Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

e75a09c5e58679d0c4e1f04876433ca0.jpg

Θεσσαλονίκη στο Porto Center περιοχή σφαγεία με το Huawei E5776s-32.

Sent from my XT1572 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να αλλάξω την κάρτα sim σε 4g πρέπει να πληρώσω τα 5€;

Πάνε σε ένα κατάστημα και ζητά να σου την αλλάξουν δωρεάν.

Sent from my XT1572 using Tapatalk

Pixel 6a

Εχω μια απορια, με snapdragon 821 cat.12 κινητο στην wind εχω αισθητα χειροτερα αποτελεσματα (με αποκλιση περιπου περιπου 30-35% προς τα κατω) στα speedtest αποτι με το Huawei E5776s-32 cat.4, σε ιδιο σερβερ, ατο ιδιο σημειο και την ιδια σχεδον χρονικη στιγμη.

Που μπορει να οφειλετε;

Σημειωση , με τις αλλες 2 ειναι ακριβως το αντιθετο συνηθως η' πανω κατω τα ιδια, με ιδιεσ παντα συσκευες.

Το εχω παρατηρησει κατ επαναληψη , σε 2διαφορετικα μερη οπου καμια απο τις 3 δεν εχει 4g+.

Kαι κατι αλλο, απο ποσο και κατω περιπου (π.χ. 20) στο ping ειμαστε αιγουροι οτι ο σταθμος ειναι σε οπτικη;

Edited by stefanos1999

Για να αλλάξω την κάρτα sim σε 4g πρέπει να πληρώσω τα 5€;

Ακόμα και να σου τη χρεώσουν, κράτα την απόδειξη και μετά σκανάρισέ την ή τράβα τη φωτογραφία και ζήτα τα λεφτά σου πίσω από τη WIND (κλικ). Θα σου μπει +5€ υπόλοιπο στην κάρτα.

Εχω μια απορια, με snapdragon 821 cat.12 κινητο στην wind εχω αισθητα χειροτερα αποτελεσματα (με αποκλιση περιπου περιπου 30-35% προς τα κατω) στα speedtest αποτι με το Huawei E5776s-32 cat.4, σε ιδιο σερβερ, ατο ιδιο σημειο και την ιδια σχεδον χρονικη στιγμη.

Που μπορει να οφειλετε;

Σημειωση , με τις αλλες 2 ειναι ακριβως το αντιθετο συνηθως η' πανω κατω τα ιδια, με ιδιεσ παντα συσκευες.

Το εχω παρατηρησει κατ επαναληψη , σε 2διαφορετικα μερη οπου καμια απο τις 3 δεν εχει 4g+.

Kαι κατι αλλο, απο ποσο και κατω περιπου (π.χ. 20) στο ping ειμαστε αιγουροι οτι ο σταθμος ειναι σε οπτικη;

Έχει όλες τις μπάντες το cat12?

Ένα τεστακι στο σπίτι μου τώρα.4G Wind.Αξιοπρεπεστατο θεωρώ. :) Λιβαδειά.Και η μισή ταχύτητα να ήταν πάλι για μένα είναι οκ.Μια χαρά. http://i.imgur.com/ZEeK0rW.jpg

Φιλε καλησπερα θελω να ρωτησω με την 800σαρα μπαντα ειναι το 4g ??? και εγω λιβαδεια ειμαι αλλα δεν εχω 800σαρα μπαντα στο κινητο...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

@viotos Λογικά 800αρα πρέπει να είναι..Γιατί η wind από όσο ξέρω Επαρχία παίζει κυρίως με 800. :) Μπορεί να μην είναι όμως.Ποια συσκευή έχεις;

Νond Edge SA For Ever

Φιλε καλησπερα θελω να ρωτησω με την 800σαρα μπαντα ειναι το 4g ??? και εγω λιβαδεια ειμαι αλλα δεν εχω 800σαρα μπαντα στο κινητο...

Αμα δεν εχεις,4G δεν θα υπαρχει.Ακομα και μεσα στη θεσσαλονικη σαν βαση εχει την 800,ειδικα ανατολικα.Κεντρο Δυτικα παιζει παραπανω με 1800/2600.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ολοι έχουν πλέον 800αρα στην επαρχία.Απλά στην wind είναι πιο μεγάλη η χρήση της.πχ Εδώ Κοζάνη υπάρχουν σημεία που αν δεν έχεις 800αρα δεν πιάνεις 4g και σε άλλη εταιρεία..Βέβαια απο την άλλη έχεις καλό 3g κάτι που δεν συμβαίνει με την wind,οπότε και χωρίς την 800 κάνεις άνετα την δουλειά σου..

Ολοι έχουν πλέον 800αρα στην επαρχία.Απλά στην wind είναι πιο μεγάλη η χρήση της.πχ Εδώ Κοζάνη υπάρχουν σημεία που αν δεν έχεις 800αρα δεν πιάνεις 4g και σε άλλη εταιρεία..Βέβαια απο την άλλη έχεις καλό 3g κάτι που δεν συμβαίνει με την wind,οπότε και χωρίς την 800 κάνεις άνετα την δουλειά σου..

Κανεις λαθος,οπου αναβαθμιζει η Wind τα 10Mbps στο 3G της το εχει.

Θεσσαλονικη εχω δει μεχρι 22-23.Τα μεγιστα τοσο ειναι,τουλαχιστον σε εμενα.Εχω 8-10Mbps με 1-2/5 σημα στο σπιτι(γυρω στα -105dBm).

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Ε τόσο έχουν και οι άλλοι..Η φράση κλειδί είναι "όπου αναβαθμίζει" τη στιγμή που οι άλλοι 2 έχουν ήδη αναβαθμισμένο 3g σε αυτό το επίπεδο και προσθέτουν 4g οπότε και χωρίς την 800αρα κάνεις άνετα τη δουλειά σου

Ε τόσο έχουν και οι άλλοι..Η φράση κλειδί είναι "όπου αναβαθμίζει" τη στιγμή που οι άλλοι 2 έχουν ήδη αναβαθμισμένο 3g σε αυτό το επίπεδο και προσθέτουν 4g οπότε και χωρίς την 800αρα κάνεις άνετα τη δουλειά σου

Στη θεσσαλονικη ναι,αν εξαιρεσουμε οτι εχει θεματακια ακομα.Περνα απο δελφων στο υψος της Μποτσαρη να δεις χαλια.Edge και κατι ψιλα απο 4G μονο.Αλλα σημεια και χωρις σημα,εν ετει 2017.Εχω καιρο να περασω,αλλα θα σας δωσω screenshot να δειτε την windara.

wind 4g μετρησεις με την σημ network challenge με το 1gb που πηρα δωρεαν για να μετρησω το σημα της wind απο ενα καταστημα

Κερατεα στην κεντρικη πλατεια, εξω απο την εκλλησια του Αγιου Δημητριου

http://i68.tinypic.com/23wgpl.jpg

Κερατεα εξω απο το Υποθηκοφυλακειο Κερατεας ( λογω οτι ειναι κοντα στο βουνο για αυτο εχει τοσο καλη ταχυτητα! )

http://i63.tinypic.com/n6djx3.jpg

Καλυβια εξω απο το Δημαρχειο Καλυβίων που κανει σταση το κτελ Αττικης , ( συγνωμη για το προφιλ πτησης κατα λαθος το πατησα πριν κανω printscreen )

http://i66.tinypic.com/8vxgs6.jpg

Mαρκοπουλο στο σταθμαρχειο του Κτελ Αττικης

http://i64.tinypic.com/10cl1z5.jpg

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Που μπορει να οφειλετε;

Ο Snapdragon 821 δε λέει τίποτα αν ο κατασκευαστής σου δεν έχει ενεργοποιήσει το Cat 12 στο μόντεμ για το δίκτυο το οποίο χρησιμοποιείς. Το LTE δουλεύει με κάποιο basic configuration και από εκεί και πέρα θες ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ δικτύου (πόσες φορές θα το πω) για να παίξει το τηλέφωνο σωστά. Δεν υπάρχει κάποιο generic API για να τραβάνε ρυθμίσεις πλην του κατασκευαστή. Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει:

1) Όχι carrier aggregation σε μη συμβατές συσκευές - call me 4G+

2) Όχι VoLTE

3) Κανένα support από κατασκευαστή/πάροχο αν δεν υπάρχει επίσημα στη λίστα υποστήριξης

Για το δεύτερο σκέλος, το ping δε μπορεί να σου δείξει οπτική ίνα. Δε μπορείς να το καταλάβεις σαν πελάτης. Συνηθως οι σταθμοί που έχουν aggregation έχουν οπτική. Και πάλι όχι κανόνας - υπάρχουν gbit μικροκυματικά πλέον.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πηγα πισω απο τη Κεραια στην Κ.Καραμανλη,στο υψος της Eurobank.Απο τα 11Mbps ειχα τωρα με οπτικη επαφη 18Mbps.Στα 800mhz παιζει η 4η γενια.Αμεσα πρεπει να φτιαξει την κατασταση με τις ταχυτητες. Edited by Mark_K
off topic

Ο Snapdragon 821 δε λέει τίποτα αν ο κατασκευαστής σου δεν έχει ενεργοποιήσει το Cat 12 στο μόντεμ για το δίκτυο το οποίο χρησιμοποιείς. Το LTE δουλεύει με κάποιο basic configuration και από εκεί και πέρα θες ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ δικτύου (πόσες φορές θα το πω) για να παίξει το τηλέφωνο σωστά. Δεν υπάρχει κάποιο generic API για να τραβάνε ρυθμίσεις πλην του κατασκευαστή. Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει:

1) Όχι carrier aggregation σε μη συμβατές συσκευές - call me 4G+

2) Όχι VoLTE

3) Κανένα support από κατασκευαστή/πάροχο αν δεν υπάρχει επίσημα στη λίστα υποστήριξης

Για το δεύτερο σκέλος, το ping δε μπορεί να σου δείξει οπτική ίνα. Δε μπορείς να το καταλάβεις σαν πελάτης. Συνηθως οι σταθμοί που έχουν aggregation έχουν οπτική. Και πάλι όχι κανόνας - υπάρχουν gbit μικροκυματικά πλέον.

ok αλλα στην περιπτωση μου δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το προβλημα, διοτι (οπου υπαρχει ) το 4g+ μου το βγαζει κανονικα σαν σηματάκι , και στις 3εταιρίες.

Στην wind βεβαια μονο στον ελ.βενιζελο εχω δει 4g+.

Σημερα πρωι ειχα 4g+ στην πρασινη, περιοχη ευαγγελισμος. Oποτε θεωρω βάσιμα (και λογω ταχυτητας) οτι το aggregation λειτουργει (όπου υφισταται).

Edited by Mark_K
δεν συγκρίνουμε ταχύτητες

Πήγα στο fb τους στο διαγωνισμό για το wind network challenge και έβαλα σημερινό speed test απο το κέντρο της Κοζάνης με ταχύτητα 1.35mbps/0.50..για να δούμε θα ασχοληθούν καθόλου ή μπα..

Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ok αλλα στην περιπτωση μου δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το προβλημα, διοτι (οπου υπαρχει ) το 4g+ μου το βγαζει κανονικα σαν σηματάκι , και στις 3εταιρίες.

Στην wind βεβαια μονο στον ελ.βενιζελο εχω δει 4g+.

Σημερα πρωι ειχα 4g+ στην πρασινη, περιοχη ευαγγελισμος. Oποτε θεωρω βάσιμα (και λογω ταχυτητας) οτι το aggregation λειτουργει (όπου υφισταται).

Μπορεί να σου δείχνει aggregation 10+10MHz (intra-carrier). Αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να κάνει aggregation σε διαφορετικές μπάντες. :( Η πράσινη έχει παντού σχεδόν 20MHz φάσμα άρα μάλλον για αυτό βλέπεις 4G+.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mixtri μιλάς επιστημονικά και καλά κάνεις αφού από ότι φαίνεται αυτό είναι το αντικείμενο της δουλειάς σου..Αλλά δε γίνεται κάθε φορά που διαμαρτυρόμαστε για το χάλι της wind να μας την λες για τις συσκευές μας όταν στα άλλα 2 δίκτυα οι ταχύτητες είναι σαφώς πολλαπλάσιες..Δεν αρμενίζουμε εμείς στραβά..ο γιαλός της wind είναι στραβός και δεν υπάρχει καμμιά δικαιολογία γιαυτό..

Ίδια επικοινωνία της Wind και με μένα. :mad:

Ιδού:

http://s7.postimg.org/atshv66ej/screenshot_43.png

Χαλαρά..Η ίδια τυποποιημένη απάντηση σε όλους μας..

Edited by bbbb

Μπορεί να σου δείχνει aggregation 10+10MHz (intra-carrier). Αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να κάνει aggregation σε διαφορετικές μπάντες. :( Η πράσινη έχει παντού σχεδόν 20MHz φάσμα άρα μάλλον για αυτό βλέπεις 4G+.

οχι Μιχαλη, ειναι εξαιρετικα πιθανό να κανει κανονικα aggregation το pro3 μου (baseband: MPSS.TH.2.0.c1.9.1-00010 )

α) διοτι και στην πρασινη δεν βλεπω παντου 4g+, μονο στο κεντρο της Αθηνας. π.χ. σπιτι μου δειχνει απλο 4g

β) Και το upload ξεπερνάει κατα πολυ το max. upload του cat.4 και του cat.9. οταν κανω στον hyper, βάση του ποσού κρινω οτι ηταν 2 x 20MHz το upload.

intra-carrier 2 x 20MHz απο ίδια μπαντα?

Edited by stefanos1999

Εχω Xiaomi Redmi Note 2

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@viotos Λογικά 800αρα πρέπει να είναι..Γιατί η wind από όσο ξέρω Επαρχία παίζει κυρίως με 800. :) Μπορεί να μην είναι όμως.Ποια συσκευή έχεις;

Xiaomi Redmi Note 2..... δεν εχω 800σαρα στο τηλ.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

4g Θεσσαλονίκη ύψος ΚΤΕΛ. Το σήμα είναι όπως φαίνεται στη φωτο. Τώρα έγινε το τεστ.71cf6d36b6037b2bc77ebd70b3899e3f.jpg

Samsung s7

ccee446663da5f543a9926b36fc4e057.jpg

Κάποιες στιγμές αλλάζει

Band: 20 BW:10

Edited by pank

Που μπορει να οφειλετε;

Για ποιο κινητό μιλάμε(μαρκα, μοντέλο)?

Pixel 6a

• The title was changed to Nova 4G