cmvr Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Μην αρχίσουμε τις κακίες η windara ξεσκίζει :yahoo: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Παιδιά πότε προβλέπεται να πιάσουμε 4G στη Θήβα? Από κατάστημα μου είπαν για τελευταίο τρίμηνο του έτους αλλά δε φημίζεται κ για την αξιοπιστία της ως εταιρεία, οπότε είπα να ρωτήσω εδώ.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Και σε μένα στο κατάστημα της Κοζάνης εντός του έτους ειπαν...Υπομονή και θα δείξει... Στάλθηκε από το P9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Παιδιά πότε προβλέπεται να πιάσουμε 4G στη Θήβα? Από κατάστημα μου είπαν για τελευταίο τρίμηνο του έτους αλλά δε φημίζεται κ για την αξιοπιστία της ως εταιρεία, οπότε είπα να ρωτήσω εδώ.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε η Λιβαδεια έχει ακόμα η πόλη ...μόνο τα περίχωρα.Και μένα στο κατάστημα μου είπαν εντός του 17.Οποτε αναμονή. :) Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Και σε μένα στο κατάστημα της Κοζάνης εντός του έτους ειπαν...Υπομονή και θα δείξει... Στάλθηκε από το P9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε η Λιβαδεια έχει ακόμα η πόλη ...μόνο τα περίχωρα.Και μένα στο κατάστημα μου είπαν εντός του 17.Οποτε αναμονή. :) Έχουν άλλους 7 μήνες μέχρι το τέλος του χρόνου οπότε όλα είναι πιθανά. Απλά ας κρατάμε μικρό καλάθι για να μην υπάρχουν απογοητεύσεις για μια ακόμα φορά. Απλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο να προλάβουν όλες τις υπολειπόμενες περιοχές από Σέρρες έως Λειβαδιά. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Ε, κοίτα να δεις.. είναι 2 μικρές παραλίες - κολπίσκοι που θα πάνε για μπάνιο μόνο όσοι τις ξέρουν. Και φυσικά δεν είναι και πήχτρα στον κόσμο, ακόμη και το καλοκαίρι. Επίσης, η μορφολογία του εδάφους είναι τέτοια που είναι πολύ δύσκολο να καλυφθούν (διάλειψη σκιάς rulezzzz!:p και δεν υπάρχει και άμεση οπτική επαφή με σταθμούς) Η ένστασή μου απλά είναι ότι η Victus, εφόσον μοιράζονται τα ενοίκια, το κόστος του backbone κλπ, θα μπορούσε να παρέχει την υποδομή και σε τέτοιες περιοχές για να χτυπήσει την ανταγωνίστρια. Όχι ότι θα υπήρχε άμεσο οικονομικό όφελος ή ότι θα πήγαινε σωρηδόν η φορητότητα σε VF/Wind, αλλά κυρίως για να εξυπηρετούνται οι τρέχοντες πελάτες τους. Τόσα χρόνια δεν έχω πάει σε αυτές τις παραλίες. Θες τζιπ να πας; εγώ είμαι τυχερός γιατί έχω roaming και συνδέομαι στο διαθέσιμο δίκτυο εκτός αν κάνω manual. Έχω τύχει σε πολλές περιοχές στο Πηλιο που η κοσμοτε είναι εκτός και οι άλλες Φούλ. Πολλά χρόνια πριν στο πουρί αν πήγαινες μόνο telestet. Τώρα νομίζω την ξήλωσαν χαχαχα Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosto Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Και σε μένα στο κατάστημα της Κοζάνης εντός του έτους ειπαν...Υπομονή και θα δείξει... Πάει καλά... Γιατί σε μένα είπαν τέλος του έτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Koίτα μέχρι 31/12 23.59 είναι εντός του έτους :p Θα δείξει.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Koίτα μέχρι 31/12 23.59 είναι εντός του έτους :p Θα δείξει.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Πάει καλά... Γιατί σε μένα είπαν τέλος του έτους. Σου διευκρίνησαν σε ποιο έτος αναφερονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Υπομονή χρειάζεται.246 ημέρες,2 ώρες και 3 λεπτά απέμειναν απο τώρα μέχρι να μάθουμε αν είχαν σωστή πληροφόρηση :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 (edited) Νέοι χάρτες ( update Μαγνησία Σποράδες) https://www.wind.gr/files/1/wind_v2/ypostirixi/coverage/April_2017/4g_out_greece.jpg Edited April 30, 2017 by yiwrgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Μικελ παραλία Θεσσαλονίκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Μικελ παραλία Θεσσαλονίκης Mπράβο! Πολύ ωραία φίλε μου! :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Νέοι χάρτες ( update Μαγνησία Σποράδες) https://www.wind.gr/files/1/wind_v2/ypostirixi/coverage/April_2017/4g_out_greece.jpg Αυτή η "τρυπάρα" στην Αργολίδα, γιατί έχει μείνει από χρόνια έτσι; Είναι τίποτα βουνά εκεί; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Αρκετός κόσμος ντόπιοι και τουρίστες απολαμβάνουν τον καλό καιρό στην παραλιμνια περιοχή στα Ιωάννινα το δίκτυο ανταποκρίνεται αρκετά καλά. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/i/2074620770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 4G στα Τρίκαλα περιμένουμε και μείς...προς το παρόν με το παλιό 3G έπιασα την καλύτερη ταχύτητα που έχω δει στα σχεδόν 5 χρονια που έχω Wind.Έκανα ενα speedtest σε εξωτερικό χώρο στις 5 το πρωί και μου έβγαλε Down:4,20 mbps..Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν εχει κανεις μια πρόσφατη εμπειρία απο Σάμο γιατι βλεπω φουλ μπλε χάρτες.πριν 2 χρονια που ήμουν φαντάρος έπαιζε με παλιό δίκτυο 3G απο όσο θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Αυτή η "τρυπάρα" στην Αργολίδα, γιατί έχει μείνει από χρόνια έτσι; Είναι τίποτα βουνά εκεί; :wacko: 1 year only. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Είμαι Μενίδι Αμφιλοχίας, πολύ καλό σήμα η Wind εδώ... 35/27 σε speedtest... Μπράβο της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terastiosoe Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 4G στα Τρίκαλα περιμένουμε και μείς...προς το παρόν με το παλιό 3G έπιασα την καλύτερη ταχύτητα που έχω δει στα σχεδόν 5 χρονια που έχω Wind.Έκανα ενα speedtest σε εξωτερικό χώρο στις 5 το πρωί και μου έβγαλε Down:4,20 mbps..Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν εχει κανεις μια πρόσφατη εμπειρία απο Σάμο γιατι βλεπω φουλ μπλε χάρτες.πριν 2 χρονια που ήμουν φαντάρος έπαιζε με παλιό δίκτυο 3G απο όσο θυμάμαι. Το 4g στη Σάμο ενεργοποιήθηκε το καλοκαίρι του 16. Πιο πριν ήταν κυρίως edge και παλιό 3g. Το δίκτυο τρέχει καλά. Δεν πρέπει να έχει και πολύ κόσμο. Περιοχές Πυθαγόρειο και βαθύ και τα τριγύρω δεν θα έχεις πρόβλημα. Τουλάχιστον δεν είχα τον Φλεβάρη που πήγα. Επίσης και Καρλόβασι στο ποτάμι είχα ίντερνετ αν ξέρεις. Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Το 4g στη Σάμο ενεργοποιήθηκε το καλοκαίρι του 16. Πιο πριν ήταν κυρίως edge και παλιό 3g. Το δίκτυο τρέχει καλά. Δεν πρέπει να έχει και πολύ κόσμο. Περιοχές Πυθαγόρειο και βαθύ και τα τριγύρω δεν θα έχεις πρόβλημα. Τουλάχιστον δεν είχα τον Φλεβάρη που πήγα. Επίσης και Καρλόβασι στο ποτάμι είχα ίντερνετ αν ξέρεις. Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπέροχα νέα..ναι ξερω τις έχω γυρίσει τις περιοχές και θυμάμαι οτι είχα και την Κοσμοτε για ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 (edited) Υπέροχα νέα..ναι ξερω τις έχω γυρίσει τις περιοχές και θυμάμαι οτι είχα και την Κοσμοτε για ίντερνετ. Μια χαρά είναι έχω γνωστό εκεί που είναι αυτήν την περίοδο. Χαρτης 4G Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Edited May 1, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosto Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Koίτα μέχρι 31/12 23.59 είναι εντός του έτους :p Θα δείξει.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Σου διευκρίνησαν σε ποιο έτος αναφερονται? Υπομονή χρειάζεται.246 ημέρες,2 ώρες και 3 λεπτά απέμειναν απο τώρα μέχρι να μάθουμε αν είχαν σωστή πληροφόρηση :lol: Τα είπατε όλα. Εγώ να προσθέσω τα κάτωθι: :p:D::rolleyes:;):wacko::angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Τα είπατε όλα. Εγώ να προσθέσω τα κάτωθι: :p:D::rolleyes:;):wacko::angry: Πάντως η μόνη πληροφορία που εχω μάθει ενεπισημη και επίσημη είναι Θεσσαλονίκη και Λήμνο τίποτα άλλο.... :mad: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) Στην Ερέτρια (νομού Εύβοιας) πολυ ασθενές 4g κυρίως παραλιακα έπιανε, εξαιρετικά πιθανώς να ερχόταν από απέναντι (από Αττική). Το παλιό 3g (μη αναβαθμισμενο) της περιοχής ήταν "ταχύτερo" του σχεδόν εικονικού 4g. Edited May 3, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts