχε Wind από Αγριά μέχρι και Μαλάκι. Άρα εξωτερικά υποθέτω ότι υπάρχει καλή κάλυψη. Περισσότερα σε μια εβδομάδα από εμένα. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και συγνωμη αν καποια στιγμη ημουν λιγο off topic. Ετσι για την ιστορια, τα ακυρωσα ολα στη wind κι επεστρεψα στην cosmote. Βρηκα την υγεια μου...... ;) Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλά έκανες. Πλήρωσε κάτι παραπάνω. Και το πάθημα μάθημα. Ποτέ δεν αλλάζουμε από κάτι που είμαστε ευχαριστημένοι σε κάτι άλλο χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι λειτουργεί σωστά στα μέρη που κινούμαστε... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Για εσωτερικό χώρο δε ξέρω. Για εξωτερικό, έκανα βιντεο κλήση με άτομο που είχε Wind από Αγριά μέχρι και Μαλάκι. Άρα εξωτερικά υποθέτω ότι υπάρχει καλή κάλυψη. Περισσότερα σε μια εβδομάδα από εμένα. Τι έμαθες από τον φίλο που έκανες την κλίση ? Είχε 4g , άραγε ήταν με συσκευή που υποστηρίζει B20 ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Τι έμαθες από τον φίλο που έκανες την κλίση ? Είχε 4g , άραγε ήταν με συσκευή που υποστηρίζει B20 ? Υποστηρίζει Band 20 η συσκευή της και είχε Full LTE - outdoors. Αν περιμένεις μια εβδομάδα θα σου πω από πρώτο χέρι. Παρασκευή θα το δω εγώ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Υποστηρίζει Band 20 η συσκευή της και είχε Full LTE - outdoors. οκ, thanks Από βδομάδα θα είμαι στην περιοχή με ένα TP-Link M7350 και ψάχνομαι γενικά για το τι θα κάνω και αν μπορώ να εκμεταλλευτώ το 10 € / 15 gb για 2 μήνες ή να καταφύγω σε άλλη λύση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 οκ, thanks Από βδομάδα θα είμαι στην περιοχή με ένα TP-Link M7350 και ψάχνομαι γενικά για το τι θα κάνω και αν μπορώ να εκμεταλλευτώ το 10 € / 15 gb για 2 μήνες ή να καταφύγω σε άλλη λύση Εγω παντως στη Πιερια οπου κινουμαι,θα βαλω τα 15gb στον πατερα μου.Αξιζει,γιατι το δικτυο ειναι σφαιρα και δουλευει σωστα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanjel Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 (edited) Ένα review κι απο μένα. Το δίκτυο στην Πιερία κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε. Σχεδόν παντού απο Αιγίνιο μέχρι Νέους Πόρους και απο Άγιο Δημήτριο μέχρι Παραλία 4G. Παραμένει θέμα στο μισό Αιγίνιο που καλύπτεται απο την δικιά του κεραία και δεν αναβαθμίστηκε σε 4G αλλά έχει πλεον Η+. Το άλλο μισό θα καλυφθεί με την αναβάθμιση στην Ημαθία όταν αλλαχτούν οι κεραίες στην Κυψέλη που "βλέπουν" το Αιγίνιο. Στο Λιτόχωρο επίσης δεν μπήκε 4G. Περίεργο. Μάλλον θα είναι σε κάποια άλλη φάση της αναβάθμισης. Έχει όμως Η+ παντού. Για το τούνελ της Κατερίνης που διάβασα κάπου ειναι 800 μέτρα, 30 δευτερόλεπτα κάνεις για να το διασχίσεις οπότε λίγο το κακό. Το κυριότερο της αναβάθμισης τώρα είναι οτι η λειτουργικότητα του δικτύου είναι πολύ καλή. Δεν κρεμάει πουθενά. Χωρίς αμφιβολία είναι πλέον η 2η εταιρία στο νομό σε κάλυψη mobile internet. Η Cosmote παραμένει πρώτη λόγο πολύ περισσότερων σταθμών. Ωστόσο να μην περνάει απαρατήρητο και το γεγονός της ιδιαίτερης μορφολογίας του νομού στις παραλίες. Λένε κάποιοι για την Πλάκα Λιτοχώρου ή για τον Μακρύγιαλλο. Έκει το έδαφος κάνει μεγάλη και πολύ απότομη κατακρύμνηση προς την παραλία οπότε είναι αδύνατον να υπάρχει καλή κάλυψη εκτός κι αν αυτή γίνει απο απέναντι, πάλι πράγμα αδύνατον λόγω μεγάλης χιλιομετρικής αποστασης. Εν ολίγης δεν μπορεί να γίνει κάτι. Μπράβο στους τεχνικούς πρώτα και μετα στην εταιρία. Πάντως το 4G Ready δίκτυο που έλεγε η Wind λίγα χρόνια πριν δεν ίσχυε με τίποτα. Το δίκτυο ήθελε όλο ξήλωμα και φτιάξιμο όπως και έγινε. Και φυσικά θέλει και προσθήκες απο δω και πέρα. Edited July 31, 2017 by vanjel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Ένα review κι απο μένα. Το δίκτυο στην Πιερία κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε. Σχεδόν παντού απο Αιγίνιο μέχρι Νέους Πόρους και απο Άγιο Δημήτριο μέχρι Παραλία 4G. Παραμένει θέμα στο μισό Αιγίνιο που καλύπτεται απο την δικιά του κεραία και δεν αναβαθμίστηκε σε 4G αλλά έχει πλεον Η+. Το άλλο μισό θα καλυφθεί με την αναβάθμιση στην Ημαθία όταν αλλαχτούν οι κεραίες στην Κυψέλη που "βλέπουν" το Αιγίνιο. Στο Λιτόχωρο επίσης δεν μπήκε 4G. Περίεργο. Μάλλον θα είναι σε κάποια άλλη φάση της αναβάθμισης. Έχει όμως Η+ παντού. Για το τούνελ της Κατερίνης που διάβασα κάπου ειναι 800 μέτρα, 30 δευτερόλεπτα κάνεις για να το διασχίσεις οπότε λίγο το κακό. Το κυριότερο της αναβάθμισης τώρα είναι οτι η λειτουργικότητα του δικτύου είναι πολύ καλή. Δεν κρεμάει πουθενά. Χωρίς αμφιβολία είναι πλέον η 2η εταιρία στο νομό σε κάλυψη mobile internet. Η Cosmote παραμένει πρώτη λόγο πολύ περισσότερων σταθμών. Ωστόσο να μην περνάει απαρατήρητο και το γεγονός της ιδιαίτερης μορφολογίας του νομού στις παραλίες. Λένε κάποιοι για την Πλάκα Λιτοχώρου ή για τον Μακρύγιαλλο. Έκει το έδαφος κάνει μεγάλη και πολύ απότομη κατακρύμνηση προς την παραλία οπότε είναι αδύνατον να υπάρχει καλή κάλυψη εκτός κι αν αυτή γίνει απο απέναντι, πάλι πράγμα αδύνατον λόγω μεγάλης χιλιομετρικής αποστασης. Εν ολίγης δεν μπορεί να γίνει κάτι. Μπράβο στους τεχνικούς πρώτα και μετα στην εταιρία. Πάντως το 4G Ready δίκτυο που έλεγε η Wind λίγα χρόνια πριν δεν ίσχυε με τίποτα. Το δίκτυο ήθελε όλο ξήλωμα και φτιάξιμο όπως και έγινε. Και φυσικά θέλει και προσθήκες απο δω και πέρα. Το αλλο μισό που αναφέρεις είναι η 10084 της Κυψέλης... Υπομονή τεστ κάνει ήδη βγάζει 4G Όταν το ανοίγουν για λίγο... Από ανέκαθεν το Αιγίνιο έπιανε η μισή πόλη Από την δικιά της κεραία δυστυχώς... Η αλλη μισή ήταν (και είναι) εκτός δικτύου... Πριν ήταν μόνο 2G τώρα έχει και Η+ και 4G επίσημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts