Mark_K Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Mπορείς να στηρίξεις τα λεγόμενά σου κάνοντας παράθεση συγκεκριμένα ποστ που υποστηρίζω τη Wind σαν εταιρεία; Δηλαδή όπου κάνει καλή δουλειά δε πρέπει να τα πούμε; Πρέπει να γκρινιάζουμε συνεχώς με τα έμπειρα speedtest και screenshots; Όταν βλέπω να γράφονται ασυναρτησίες για μια τεχνολογία που έχω πάρει ειδίκευση νευριάζω, και δεν έχει να κάνει με κανένα δίκτυο. Λυπάμαι, αλλά έχεις άδικο. Και μη στιγματίζεις με αυτό τον τρόπο κάποια άτομα και δίνεις λαβές επειδή δεν είσαι μοντ πλέον, επειδή δε σε ξέρω και δε με ξέρεις προσωπικά Μάρκο. Σε ένα thread γράφουμε απλά. Και κάπου εκεί κλείνω τη συζήτηση. Αν και όταν με γνωρίσεις προσωπικά έχεις το ελάχιστο δικαίωμα να εκφράζεις άποψη για εμένα ;) Η χρήση της λέξης απίστευτο εκφράζει την πραγματικότητα για μια κάλυψη που ούτε εγώ δεν περίμενα. Και ναι, όπως απίστευτη θεωρώ τη κάλυψη της ΚΟΣΜΟΤΕ με 4η γενιά στο Πήλιο. Αλλά εγώ δεν έχω κόμπλεξ να πω και τα καλά και τα κακά. ;) Με συγχωρείς αλλά δεν νομίζω ότι ασκώ κριτική σε κάτι που αφορά εσένα προσωπικά, αλλά στα όσα γράφεις για τη Wind. Το αν είμαι ή όχι mod, δεν έχει την παραμικρή σχέση. Αν και κατά βάση αυτό προσπαθώ να κάνω όσο μπορώ, με οποιον τρόπο έχω. Όπως έχουν γράψει άλλοι πιο έμπειροι από εμένα, το να κάνεις moderating είναι να μετριάζεις την συζήτηση. Και εκεί είναι η ουσία των όσων γράφω. Όπως αντίστοιχα πιστεύεις εσύ ότι όσοι γράφουν κάτι αρνητικό έχουν μένος ή trollάρουν, θέλω να σου δείξω πως μπορεί να το πάρει ανάποδα έτσι κάποιος, που βλέπει έναν άνθρωπο που όταν γραφτεί κάτι αρνητικό σπέυδει να το δικαιολογήσει και να του πει ότι κάνει λάθος, έχει λάθος κριτήρια γιατί δεν συμφωνούν με τα δικά του, και έχει λάθος συσκευή. Όλα αυτά ενώ δεν είναι στην Ελλάδα να δει από πρώτο χέρι, αλλά βγάζει συμπεράσματα εξ αποστάσεως. (και δεν το λέω άσχημα το ότι δεν είσαι στην Ελλάδα. Μακάρι να ήσουν, όπως και όλοι όσοι έχουν αναγκαστεί να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη έξω να μην χρειαζόταν να το κάνουν, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα). Μη με προκαλείς να ψάξω δημοσιεύσεις. Αρκεί και η χθεσινή τοποθέτησή σου, που έλεγε περίπου ότι βάση της πληροφόρησης που έχεις από την ίδια την εταιρία, ο στόχος είναι να προσφέρει με το 4G άνετη χρήση για social networks, και πως αυτό υπερκαλύπτεται, άρα είναι λάθος να γράφουμε αρνητικά για το δίκτυο. Και επειδή αυτό δεν το αναφέρει επίσημα, αλλά και πολύ περισσότερο αυτό δεν επιτυγχάνεται παντού άνετα, αλλά αντιθέτως υπάρχουν όπως φαίνεται αρκετά σημεία που έχει μεγάλο πρόβλημα, καλό είναι να μην μιλάμε έτσι εύκολα για το σύνολο του δικτύου βασιζόμενοι σε περιπτώσεις μεμονωμένες. Γιατί να έχω σαν δικαιολογία το ότι έχει δημιουργήσει κίνηση η είσοδος νέων πελατών; Αντίστοιχα το επιχείρημα από την άλλη πλευρά είναι ότι μπορεί να μην έχει την υποδομή για να υποστηρίξει κάτι τέτοιο, και είναι λογικό την εποχή που διαπίστωνες πως το δίκτυο είναι τέλειο να είχε πολύ λιγότερους συνδρομητές από τα άλλα δίκτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Μάρκο, πάρτο αλλιώς. Πραγματικά. Δε δικαιολογώ, επεξηγώ. Δεν υποστηρίζω, δίνω πληροφορίες. Δεν είμαι οπαδός, είμαι μηχανικός. Νομίζω ότι η απάντησή μου υπερκαλύπτει την τοποθέτησή σου. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 To νόημα σε ένα φόρουμ είναι πως μπορεί να γράφει ο κάθε χρήστης την άποψή του και να την δικαιολογεί, χωρίς να παραβαίνει τους όρους που έχει θεσπίσει η κοινότητα. Και έπειτα οι υπόλοιποι διαβάζουν, συμμετέχουν και κρίνουν τι θέλουν να κρατήσουν και τι όχι. Άσχετα με το τι δηλώνει ή είναι ο καθένας. Και να διαφωνείς με αυτά που σου λέω, να ξέρεις ότι δεν τα λέω κακοπροαίρετα. Ίσως θα έπρεπε να λάβεις υπόψιν σου πως φαίνονται πολλά από όσα γράφεις(να δεχτώ δηλαδή ότι δεν έχεις σκοπό εξ αρχής να τοποθετείσαι οπαδικά, και ο γραπτός λόγος είναι καμιά φορά λίγο ευκολότερο να παρερμηνευθεί όντας λιγότερο άμεσος από τον προφορικό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Το πρόβλημα είναι ότι εσύ το βλέπεις σαν δικαιολογία, εγώ το βλέπω σαν επεξήγηση. Πίστεψέ με, δε δικαιολογώ κανέναν και δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω. Ούτε οι ίδιοι οι μηχανικοί των εταιρειών δε το κάνουν :lol:, το αντίθετο. Όταν κάποιοι δουλεύουν στο QA των εταιρειών δεν υπερασπίζονται την εταιρεία αν δούνε μια Α ή Β συμπεριφορά δικτύου. Την καταγράφουνε και οι άνθρωποι που δουλεύουν στο δίκτυο την επεξηγούν. Αν χρήζει διόρθωσης τότε γίνονται τα κατάλληλα βήματα για διόρθωση. Αυτή την οπτική έχω εγώ, και δε βλέπω ούτε μπλε, ούτε κόκκινα ούτε πράσινα λιβάδια. Στην Ελλάδα των ομάδων, της πόλωσης και του αρνητισμού η κάθε άποψη πρέπει να ανήκει κάπου ή δεν είναι άποψη. Εγώ αυτό βλέπω, και λυπάμαι πολύ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Στην Ελλάδα των ομάδων, της πόλωσης και του αρνητισμού η κάθε άποψη πρέπει να ανήκει κάπου ή δεν είναι άποψη. Εγώ αυτό βλέπω, και λυπάμαι πολύ. Μα πολύυυυ γέεελιοοοο: Όταν χτες ρώταγες 1 μέλος: "Μα δεν καταλαβαίνω το ρόλο σου εδώ στο φόρουμ"... Όταν περιμένεις να έχει καθείς κάποιο ρόλο....!! Απλά λέμε την άποψή μας. Και άποψη μου είναι ότι : πούμε δεν πούμε εμείς, ο καθείς Έλληνας θα καταλάβει (και τι παιχνίδι παίζεται από πίσω, όπως κι εσύ το ξέρεις : το δικό "σου" ρόλο....:lol:): Δεν είναι χαζοί οι Έλληνες. Πούμε δεν πούμε εμείς. Και το αποτέλεσμα δείχνει. Η μόνη ερώτηση (αντικειμενική): Γιατί τα κάν€ι αυτά η Wind. Ο μόνος τρόπος να την "δικαιολογήσω": Την πάνε για "κάπου": Δε δικαιολογείται αλλιώς. Αύριο θα ανεβάσω κι άλλα speedtests: Και δεν είναι το μόνο κριτήριο.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Έσκασε μύτη και ο Λιακόπουλος... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Αυτή την οπτική έχω εγώ, και δε βλέπω ούτε μπλε, ούτε κόκκινα ούτε πράσινα λιβάδια. Υπονοείς κάτι? Κάποιοι είναι περισσότερο διακριτικοί... Και όπως λένε και στο χωριό μου "ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θιγονται". ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μα πολύυυυ γέεελιοοοο: Όταν χτες ρώταγες 1 μέλος: "Μα δεν καταλαβαίνω το ρόλο σου εδώ στο φόρουμ"... Όταν περιμένεις να έχει καθείς κάποιο ρόλο....!! Κάτι σε ρώτησα χθες βράδυ...στις 23:01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. March 24, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Το θέτω όσο πιό απλά μπορώ: Όχι speedtests άλλων εταιρειών στο forum της Wind (και φυσικά όχι speedtests της Wind στα υπόλοιπα). Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 (edited) To νόημα σε ένα φόρουμ είναι πως μπορεί να γράφει ο κάθε χρήστης την άποψή του και να την δικαιολογεί, χωρίς να παραβαίνει τους όρους που έχει θεσπίσει η κοινότητα. Και έπειτα οι υπόλοιποι διαβάζουν, συμμετέχουν και κρίνουν τι θέλουν να κρατήσουν και τι όχι. Άσχετα με το τι δηλώνει ή είναι ο καθένας. Υπάρχει και μια άλλη πιθανοτητα, μήπως κάποιοι προσπαθούν να μας δείξουν ή /και πείσουν ότι είναι "πολλοι" οι συνδρομητές? Με 19,5% μερίδιο αγοράς κινητής (2015) τα ποστ που σχετίζονται με κάλυψη δικτυου της wind είναι πολλά περισσότερα από τα ποστ των λοιπών δικτύων.. είναι φυσιολογικο? Ή απλά στα άλλα δικτυα δεν αντιμετωπίζουν ενδεχομενως τόσα (σε ογκο) προβλήματα δικτυου/κάλυψης? Θα εκτιμουσα την άποψη σου επί του συγκεκριμένου. Edited March 24, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Από Πάτρα μέχρι Κόρινθο - Βόρειο κομμάτι έχουν βελτιώσει καθόλου; Επιπλέον πάνω στη Γέφυρα Ρίου Αντιρίου δοκίμασες να κάνεις handover; Παίζει πολύ θόρυβος εκεί. Έχω περιέργεια πως έχουν ρυθμίσει τη μετάβαση. Πλέον σε όλη τη Βόρεια Πελοπόννησο το δίκτυο 4g είναι αξιοπρεπέστατο. Μεγάλες αλλαγές μόλις μέσα σε 1 χρόνο.. από σχεδόν μηδεν δίκτυο, ειδικά σε Αχαΐα, σε ομόλογο ή και καλύτερο της cote σε κάλυψη. Ομολογώ δεν της το είχα. Και για τους κακεντρεχείς εδώ μέσα, όσο οι τιμές των GB είναι απαγορευτικές σε cote, μα...κας δεν είμαι. Μια χαρά στην περιοχή μου είναι πλέον... και με 5gb στα 8,5 ευρώ (απο 6)δεν θέλω αλλά. Αν τις αυξήσει κι άλλο θα πάρει δρόμο... Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Εχεις κάποιο ειδικό πακέτο και σου δίνει 5gb με 8.5€? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Το Ριο είναι ψιλοδύσκολο λόγω παρεμβολών. Όλες χάλια είναι εκεί, όχι μόνο η πράσινη. Πρέπει να καθίσουν να κάνουν λίγο radio planing στην περιοχή. Είναι πολύ δύσκολη αλλά σημαντική περιοχή. Σε αυτο συμφωνω,τον Απριλιο του 16 κοντα στις μερες του Πασχα ειχε θεματα στο ριο-αντιρριο η Wind,εκανε απο 3G σε Edge μεταβολες στην περιφεριακη της πατρας. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Προσωπικά μπορώ να δεχτώ δύσκολα σημεία και να μην έχω παράπονο απο κανένα δίκτυο που δεν τα καλύπτει κανείς.πχ Ο πατέρας μου έχει ένα κτήμα έξω απο τα Γρεβενά στη μέση του πουθενά.Εκει λοιπόν όλοι πιάνουν G.Να παραπονεθώ? Σε ποιον? Κρατώ ως δεδομένο ότι είναι δύσκολη περιοχή.Αλλά όταν στο κέντρο της πόλης οι 2 εκ των 3 παίζουν με 4G ε τότε ναι θα κράξω τον 3ο που έμεινε πίσω Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Εχεις κάποιο ειδικό πακέτο και σου δίνει 5gb με 8.5€? Σωστά. Εκείνο με την επιδότηση από το 2014. Από 6 ευρώ το πάει σε 8,5 με την τελευταία αύξηση από Απρίλιο. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Περιστέρι, Αγ. Γιάννης Θεολόγος Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Προσωπικά μπορώ να δεχτώ δύσκολα σημεία και να μην έχω παράπονο απο κανένα δίκτυο που δεν τα καλύπτει κανείς.πχ Ο πατέρας μου έχει ένα κτήμα έξω απο τα Γρεβενά στη μέση του πουθενά.Εκει λοιπόν όλοι πιάνουν G.Να παραπονεθώ? Σε ποιον? Κρατώ ως δεδομένο ότι είναι δύσκολη περιοχή.Αλλά όταν στο κέντρο της πόλης οι 2 εκ των 3 παίζουν με 4G ε τότε ναι θα κράξω τον 3ο που έμεινε πίσω Ένα καλό κόλπο για να προβλέψεις την αναβάθμιση στην περιοχή σου είναι να δεις ποιοι σταθμοί έχουν πάρει νέο 3G. οι 4g σταθμοί ενεργοποιούνται μαζικά για πολλούς λόγους αλλά οι 3ης γενιάς ενεργοποιούνται άμεσα κατόπιν αναβάθμισης. Αν δεν έχετε πάρει νέο 3ης σημαίνει ότι θα αργήσετε λίγο ακόμη. Ενδιαφέρον είναι ότι στη Μαγνησία έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση αλλά κανένας δε μπορεί να επιβεβαιώσει γιατί οι σταθμοί δεν έχουν μπει σε λειτουργία ?!? Δεν έχω ιδέα γιατί. :blink: ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περιστέρι, Αγ. Γιάννης Θεολόγος Sent from my Moto X Play ωραίο νούμερο στο download :devil: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 (edited) Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι το πόσο σοβαρά παίρνουν κάποιοι τα γραφόμενα εδώ μέσα. Παιδιά 10 με 20 άνθρωποι είμαστε καθημερινά εδω μέσα όχι όλη η Ελλάδα όπως νομίζουν αρκετοί. Όσο και αν θέλουν να προβάλουν τα θετικά ή αρνητικά εδώ μέσα δεν επηρεάζει ούτε το 0.00001 του πραγματικού αγοραστικού κοινού των εταιρειών. Αντί να είμαστε όλοι μια ήρεμη παρέα που ασχολείται με το αντικείμενο χομπιστικα έχουμε καταντήσει η καφρίλα που κάποιος άσχετος με το χόμπι μας αν το διαβάσει θα γελάει ακόμα και το παρδαλό κατσίκι. Πλέον το τοπικ αυτό έχει καταντήσει η ψυχοθεραπεία κάποιων που βγάζουν τα εσώψυχά τους βγάζοντας πολύ άρνηση. Η εταιρία έχει πολλά θέματα σε αρκετές περιοχές αυτοί που γράφουν τα χειρότερα είναι συνήθως από αυτές που δεν έχουν αναβαθμιστεί (και με το δίκιο του) και κάποιο μέλος είχε διαπιστώσει ότι κάποιοι δηλώνουν ψευδή περιοχές σε μετρήσεις που κάνανε είτε για να δείξουν ότι το δικτυο έχει ταχύτητα είτε οτι δεν έχει. Η wind αν δεν κρατήσει χαμηλή τιμολογιακή πολιτική θα έχει θέματα μέχρι το 2018 που θα έχει τελειώσει ολόκληρη η αναβάθμιση του δικτύου και οι περιοχές που πιάνει χαμηλές ταχύτητες σε 4g να διορθωθούν. Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Edited March 24, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 (edited) Πάντως η ταχύτητες στην Αθήνα έχουν πέσει υπερβολικά πολύ. Ασχολίαστο. :worry: Φαντάζομαι λόγω κίνησης αλλά και πάλι θα έπρεπε να έχουν κάνει μια πρόβλεψη ότι θα πλακώσουν συνδρομητές με τις καμπάνιες. Τελικά σε καμία εταιρεία το μάρκετινγκ δε συνεργάζεται με τους μηχανικούς. Δεν είναι μόνο φαινόμενο της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού. :lol: Σε 2600 αναβαθμίζονται πολλές περιοχές αλλά και πάλι δε φτάνει. Δε φτάνει. Θέλει κι άλλους σταθμούς. Και μάλιστα πολλούς. Μέχρι το καλοκαίρι του 17 δε προλαβαίνει με την καμία, τουλάχιστον μέχρι τέλος 17 να κάνει μια καλή αναβάθμιση στο λεκανοπέδιο γιατί γονατίζει καθημερινά σε κάποιες περιοχές. Edited March 24, 2017 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Σε αυτό το thread δεν ήταν που κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι όπου υπάρχει πρόβλημα αναβαθμιζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Περιστέρι, Αγ. Γιάννης Θεολόγος Sent from my Moto X Play Στοίχημα ότι το 3G θα έπιανε παραπάνω. :rolleyes: Βασικά, μπορείς να κάνεις τα πάντα με αυτή την ταχύτητα, αλλά αυτό δεν είναι 4G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Πάντως η ταχύτητες στην Αθήνα έχουν πέσει υπερβολικά πολύ. Ασχολίαστο. :worry: Φαντάζομαι λόγω κίνησης αλλά και πάλι θα έπρεπε να έχουν κάνει μια πρόβλεψη ότι θα πλακώσουν συνδρομητές με τις καμπάνιες. Τελικά σε καμία εταιρεία το μάρκετινγκ δε συνεργάζεται με τους μηχανικούς. Δεν είναι μόνο φαινόμενο της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού. :lol: Σε 2600 αναβαθμίζονται πολλές περιοχές αλλά και πάλι δε φτάνει. Δε φτάνει. Θέλει κι άλλους σταθμούς. Και μάλιστα πολλούς. Μέχρι το καλοκαίρι του 17 δε προλαβαίνει με την καμία, τουλάχιστον μέχρι τέλος 17 να κάνει μια καλή αναβάθμιση στο λεκανοπέδιο γιατί γονατίζει καθημερινά σε κάποιες περιοχές. Η wind πάντα το είχε αυτό το πρόβλημα. Το εμπορικό τμήμα έκανε πάντα του κεφαλιού του και το τεχνικό τραβούσε τα μαλλιά του μετά. Οι ταχύτητες στην Αθήνα δεν έχουν πέσει σε τόσα πολλά σημεία στις περιοχές που χρησιμοποιώ την datasim αλλά σίγουρα είναι ποιό χαμηλές. Υπήρχαν και εξαρχής γειτονιές που πάλευαν με χαμηλές ταχύτητες. Το δίκτυο θέλει πύκνωση σε ολόκληρη την Ελλάδα όχι μόνο στην Αθήνα για να μην παρατηρείτε το φαινόμενο τρελά γκάζια σε κάποια σημεία και σε άλλα κάτω από 10mbps. Φυσικά αυτό που έγραψα και κάποιοι το γελοιοποίησαν είναι ότι μόνο οι πολλαπλές αναφορές στην φόρμα του site τους μπορεί να είναι ο μοχλός πίεσης σε συνάρτηση με καταγγελίες στην ΕΕΤ για πολύ χοντρά θέματα. Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Η καταγγελία σύμβασης είναι ένας τρόπος στην περίπτωση που πήρες συμβόλαιο να φύγεις ανέπαφος εφόσον έχεις προβλήματα. Όσο φυσιολογικό και να μου ακούγεται ότι ένα ασύρματο δίκτυο έχει πολλές διακυμάνσεις, θα μπορούσαν και καλύτερα εντός Αθηνών. Στην επαρχία μια χαρά τα πάνε σε γενικές γραμμές όπου έχουν αναβαθμίσει αλλά στην Αθήνα το δίκτυο δεν αντέχει τόση κίνηση. Το καλό βέβαια είναι ότι έχει κίνηση και δεν έχει πιάσει αράχνες ;) Το simplify παίζει γενικά; Το βρίσκω πολύ ελκυστικό. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Στοίχημα ότι το 3G θα έπιανε παραπάνω. :rolleyes: Βασικά, μπορείς να κάνεις τα πάντα με αυτή την ταχύτητα, αλλά αυτό δεν είναι 4G... [ATTACH]66638[/ATTACH] Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Παρότι κάποιοι δεν απαντάνε καν σε κάποιους άλλους σε αυτό το φόρουμ, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να απαντώ. Το ΑΝ "κάτι" βλέπουν/φοβούνται στο να απαντούν σε συγκεκριμένα μέλη, αυτό να βάλει σε σκέψεις όσους (εάν και όποτε) μας διαβάζουν. Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι το πόσο σοβαρά παίρνουν κάποιοι τα γραφόμενα εδώ μέσα. Παιδιά 10 με 20 άνθρωποι είμαστε καθημερινά εδω μέσα όχι όλη η Ελλάδα όπως νομίζουν αρκετοί. Όσο και αν θέλουν να προβάλουν τα θετικά ή αρνητικά εδώ μέσα δεν επηρεάζει ούτε το 0.00001 του πραγματικού αγοραστικού κοινού των εταιρειών. Αντί να είμαστε όλοι μια ήρεμη παρέα που ασχολείται με το αντικείμενο χομπιστικα έχουμε καταντήσει η καφρίλα που κάποιος άσχετος με το χόμπι μας αν το διαβάσει θα γελάει ακόμα και το παρδαλό κατσίκι. Πλέον το τοπικ αυτό έχει καταντήσει η ψυχοθεραπεία κάποιων που βγάζουν τα εσώψυχά τους βγάζοντας πολύ άρνηση. Η εταιρία έχει πολλά θέματα σε αρκετές περιοχές αυτοί που γράφουν τα χειρότερα είναι συνήθως από αυτές που δεν έχουν αναβαθμιστεί (και με το δίκιο του) και κάποιο μέλος είχε διαπιστώσει ότι κάποιοι δηλώνουν ψευδή περιοχές σε μετρήσεις που κάνανε είτε για να δείξουν ότι το δικτυο έχει ταχύτητα είτε οτι δεν έχει. Η wind αν δεν κρατήσει χαμηλή τιμολογιακή πολιτική θα έχει θέματα μέχρι το 2018 που θα έχει τελειώσει ολόκληρη η αναβάθμιση του δικτύου και οι περιοχές που πιάνει χαμηλές ταχύτητες σε 4g να διορθωθούν. Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Να απαντήσει, λοιπόν, ο "Λιακόπουλος" (όπως με αποκάλεσε άλλος "ειδικός" στην προηγούμενη σελίδα) , σε κάτι σχετικό με το υπογραμμισμένο, και απορώ πως δε με ρωτάει τόσο καιρό, όποιος παρακολουθεί ότι λέω ότι για "κάπου" την πάνε την Wind και δε δικαιολογείται η τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική της από τα τέλη 2016: 1) Σε σχέση με το υπογραμμισμένο: Λες "κρατήσει".....: Τί να "κρατησει"; Η ακριβότερη (€τησίως) καρτοκινητή αυτή τη στιγμή (Μάρτης 2017) είναι της Wind. ΟΚ: Δεν έχει γίνει αντιληπτό ακόμα (πχ κάποιοι νομίζουν ότι τα 30GB με 20€ στο συμβόλαιο broadband της είναι φθηνό: ΟΚ) γιατί παρασύρονται από την "αδράνεια" της φήμης τιμών που είχε ως τέλη 2016, αλλά και ακόμα έχει αυτή τη φήμη. Δεν έχει να "κρατήσει" τίποτα: Αν κάποιοι παρασύρονται από "άλλες" τιμ€ς, ΑΣ βάλουν κάτω τον κάθε χρήστη καρτοκινητής Wind (διαφορετικές ανάγκες) να προσδιορίσει (Αλλά να το ψάξει συγκεκριμένα, όχι λόγια, έτσι;) τι θα πλήρωνε (για να εκπληρώνει τις ίδιες ανάγκες: πραγματικές, έτσι; Όχι έχω 1500΄όλους και χρειάζομαι τα 500΄, έτσι;) στις άλλες εταιρίες: Όποιος τις γράψει, δέχομαι (αν και δεν επιτρέπεται σε αυτό το thread της Wind) να του απαντήσω με το πόσα θα πλήρωνε (για τις ίδιες πραγματικές ανάγκες) στις άλλες εταιρίες. Για καρτοκινητή λέω: Είναι η ακριβότ€ρη ετησίως: Δε θα αργήσει να γίνει αντιληπτό : Είτε νωρίς (μέσα στο '17), είτε σε 1-2 χρόνια ακόμα (ως το '19). Οι Έλληνες δεν είναι χαζοί. 2) Όπως και δεν είναι χαζοί να καταλάβουν τι είναι αυτό το πολυδιαφημιζόμενο 4G που ΟΚ το βλέπουν σηματάκι στο κινητό τους. Δεν είναι απλά: ΟΚ Μπορεί να΄ναι 4G με 5Mbps αλλά την ανάγκη μου να κατεβάσω την κάνω: Είναι το "ατού" της Wind (πολυδιαφημιζόμενο 4G όπως το προβάλλουν διαρκώς) που στην πραγματικότητα δε στέκει, όπως και να το δει κανείς: Είτε ως τσαμπε (0 έσοδα για Wind) sim challenge που γονάτισαν το δίκτυο τον τελευταίο μήνα, είτε ως μπακατέλα κινητά που δε μετράνε σωστά, είτε ως τεχνικά στοιχεία που δείχνουν ότι το πάει καλά την αναβάθμιση, αλλά εμείς οι χρήστες δεν μπορούμε να το "δούμε"!!! Τί να "δούμε"; : Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. 3) Δεν έχουμε να "δικαιολογήσουμε" τίποτα , πέρα από την άκρα ασυμφωνία τιμών και ποιότητας (πολυδιαφημιζόμενης-"ατού") της Wind. Και (σα γνήσιος "Λιακόπουλος" , όπως με αποκάλεσε 1 "ειδικός" στην προηγούμενη σελίδα) να απαντήσω σε κάτι που δε με ρώτησε κανείς, και μπορεί να βρίσκει "ασυναφές" σε αυτό που λέω: Δε δικαιολογείται αλλιώς αυτ€ς που κάνει, παρά ότι "την πάνε για κάπου" τη Wind Και τότε , θα μου πει κάποιος: Αφού ρε jimmiss , λες ότι την πάνε "κάπου", γιατί δεν αφήνουν τα πράγματα (που όπως λες θα'ρθουν πούμε δεν πούμε εδώ μέσα, μας διαβάσουν ή όχι ένα 5% των συνδρομητών όλων των εταιριών με κάποιο τυχαίο googlάρισμα μέσα στο 2017 καθώς ψάχνουν κάτι και πέσουν και σε κάποιο από τα posts που γράφουμε όλοι μας), και είναι κάποιο "ειδικοί" που την υπερασπίζονται (με τα παραπάνω που έγραψα) κόντρα στην κοινή λογική του χάλια δικτύου όπως δείχνει το αποτέλεσμα; Η απάντησή μου (σε αυτό που δε με ρώτησε κανείς ως τώρα και φαίνεται ασυναφές με όσα διαπλέπω) είναι ότι: Το 2017 και αρχές 2018 είναι κρισιμότατο χρονικό διάστημα για τη Wind. Ανάλογα με το τι θα καταφέρουν (και με την ποιότητα vs ακριβότερη καρτοκινητή,όπως διαμορφώθηκε τέλη '16) και όλους τους "λυτούς και δεμένους" (εδώ και αλλού) και αυτά που λένε όλοι τους (ακόμα και απλοί υπάλληλοι να'ναι: ΟΚ)....... θα δείξει για τις επόμενες κινήσεις τους (για το "πού" ακριβώς να την "πάνε") {Πολλές οι εναλλακτικές}. Κρισιμότατο χρονικό διάστημα για τη Wind το 2017 με αρχές 2018 Και "λυτοί και δεμένοι" παντού. ΟΚ: Τάδε έφη "Λιακόπουλος" και τα ξαναλέμε τέλη 2018 σε τι έπεσα μέσα και σε τι έξω: Το δέχομαι κι ας μη μου απαντάνε στα post μου πολλοί "ειδικοί" (ούτε καν παράθεση): No problem και το αποτέλεσμα θα δείξει. @ stefanos (που λες ότι δε σου απάντησα): Απαντάς μόνος σου χτες στις 23:01 σε αυτό το thread , Είναι προφανές νομίζω, δεν το εξέλαβα σαν ερώτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 @jimmiss πραγματικά δεν διάβασα το post σου. Όταν προσβάλεις τον άλλον σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο χωρίς να τον γνωρίζεις προσωπικά και δεν έχεις καν την ευγενή καλοσύνη να σταματήσεις και ασχολείσαι συνεχίζεις να προκαλείς. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts