cmvr Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Δε ξέρω από που αντλεις πληροφορίες αλλά η Θεσσαλία αναβαθμίζεται αυτή τη στιγμή καθολικά. Απλά έχουν μεγάλη πυκνότητα δικτύου και θα πάρει λίγο καιρό. Από γνωστούς που δουλεύουν σε εργολάβους και από την επίσημη γραμμή της εταιρίας ότι ανακοινώνει από τα τηλέφωνα υποστήριξης. Τα μόνα που έμαθα είναι ότι ακόμα συνεχίζουν Θεσσαλονίκη, αναβαθμίζουν τώρα Κατερίνη και μόνο στον Βόλο γίνονται αναβαθμίσεις για το 4G και στην περιοχή του Αλμυρού Βόλου. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Τρίτη φορά που θα πω ένα ακόμα μπράβο στη Wind γιατί πάλι με έσωσε με τη broadband καρτούλα γιατί μετά από επίσκεψη μου στο Αγκίστρι που πήγαινα χρόνια και με τη vodafone να καλύπτει με Ε το νησί και σε κάποια σημεία στη παραλία και στο λιμάνι μόνο να πιάνει και αυτή 4G, η wind που πριν κάποια χρόνια δεν έπιανε σχεδόν καθόλου σήμα έχει 4G καμπάνα σχεδόν σε όλα το νησί και μπορούσα να σερφάρω ακόμα και μέσα σε ισόγειο δωμάτιο με πολύ καλές ταχύτητες (20-25mbps) τη στιγμή που με voda δεν έβγαζες ούτε κλήσεις φωνής. Να σημειώσω και η wind μετά το 4G έπεφτε σε Ε σε ελάχιστα σημεία ενώ το 3G άφαντο και για τους δυο παρόχους. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Τρίτη φορά που θα πω ένα ακόμα μπράβο στη Wind γιατί πάλι με έσωσε με τη broadband καρτούλα γιατί μετά από επίσκεψη μου στο Αγκίστρι που πήγαινα χρόνια και με τη vodafone να καλύπτει με Ε το νησί και σε κάποια σημεία στη παραλία και στο λιμάνι μόνο να πιάνει και αυτή 4G, η wind που πριν κάποια χρόνια δεν έπιανε σχεδόν καθόλου σήμα έχει 4G καμπάνα σχεδόν σε όλα το νησί και μπορούσα να σερφάρω ακόμα και μέσα σε ισόγειο δωμάτιο με πολύ καλές ταχύτητες (20-25mbps) τη στιγμή που με voda δεν έβγαζες ούτε κλήσεις φωνής. Να σημειώσω και η wind μετά το 4G έπεφτε σε Ε σε ελάχιστα σημεία ενώ το 3G άφαντο και για τους δυο παρόχους. Μπραβο της,ελπιζω να δουμε το ιδιο και στη Βορεια Ελλαδα. ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από γνωστούς που δουλεύουν σε εργολάβους και από την επίσημη γραμμή της εταιρίας ότι ανακοινώνει από τα τηλέφωνα υποστήριξης. Τα μόνα που έμαθα είναι ότι ακόμα συνεχίζουν Θεσσαλονίκη, αναβαθμίζουν τώρα Κατερίνη και μόνο στον Βόλο γίνονται αναβαθμίσεις για το 4G και στην περιοχή του Αλμυρού Βόλου. Κατερινη θα ερθει η Victus ή οχι; Γιατι στο νομο η Wind εχει το θεμα και οχι η συνεταιρα Vodafone. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Μπραβο της,ελπιζω να δουμε το ιδιο και στη Βορεια Ελλαδα. ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατερινη θα ερθει η Victus ή οχι; Γιατι στο νομο η Wind εχει το θεμα και οχι η συνεταιρα Vodafone. Δεν ξέρω .... Θα ρωτήσω αλλά νομίζω μόνο wind. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Από γνωστούς που δουλεύουν σε εργολάβους και από την επίσημη γραμμή της εταιρίας ότι ανακοινώνει από τα τηλέφωνα υποστήριξης. Τα μόνα που έμαθα είναι ότι ακόμα συνεχίζουν Θεσσαλονίκη, αναβαθμίζουν τώρα Κατερίνη και μόνο στον Βόλο γίνονται αναβαθμίσεις για το 4G και στην περιοχή του Αλμυρού Βόλου. Δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να μη ξέρουν ότι αναβαθμίζεται ο θεσσαλικος κάμπος. Ο κόσμος το χει τούμπανο κι η wind κρυφό καμάρι. Όταν λέω όλη η Θεσσαλία το εννοώ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Να συνεχιστει στη Θεσσαλονικη διοτι προχθες το βραδυ σε εστιατοριο(σε όροφο μαλιστα) της Σοφουλη στη Καλαμαρια το 4G αγνοείται. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Να συνεχιστει στη Θεσσαλονικη διοτι προχθες το βραδυ σε εστιατοριο(σε όροφο μαλιστα) της Σοφουλη στη Καλαμαρια το 4G αγνοείται. Στο Tre marie λες ή εκεινο απεναντι απο το Shark? Σε εκεινο το σημειο με Vodafone ειχα 2 γραμμες απο 5 4G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Στο μανιτάρι λέει λογικά. Στη σοφούλη γενικά η wind είναι χάλια και σε όλο το Ντεπώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Στο μανιτάρι λέει λογικά. Στη σοφούλη γενικά η wind είναι χάλια και σε όλο το Ντεπώ . Ντεπω ειναι μετρια,η Vodafone ειναι καλυτερα(εχει κεραια κοντα στη περιφερεια κεντρικης μακεδονιας,στο κτηριο της νομαρχιας οχι στο καινουργιο κατω στο λιμανι). Οι συνεγκαταστασεις μεσω Victus ισως να βοηθουσαν. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να μη ξέρουν ότι αναβαθμίζεται ο θεσσαλικος κάμπος. Ο κόσμος το χει τούμπανο κι η wind κρυφό καμάρι. Όταν λέω όλη η Θεσσαλία το εννοώ. Απορίας άξιον δεν ξέρω τι να σου πω... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosto Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Απορίας άξιον δεν ξέρω τι να σου πω... Καλέ μου φίλε, κάνε μια ερώτηση για Κοζάνη. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Υπαρχουν παιδια που καταφεραν και μπηκαν με f2g σε 4G σε δικτυα στην αγγλια? Υπαρχει ενα παιδι που το εκανε στην ολλανδια αλλα εδω αγγλια με τιποτε δεν μου δινει 4G σε κανενα δικτυο με περιαγωγη (εννοειται οτι εχω μια χαρα 4G στην ελλαδα και οτι εχω δοκιμασει και με διαφορετικη συσκευη). Εχεις κανενας καμια αντιστοιχη εμπειρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 (edited) Επιβεβαιώνω ότι (από συγγενικο μου πρόσωπο) και στην Γερμανία με f2g συνδέεται στο 4g της Τ-mobile DE. Edited June 20, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Υπαρχουν παιδια που καταφεραν και μπηκαν με f2g σε 4G σε δικτυα στην αγγλια? Υπαρχει ενα παιδι που το εκανε στην ολλανδια αλλα εδω αγγλια με τιποτε δεν μου δινει 4G σε κανενα δικτυο με περιαγωγη (εννοειται οτι εχω μια χαρα 4G στην ελλαδα και οτι εχω δοκιμασει και με διαφορετικη συσκευη). Εχεις κανενας καμια αντιστοιχη εμπειρια? πάλι καλά που δουλεύει το 3g πλέον δεν ανήκουν στην ευρωπαϊκή ένωση :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Αυτη τη στιγμή δεν υπάρχει 3G και με δυσκολία βγαίνουν κλήσεις με 2G στα Τρίκαλα.. Σύμφωνα με ενημέρωση απο ατομο της Wind γίνεται αναβάθμιση κεραιών αυτη την ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Αυτη τη στιγμή δεν υπάρχει 3G και με δυσκολία βγαίνουν κλήσεις με 2G στα Τρίκαλα.. Σύμφωνα με ενημέρωση απο ατομο της Wind γίνεται αναβάθμιση κεραιών αυτη την ωρα. Αυτό γίνεται αν και μου φαίνεται περίεργο να μην το κάνουν νύχτα ... Άντε με το καλό 4g..... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 (edited) Αυτό γίνεται αν και μου φαίνεται περίεργο να μην το κάνουν νύχτα ... Άντε με το καλό 4g..... Να το δούμε και να μην το πιστεύουμε!!Μακαρι... 15:25 το σημα ηρθε το παλιο 3G παραμένει...δεν ξερω αν γίνεται αμέσως η αναβάθμιση ή θελει κάποια διαδικασία. Edited June 20, 2017 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Να το δούμε και να μην το πιστεύουμε!!Μακαρι... 15:25 το σημα ηρθε το παλιο 3G παραμένει...δεν ξερω αν γίνεται αμέσως η αναβάθμιση ή θελει κάποια διαδικασία. Αν μου πεις ότι θα δεις 4g θα χαρώ ιδιαίτερα. Δεν εχω πληροφόρηση για τα μέρη σας οπότε θα είναι έκπληξη και για μένα. ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλέ μου φίλε, κάνε μια ερώτηση για Κοζάνη. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Ρώτησα δεν ξέρει κανείς τίποτα :mad: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Τελικά τζίφος...Πήρα τηλέφωνο στο 1231 μου είπαν ότι πράγματι έγιναν καποιες τεχνικές εργασίες στις κεραίες αλλα δεν βλέπουν κατι παραπάνω να έγινε και σύμφωνα με τις αναφορές που στέλνουν οι τεχνικοί καθε βδομάδα για τις περιοχές που αναβαθμίζονται,δεν ειναι τα Τρίκαλα μέσα...συνεχίζουμε λοιπόν με παλιό 3G απο 1 έως 2,5(στα τρελα κέφια) mbps down και κλειδωμένο 2G για κλήσεις εκτός πόλης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Τελικά τζίφος...Πήρα τηλέφωνο στο 1231 μου είπαν ότι πράγματι έγιναν καποιες τεχνικές εργασίες στις κεραίες αλλα δεν βλέπουν κατι παραπάνω να έγινε και σύμφωνα με τις αναφορές που στέλνουν οι τεχνικοί καθε βδομάδα για τις περιοχές που αναβαθμίζονται,δεν ειναι τα Τρίκαλα μέσα...συνεχίζουμε λοιπόν με παλιό 3G απο 1 έως 2,5(στα τρελα κέφια) mbps down και κλειδωμένο 2G για κλήσεις εκτός πόλης. :down::down::down::down::down: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Τελικά τζίφος...Πήρα τηλέφωνο στο 1231 μου είπαν ότι πράγματι έγιναν καποιες τεχνικές εργασίες στις κεραίες αλλα δεν βλέπουν κατι παραπάνω να έγινε και σύμφωνα με τις αναφορές που στέλνουν οι τεχνικοί καθε βδομάδα για τις περιοχές που αναβαθμίζονται,δεν ειναι τα Τρίκαλα μέσα...συνεχίζουμε λοιπόν με παλιό 3G απο 1 έως 2,5(στα τρελα κέφια) mbps down και κλειδωμένο 2G για κλήσεις εκτός πόλης. To 1231 παίρνει πληροφορίες για περιοχές που ήδη αναβαθμίστηκαν με time delay. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η αναβάθμιση έχει αρκετά στάδια και ένα είναι αυτό που είδες (packet core as backhaul). Με άλλα λόγια ναι, τα Τρίκαλα αναβαθμίζονται. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 (edited) Παιδιά μια ερώτηση, εκείνο το reframing στη B3(1800) που συζητάτε εδώ και μήνες σε 10 ή 15mhz πότε επιτέλους θα γινει; Παντού μόνο 5mhz βλεπω ακόμα. http://i.imgur.com/H5XJdXG.jpg Edited June 21, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanjel Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Καλησπέρα. Κατερίνη δουλεύουν στο φουλ. Πιστεύω μέχρι τέλος του μήνα να είναι switch on το 4G δίκτυο.:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Παιδιά μια ερώτηση, εκείνο το reframing στη B3(1800) που συζητάτε εδώ και μήνες σε 10 ή 15mhz πότε επιτέλους θα γινει; Παντού μόνο 5mhz βλεπω ακόμα. http://i.imgur.com/H5XJdXG.jpg Και εγώ ακόμα περιμένω να δω ..... Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα. Κατερίνη δουλεύουν στο φουλ. Πιστεύω μέχρι τέλος του μήνα να είναι switch on το 4G δίκτυο.:wink: Λογικά μέσα στον άλλο μήνα θα γίνει switch on ολόκληρη η περιοχή (ποιος ξέρει μπορεί και νωρίτερα :) ) Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanjel Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Απο αυτήν την ώρα H+ σε όλη την πόλη της Κατερίνης με ταχύτητες 15-20mbps down. Επιτέλους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts