cmvr Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Η wind είναι άπιαστη σε τιμές καρτοκινητής αλλά χωρίς και ένα Cosmote γιο όσα τα δύσκολα στην επαρχία δεν γίνεται. Η μισή Ελλάδα η Βόρεια έχει θέματα η wind σε καλύψη. Διπλό κόστος το gb αλλά είμαι η μόνη λύση. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Δεν εντυπωσιάστηκα..έχουμε δει και 60άρια σε όλες. Θέλω να πω ότι σίγουρα λόγω αύξησης συνδρομητών έχουν πέσει οι ταχύτητες σε σχέση με 1 χρόνο πριν Τι λες ;; 185+ είναι.ποια 60? Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Παιδιά οι ταχύτητες της cosmote ειναι ασύλληπτες.Μιλάμε οτι πιάνω πάνω από 100 για πλάκα.Απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Τι λες ;; 185+ είναι.ποια 60? Εγώ σε επαρχιακές περιοχες πάνω απο 40 δεν έχω πιάσει...και αρκετοί γνωστοι μου επίσης. Το ότι πιάνει σε κάποιες περιοχές αυτές τις ταχύτητες δεν σημαίνει πως είναι καθολικό φαινόμενο. Μπορεί στις περιοχές που το δοκίμασες να τις έπιασες. Υπάρχουν κι άλλες τόσες που δεν τα πιάνει. Αυτά απο την προσωπική μου εμπειρία:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Παιδιά οι ταχύτητες της cosmote ειναι ασύλληπτες.Μιλάμε οτι πιάνω πάνω από 100 για πλάκα.Απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν wind Εντάξει έχω και τις 2 εταιρείες... Πόσο είπαμε κάνουν τα 20gb στην μια 20€ στην άλλη 40€... Πάντως σε πολλά σημεία πχ Λαύριο, Σούνιο, Πελοπόννησο σε 12 σημεία, πιστό, Νάξο, Φολέγανδρο του βάζει τα γυαλιά.. Βόρεια Ελλάδα τον πίνει η wind.... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Παιδιά οι ταχύτητες της cosmote ειναι ασύλληπτες.Μιλάμε οτι πιάνω πάνω από 100 για πλάκα.Απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν wind Υποθέτω αυτοί που τους παρέχει μια χαρά κάλυψη στις περιοχές που κινούνται, με το 1/3 των χρημάτων για τις ίδιες παροχές. Και να το πούμε κι αλλιώς: ακόμη και η βιντεοκληση HD δεν έχει ανάγκη από 180 mbps (σε κάποιες λίγες περιοχές, επαναλαμβάνω, & όχι σχεδόν παντού όπως αφήνεται να εννοηθεί). Το να είμαστε σπεκολάγνοι είναι ανούσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Μα ρε παιδια πληρώνετε φθηνα 4g και δεν ειναι 4g.Σας κοροιδευει η εταιρεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Μα ρε παιδια πληρώνετε φθηνα 4g και δεν ειναι 4g.Σας κοροιδευει η εταιρεία Ακριβώς. Μήπως έχουμε speedtest Wind 4G από Κυκλαδες (πχ Ανάφη) τώρα το χειμώνα, να "καταλάβουμε"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Μα ρε παιδια πληρώνετε φθηνα 4g και δεν ειναι 4g.Σας κοροιδευει η εταιρεία Χωρίς διάθεση flame, εσύ τι ακριβώς κάνεις με τα 120 πχ που δεν μπορείς να το κάνεις με τα 25 πχ; Εκτός κι αν τοπ χρησιμοποιείς για downloading Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Το απόγευμα έβαλα την κάρτα της wind ξανά για δοκιμή μιας και έχω μερικές μέρες μέχρι να λήξει το πακέτο μου. Αρχικά έκανα ένα speedtest στο σπίτι μου(Άγιος Δημήτριος Αττικής) με την Cosmote. Σήμα έδειχνε φουλ. Τονίζω σε εσωτερικό χώρο. http://www.speedtest.net/my-result/a/1768074356 Στη συνέχεια γυρίζω τα δεδομένα στη wind. Στον ίδιο χώρο, και το σήμα είναι στη μέση. Ξανά speedtest και μου βγάζει αυτό : http://www.speedtest.net/my-result/a/1768087728 Και τα 2 τεστ σε 4G και με τον server που κάνει auto select στη wind(hyperhosting). Μετά δοκιμάζω να πάρω τηλέφωνο και το ρίχνει σε edge, για το οποίο με έκπληξη διαπιστώνω ότι δείχνει το σήμα επίσης μέχρι τη μέση. Το βράδυ σε εξωτερικό χώρο, εδώ κοντά δοκίμασα ξανά και το καλύτερο που πέτυχα με τη wind και με την ένδειξη του σήματος να είναι φουλ, ήταν αυτό : http://www.speedtest.net/my-result/a/1768628357 Θέλει πολύ δουλειά ακόμη. Και για όποιον λέει ότι αρκείται στα 10mbps εν μέρη συμφωνώ, αλλά υπάρχει αισθητή διαφορά όχι μόνο στο φόρτωμα, αλλά γενικά στην απόκριση συγκριτικά με μια πιο γρήγορη σύνδεση. Αυτό που ορισμένοι συγχέουν, είναι η αναλογία απόδοσης προς τιμή αγοράς, που ως κλάσμα είναι φυσικό να είναι πολύ μεγαλύτερη στη wind όταν έχει πολύ χαμηλότερες τιμές. Αλλά αν θέλουμε να συγκρίνουμε/αξιολογήσουμε την απόδοση, είναι πολύ πίσω. Προσωπικά πιστεύω πως από την στιγμή που άργησε τόσο να επενδύσει στο 4G μοιραία θα ακολουθεί σε ταχύτητες τους άλλους για καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Παιδιά οι ταχύτητες της cosmote ειναι ασύλληπτες.Μιλάμε οτι πιάνω πάνω από 100 για πλάκα.Απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν wind Όταν η WIND μας δίνει στο F2G (και στην Q πρόσφατα) κάτι πακέτα στα 8€ (1500' προς όλους + 80 SMS + 2,5GB data) δε μπορείς να πας αλλού... :lol: Για να τα έχεις όλα αυτά στην Cosmote, πρέπει να κάνεις συμβόλαιο στα 45-50€... Μιλάμε για 6πλάσια τιμή!!! Θα πάω δηλαδή να δώσω τα 6πλάσια λεφτά στην "πράσινη" για τις ίδιες υπηρεσίες, αρκεί να έχω 2πλάσιες ταχύτητες, ΟΚ!! :rotfl: Και οι μεγάλες ταχύτητες της "πράσινης" είναι μόνο μέσα σε πόλεις, αν πας επαρχία σε χωριά της Πελοποννήσου κλπ, η WIND έχει άψογο 3G/4G και η Cosmote με το ζόρι πιάνει 3G και πάνω στα βουνά, με το ζόρι πιάνει ακόμα και 2G, εκεί που η WIND πετάει!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Το "πρόβλημα" στο 4G της Wind σε σχέση με τις άλλες 2 εταιρείες είναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Δε θα είχα λόγο να κάνω ξανά speedtest παρά να επιβεβαιώσω κάτι που ήξερα ήδη (ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟΥ 4G της Wind) Τα speedtest με το mifi ZTE0 mf-910 κλειδωμένο σε 4G only. Αθήνα. Μες στο σπίτι: http://www.speedtest.net/result/5123419235.png Έξω στη βεράντα: http://www.speedtest.net/result/5123423827.png Αντίστοιχα η Vodafone. Μες στο σπίτι: http://www.speedtest.net/result/5123402568.png Στη βεράντα: http://www.speedtest.net/result/5123407452.png "Τρομάζω" τι θα έδειχνε αν έκανα 4G speedtest Cosmote αλλά δεν έχω πακέτο ΜΒ. Δε χρειάζεται να επιβεβαιώσω κάτι που ξέρω ήδη, όμως: Ότι είναι σκάλες ανώτερο το 4G της και από τη Vodafone. Σίγουρα, μπορεί να μην χρειάζονται τέτοιες ταχύτητες για απλή χρήση. Σίγουρα, όμως, και μόνο ότι από ληγμένη (άνω του 6μηνου από 12/2015 με κατάργηση 12/2016) κάρτα sim Internet on the Go μπορώ να μπαίνω 0.facebook.com τελείως τσάμπα ΚΑΙ ότι τα πακέτα ΜΒ αθροίζονται με αργότερη ημερομηνία λήξεως ασχέτως αν είναι το ίδιο πακέτο ΜΒ που ανανεώνω, ΕΣΤΩ και με τις τιμές της Cosmote, κάτι δείχνουν. Τρομάζω , επίσης, αν το 4G της Wind το έχω σε άνα απλό κινητό 4G, όπως το Nokia 635 http://www.speedtest.net/result/5123393811.png Αυτά για το 4G της Wind. Άδικα έκανα τα speedtest. Μια απ'τα ίδια. Αν έχει κανείς sppedtest από Κυκλάδες 4G Wind τώρα το χειμώνα, θα επαλήθευε αν ισχύουν όλα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) @jimmiss Ώρα να "τρομάξεις"! Δε χρειάζεσαι ΜΒ για να κάνεις Speedtest με Cosmote, απλά άνοιξε το data και βάλε προεπιλογή το σέρβερ της Cosmote για δοκιμή! Το είχα κάνει πριν λίγο καιρό σε μία παρατημένη SIM Cosmote που βρήκα, με 0€ υπόλοιπο! Δεν ξέρω όμως, αν με το που ανοίξεις τα δεδομένα, σου φάει 1€ για Daily Internet... Στη δική μου περιοχή, Αμπελόκηποι Αθηνών: WIND 4G: Down=30 Mbps - Up=10 Mbps Vodafone 4G: Down=45 Mbps - Up=30 Mbps Cosmote 4G: Down=25 Mbps - Up=15 Mbps (είχα κάνει το τεστ πριν περίπου 2 μήνες, όταν βρήκα SIM Cosmote. Όπως βλέπετε, δεν είναι τόσο wow ταχύτητες όσο νομίζετε!! Απλά βάζει 4G+ σε ελάχιστα σημεία, για φιγούρα!!) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Metro Πανεπιστημίου προ ημερών, με πράσινη https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160227/caa0932539154a131bd1b5771cbf02b0.jpg Μη συγκρίνετε Μήλα με Μπανάνες... Άλλο είναι να κάνει speedtest αυτός που έχει 4G+ συσκευή και να πιάσει ~200 Mbps με Cosmote και άλλο εμείς που έχουμε απλό 4G κινητό με WIND που βλέπουμε 30-50 Mbps!! Έχει και η WIND 4G+ στο κέντρο Αθήνας, αν μπορεί κάποιος να μας πει πόσο περίπου πιάνει, ωραία θα ήταν... ;) Edited February 28, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) @jimmiss Ώρα να "τρομάξεις"! Δε χρειάζεσαι ΜΒ για να κάνεις Speedtest με Cosmote, απλά άνοιξε το data και βάλε προεπιλογή το σέρβερ της Cosmote για δοκιμή! Το είχα κάνει πριν λίγο καιρό σε μία παρατημένη SIM Cosmote που βρήκα, με 0€ υπόλοιπο! Δεν ξέρω όμως, αν με το που ανοίξεις τα δεδομένα, σου φάει 1€ για Daily Internet... Στη δική μου περιοχή, Αμπελόκηποι Αθηνών: WIND 4G: Down=30 Mbps - Up=10 Mbps Vodafone 4G: Down=45 Mbps - Up=30 Mbps Cosmote 4G: Down=25 Mbps - Up=15 Mbps (είχα κάνει το τεστ πριν περίπου 2 μήνες, όταν βρήκα SIM Cosmote. Όπως βλέπετε, δεν είναι τόσο wow ταχύτητες όσο νομίζετε!! Απλά βάζει 4G+ σε ελάχιστα σημεία, για φιγούρα!!) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μη συγκρίνετε Μήλα με Μπανάνες... Άλλο είναι να κάνει speedtest αυτός που έχει 4G+ συσκευή και να πιάσει ~200 Mbps με Cosmote και άλλο εμείς που έχουμε απλό 4G κινητό με WIND που βλέπουμε 30-50 Mbps!! Έχει και η WIND 4G+ στο κέντρο Αθήνας, αν μπορεί κάποιος να μας πει πόσο περίπου πιάνει, ωραία θα ήταν... ;) Έχεις δίκιο. Δεν τοξερα οτι τα speedtest με Cosmote δε χρεωνουν. Απλά σε 3G only επειδή η sim είναι περασμένου 6μηνου με 0 υπόλοιπο δε δοκιμάζω τη 4G sim Σε 3G only με το mifi ZTE mf 910 http://www.speedtest.net/my-result/5123485498 Μόνο, ΑΠΛΑ το 3G της Cosmote, μπροστά στο 4G της Wind (Αθήνα): http://www.speedtest.net/result/5123494734.png Και όσο αφορά τα περί "αξιοπιστίας" του 4G της Wind, ΠΟΤΕ δε μπόρεσα να κάνω κλήση Viber με Wind 4G πάνω από 3 λεπτά ΑΝ δεν το ρίξω σε 3G για να μπορέσω κάποια στιγμή να κάνω κλήση Viber πάνω από 10 λεπτά συνεχόμενα χωρίς να διακοπεί η κλήση. Με συνομιλητή που δεν έχει πρόβλημα στο Viber. Edited February 28, 2016 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Έχεις δίκιο. Δεν τοξερα οτι τα speedtest με Cosmote δε χρεωνουν. Απλά σε 3G only επειδή η sim είναι περασμένου 6μηνου με 0 υπόλοιπο δε δοκιμάζω τη 4G sim Σε 3G only με το mifi ZTE mf 910 http://www.speedtest.net/my-result/5123485498 Έχεις στείλει το μήνυμα γράφοντας "4G" στο 1333 με την παλιά SIM C-OTE? Μπορεί και να δουλέψει. Κάνε κι ένα restart στο mifi μετά. Άντε, να δούμε κι ένα ρεαλιστικό συγκριτικό WIND με Cosmote, όχι το σκέτο 4G vs το τούμπανο 4G+... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Έτσι, για πλάκα στα Χανιά στην Κρήτη: http://www.speedtest.net/result/4954227340.png στο ίδιο μέρος: http://www.speedtest.net/result/4944712110.png Για να δούμε (στο Νομό Χανίων), θα κάνει τίποτα τώρα με την αναβάθμιση; Αν και δε νομίζω!! Κάτι 5άρια σε 4G θα έχει η Wind. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις στείλει το μήνυμα γράφοντας "4G" στο 1333 με την παλιά SIM C-OTE? Μπορεί και να δουλέψει. Κάνε κι ένα restart στο mifi μετά. Άντε, να δούμε κι ένα ρεαλιστικό συγκριτικό WIND με Cosmote, όχι το σκέτο 4G vs το τούμπανο 4G+... :p Είναι ληγμένη Internet on the Go από 12/2015. Δεν "παίρνει" 4G αν δεν αλλάξει η sim. Στην άλλη sim Cosmokarta δεν έχω κάνει πρόσφατα σε 4G. Μια παλιότερη από το ίδιο μέρος (Αθήνα): http://www.speedtest.net/result/4995765519.png Όχι με το mifi, αλλά από το Νοκια 635. Edited February 28, 2016 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 @jimmiss Μα αν έχεις 1-2 σκάλες σήμα 4G, λογικό μου φαίνεται να πιάνει 5άρια... Αν έχεις φουλ σήμα στην περιοχή σου, δύσκολα να πέσει τόσο χαμηλά. Περίμενε πρώτα να δεις τι θα γίνει στην Κρήτη και μετά γκρινιάζεις... :p Πλάκα θα έχει, να μπει καμιά κεραία κοντά στο σπίτι σου και να πιάνεις 50άρια αντί για 5 που λες τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη εταιρία εκεί... :lol: Μόνο με αδύναμο σήμα έχω δει τόσο χαμηλή ταχύτητα με WIND, εκτός κι αν είσαι σε κάνα γήπεδο ή κεντρικό σημείο που θα γίνεται χαμός και χιλιάδες άτομα, θα παίρνουν 4G από την ίδια κεραία! Στο Κλειστό Μπάσκετ του ΟΑΚΑ θυμάμαι πριν 2-3 μήνες, η WIND είχε 5 Mbps download και ούτε 0,5 Mbps upload και το σήμα ήταν πολύ δυνατό!! Η Vodafone την ίδια ώρα στο γήπεδο, ήταν ακόμα πιο χαμηλά σε ταχύτητα, περίπου στα 1,5 Mbps με 4G!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Οι ταχύτητα θα ισορροπήσει γύρω στα 25Mbps σε απλό 4g με νορμαλ κίνηση δικτύου. Απλά να τεστ άρετε σε συσκευές που έχουν όλες τις συχνότητες. Αν θέλετε να παίξετε πάρτε συσκευές που κλειδώνουν σε συχνότητες για να δείτε τι παίζει στην περιοχή σας. Εγώ είμαι κλειδωμένος σε LTE 900 από χόμπι και έχω 5mhz για την πάρτυ μου (είναι lowest priority) και έχω κάτι ping 10ms :p αυτά όμως είναι για να παίζουνε τα παιδάκια :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Όταν η WIND μας δίνει στο F2G (και στην Q πρόσφατα) κάτι πακέτα στα 8€ (1500' προς όλους + 80 SMS + 2,5GB data) δε μπορείς να πας αλλού... :lol: Για να τα έχεις όλα αυτά στην Cosmote, πρέπει να κάνεις συμβόλαιο στα 45-50€... Μιλάμε για 6πλάσια τιμή!!! Θα πάω δηλαδή να δώσω τα 6πλάσια λεφτά στην "πράσινη" για τις ίδιες υπηρεσίες, αρκεί να έχω 2πλάσιες ταχύτητες, ΟΚ!! :rotfl: Και οι μεγάλες ταχύτητες της "πράσινης" είναι μόνο μέσα σε πόλεις, αν πας επαρχία σε χωριά της Πελοποννήσου κλπ, η WIND έχει άψογο 3G/4G και η Cosmote με το ζόρι πιάνει 3G και πάνω στα βουνά, με το ζόρι πιάνει ακόμα και 2G, εκεί που η WIND πετάει!! :p Δηλαδή πρέπει να υποθέσουμε ότι ο καθένας έχει ανάγκη από 2,5gb μηνιαίως; Φυσικά και πας αλλού αν με τη wind δεν μπορείς να τα ξοδέψεις... Πρέπει να αναρωτηθείς στο τέλος του μήνα πόσα από τα 2500 ξόδεψες και πόσα πήγαν χαμένα.Μήπως αν τα περισσότερα τα έχασες σε πιάνει κορόιδο κατά κάποιο τρόπο η εταιρεία; Μήπως η άλλη εταιρεία που στα χρεώνει ακριβότερα, όταν σου δίνει τη δυνατότητα να ανανεώνεις τα δεδομένα σου με νέο πακέτο που προστίθενται και δεν τα χάνεις, είναι λίγο πιο τίμια; Γενικά αν χρειάζομαι mobile internet προτιμώ να το πληρώσω, έστω και 5€/500mb αν είναι να ξέρω πως θα είναι αξιόπιστο και θα κάνω τη δουλειά μου παντού. Προσωπικά, αν και έχω πολύ περισσότερα διαθέσιμα, δεν χρειάζομαι καν πάνω από 500 το μήνα. Μόνο αν κάνω απανωτά speedtests καταναλώνω αισθητά παραπάνω. Έχω βάλει σε mi-fi κάρτα που έχει 5gb για ένα μήνα για να μπαίνω στη δουλειά εγώ και αλλά 5 άτομα, και μετά από 20 μέρες είχε καταναλώσει 1,3gb, με νορμάλ χρήση. Και αφήστε την καραμέλα ότι δήθεν Η Cosmote πιάνει μόνο σε πόλεις. Προ διετίας έχω πιάσει στην Τήνο 113mbps στην πόλη και στο σπίτι μου που είναι πιο νότια και δεν έπιανε lte είδα 22mbps με H. Η wind ανύπαρκτη εννοείται(όπως και η Vodafone). Γενικά τη στιγμή που διαπιστώνω ότι έχω πρόβλημα εντός Αττικής με τη wind, δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι μπορεί να πάει έτσι όπως περιγράφετε στην επαρχία. Εκτός αν κάποιος έχει δοκιμάσει δίπλα από κεραία και νομίζει ότι μπορεί να γενικευτεί το συμπέρασμά του για όλη την επικράτεια... Ξαναλέω, το μόνο καλό που έχει η wind είναι το value for money. Πληρώνεις λίγα αλλά χρειάζεται να κάνεις υποχωρήσεις γιατί αυτό που παίρνεις δεν είναι ακριβώς ότι περιμένεις. Αν είχα κόμπλεξ απέναντι σε όσους έχουν ακριβά συμβόλαια και ήθελα να κάνω επίδειξη των παροχών που έχω με 10€ το μήνα, ίσως και να την επέλεγα. Επειδή όμως απλά θέλω να κάνω τη δουλειά μου, προς το παρόν δεν αποστέλλει λύση η wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Οι τιμές της Κοσμοτε είναι εξωφρενικές. Όσο καλό δίκτυο και να έχει 500ΜΒ/10Ε είναι ξεφτίλα. Δηλαδή πληρώνεις 10Ε και Και πάλι ψάχνεις για WiFi? Στην Αθήνα ξέρω ολόκληρες περιοχές που η Κοσμοτε σέρνεται πχ Νέος Κόσμος ή σε πυκνοκατοικημένες περιοχές πχ Γκύζη είναι χάλι μαύρο. Όλες οι εταιρίες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Η κοσμοτε απλά κάνει traffic shaping με τις τιμές φαρμακείου που έχει. Η wind δίνει data. Ας έχω λοιπόν 2.5GB με 8Ε και ας πιάνω 10mbit. Την κλεψιά δεν την αντέχω... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Δηλαδή πρέπει να υποθέσουμε ότι ο καθένας έχει ανάγκη από 2,5gb μηνιαίως; Φυσικά και πας αλλού αν με τη wind δεν μπορείς να τα ξοδέψεις... Πρέπει να αναρωτηθείς στο τέλος του μήνα πόσα από τα 2500 ξόδεψες και πόσα πήγαν χαμένα.Μήπως αν τα περισσότερα τα έχασες σε πιάνει κορόιδο κατά κάποιο τρόπο η εταιρεία; Μήπως η άλλη εταιρεία που στα χρεώνει ακριβότερα, όταν σου δίνει τη δυνατότητα να ανανεώνεις τα δεδομένα σου με νέο πακέτο που προστίθενται και δεν τα χάνεις, είναι λίγο πιο τίμια; Γενικά αν χρειάζομαι mobile internet προτιμώ να το πληρώσω, έστω και 5€/500mb αν είναι να ξέρω πως θα είναι αξιόπιστο και θα κάνω τη δουλειά μου παντού. Προσωπικά, αν και έχω πολύ περισσότερα διαθέσιμα, δεν χρειάζομαι καν πάνω από 500 το μήνα. Μόνο αν κάνω απανωτά speedtests καταναλώνω αισθητά παραπάνω. Έχω βάλει σε mi-fi κάρτα που έχει 5gb για ένα μήνα για να μπαίνω στη δουλειά εγώ και αλλά 5 άτομα, και μετά από 20 μέρες είχε καταναλώσει 1,3gb, με νορμάλ χρήση. Και αφήστε την καραμέλα ότι δήθεν Η Cosmote πιάνει μόνο σε πόλεις. Προ διετίας έχω πιάσει στην Τήνο 113mbps στην πόλη και στο σπίτι μου που είναι πιο νότια και δεν έπιανε lte είδα 22mbps με H. Η wind ανύπαρκτη εννοείται(όπως και η Vodafone). Γενικά τη στιγμή που διαπιστώνω ότι έχω πρόβλημα εντός Αττικής με τη wind, δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι μπορεί να πάει έτσι όπως περιγράφετε στην επαρχία. Εκτός αν κάποιος έχει δοκιμάσει δίπλα από κεραία και νομίζει ότι μπορεί να γενικευτεί το συμπέρασμά του για όλη την επικράτεια... Ξαναλέω, το μόνο καλό που έχει η wind είναι το value for money. Πληρώνεις λίγα αλλά χρειάζεται να κάνεις υποχωρήσεις γιατί αυτό που παίρνεις δεν είναι ακριβώς ότι περιμένεις. Αν είχα κόμπλεξ απέναντι σε όσους έχουν ακριβά συμβόλαια και ήθελα να κάνω επίδειξη των παροχών που έχω με 10€ το μήνα, ίσως και να την επέλεγα. Επειδή όμως απλά θέλω να κάνω τη δουλειά μου, προς το παρόν δεν αποστέλλει λύση η wind. Οι τιμές της Κοσμοτε είναι εξωφρενικές. Όσο καλό δίκτυο και να έχει 500ΜΒ/10Ε είναι ξεφτίλα. Δηλαδή πληρώνεις 10Ε και Και πάλι ψάχνεις για WiFi? Στην Αθήνα ξέρω ολόκληρες περιοχές που η Κοσμοτε σέρνεται πχ Νέος Κόσμος ή σε πυκνοκατοικημένες περιοχές πχ Γκύζη είναι χάλι μαύρο. Όλες οι εταιρίες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Η κοσμοτε απλά κάνει traffic shaping με τις τιμές φαρμακείου που έχει. Η wind δίνει data. Ας έχω λοιπόν 2.5GB με 8Ε και ας πιάνω 10mbit. Την κλεψιά δεν την αντέχω... Είναι φαρμακείο οι τιμές της cosmote αλλά δυστυχώς μονόδρομος για πολλές περιπτώσεις. Στην μια το τόσο που χρειάζεται διατηρείς και ένα καρτοκινητό cosmote έστω για τις 2 φορές τον χρόνο που μπορεί να χρειαστείς τα πακαριβα δεδομένα της. Η wind ειναι ποιο τίμια σε τιμές και η cosmote ποιο τίμια σε κάλυψη στο αιγαίο και την Β. Ελλάδα που η wind πρέπει να τρέξει για να καλύψει σωστά. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 5€ όχι 10 τα 500mb. Στο νέο κόσμο πριν 2 βδομάδες είδα 115mbps σε εσωτερικό χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) 5€ όχι 10 τα 500mb. Στο νέο κόσμο πριν 2 βδομάδες είδα 115mbps σε εσωτερικό χώρο. Εχω κολλητό που μένει νέο κόσμο και όποτε τον παίρνω ομιλία ακούω καταρράκτες στη γραμμή. Εχω απεριόριστα προς Ελλάδα. Εκτός η κοσμοτε αν αποφάσισε να παρέχει μόνο υπηρεσία broadband και έχει ξεχάσει την ομιλία. Και 5Ε πάλι πανάκριβο είναι. Δε το σωζεις. Κλέφτες οι Γερμανοί. @cvmr, και η κοσμοτε πρέπει να κάνει βήματα στην κάλυψη. Στο κέντρο της Κέρκυρας πρέπει να κάνεις ακροβατικά για να μιλήσεις σε εσωτερικό χώρο. Για κακή μου τύχη το εταιρικό μου κάνει roaming με cosmote/vodafone και όχι με wind. Είχα γίνει κλόουν για 30 λεπτά κλήση. Πραγματικά απαράδεκτη στην Κέρκυρα η Κοσμοτε. Edited February 28, 2016 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Έτσι, για πλάκα στα Χανιά στην Κρήτη: http://www.speedtest.net/result/4954227340.png στο ίδιο μέρος: http://www.speedtest.net/result/4944712110.png Για να δούμε (στο Νομό Χανίων), θα κάνει τίποτα τώρα με την αναβάθμιση; Αν και δε νομίζω!! Κάτι 5άρια σε 4G θα έχει η Wind. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι ληγμένη Internet on the Go από 12/2015. Δεν "παίρνει" 4G αν δεν αλλάξει η sim. Στην άλλη sim Cosmokarta δεν έχω κάνει πρόσφατα σε 4G. Μια παλιότερη από το ίδιο μέρος (Αθήνα): http://www.speedtest.net/result/4995765519.png Όχι με το mifi, αλλά από το Νοκια 635. καλημέρα που μπαίνεις για παίρνεις το speed test με link? επίσης πως μπορώ να βλέπω και τόν isp ? και το δίκτυο και τι δίκτυο και πόσες παύλες πιάνει? το star ? είναι οι γραμμές σήματος του δικτύου σου? ήθελα να σου στείλω προσωπικό μυνημα να σε ρωτήσω αλλά δεν γίνεται. ευχαριστώ εκ των προτέρων. επίσης το καρτοιντερνετ γιατί λήγει στην Κοσμοτε και στην Vodafone όχι? επίσης το lte από ότι έχω καταλάβει δεν υποστηρίζει voip επειδή δεν υποστηρίζει voice over lte? . αντίστοιχα άμα κλειδώσετε το κινητό στο only 3g είναι σαν double play μπορείς να συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή για μπαίνεις στο ίντερνετ και παράλληλα να μιλάς στο κινητό, κάτι που αξίζει να υπάρχει 3g ! ενώ όλες οι άλλες συχνότητες δεν το υποστηρίζουν. επίσης το 4g ενώ είναι τέλειο για τις ταχύτητες δεν έχουμε απεριόριστο ίντερνετ ! άρα μπορεί να φάει όγκο και να μείνουμε χωρίς ίντερνετ, επίσης το κάθε τεστ είναι θέμα μόντεμ της συσκευής για αυτό διαφέρει. Edited February 28, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Αυτήν την στιγμή Λαύριο cosmote Down / Up 19,65/1,59 Wind Down / Up 34,53/4,73 Το ίδιο συνέβαινε σε 4g και με το καράβι από Κάρυστο μέχρι Πειραιά και από Αθήνα μέχρι Καλαμάτα. Η wind έχει δίπλα γκάζια και καλύτερη κάλυψη 4g. Τα 200 αρια που βαράει σε κάποια σημεία ή cosmote ειναι μόνο για show off και μόνο στον server της cosmote / ote. για τρέξτο σε άλλο server πχ hyperhosting και παίρνεις τα μισά. ειναι λογικό όταν μπαίνεις από το δικό σου backbone να έχεις παραπάνω γκάζια. Το θέμα ειναι ότι η wind αργεί να επεκταθεί σωστά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όπου βάζουν 4g θερίζει στην επαρχία. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts