kotsianis7 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Οκ, η πλειονότητα για Vodafone & Cosmote είναι 1800, σε αστικές και μη αστικές περιοχές Για Wind 800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Οκ, η πλειονότητα για Vodafone & Cosmote είναι 1800, σε αστικές και μη αστικές περιοχές Για Wind 800. Για cosmote & wind ισχύει αυτό που γράφεις. Αν και πλέον η cosmote δηλώνει και στα 800 όπως και Vodafone. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλά εσείς στον Βόλο με τις αποξήλωσεις σταθμών που κάνετε τους τελευταίους μήνες και με το κυνήγι που κάνετε στις κεραίες του θανάτου σε λίγο δεν θα έχετε ούτε 2g! Μια βγαίνει, 2 φυτρώνουν τυχαία σε ταράτσες σπιτιών... μην το κάνουμε θέμα :) Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Για cosmote & wind ισχύει αυτό που γράφεις. Αν και πλέον η cosmote δηλώνει και στα 800 όπως και Vodafone. Μάλλον τα έχεις μπλέξει:) Αλλά ας μην το συνεχίσουμε, γιατί είναι ανούσιο. Τόσοι άνθρωποι εδώ σου λέμε τα ίδια πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Παιρνουν απο τα χέρια μου καθημερινά radio data και των 3 εταιριών απο διάφορες περιοχές ανάγκη την Ελλάδα , αςτικες Και μη. Αυτα βλέπω αυτα λέω. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το 4g? εγω στα 800-2600 το βλέπω. Αν δω στα 1800 θα το γράψω. Χαχα. Αν βρεις στα 800-2600 να μου γράψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Παρεπιπτόντως , Πάτρα WIND έχει 1 των 2600 στο κέντρο και 1 των 800 στο Πανπελλοπονησιακο. Και ΜΟΝΟ έως τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Χαχα. Αν βρεις στα 800-2600 να μου γράψεις. δεν ξερω απο που αντλεις αυτη την σιγουρια που λες εγω τα βλεπω απο τα επισημα data που λαμβανω . Εσυ? απο οτι σου ειπε ενας φιλος φιλου που εχει ενα μπατζανακη στην wind? YΓ τα 800-2600 για την vodafone τα εγραψα οχι για wind Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Χαχα. Αν βρεις στα 800-2600 να μου γράψεις. e.g Athens Metro Mall. 800.2600 από Vodafone. Αλλά δεν ισχύει αυτό που λες THANKIN. Μπορεί να τις βάζουν παράνομα, δε ξέρω, αλλά εγώ σε Wind είχα δει δίμπαντο LTE. Και αρκετά. Vodafone μέχρι καλοκαίρι 2015 έπαιζε πολύ 1800. Δε ξέρω ποια επίσημα στοιχεία βλέπεις. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Κι εγώ απορώ... Στο 80% των περιπτώσεων Band 3 βλέπω. Και ένα ελάχιστο ποσοστό Band 20 (για Vodafone & Cosmote τουλάχιστον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Κι εγώ απορώ... Στο 80% των περιπτώσεων Band 3 βλέπω. Και ένα ελάχιστο ποσοστό Band 20 (για Vodafone & Cosmote τουλάχιστον) η βοντα το 2600 το ειχε σε πολυ κεντρικα σημεια. πχ συνταγμα το εχω δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 δεν ξερω απο που αντλεις αυτη την σιγουρια που λες εγω τα βλεπω απο τα επισημα data που λαμβανω . Εσυ? απο οτι σου ειπε ενας φιλος φιλου που εχει ενα μπατζανακη στην wind? YΓ τα 800-2600 για την vodafone τα εγραψα οχι για wind Τα επίσημα data από που τα τραβάς; Από τον ίδιο μπατζανάκη; Εγώ πάντως το βλέπω στο κινητό την μπάντα και σε όλη την Αθήνα είναι 1800. Υπάρχουν σε κεντρικά σημεία με κίνηση 2600 και σε αλλά 800. Αλλά σχεδόν παντού 1800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Η Πάτρα τι λέει από 4g ,έχει έρθει? Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Η Πάτρα τι λέει από 4g ,έχει έρθει? Έχει έρθει αλλά από κάλυψη ας ενημερώσουν όσοι γνωρίζουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Έχει έρθει αλλά από κάλυψη ας ενημερώσουν όσοι γνωρίζουν! To Σ/Κ ήμουν αρκετά καλή κάλυψη είχα μέσα στην πόλη με καλές ταχύτητες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 To Σ/Κ ήμουν αρκετά καλή κάλυψη είχα μέσα στην πόλη με καλές ταχύτητες! Εχμμμ! Μέσα στην πόλη εννοείς στο κέντρο. Ναι εκεί έχει κάλυψη μέσω κεραίας 2600 από (πρώην) μύλους Αγ.Γεωργίου στα ΚΤΕΛ. Επίσης έχει μπει άλλη μία στο Πανπελλοπονησιακό σε 800ΜHz. Αγυιά και προς τα βόρεια κάλυψη μηδέν. Φυσικά μια πόλη που εκτείνεται από Ρίο έως και Βραχνέικα ΔΕΝ καλύπτεται με 2 κεραίες...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Εχμμμ! Μέσα στην πόλη εννοείς στο κέντρο. Ναι εκεί έχει κάλυψη μέσω κεραίας 2600 από (πρώην) μύλους Αγ.Γεωργίου στα ΚΤΕΛ. Επίσης έχει μπει άλλη μία στο Πανπελλοπονησιακό σε 800ΜHz. Αγυιά και προς τα βόρεια κάλυψη μηδέν. Φυσικά μια πόλη που εκτείνεται από Ρίο έως και Βραχνέικα ΔΕΝ καλύπτεται με 2 κεραίες...:mad: 2600 only; :wacko: Γυρίζει σε 800 μάλλον όταν δεν έχεις καλή λήψη. Το 2600 είναι για εξωτερικούς χώρους κυρίως και κοντινές αποστάσεις. Έχει βελτιστοποιηθεί η λειτουργία του για συχνή και μικρής διάρκειας κίνηση δεδομένων. Θα μπούνε και άλλες κεραίες, λίγη υπομονή θέλει. Και η Κρήτη έχει ψυχή! Κοντεύει να σαπίσει το δίκτυο εκεί. :wacko: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Θα μπούνε και άλλες κεραίες, λίγη υπομονή θέλει. Και η Κρήτη έχει ψυχή! Κοντεύει να σαπίσει το δίκτυο εκεί. :wacko: Που να δεις στην Β. Ελλάδα... είναι σαν να μην υπάρχει :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Δείτε πόσες άδειες έχει βγάλει τελευταία η wind-vodafone-victus https://yperdiavgeia.gr/search/WIND/organization_id:7726 χαμός :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Δείτε πόσες άδειες έχει βγάλει τελευταία η wind-vodafone-victus https://yperdiavgeia.gr/search/WIND/organization_id:7726 χαμός :blink: οντως... η victus αγριεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Δείτε πόσες άδειες έχει βγάλει τελευταία η wind-vodafone-victus https://yperdiavgeia.gr/search/WIND/organization_id:7726 χαμός :blink: τι χαμός είναι αυτός Παναγία μου... :lol: :shock: Πολύ 1800άρι LTE και από Wind. Όπως είχα διαπιστώσει και μόνος μου... Γίνεται ψιλοχαμός με την αναβάθμιση. Κάθε μέρα άλλο δίκτυο θα βλέπετε :p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Να ρωτήσω αυτούς που ξέρουν, είδα οτι στη περιοχή μου θα κάνουν αναβάθμιση της κεραίας. Έβγαλαν άδεια στις 14/12 αλλά εγώ ακόμα βελτίωση στο σήμα δεν είδα. Πως λειτουργουν; Πρώτα κάνουν τις εργασίες και μετά βγάζουν άδεια (ελληνικός τρόπος) ή βγάζουν την άδεια και μετά κάνουν την αναβάθμιση; Να ξέρω αν έχω ελπίδες γιατί στο σπίτι ούτε 2G δε πιάνει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Να ρωτήσω αυτούς που ξέρουν, είδα οτι στη περιοχή μου θα κάνουν αναβάθμιση της κεραίας. Έβγαλαν άδεια στις 14/12 αλλά εγώ ακόμα βελτίωση στο σήμα δεν είδα. Πως λειτουργουν; Πρώτα κάνουν τις εργασίες και μετά βγάζουν άδεια (ελληνικός τρόπος) ή βγάζουν την άδεια και μετά κάνουν την αναβάθμιση; Να ξέρω αν έχω ελπίδες γιατί στο σπίτι ούτε 2G δε πιάνει :( Δε νομίζω να λειτουργούνε χωρίς άδεια. Τρελό πρόστιμο. Αφότου βγει η άδεια προγραμματίζεται η τοποθέτηση. Ή μπορεί να έχει τοποθετηθεί και να περιμένουν την άδεια για να ενεργοποιηθεί. Δε ξέρω πόσο risky είναι στην Ελλάδα να παίζουν χωρίς άδεια. Στο εξωτερικό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) Καλή φάση :D Τώρα που το ψάχνω βλέπω κεραίες ακόμη και στη Σιάτιστα πέρα απο Κοζάνη.Σε αστικές περιοχές βλέπω 1800 και απο wind ενώ πχ στον Πεντάλοφο Κοζάνης πήρανε άδεια και για την 800αρα προφανώς για να πιάνει στα χωριά του δημου Βοϊου Edited January 13, 2016 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 ρε παιδια με πιο προγραμμα βλεπεται τις κεραιες ;;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Προσωπικά έχω ένα mtk κινέζικο κινητό που υποστηρίζει τις 1,3,7,8,20 και μέσα απο ειδικό μενού που έχει,δίνει την δυνατότητα να τσεκάρεις-ξετσεκάρεις μία-μία τις μπάντες σε 2G,3G,4G και έτσι μπορείς να δεις σε ποια μπάντα κλειδώνει ή όχι το δίκτυο.Για το άλλο που γράφω για τις συχνότητες στο πιο πάνω μήνυμα το είδα απο τη σελίδα https://yperdiavgeia.gr/se...zation_id:7726 που ανέφεραν τα άλλα παιδιά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts