bbbb Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 (edited) Με ενεργοποιημένο το δώρο 3gb των ΣΚ του Μαρτίου και παραλληλα το δώρο του rising star τρώει αυτό του rising star ενώ κανονικά μέχρι σήμερα θα έπρεπε να τρώει από το πρώτο που λήγει σήμερα.θα μου πείτε δώρα ειναι και τα 2 βέβαια οπότε τσάμπα..Όσο για την ταχύτητα επειδή ετυχε σήμερα να βρεθώ Θεσσαλονίκη παρατηρησα μια αρκετά μεγάλη πτώση στο upload και μικρότερη στο download σε σχέση με σχεδόν ένα μήνα πριν.οι περιοχές που κινήθηκα ήταν απο ΚΤΕΛ Μακεδονία μέχρι κέντρο και πίσω και είδα χαμηλοτερη ταχύτητα.Βέβαια δουλεια πάλι γίνεται για να ειμαστε ειλικρινείς.πχ σε όλη την διαδρομη άκουγα άνετα χωρίς διακοπές internet radio 128kbps κάτι που εδώ Κοζάνη είναι ανέφικτο στο μεγαλύτερο μερος της πόλης. Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 26, 2017 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Μπορεί κάποιος που γνωρίζει από τεχνικά θέματα, να μας πει πως ακριβώς λειτουργεί το priority στα δίκτυα; Υπάρχει πάντα αυτός ο περιορισμός στην ταχύτητα των καρτοκινητων, ανεξάρτητα από την κίνηση στο δίκτυο; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Μπα??...... Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 (edited) Μπορεί κάποιος που γνωρίζει από τεχνικά θέματα, να μας πει πως ακριβώς λειτουργεί το priority στα δίκτυα; Υπάρχει πάντα αυτός ο περιορισμός στην ταχύτητα των καρτοκινητων, ανεξάρτητα από την κίνηση στο δίκτυο; :cry: Με απλά ελληνικά η διαδικασία αυτό που κάνει είναι ότι αν το δίκτυο δεδομένων είναι εξαιρετικά φορτωμένο από χρήστες κάνει στάθμιση της χωρητικότητας σε συγκεκριμένο group συνδρομητών . Αυτό το κάνουν για να μην γονατίζει το δίκτυο από τα πολλά καρτοκινητα και να δίνει καλύτερες ταχύτητες στα συμβόλαια. Αυτό το κάνουν όλες άλλες άγρια και άλλες ποιο ήπια ανάλογα το σεταρισμα που κάνουν ανά περιοχή. Αυτό σημαίνει ότι ένας συνδρομητής συμβολαίου μπορεί να κατεβάζει με πολλαπλάσια ταχύτητα δεδομένα και σε κάποιες περιπτώσεις να έχει προτεραιότητα η κλήση όταν κάνει τηλεφωνία. Σε extreme καταστάσεις μπορεί να υποβιβάσει από 4g σε 3g ή ακόμα και σε 2g ! Ως παράδειγμα είχα μια ενημέρωση από ένα φίλο αυτές τις ημέρες που πήρε ένα έξτρα whats up για να έχει έξτρα gb για το βράδυ να βλέπει καμιά ταινιούλα με το πακέτο after dark πριν τις 2 το ξημέρωμα ότι οι ταχύτητες εκεί που μένει είναι πολύ μικρότερες σε σχέση με το συμβόλαιο του ακόμα και το 1/5 ποιο κάτω κάποιες στιγμές. Όλα τα δίκτυα το κάνουν. Δεν είναι κάτι παράξενο και παράλογο είναι κάτι απόλυτα λογικό. Όταν ο άλλος είναι πάγιος πελάτης δεμένος με συμβόλαιο με στάνταρ μηνιαίο εγγυημένο ποσό είναι λογικό να απολαμβάνει τα καλύτερα ώστε να μείνει και να μην το γυρίσει σε κάρτα. Αν τώρα μου βρει η κοπέλα φοιτητικό f2g και αποκτήσω επιτέλους καρτοκινητο στην wind θα σας πω από πρώτο χέρι που θα μετράω από το συμβόλαιο και από το καρτοκινητο ταυτόχρονα από την ίδια συσκευή που θα τα βάλω για τις δοκιμές. Edited March 26, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 (edited) Αν θελεις φοιτητικο εχω τηλεφωνο απο Πατρα που δινει .... σε μια με δυο εργασιμες το χεις...κοστος 10€ (στην καρτα)+ 6€ μεταφορικα! Edited March 26, 2017 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 (edited) Αν θελεις φοιτητικο εχω τηλεφωνο απο Πατρα που δινει .... σε μια με δυο εργασιμες το χεις...κοστος 10€ (στην καρτα)+ 6€ μεταφορικα! Άμα δεν μου την βρει η κοπέλα εντός των ημερών θα σου κάνω PM. Ευχαριστώ για την καλή πρόσθεση να με βοηθήσεις να βρω κάρτα. Edited March 26, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Πάντως, στην ίδια καλυτερότερη τοποθεσία (επιλεγμένη) 3χλμ από Ομόνοια: http://www.speedtest.net/result/6164615844.png Κατέβασα 3,72GB σε 52 λεπτά (Άρα με τον ίδιο ρυθμό: 4,30GB ανά ώρα h). Στο σπίτι μου (άλλη τοποθεσία στο ίδιο μέρος 3 χλμ από Ομόνοια): Να μην αναφέρω άλλες μετρήσεις (πχ σε free: max 5άρα) αλλά την καλυτερότερη μέτρηση (μέτρηση κλειδωμένη σε band 3 4G): http://www.speedtest.net/result/6162398217.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Mήπως αν συμβαίνει κάτι τέτοιο έχει συμπαρασύρει και όσους συνδέονται με roaming στο δίκτυο και, μοιραία, επηρεάζει και την Q; Με το Q βλέπω πολύ χάλια απόδοση. Για 4G ούτε λόγος. Και επειδή χρησιμοποιώ το network signal guru και δείχνει στατιστικά δικτύου, βγάζει ότι συνδέεται για κλάσματα δευτερολέπτου, τόσο λίγο που δεν προλαβαίνει η ένδειξη του κινητού να γράψει 4G. Στο logging που κάνει όμως το πρόγραμμα βλέπεις ότι έχει καταγράψει για λίγο LTE band 20 και 3. Ναι και μπορεί οι MVNOs (Q και Frog) να είναι και 3η σε προτεραιότητα σε σχέση με τα F2G - whats up σε extreme περιπτώσεις. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 (edited) Ναι και μπορεί οι MVNOs (Q και Frog) να είναι και 3η σε προτεραιότητα σε σχέση με τα F2G - whats up σε extreme περιπτώσεις. Άσχετο (από "ειδικό"): Δεν είναι MVNO η frog (τουλάχιστον). Αυτή τη στιγμή μόνο η Cyta είναι MVNO. Πιά, αν κατάλαβα καλά, βρέθηκε άλλο colpo να δικαιολογούμε τα max 5άρια στα speedtests της Wind: Το'κανες με καρτοκινητή sim, όχι με συμβόλαιο. ΟΚ: Σκεφτείτε όσοι τα λέτε αυτά: ΟΚ. Στο καλυτερότερο μέρος εδώ: Σε Wind 4G: http://www.speedtest.net/result/6164625038.png Σε Q 4G: http://www.speedtest.net/result/6161851677.png Και στο σπίτι μου: Wind 4G: http://www.speedtest.net/result/6162538071.png Σε Q 4G: http://www.speedtest.net/result/6164177129.png Edited March 26, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Μπορεί κάποιος που γνωρίζει από τεχνικά θέματα, να μας πει πως ακριβώς λειτουργεί το priority στα δίκτυα; Υπάρχει πάντα αυτός ο περιορισμός στην ταχύτητα των καρτοκινητων, ανεξάρτητα από την κίνηση στο δίκτυο; :cry: Το ότι το οποιοδήποτε traffic (voice η data) στα καρτοκινητά περνά από "έναν επιπλέον κόμβο δικτύου" για να υπάρχει ο real time έλεγχος και να προέρχεται από εκεί η καθυστέρηση το συζητάμε η έχουμε βγάλει το συμπέρασμα για προτεραιότητα; (και wind και Cosmote). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 (edited) Τώρα μιλάω μέσω chat στην εξυπηρέτηση της Q και μου γράφει πως "Μετά από έλεγχο η sim είναι συμβατή με το 4G δίκτυο αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ως υπηρεσία.". Οπότε αν διορθωθεί μάλλον πάει να πει πως δεν έχει σχέση με κάποιου είδους προτεραιότητα... Θα ενημερώσω. edit: τελικά όλα καλά. Το έκανε το θαύμα της η "Giota" από το chat. Μετά από λίγο πιάνει 4G. Σε speedtest μαζί με το f2g σε διπλανή συσκευή πιάνει τα ίδια. 1,5 με 2,5 mbps στον hyperhosting, αν και δεν περίμενα κάτι καλύτερο με το σήμα που έχει εδώ μέσα. Τουλάχιστον δεν έχει πρόβλημα πάντως... Edit 2: Σε άλλο σημείο πιάνει λίγο καλύτερα, και είπα να δω τις μπάντες. Και μετά από χειροκίνητο κλείσιμο της 20: Edited March 27, 2017 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Τώρα μιλάω μέσω chat στην εξυπηρέτηση της Q και μου γράφει πως "Μετά από έλεγχο η sim είναι συμβατή με το 4G δίκτυο αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ως υπηρεσία.". Οπότε αν διορθωθεί μάλλον πάει να πει πως δεν έχει σχέση με κάποιου είδους προτεραιότητα... Θα ενημερώσω. edit: τελικά όλα καλά. Το έκανε το θαύμα της η "Giota" από το chat. Μετά από λίγο πιάνει 4G. Σε speedtest μαζί με το f2g σε διπλανή συσκευή πιάνει τα ίδια. 1,5 με 2,5 mbps στον hyperhosting, αν και δεν περίμενα κάτι καλύτερο με το σήμα που έχει εδώ μέσα. Τουλάχιστον δεν έχει πρόβλημα πάντως... Edit 2: Σε άλλο σημείο πιάνει λίγο καλύτερα, και είπα να δω τις μπάντες. Και μετά από χειροκίνητο κλείσιμο της 20: Παντως,παρολο που η 20 στο σπιτι σου εχει χειροτερο σημα,η συσκευη μπαινει κατευθειαν εκει.Μαλλον η Wind ή η συσκευη προτιμουν την 20.Το ιδιο βλεπω και στο iphone 5s μου,οπου εχω καλυτερο σημα.Υπ οψην στο κεντρο της Θεσσαλονικης, στη Καρολου Ντηλ και αγιας σοφιας που παιζει 800/2600 με πετουσε στην 2600 λογω αυξημενης κινησης.Αλλα ξαναειδα την 800 μετα απο ενα διμηνο που μπηκε η 2600 στη περιοχη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 (edited) Μάρκο, είναι περίεργο που δε σου κάνει aggregate 20/3 αφού είναι από το ίδιο cell. Υποστηρίζει aggregation το τηλεφωνό σου; Λογικά θα έπρεπε να είσαι γύρω στα 7-8mbps σε aggregated. Ακυρο, δεν είναι από το ίδιο cell. Με RSRP -120dBm να χαίρεσαι που λειτουργεί. Πραγματικά είσαι στα όρια της κάλυψης. BPSK modulation :lol: (kidding). Θέλει οπωσδήποτε νέο σταθμό στην περιοχή σου. Δεν είναι θέμα μπάντας ή παρεμβολής ή χωρητικότητας. Έχεις πρόβλημα κάλυψης. Κάτι τελευταίο, βλέπω γειτονικές κεραίες σε παρόμοια ένταση. Είναι και αυτό πρόβλημα, καθώς δε μπορεί το δίκτυο να σου δώσει RBs εύκολα αν καλύπτεσαι από 2 κεραίες ταυτόχρονα. Θα κόβει από τη γειτονική, και ίσως η γειτονική έχει πολύ κίνηση. Έχει ψωμί η υπόθεσή σου. Σε τι όροφο αν επιτρέπεται μένεις; Edited March 27, 2017 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 (edited) Δεν γνωρίζω αν είναι θέμα και συσκευής, αλλά στην Wind με πετάει από το 4g σε Η ή E περιπου στα 118 dbm, στην κοσμοτέ περίπου στα 112 και στην Vodafone στα 105-106. Εκτός φυσικά αν κλειδωθεί η συσκευή σε 4g only οπότε δεν με γυρνάει πουθενα... Edited March 27, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Δεν γνωρίζω αν είναι θέμα και συσκευής, αλλά στην Wind με πετάει από το 4g σε h ή E περιπου στα 117-118 dbm, Στην κοσμοτέ περίπου στα 112 και στην Vodafone στα 105-106. To τερματικό στο LTE είναι πέρα για πέρα ηλίθιο και έξυπνο ταυτόχρονα. Απλά δίνει report στο δίκτυο και το δίκτυο αποφασίζει. Παρόλα ταύτα κάνει εξαιρετική επεξεργασία σήματος και το κάνει πανέξυπνο. Από αυτά που μας λες - επιτέλους συζητάμε - η Vodafone πάει για το πιο safe configuration που δε θα χάνεις ποτέ κλήσεις, η ΚΟΣΜΟΤΕ παίζει λίγο πιο επικίνδυνα ενώ η Wind μάλλον το κάνει δυναμικό coupling με GSM-WCDMA or only GSM or αυτοκτονεί. Δεν είμαι σίγουρος :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Μάρκο, είναι περίεργο που δε σου κάνει aggregate 20/3 αφού είναι από το ίδιο cell. Υποστηρίζει aggregation το τηλεφωνό σου; Λογικά θα έπρεπε να είσαι γύρω στα 7-8mbps σε aggregated. Με RSRP -120dBm να χαίρεσαι που λειτουργεί. Πραγματικά είσαι στα όρια της κάλυψης. BPSK modulation :lol: (kidding). Θέλει οπωσδήποτε νέο σταθμό στην περιοχή σου. Δεν είναι θέμα μπάντας ή παρεμβολής ή χωρητικότητας. Έχεις πρόβλημα κάλυψης. Κάτι τελευταίο, βλέπω γειτονικές κεραίες σε παρόμοια ένταση. Είναι και αυτό πρόβλημα, καθώς δε μπορεί το δίκτυο να σου δώσει RBs εύκολα αν καλύπτεσαι από 2 κεραίες ταυτόχρονα. Θα κόβει από τη γειτονική, και ίσως η γειτονική έχει πολύ κίνηση. Έχει ψωμί η υπόθεσή σου. Σε τι όροφο αν επιτρέπεται μένεις; Όχι, δεν υποστηρίζει CA στο 4G καμία συσκευή μου. Βασικά στον τελευταίο όροφο (πες 4ο) που είναι το υπνοδωμάτιο πιάνει χάλια. Στον αποκάτω στο σαλόνι, και προς την αντίθετη πλευρά του κτηρίου είναι πολύ καλύτερα. Σε άλλο σημείο είδα μέχρι 10mbps. Αλλά οκ, δεν με καίει η ταχύτητα. Σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού έχω τουλάχιστον 15mbps από wi-fi. Λίγο καλύτερο σήμα για ομιλία να είχε, θα ήμουν ευχαριστημένος. Συγνώμη για το off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 (edited) Δεν ξέρω τι εχουν κανει αλλά της wind το 4g κρατάει με αισθητά λιγότερη κάλυψη και συνήθως με γυρνάει σε E. Στις άλλες συνήθως με ρίχνει σε Η. Μιλάω πάντα για δύσκολα γεωγραφικα σημεία επαρχίας ή / και εσωτερικούς χώρους. Edited March 27, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Όχι, δεν υποστηρίζει CA στο 4G καμία συσκευή μου. Βασικά στον τελευταίο όροφο (πες 4ο) που είναι το υπνοδωμάτιο πιάνει χάλια. Στον αποκάτω στο σαλόνι, και προς την αντίθετη πλευρά του κτηρίου είναι πολύ καλύτερα. Σε άλλο σημείο είδα μέχρι 10mbps. Αλλά οκ, δεν με καίει η ταχύτητα. Σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού έχω τουλάχιστον 15mbps από wi-fi. Λίγο καλύτερο σήμα για ομιλία να είχε, θα ήμουν ευχαριστημένος. Συγνώμη για το off topic. 4ο όροφο και έχει τέτοια χάλια; omg! :cry: Εγώ περίμενα θα μου έλεγες κανένα ισόγειο, βαριά πρώτος όροφος. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρέπει να μπει σταθμός στην περιοχή σου. Θεωρείται τρύπα. Δεν είναι η ταχύτητα όπως λες, αλλά η αστάθεια. Μάλιστα συνδέεσαι σε κεραία με λιγότερο RSRP και αυτό σημαίνει και φόρτο καθώς η πιο κοντινή σου κεραία είναι λίγο "πίτα" και δε σου κάνει ανάθεση πόρους. Δε βρίσκω κάτι οφ τόπικ, νομίζω ότι παίζει να είναι το πιο σχετικό που έχουμε πει τον τελευταίο 1 χρόνο. Πολύ ωραίο το γκουρού. Δεν ξέρω τι εχουν κανει αλλά της wind το 4g κρατάει με αισθητά λιγότερη καλυψη Σου εξήγησα. Είναι θέμα configuration. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 (edited) Στο Volte να δούμε με 118dbm θα μιλάς σε 4g? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σου εξήγησα. Είναι θέμα configuration. Από Η σε Ε η Wind με γυρναει περίπου στα 114-115. Καλά η Vodafone στα 102_103dbm αντε γειά, το πράσινο λιβάδι δεν το εχω παρατηρήσει στην μετάπτωση από Η σε Ε. Αλλά όπως έγραψα και πριν, 4g σε Ε είναι πολύ τακτικό στη Wind ακόμα και σε αστικό ιστό. Edited March 27, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Δεν γνωρίζω αν είναι θέμα και συσκευής, αλλά στην Wind με πετάει από το 4g σε Η ή E περιπου στα 118 dbm, στην κοσμοτέ περίπου στα 112 και στην Vodafone στα 105-106. Εκτός φυσικά αν κλειδωθεί η συσκευή σε 4g only οπότε δεν με γυρνάει πουθενα... Η Wind πεταει απο το 4G σε 2G γυρω στα -118 με -120dBm.Με Cosmote στην Ημαθια ειχα γυρω στα -120 και εχω δει να κραταει σημα με -139dBm.Ολα αυτα στο iPhone 5s,που ειναι κινητο του 2013,με LTE Cat.3(100/50),χωρις Volte support απο την Apple και φυσικα χωρις CA. Αν και στη περιπτωση του Μαρκου ειναι θεμα δικτυου.Τα Screenshots δειχνουν θεμα χωρητικοτητας και καλυψης.Παιρνει απο μακρινο σταθμο και τυχερος που ειναι σε 4ο οροφο,γιατι εχει σημα.Τετοια χαλια εχω σε ισογειο οπου και εκει οριακα εχω 2G για κλησεις.Με Vodafone,δεν υπαρχει ισογειο και σε 4G με το Xiaomi,αμα δεν ειχε καλο σημα γυρνουσε σε Edge. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Πολύ ωραίο το γκουρού. Όντως. Και έχει ένα σωρό πληροφορίες εκτός από την οθόνη που βλέπεις την μπάντα. Ενδεικτικά : Και η πλάκα είναι πως με επιπλέον πληρωμή (αρκετά χρήματα) έχει και άλλα χαρακτηριστικά, υποθέτω χρήσιμα σε επαγγελματίες. Εμένα μου αρκεί που δείχνει τις μπάντες σε συσκευές με root πρόσβαση. Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 (edited) Δεν ξέρω τι γίνεται με τη Wind αλλα με κλειδωμενο σε 4g only στην κοσμοτέ απο119dbm και πανω ίντερνετ καπουτ , δεν είναι λειτουργικό. Μάρκο στα 121dbm που ανέβασες δούλευε τίποτα? Edited March 27, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Και η πλάκα είναι πως με επιπλέον πληρωμή (αρκετά χρήματα) έχει και άλλα χαρακτηριστικά, υποθέτω χρήσιμα σε επαγγελματίες. Εμένα μου αρκεί που δείχνει τις μπάντες σε συσκευές με root πρόσβαση. Sent from my MotoE2 Ναι έχει αρκετά, αλλά συνήθως οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν λογισμικά που κοστίζουν ΠΟΛΛΑ περισσότερα από αυτό, και αυτό γιατί η συσκευή που θα πάρεις πρέπει να καλιμπραριστεί σωστά (το 112 που βλέπεις εσύ σε άλλο κινητό μπορεί να είναι 120 η 90 κλπ) και να πιστοποιηθεί. Επίσης πρέπει να παράγει αρχεία με όλα τα στοιχεία που να είναι συμβατό με τα λογισμικά των εταιριών ώστε να μπορούν να εισαχθούν και να αναλυθούν και να προχωρήσουν σε βελτιώσεις. Οπότε καλές οι εφαρμογές αυτές αλλά μόνο για δική σου χρήση. Σαν ενδεικτικό της συσκευής σου όμως είναι καλό. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Ναι, σου δείχνει αρκετά για να καταλάβεις στο περίπου τι γίνεται. Δε θεωρώ ότι ένας απλός χρηστης θέλει παραπάνω πληροφορίες, και δε θα καταλάβει κι όλας παραπάνω. 3db διαφορά το θεωρώ φυσιολογικό για ΜΙΜΟ μεταξύ κεραιών - στο ΤDD είναι ακόμη μικρότερο :) -. Αν η φόρμα της wind το επιτρέπει επισύναψε τα αρχεία. Είναι πολύ φανερό ότι η κάλυψη είναι ελλειπής. Όταν ενεργοποιηθεί το VoLTE θα παίξεις σε μεγαλύτερες εντάσεις - φυσικά - αλλά και πάλι είσαι οριακά και θα λυθούν πολλά προβλήματα. VoWiFi is made for you. το VoLTE δεν έχει να κάνει τόσο με το επίπεδο σήματος αλλά με το data loss rate (RSRQ) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι έχει αρκετά, αλλά συνήθως οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν λογισμικά που κοστίζουν ΠΟΛΛΑ περισσότερα από αυτό, και αυτό γιατί η συσκευή που θα πάρεις πρέπει να καλιμπραριστεί σωστά (το 112 που βλέπεις εσύ σε άλλο κινητό μπορεί να είναι 120 η 90 κλπ) και να πιστοποιηθεί. Επίσης πρέπει να παράγει αρχεία με όλα τα στοιχεία που να είναι συμβατό με τα λογισμικά των εταιριών ώστε να μπορούν να εισαχθούν και να αναλυθούν και να προχωρήσουν σε βελτιώσεις. Οπότε καλές οι εφαρμογές αυτές αλλά μόνο για δική σου χρήση. Σαν ενδεικτικό της συσκευής σου όμως είναι καλό. To παράκανες. Το calibration γίνεται σε σχέση με τα επαγγελματικά μηχανήματα που έχουν για μετρήσεις οι εταιρείες. Δε νομίζω να τον ενδιαφέρει το χρήστη καθώς δε φτιάχνει χάρτες ακριβείας. :lol: Αλλά ναι, υπάρχει απόκλιση. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Ε ΟΧΙ! Αν δεν μετρήσουμε και το παραμικρό dB εδώ μέσα που θα το μετρήσουμε? Επίσης οι συσκευές αυτές καταγράφουν και δεδομένα την ώρα της κλήσης και μπορούν να κάνουν και διάφορα τεστ στο κάθε sector ξεχωριστά. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts