Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η εταιρεια επρεπε ηδη να παρεχει 4G σε ολη την ΕΛλαδα κι οχι το "αναβαθμιζεται",αυτο αποτελει αοριστια,ωστοσο εσυ mixtri εισαι σουηδια,που το ξερεις αυτο???

Απαραδεχτη ως εταιρεια να μας παιρνει τα φραγκα και να μην εχει καλυψη 4G, σε αρκετα σημεια εχει μονο GPRS ουτε και το EDGE δεν υπαρχει..

η εταιρεια επρεπε ηδη να παρεχει 4G σε ολη την ΕΛλαδα κι οχι το "αναβαθμιζεται",αυτο αποτελει αοριστια,ωστοσο εσυ mixtri εισαι σουηδια,που το ξερεις αυτο???

Απαραδεχτη ως εταιρεια να μας παιρνει τα φραγκα και να μην εχει καλυψη 4G, σε αρκετα σημεια εχει μονο GPRS ουτε και το EDGE δεν υπαρχει..

Μα από τις τόσες και τόσες δημοσιεύσεις χρηστών που αναφέρουν ενεργοποίηση 4g και από την εμπειρία τους φαίνεται καθαρά ότι προχωράει η αναβάθμιση.

Συνεχώς μπαίνουν και νέες περιοχές.

Βέβαια πρέπει να επιταχυνθεί.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Από που και ως που θα έπρεπε να έχει καλύψει όλη την Ελλάδα; Δεν υπάρχει κανένα δίκτυο με 100% πληθυσμιακή κάλυψη LTE στην Ευρώπη, γιατί η Wind θα έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής στην Ελλάδα; Μπορείς να μας εξηγήσεις τη λογική σου;

Όχι, δε θα κάνει επένδυση 20000Ε για να αναβαθμίσει ένα σταθμό άμεσα για να είναι ικανοποιημένος ο κύριος Παπαδόπουλος που έτυχε να περάσει από ένα δρόμο για πέντε λεπτά και είδε ότι δεν έχει LTE, και δίνει 10Ε το μήνα στην εταιρεία και απαιτεί κάλυψη παντού. Θα γίνει κάποτε ωστόσο...

Στην ερώτηση σου, ξέρω εργολάβους.

Στο θέμα μας, ενεργοποιήθηκαν σταθμοί σε Πολίχνη και εξωτερικά της Θεσσαλονίκης προς Σέρρες... Επεκτείνεται βόρεια σταδιακά.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαγνησία αναβαθμίζεται επίσης. Καθολικά.

Για εμάς "διπλα"? Και δεν εννοώ την πόλη της Λάρισας αλλά τον νομό.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Από που και ως που θα έπρεπε να έχει καλύψει όλη την Ελλάδα; Δεν υπάρχει κανένα δίκτυο με 100% πληθυσμιακή κάλυψη LTE στην Ευρώπη, γιατί η Wind θα έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής στην Ελλάδα; Μπορείς να μας εξηγήσεις τη λογική σου;

Όχι, δε θα κάνει επένδυση 20000Ε για να αναβαθμίσει ένα σταθμό άμεσα για να είναι ικανοποιημένος ο κύριος Παπαδόπουλος που έτυχε να περάσει από ένα δρόμο για πέντε λεπτά και είδε ότι δεν έχει LTE, και δίνει 10Ε το μήνα στην εταιρεία και απαιτεί κάλυψη παντού. Θα γίνει κάποτε ωστόσο...

Στην ερώτηση σου, ξέρω εργολάβους.

Στο θέμα μας, ενεργοποιήθηκαν σταθμοί σε Πολίχνη και εξωτερικά της Θεσσαλονίκης προς Σέρρες... Επεκτείνεται βόρεια σταδιακά.

Μα ακόμα και 100% Γεωγραφική κάλυψη να αποκτήσει η WIND, ακόμα και να έχει 4G στα βουνά ή μεσοπελαγα, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα γκρινιάζουν, γιατί βάζει τόση πολλή 800αρα και δεν παίζουν τα Κινέζικα κινητά τους ή γιατί δεν έχει 4G+ στις ερημιες και πιάνει 10-20 Mbps αντί για 100+ (άσχετα αν καμία άλλη δεν έχει)! :p Αυτή η εταιρία ό,τι και να κάνει, πάντα θα υπάρχουν συνδρομητές που θα γκρινιάζουν για οτιδήποτε... :down:

Μα ακόμα και 100% Γεωγραφική κάλυψη να αποκτήσει η WIND, ακόμα και να έχει 4G στα βουνά ή μεσοπελαγα, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα γκρινιάζουν, γιατί βάζει τόση πολλή 800αρα και δεν παίζουν τα Κινέζικα κινητά τους ή γιατί δεν έχει 4G+ στις ερημιες και πιάνει 10-20 Mbps αντί για 100+ (άσχετα αν καμία άλλη δεν έχει)! :p Αυτή η εταιρία ό,τι και να κάνει, πάντα θα υπάρχουν συνδρομητές που θα γκρινιάζουν για οτιδήποτε... :down:

Ξέρεις θέλει πολύ χρόνο για να ξεπλυθεί το όνομα της απο το παλιό καθεστώς που είχε πολλά προβλήματα.

Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Ξέρεις θέλει πολύ χρόνο για να ξεπλυθεί το όνομα της απο το παλιό καθεστώς που είχε πολλά προβλήματα.

Γιατί άδικα έχει αυτή την φήμη;;Όταν σε βασικές περιοχές της Αττικής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ EDGE τι είναι;;Μελίσσια,Ηρακλειο και Παιανία δεν έχει καν 3G....Ακόμη αναβαθμίζει!Και κ'ανει και αυξήσεις!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Γιατί άδικα έχει αυτή την φήμη;;Όταν σε βασικές περιοχές της Αττικής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ EDGE τι είναι;;Μελίσσια,Ηρακλειο και Παιανία δεν έχει καν 3G....Ακόμη αναβαθμίζει!Και κ'ανει και αυξήσεις!

Μελίσσια και Ηράκλειο τουλάχιστον εκεί που κινήθηκα ήταν όλα οκ. Για Παιανία έχω να πάω καιρό οπότε δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Μελισσια ειμαι κοντα στο Λυκειο,15' και δεν εχω ιντερνετ.....Ηρακλειο εχω καιρο να δοκιμασω...

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

αυτο το ακουω 15 χρόνια,ακομη εκει εμεινε??? να σου πω εγω,με το να μην εχει ουτε 3G οταν ο ανταγωνισμος ειναι με 4G τι να ξεπλυνει?? την μπουγαδα?? δε λεγετε πλεον telestet ουτε tim,ειμαστε στο 2016 κι ακομη δεν εχει καλυψη 3G,ας αφησουμε το 4G,στο 3G ποτε δοθηκαν αδειες και ποσα χρονια περασαν απο τοτε???

Μελίσσια και Ηράκλειο τουλάχιστον εκεί που κινήθηκα ήταν όλα οκ. Για Παιανία έχω να πάω καιρό οπότε δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη.

Δεν έχεις καταλάβει ότι ο καθένας έχει άποψη βάσει του αν πιάνει στο σπίτι του ή στης θείας του το σπίτι;

Btw, το νομοσχέδιο έχει τεθεί πρόσφατα σε ισχύ επομένως μετά από 15 χρόνια στην Ελλάδα, και επιτέλους ο νόμος προστατεύει το αυτονόητο: το δικαίωμα χρήσης του ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥ φάσματος, το οποίο έχουν πληρώσει πάραυτα οι εταιρείες στο Ελληνικό Δημόσιο.

Ποτέ στην Ελλάδα δε λειτούργησε σωστά κανένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, μόνο "προσπάθειες" γινόταν στα πλαίσια του απαράδεκτου νόμου που προωθούσε την παρονομία, τους κουμπάρους και το λάδωμα.

Φυσικά υπήρχαν και εξαιρέσεις που εν μέσω νύκτας νομιμοποιήθηκαν 3000 κεραίες αλλά αυτό ήταν γενικώς αποδεκτό γιατί έτσι μας είπανε μια μέρα που ξυπνήσαμε. Όχι πως αυτό είναι κακό αλλά ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα είναι ανέκδοτο.

Το αν η ανανέωση του δικτύου (γιατί δεν είναι αναβάθμιση, είναι ριζική αλλαγή) είναι καλή ή όχι ο καιρός θα το δείξει. Όσοι δε πήρανε, θα πάρουνε κάποια στιγμή. Ως τότε υπάρχουν εναλλακτικές που κοστίζουν μεν, αλλά εφόσον είναι για τη δουλειά σας τα δίνετε και τελειώνει η υπόθεση.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά στανταρτ αυτό. Οχι βέβαια μόνο για τη wind, και οι συνδρομητπές άλλων δικτύων γκρινιαζουν,, και γενικώς ολοι για κάτι γκρινίαζουν. Τι να πω; Εθνικό σπορ...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προσωπικά αφότου ήρθε το 4G δεν έχω αντιμετωπίσει ιδιατερο προβλημα στην Αθήνα, σχεδόν παντού έχω καλό 4G. Μήπως έχουν ξηλώσει κεραίες στα σημεία που αναφέρεις; Γιατι υπάρχει και αυτή η τρομερή μάστιγα :mad:

Οι διαφορές σε σχέση με πριν 1 μήνα, είναι η καλύτερη κάλυψη 4G στην Αχαΐα και η μερική κάλυψη του νομού Ιωαννίνων. Αυτά βλέπω...

Η καλυψη απο οτι μπορω να καταλαβω ειναι σε ολο τον νομο Ιωαννινων.Μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα εντυπωσιασμενος με την 4G καλυψη με πολυ καλες ταχυτητες μονο μερικα προβληματακια στο κεντρο της πολης που σε γυριζει σε Edge.

Ηρακλειο εχω καιρο να δοκιμασω...

Έχεις καιρό να δοκιμάσεις παρ' όλα αυτά εκφέρεις γνώμη και παραπληροφορείς. Δεν θα ήταν πιο σωστό να μιλάμε για πρόσφατες εμπειρίες για να μην μπερδεύουμε τους υπόλοιπους?

Έχεις καιρό να δοκιμάσεις παρ' όλα αυτά εκφέρεις γνώμη και παραπληροφορείς. Δεν θα ήταν πιο σωστό να μιλάμε για πρόσφατες εμπειρίες για να μην μπερδεύουμε τους υπόλοιπους?

Όταν λέω καιρό εννοώ 6 μήνες....που ήταν μέσα το καλοκαίρι.....τι θα μπορούσε να αλλάξει....;

Εγώ πάντως Γιάννενα είμαι ευχαριστημένος με την ενεργοποίηση του 4G σε σημείο που μερικές φορές κλείνω WiFi γιατί έχω καλύτερη σύνδεση μέσω 4G. Επίσης πρόσφατα που πήγα Θεσσαλονίκη έκανα μια βιντεοκληση από FB από το ξεκίνημα περίπου της Εγνατίας μέχρι σχεδόν Μετσόβο και δεν είχα καμία απώλεια

Εγώ πάντως Γιάννενα είμαι ευχαριστημένος με την ενεργοποίηση του 4G σε σημείο που μερικές φορές κλείνω WiFi γιατί έχω καλύτερη σύνδεση μέσω 4G. Επίσης πρόσφατα που πήγα Θεσσαλονίκη έκανα μια βιντεοκληση από FB από το ξεκίνημα περίπου της Εγνατίας μέχρι σχεδόν Μετσόβο και δεν είχα καμία απώλεια

Θεσσαλονίκη είναι πραγματικά πολύ καλή.

Πλέον και Αχαια έκλεισε πολλές τρύπες του 3g. Άλλο δίκτυο..

Στάλθηκε από το C6903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Mark_K
Έχουμε πει επανειλημμένα όχι συγκρίσεις.

Όταν λέω καιρό εννοώ 6 μήνες....που ήταν μέσα το καλοκαίρι.....τι θα μπορούσε να αλλάξει....;

Από την στιγμή που η ανάπτυξη του 4g δικτύου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, τότε σε 6 μήνες αλλάζουν πολλά. Παααρα πολλά. Εγώ ξύπνησα το πρωί με άλλο δίκτυο στην πόλη μου. Εκεί που αγκομαχούσα με 3g. Και ναι, υπάρχουν ακόμη τρύπες αλλα πλέον αυτές είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Σέρρες, καβάλα κλπ τους επισκέφθηκε πρόωρα ο Άγιος Βασίλης........:)

Κεντρική Ελλάδα,Λαμία δν βλέπω φως ακόμα!!!!

Μόνο μέσα στη Λάρισα και το Βόλο, πρέπει να έχει 4G εκεί. Πάτε για μετά το Χειμώνα, όπως φαίνεται...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κοντά στην πλατεια Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό, η WIND εξακολουθεί να έχει πολύ μέτριες ταχύτητες, για τα δεδομένα της Αθήνας. Από 1800 με 5 MHz bandwidth... :down:

http://www.speedtest.net/android/2408792221.png

• The title was changed to Nova 4G