Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι κανονική εγκατάσταση όπως και το 2100 με πομποδέκτες και την υπόλοιπη υποδομή και δεν μπαίνουν μόνα τους πρέπει να πάνε και συνεργεία κλπ κλπ.

Είναι κανονική εγκατάσταση όπως και το 2100 με πομποδέκτες και την υπόλοιπη υποδομή και δεν μπαίνουν μόνα τους πρέπει να πάνε και συνεργεία κλπ κλπ.

φθηνοτερα ομως της βγηκε απο νεα 2100 εγκατάσταση ? (νεους σταθμους με αδειοδοτήσεις κτλ). Και μιλαμε για εποχη '13-'14 οταν εγκατεστησε, τουλαχιστον στην πελοποννησο.

Edited by stefanos1999

Αν μιλάς για το 900 της voda μπήκε σε σταθμούς voda στο υπάρχων σύστημα αλλά είναι έξτρα εγκατάσταση. Αν μπει κώλocation πρέπει να στηθεί ξανά ολόκληρος ο σταθμός μέσα στις εγκαταστάσεις της άλλης εταιρίας. Το ότι θα γίνει με τον ενα η τον άλλο τρόπο δε σημαίνει ότι δεν κοστίζει, ιδίως στη δεύτερη περίπτωση παίζει να κοστίσει και παραπάνω.

Αν μιλάς για το sharing πάει είτε σε wind η voda σταθμό και ανάλογα παίζουν και οι δυο με το ίδιο λινκ, υπάρχει κοινό BTS και δυο ξεχωριστά ένα για voda ενα wind αλλά πάντα οι σχεδιασμοί παίζουν.

Sharing. Δυο σταθμοί σε ένα μέρος με κοινό link ανάλογα με το σχεδιασμό.

Α,οκ! Νόμιζα κάτι άλλο σήμαινε έτσι όπως το έθεσε ο Μιχάλης:p

Το κοντινότερο μη-κοσμοτε κατάστημα είναι 40χιλιομετρα μακριά (60'λεπτα οδήγηση μέσα στα βουνα) για να πας δυτικά είτε Τρίπολη, είτε βόρεια Αργος/Ναύπλιο. Είναι σοβαρότατος αποτρεπτικός παράγοντας. Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν- μόνιμο κάτοικο- που να μην έχει πράσινο λιβάδι ως τον κύριο αριθμο τού.

Το ίδιο ακριβώς θέμα υπάρχει και στην βόρειοανατολική Λακωνία που για να πάνε στη Σπάρτη να εξυπηρετήθουν χρειαζονται 60' λεπτά σε χρόνο και χρήμα φυσικά (βενζίνη κτλ).

Στην Τρίπολη έκλεισε το κατάστημα wind.

Εγώ θα ήθελα να αναλυσουμε τι γινόταν επί εποχής ΤΕΛΕΣΤΕΤ το 1994, τότε που η εταιρεία είχε καλύψει τη μισή Ελλάδα και η Πάναφον έπιανε μόνο μέσα στις πόλεις. Χρειάζεται να την τιμωρήσουμε την Πάναφον.

Εσένα ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα σου Στέφανε. Αν θα γίνεις συνδρομητής Wind ή αν θα πείσεις ότι η Wind δεν αξίζει; Δε καταλαβαίνω το ρόλο σου στη συζήτηση.

Για την ακρίβεια το 94 η Τελεστετ έβαζε μια κεραία στο ψηλότερο σημείο και κάλυπτε το νόμο (τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει). Το ποιος τιμωρήθηκε το έδειξε η ιστορία.

Στην Τρίπολη έκλεισε το κατάστημα wind.

Πότε? Για φαντάσου...

που πάνε πλέον οι συνδρομητές?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για την ακρίβεια το 94 η Τελεστετ έβαζε μια κεραία στο ψηλότερο σημείο και κάλυπτε το νόμο (τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει). Το ποιος τιμωρήθηκε το έδειξε η ιστορία.
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7121021#post7121021

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δε νομίζω.

Άρα έβαλε το χέρι στην τσέπη η Vodafone για να εξυπηρετηθουν με καλύτερη καλυψη οι συνδρομητές της στο Η+?

Edited by stefanos1999

Έλεος πραγματικά. δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο οι "ειδικοί" του post λένε τόσα, όταν και το αποτέλεσμα (συγκριτικά και μόνο) τους διαψεύδει.

Άλλοι λόγοι υπάρχουν από πίσω και να μας ανησυχούν.

1) Ο κόσμος καταλαβαίνει και όσο περνά ο χρόνος θα καταλαβαίνει ακόμα πιο πολλά.

2) Η εταιρία και η (όποια, είτε σε ποιότητα δικτύου και άλλα πολλά) δεν πρόκειται να διορθωθεί.

3) Νομίζω ότι την έχουν στημένη στην εταιρία κάποιοι να "την πάνε" κάπου (κατά δι@λου, ίσως).....Θα αποκαλυφθεί σε κάποια χρόνια. Ίσως και μεγαλοστελέχη της.

Με 19,5% μερίδιο αγοράς κινητής, με βάση τα τελευταια δημοσιοποιημενα στοιχεία (2015) σελίδα31 http://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/EETT/Journalists/MarketAnalysis/MarketReview/PDFs/2015.pdf υπάρχει περιθώριο αναστροφής?

Edited by stefanos1999

Με 19,5% μερίδιο αγοράς κινητής, με βάση τα τελευταια δημοσιοποιημενα στοιχεία (2015) σελίδα31 http://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/EETT/Journalists/MarketAnalysis/MarketReview/PDFs/2015.pdf υπάρχει περιθώριο αναστροφής?

Αν σου πω ότι πετύχει δεν πετύχει δεν με νοιάζει και ιδιαίτερα και να αλλάζει ιδιοκτησία ή αν αλλάξει όνομα πάλι το ίδιο μου κάνει. Έτσι και αλλιώς φθορά μέσα στα χρονιά θα έχουν όλες με το ότι ο κόσμος έχει πλέον λιγότερα να ξοδέψει.

Πάντως ότι και να γίνει η τρίτη άδεια κινητής σε μια χώρα αφήνει πολλά ακόμα και με το 20% και μην ξεχνάς το κομμάτι της σταθερής και των υποδομών οπτικών που έχουν στην ιδιοκτησία τους που είναι τεράστιο σε συνδυασμό με το ποσοστό της στην forthnet.

Αυτό που με νοιάζει για όλες τις εταιρίες είναι να παρέχουν τις υπηρεσίες τους όσο καλύτερα μπορούν σε συνδυασμό με ΄λογικές τιμές. Πληρωνόμαστε με τιμές ρουμανίας και πληρώνουμε με τιμές γερμανικές. Αυτό δεν συνάδει ...

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Και στην Ασπροβάλτα έκλεισε το κατάστημα αφήνοντας πολύ κόσμο χωρίς ρεύμα.Και πολλούς χωρις τηλέφωνο η με καρτοκινητά απο το πουθενά..

Τόσα χρόνια δεν έδινε το παλικάρι κάρτες γιατί δεν είχες 3g..Ε μετά τα πηρε στο κρανίο

Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

έχουν στην ιδιοκτησία τους που είναι τεράστιο σε συνδυασμό με το ποσοστό της στην forthnet.

Άνθρακες ο (συγκεκριμένος) θησαυρός. Μέχρι και διαγραφή της αξίας κτήσης(συμμετοχης) έκαναν.

Edited by stefanos1999

Και στην Ασπροβάλτα έκλεισε το κατάστημα αφήνοντας πολύ κόσμο χωρίς ρεύμα.Και πολλούς χωρις τηλέφωνο η με καρτοκινητά απο το πουθενά..

Τόσα χρόνια δεν έδινε το παλικάρι κάρτες γιατί δεν είχες 3g..Ε μετά τα πηρε στο κρανίο

Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πως να μην έκλεινε φίλε μου που ήμουν για λίγες ημέρες το καλοκαίρι και κόντεψα να κάνω χαρακίρι με το ανύπαρκτο δίκτυο ιδιαίτερα στον σταυρό θεσσαλονικης. Και οι άλλες δεν πάιζαν όπως λειτουργούν σε άλλες περιοχές άλλα στο σταυρό τουλάχιστον σε εξωτερικούς χώρους είχαν ταχύτητα νορμάλ.

Ευτυχώς πλέον έχει κάλυψη έστω με 12 mbps την ημέρα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άνθρακες ο (συγκεκριμένος) θησαυρός. Μέχρι και σε διαγραφή της αξίας κτήσης έκαναν.

Δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά όπως και να έχει να το συζητήσουμε στο ανάλογο θέμα και όχι εδώ. Να μην γεμίζουμε με άκυρα το topic αυτό.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά όπως και να έχει να το συζητήσουμε στο ανάλογο θέμα και όχι εδώ. Να μην γεμίζουμε με άκυρα το topic αυτό.

Οκ αλλά δεν είναι δικός μου ισχυρισμός, ο ιδιος ο ceo της wind το δηλωσε (για την διαγραφη) http://www.kathimerini.gr/897952/article/oikonomia/epixeirhseis/nayagoyn-ta-sxedia-wind-kai-vodafone-gia-th-forthnet

Το ομολογιακό της forthnet το ανέλαβαν εξ ολοκλήρου οι πιστωτριες τράπεζες , και οχι νέοι ή οι υπάρχοντες βασικοί μέτοχοι (πχ wind, Vodafone κτλ) .

Edited by stefanos1999

ιδιαίτερα στον σταυρό θεσσαλονικης. Και οι άλλες δεν πάιζαν όπως λειτουργούν σε άλλες περιοχές άλλα στο σταυρό τουλάχιστον σε εξωτερικούς χώρους είχαν ταχύτητα νορμάλ.

Aye!

Τα τρία τζί της κόκκινης τα είχα βάλει εγώ εκεί πριν χρόνια...:lol:

Εντάξει, σε αυτό το θέμα πλέον, μιλάμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από WIND 4G... Μόνο συνταγές μαγειρικής δεν έχουμε δει (ακόμα). :lol:

@mixtri Σέβομαι το γεγονός ότι έχεις πολλές περισσότερες γνώσεις από μένα στα δίκτυα, αλλά δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο υποστηρίζεις (?) τόσο τη WIND. Κι εγώ συμπαθώ τις φτηνές εταιρίες, αλλά αυτή πλέον δεν είναι, γιατί μπήκε στα "χωράφια" της πράσινης... Όμως το δίκτυό της σε καμία περίπτωση δε φτάνει αυτό της άλλης, ειδικά σε ταχύτητα. Στις περισσότερες περιοχές, το 4G είναι απλά παρωδία . Μέχρι και το 3G πιάνει περισσότερο. Σε κάποιες περιπτώσεις, πολύυυ περισσότερο...

Φαντάσου τι έχει να γίνει όταν έρθουν κι άλλοι συνδρομητές. Τα 3 Mbps του 4G, θα γίνουν 0,3 και δε θα ανοίγει ούτε σελίδα... :lol: Καλύτερα να έδινε όλο το backbone στο 3G, παρά να έβαζε "τσαπατσού-λικο (το βγάζει βρισιά!)" 4G, για να δείξει ότι έχει... Καλά να πιάνει 3 Mbps με 3G στο χωριό, αλλά στην Αθήνα με 4G είναι απαράδεκτο... Όταν ασχοληθεί σοβαρά με τις ταχύτητες, θα την παραδεχτώ. Μέχρι και το πρώτο μου συμβόλαιο θα κάνω. :p

Edited by MitsosDaBest13

Βρε Μήτσο δεν θέλω να σε τρολαρω αλλά δεν είναι ότι έχω παραπάνω γνώσεις στα δίκτυα, το πρόβλημα είναι ότι πολλοί που γράφουν απλά δε το χουν. Πάντα οι Έλληνες θέλουν να το παίζουν ειδικοί σε όλα. Δε γίνεται. Πάει η εποχή που μπορούσες να λες ότι θες και ο κόσμος να κουνάει το κεφάλι και να συμφωνεί.

Επιπλέον το ότι δε κατηγορώ τη Wind δε σημαίνει ότι την υποστηρίζω. Δε με ενδιαφέρει όπως λέει και ο cmvr. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί υπάρχει τέτοιο μένος από κάποια μέλη. Μεγάλο πρόβλημα. Κάθε φορά που έρχομαι Ελλάδα χρησιμοποιώ και τους 3 παροχους. Δε με ενδιαφέρουν οι τιμές καθόλου. Έχω απεριόριστα από το συμβόλαιο μου και έχω και ένα f2g k cu. Εγω πέρυσι στη δυτική Ελλάδα είδα ένα δίκτυο απίστευτο με κάλυψη από μπλε παντού καλύτερη και πολύ καλό configuration. Εκεί πήγα εκεί έχω άποψη. :)

Sent from my LON-L29 using Tapatalk

Όντως τιμωρήθηκε. Δεν έβρισκες συνδρομητή παναφον στη Θεσσαλία. Μετά ήρθε και έβαλε ραδιόφωνο. Και είχε εικονικό σήμα. Άστο takeovernet, η παναφον δεν παλεύονταν φίλε στα μέρη μου. Τραγική. Τώρα κάπως παλεύεται.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε Μήτσο δεν θέλω να σε τρολαρω αλλά δεν είναι ότι έχω παραπάνω γνώσεις στα δίκτυα, το πρόβλημα είναι ότι πολλοί που γράφουν απλά δε το χουν. Πάντα οι Έλληνες θέλουν να το παίζουν ειδικοί σε όλα. Δε γίνεται. Πάει η εποχή που μπορούσες να λες ότι θες και ο κόσμος να κουνάει το κεφάλι και να συμφωνεί.

Επιπλέον το ότι δε κατηγορώ τη Wind δε σημαίνει ότι την υποστηρίζω. Δε με ενδιαφέρει όπως λέει και ο cmvr. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί υπάρχει τέτοιο μένος από κάποια μέλη. Μεγάλο πρόβλημα. Κάθε φορά που έρχομαι Ελλάδα χρησιμοποιώ και τους 3 παροχους. Δε με ενδιαφέρουν οι τιμές καθόλου. Έχω απεριόριστα από το συμβόλαιο μου και έχω και ένα f2g k cu. Εγω πέρυσι στη δυτική Ελλάδα είδα ένα δίκτυο απίστευτο με κάλυψη από μπλε παντού καλύτερη και πολύ καλό configuration. Εκεί πήγα εκεί έχω άποψη. :)

Όντως τιμωρήθηκε. Δεν έβρισκες συνδρομητή παναφον στη Θεσσαλία. Μετά ήρθε και έβαλε ραδιόφωνο. Και είχε εικονικό σήμα. Άστο takeovernet, η παναφον δεν παλεύονταν φίλε στα μέρη μου. Τραγική. Τώρα κάπως παλεύεται.

Μιχαλη συμφωνω οτι εκανε δουλεια,αλλα εκτος Θεσσαλιας και Δυτικη ελλαδα εχεις παει; Απο Γιαννενα εως θεσσαλονικη οταν κατεβηκα Μεσσολογγι και Πελοποννησο 3G αναβαθμισμενο ειχα οταν εφυγα απο θεσσαλονικη και μετα στα γιαννενα.Αλλα ακομα και τωρα δεν αλλαξε κατι.Φλωρινα,Πτολεμαιδα,Αμυνταιο ακομα με παλιο 3G τα Χριστουγεννα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μιχαλη συμφωνω οτι εκανε δουλεια,αλλα εκτος Θεσσαλιας και Δυτικη ελλαδα εχεις παει; Απο Γιαννενα εως θεσσαλονικη οταν κατεβηκα Μεσσολογγι και Πελοποννησο 3G αναβαθμισμενο ειχα οταν εφυγα απο θεσσαλονικη και μετα στα γιαννενα.Αλλα ακομα και τωρα δεν αλλαξε κατι.Φλωρινα,Πτολεμαιδα,Αμυνταιο ακομα με παλιο 3G τα Χριστουγεννα.

Εν τέλει όλοι θα αναβαθμιστούν.

Edited by mixtri

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε Μιχάλη τώρα ειλικρινά τα γράφεις αυτά; Για όποιον παρακολουθεί τα συγκεκριμένα topics είναι φως φανάρι πως όχι απλά υποστηρίζεις την Wind, αλλά ορισμένες φορές βγαίνει και μένος κατά των άλλων εταιρειών. Όσο και αν επιχειρείς κατά καιρούς να το κρύψεις με φράσεις του τύπου "δεν είμαστε μέτοχοι για να μας καίει τόσο η wind".

Αν αυτό που έγραψες (δεν υποστηρίζω τη wind αλλά ούτε και την κατηγορώ), συνοδευόταν από το "επειδή ζω στο εξωτερικό και δεν την χρησιμοποιώ", θα ήταν απόλυτα σεβαστό. Αλλά η φράση είναι αληθής κατά το ήμισυ, καθώς την υποστηρίζεις φανερά, με βάση την εμπειρία που έχεις από ένα μήνα το καλοκαίρι, και όσα σου λένε οι γνωστοί σου που δουλεύουν εκεί, αμφισβητώντας και ακυρώνοντας λόγω ειδίκευσης, την εμπειρία πολλών χρηστών οι οποίοι βρίσκονται εδώ και χρησιμοποιούν το δίκτυο. Αν βλέπεις να γράφουν με μένος, δεν είναι απόλυτα αδικαιολόγητο με βάση τα παραπάνω. Όχι;

Όσες γνώσεις και να έχεις, και να έχεις την καλή πρόθεση να τις μοιραστείς απαιτώντας να σε σεβαστούν, αυτοακυρώνεται όταν χρησιμοποιείς τόσο εύκολα τη λέξη "απίστευτο" για να περιγράψεις ένα δίκτυο που έχει κατά τη γνώμη σου καλύτερη κάλυψη. Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να πήγες σε τίποτα απόμερα λαγκάδια και να έπιανε μόνο η wind, αλλά η χώρα είναι πολύ μεγάλη και έχει ανθρώπους σε πολύ περισσότερα μέρη από αυτά, που αποδεδειγμένα έχει ακόμη πρόβλημα. Δεν είναι καλό να κρίνεις ολόκληρο το δίκτυο με τα συγκεκριμένα κριτήρια, ειδικά όταν η άποψή σου δεν είναι και η πλέον αμερόληπτη.

Sent from my Moto X Play

Βρε Μιχάλη τώρα ειλικρινά τα γράφεις αυτά; Για όποιον παρακολουθεί τα συγκεκριμένα topics είναι φως φανάρι πως όχι απλά υποστηρίζεις την Wind, αλλά ορισμένες φορές βγαίνει και μένος κατά των άλλων εταιρειών. Όσο και αν επιχειρείς κατά καιρούς να το κρύψεις με φράσεις του τύπου "δεν είμαστε μέτοχοι για να μας καίει τόσο η wind".

Αν αυτό που έγραψες (δεν υποστηρίζω τη wind αλλά ούτε και την κατηγορώ), συνοδευόταν από το "επειδή ζω στο εξωτερικό και δεν την χρησιμοποιώ", θα ήταν απόλυτα σεβαστό. Αλλά η φράση είναι αληθής κατά το ήμισυ, καθώς την υποστηρίζεις φανερά, με βάση την εμπειρία που έχεις από ένα μήνα το καλοκαίρι, και όσα σου λένε οι γνωστοί σου που δουλεύουν εκεί, αμφισβητώντας και ακυρώνοντας λόγω ειδίκευσης, την εμπειρία πολλών χρηστών οι οποίοι βρίσκονται εδώ και χρησιμοποιούν το δίκτυο. Αν βλέπεις να γράφουν με μένος, δεν είναι απόλυτα αδικαιολόγητο με βάση τα παραπάνω. Όχι;

Όσες γνώσεις και να έχεις, και να έχεις την καλή πρόθεση να τις μοιραστείς απαιτώντας να σε σεβαστούν, αυτοακυρώνεται όταν χρησιμοποιείς τόσο εύκολα τη λέξη "απίστευτο" για να περιγράψεις ένα δίκτυο που έχει κατά τη γνώμη σου καλύτερη κάλυψη. Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να πήγες σε τίποτα απόμερα λαγκάδια και να έπιανε μόνο η wind, αλλά η χώρα είναι πολύ μεγάλη και έχει ανθρώπους σε πολύ περισσότερα μέρη από αυτά, που αποδεδειγμένα έχει ακόμη πρόβλημα. Δεν είναι καλό να κρίνεις ολόκληρο το δίκτυο με τα συγκεκριμένα κριτήρια, ειδικά όταν η άποψή σου δεν είναι και η πλέον αμερόληπτη.

Sent from my Moto X Play

Mπορείς να στηρίξεις τα λεγόμενά σου κάνοντας παράθεση συγκεκριμένα ποστ που υποστηρίζω τη Wind σαν εταιρεία; Δηλαδή όπου κάνει καλή δουλειά δε πρέπει να τα πούμε; Πρέπει να γκρινιάζουμε συνεχώς με τα έμπειρα speedtest και screenshots; Όταν βλέπω να γράφονται ασυναρτησίες για μια τεχνολογία που έχω πάρει ειδίκευση νευριάζω, και δεν έχει να κάνει με κανένα δίκτυο. Λυπάμαι, αλλά έχεις άδικο. Και μη στιγματίζεις με αυτό τον τρόπο κάποια άτομα και δίνεις λαβές επειδή δεν είσαι μοντ πλέον, επειδή δε σε ξέρω και δε με ξέρεις προσωπικά Μάρκο. Σε ένα thread γράφουμε απλά. Και κάπου εκεί κλείνω τη συζήτηση. Αν και όταν με γνωρίσεις προσωπικά έχεις το ελάχιστο δικαίωμα να εκφράζεις άποψη για εμένα ;)

Η χρήση της λέξης απίστευτο εκφράζει την πραγματικότητα για μια κάλυψη που ούτε εγώ δεν περίμενα. Και ναι, όπως απίστευτη θεωρώ τη κάλυψη της ΚΟΣΜΟΤΕ με 4η γενιά στο Πήλιο. Αλλά εγώ δεν έχω κόμπλεξ να πω και τα καλά και τα κακά. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Ριο είναι ψιλοδύσκολο λόγω παρεμβολών. Όλες χάλια είναι εκεί, όχι μόνο η πράσινη. Πρέπει να καθίσουν να κάνουν λίγο radio planing στην περιοχή. Είναι πολύ δύσκολη αλλά σημαντική περιοχή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Nova 4G