Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια γιανα καταλαβω πυολεμαιδα κοζανη δχνει καληχψη 4g. Στην πτολεμαιδα υπαρχει 4g απο την wind? γιατι φιλος μου με wind δεν πιανει 4g πτολεμαιδα ακομα ενω ο χαρτης διχνει αλλα...

παιδια αν υπαρχει καποιος εδω κοντινος ας βοηθησει, εχω παει σε και στα 3 καταστηματα wind εδω στον ΒΟΛΟ και κανενα καταστημα δεν εχει καρτες σιμ 4g .δεν τους εχει στειλει η εταιρια λενε επειδη δεν εχει ερθει το 4g ακομα βολο, ενω ολοι οι γνωστοι μου πιανουν 4g τουλαχιστον μεσα στη πολη.υπαρχει καποιος που να εχει καταφερει να αλλαξει την καρτα του σε 4g ή στο ΒΟΛΟ ή ΛΑΡΙΣΑ επειδη παω συχνα και λαρισα τουλαχιστον να ξερω το καταστημα που κανει την αλλαγη σε sim 4g χωρις τετοια παρατραγουδα

Πήγαινε στο κατάστημα Wind που ειναι στην Ν.Ιωνία, Ευαγγελίστρια.

Μετά απο ταλαιπωρία που είχα στα καταστήματα του Βόλου... και ειδικά σ'αυτό στην Δημητριάδος (κάνουν κακο στην Wind), πήγα Ν.Ιωνία κ χωρίς πολλά μου έδωσε την νεα sim 4G τσάμπα κ έφυγα.

[ f i l i p p o s ]

Τελικά παιδιά με αυτό το app έβγαλα ακρη με την Wind στην Κατερίνη. Όταν είμαι σπίτι συνδέεται σε κεραία "H+" η οποία δειχνει οτι εχει ταχυτητα 42.2mb. Γι αυτό και έχω πολύ καλή ταχυτητα. Το παράδοξο είναι ότι στο κέντρο της Κατερίνης στην πλατεία μου έδειχνε ότι συνδεόταν σε 2 κεραίες η μια "3g" με ταχύτητα 384kb και η άλλη "H" με ταχύτητα 7.2mb. Έτσι δικαιολογείται η απαράδεκτη ταχύτητα στην πλατεία της Κατερίνης.

Τελικά παιδιά με αυτό το app έβγαλα ακρη με την Wind στην Κατερίνη. Όταν είμαι σπίτι συνδέεται σε κεραία "H+" η οποία δειχνει οτι εχει ταχυτητα 42.2mb. Γι αυτό και έχω πολύ καλή ταχυτητα. Το παράδοξο είναι ότι στο κέντρο της Κατερίνης στην πλατεία μου έδειχνε ότι συνδεόταν σε 2 κεραίες η μια "3g" με ταχύτητα 384kb και η άλλη "H" με ταχύτητα 7.2mb. Έτσι δικαιολογείται η απαράδεκτη ταχύτητα στην πλατεία της Κατερίνης.

Οι κεραιες εκεινες ειναι UMTS/HSPDA

Οι νεες(και αυτη που συνδεεται οταν εισαι στο σπιτι σου) ειναι DC-HSPDA.

Το δειχνουν και οι χαρτες της Wind.Το σκουρο μπλε ειναι το αναβαθμισμενο και το αχνο μπλε το παλαιο δικτυο.Αχνο μπλε εχει νομιζω και Λεπτοκαρυα γιατι γι αυτο το 3G ειναι αργο ειδικα στη παραλια και αμα βγεις λιγο πιο εξω απο το χωριο και πας προς τα ΚΑΑΥ το σημα ειδικα στους χωματοδρομους μεσα ειναι κλαφτα.Το 3G το βλεπω οριακα και πρεπει να κλειδωνω σε 3G και σε συγκεκριμενη θεση-προσανατολισμο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παιδια γιανα καταλαβω πυολεμαιδα κοζανη δχνει καληχψη 4g. Στην πτολεμαιδα υπαρχει 4g απο την wind? γιατι φιλος μου με wind δεν πιανει 4g πτολεμαιδα ακομα ενω ο χαρτης διχνει αλλα...

Κοζάνη και το 3g με το ζόρι το πιάνει..

Πού τη βάλαν τη 3G κεραία;

Εκεί που είναι και η CellID 3351060 (8724) της Vodafone;

Ή αλλού;

Τι σου "δείχνει" το app;

Τελικά μόνο χτες δούλευε η κεραία της Wind. Άραγε δοκιμή ή βλάβη; Το μεσημέρι που ξύπνησα και μετά δεν πιάνει καθόλου σήμα. Θα τους ενοχλήσω τηλ. να δω τι έγινε. Η κεραία της Vodafone εδώ είναι η 2222. Εσύ βλέπεις την 8724 της Γεωργιουπολης.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Τελικά μόνο χτες δούλευε η κεραία της Wind. Άραγε δοκιμή ή βλάβη; Το μεσημέρι που ξύπνησα και μετά δεν πιάνει καθόλου σήμα. Θα τους ενοχλήσω τηλ. να δω τι έγινε. Η κεραία της Vodafone εδώ είναι η 2222. Εσύ βλέπεις την 8724 της Γεωργιουπολης.

Η 8724 (3351060) της Vodafone μου την έδειχνε (διαρκώς) ανάμεσά μας στη Χαλέπα, πάνω στο βουνό.

Την 8720 (3351056) της Vodafone μου την έδειχνε Γιωργιούπολη {συνημμένα}.

Εσένα, χτες, που στην έβγαζε την 13961551 της Wind (2383 CellID); Για να σου'δινε μόνο -91dBm θα ήταν μακρυά σου (ίσως Γιωργιούπολη): Αυτό σε ρωτάω.

Το γνωστό που το app Network Signal Info τις βγάζει αλλού, και μπορεί να είναι όλες στον ίδιο χώρο;

Θα μας διαφωτίσει ο TakeOverNet για την αρίθμησή τους; Μπορεί να είναι όλες τοποθετημένες στον ίδιο φυσικό χώρο; Προφανώς , μάλλον, αφού δεν μπορεί με Victus να βάζει αλλού από τη Vodafone η Wind.

Από την κεραία της Γεωργιουπολης δεν πιάνω σήμα γιατί είναι μπροστά ενας λόφος και δεν εχω οπτική επαφή. Μόνο ανεβαίνοντας προς Κεφαλά πιάνει σήμα απο Γεωργιουπολη απο ένα σημείο και μετά. Η 2222 της Vodafone βρίσκεται ανάμεσα σε Κεφαλά και Λικοτιναρά και την βλέπω από την είσοδο του σπιτιού μου στα 500 μέτρα περίπου. Επίσης το - 91 dBm που είδες ήταν στο σαλόνι στον κάτω όροφο ενώ έξω στο μπαλκόνι μου έβγαζε περίπου - 75 dBm. Απο Γεωργιουπολη πιάνω μόνο καμιά φορά αν έχει χαλάσει η κεραία του Βαμου αλλά με ένταση - 105 dBm ή και χειρότερα.

Από την κεραία της Γεωργιουπολης δεν πιάνω σήμα γιατί είναι μπροστά ενας λόφος και δεν εχω οπτική επαφή. Μόνο ανεβαίνοντας προς Κεφαλά πιάνει σήμα απο Γεωργιουπολη απο ένα σημείο και μετά. Η 2222 της Vodafone βρίσκεται ανάμεσα σε Κεφαλά και Λικοτιναρά και την βλέπω από την είσοδο του σπιτιού μου στα 500 μέτρα περίπου. Επίσης το - 91 dBm που είδες ήταν στο σαλόνι στον κάτω όροφο ενώ έξω στο μπαλκόνι μου έβγαζε περίπου - 75 dBm. Απο Γεωργιουπολη πιάνω μόνο καμιά φορά αν έχει χαλάσει η κεραία του Βαμου αλλά με ένταση - 105 dBm ή και χειρότερα.

Τη 8724 (3351060) της Vodafone σου την δείχνει πάνω στο βουνό; ή στη Γιωργιούπολη;

Την 8720 (3351056) της Vodafone σου την δείχνει στη Γιωργιούπολη ή στο βουνό;

Την 13961551 της Wind (2383 CellID) που σου την έβγαζε χτες;

Νομίζω όλες είναι μαζί (ίσως Γιωργιούπολη) κι ας βγάζει και στο βουνό...

Τί λες; Τί σου λέει το app για τις φυσικές τους θέσεις;

TakeOverNet τί λες;

Τη 8724 (3351060) της Vodafone σου την δείχνει πάνω στο βουνό; ή στη Γιωργιούπολη;

Την 8720 (3351056) της Vodafone σου την δείχνει στη Γιωργιούπολη ή στο βουνό;

Την 13961551 της Wind (2383 CellID) που σου την έβγαζε χτες;

Νομίζω όλες είναι μαζί (ίσως Γιωργιούπολη) κι ας βγάζει και στο βουνό...

Τί λες; Τί σου λέει το app για τις φυσικές τους θέσεις;

TakeOverNet τί λες;

τι είναι το take over net? εφαρμογή στο κινητό? και τι ακριβώς κάνει?

Πήγαινε στο κατάστημα Wind που ειναι στην Ν.Ιωνία, Ευαγγελίστρια.

Μετά απο ταλαιπωρία που είχα στα καταστήματα του Βόλου... και ειδικά σ'αυτό στην Δημητριάδος (κάνουν κακο στην Wind), πήγα Ν.Ιωνία κ χωρίς πολλά μου έδωσε την νεα sim 4G τσάμπα κ έφυγα.

Εμένα με το που πήγα στο κατάστημα της Νέας Ιωνίας (πριν 5 μέρες) με αγένεια

μου είπαν ότι δεν έχουν 4G κάρτα και μετά πήγαν στον επόμενο πελάτη. (Σαν να τους ήμουνα βάρος ένα πράγμα).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όλη μέρα σήμερα στις Κορακιες-Κουνουπιδιανα Χανιων δεν έχει καθόλου σήμα ( καμία υπηρεσία ) .Δευτερη φορά τον τελευταίο μήνα .

Όλη μέρα σήμερα στις Κορακιες-Κουνουπιδιανα Χανιων δεν έχει καθόλου σήμα ( καμία υπηρεσία ) .Δευτερη φορά τον τελευταίο μήνα .

Κι εμένα σήμερα δεν πιάνει καθόλου σήμα. Οταν κάνω χειροκίνητη αναζήτηση μου βρίσκει σήμα Wind αλλά μόλις πατήσω σύνδεση μου γράφει "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση σε αυτό το δίκτυο. Προσπαθήστε ξανά αργότερα". Αναρωτιέμαι τι έχουν κάνει σήμερα και έχουμε τέτοιο πρόβλημα...

Κι εμένα σήμερα δεν πιάνει καθόλου σήμα. Οταν κάνω χειροκίνητη αναζήτηση μου βρίσκει σήμα Wind αλλά μόλις πατήσω σύνδεση μου γράφει "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση σε αυτό το δίκτυο. Προσπαθήστε ξανά αργότερα". Αναρωτιέμαι τι έχουν κάνει σήμερα και έχουμε τέτοιο πρόβλημα...

Πήρατε στο 8005000200Ἕίναι δωρεάν για ενημέρωση βλαβών.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Πήρατε στο 8005000200Ἕίναι δωρεάν για ενημέρωση βλαβών.

Και απο Vodafone είναι δωρεάν; Γιατί δεν έχω πάνω από 2 ευρώ, μην μείνω τελείως χωρίς τηλέφωνο μέχρι να φτιάξουν την Wind

Και απο Vodafone είναι δωρεάν; Γιατί δεν έχω πάνω από 2 ευρώ, μην μείνω τελείως χωρίς τηλέφωνο μέχρι να φτιάξουν την Wind

Δεν ξερω απο vodafone αν βγαζει γραμμη ...παρε απο σταθερο τηλ γενικα τα νουμερα με 800 ειναι δωρεαν

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Μόνο από σταθερό είναι δωρεάν.

Η εξυπηρέτηση πελατών της Wind δεν έχει δωρεάν κλήση από άλλα δίκτυα κινητής και από το δικό της έχει μόνο στις βλάβες,στον παραπάνω αριθμό.

Να πάρω εγώ για σας στα Χανιά από Αθήνα;

Είναι σίγουρα δωρεάν το 8005000200 από κινητό Wind;

Πήρα:

1. Τεχνικό πρόβλημα σε όλο το Νομό Χανίων όπως με ενημέρωσε το τεχνικό τμήμα.

2. Έχει κλείσει αυτή την ώρα το τεχνικό τμήμα, καλέστε αύριο μετά τις 9 για περισσότερα.

3. Γίνεται κάποια τοποθέτηση 3G ή 4G; Δεν γνωρίζω, Αύριο μετά τις 9.

4. Πότε θα αποκατασταθεί; Δεν γνωρίζω, Και όταν την "πίεσα": Από αύριο. Τώρα δεν γίνεται τίποτα.

Αυτά για Νομό Χανίων.

Edited by jimmiss

Να πάρω εγώ για σας στα Χανιά από Αθήνα;

Είναι σίγουρα δωρεάν το 8005000200 από κινητό Wind;

Πήρα:

1. Τεχνικό πρόβλημα σε όλο το Νομό Χανίων όπως με ενημέρωσε το τεχνικό τμήμα.

2. Έχει κλείσει αυτή την ώρα το τεχνικό τμήμα, καλέστε αύριο μετά τις 9 για περισσότερα.

3. Γίνεται κάποια τοποθέτηση 3G ή 4G; Δεν γνωρίζω, Αύριο μετά τις 9.

4. Πότε θα αποκατασταθεί; Δεν γνωρίζω, Και όταν την "πίεσα": Από αύριο. Τώρα δεν γίνεται τίποτα.

Αυτά για Νομό Χανίων.

Φυσικα και ειναι δωρεαν

http://i67.tinypic.com/5f15y0.jpg

Και οταν παρεις εσυ θα σου ζητησουν ταυτοτητα θα δουν οτι εισαι απο αλλη περιοχη. και θα πουν πολυ απλα μας... κανει πλακα αυτος!!! Οταν δινουμε απαντηση καλο ειναι να σκεφτομαστε και λιγο !!! Δεν ειναι κακο

Το 8005000200 ειναι 24ωρο 7/εβδομαδα

Δεν υπαρχει περιπτωση να πηρες τηλ και να μην ζητησαν ταυτοτητα

Και αφου πηρες ποιος ειναι ο κωδικος αιτηματος...?

Φυσικα και δεν εχω κατι μαζι σου αλλα ασε να αμφιβάλλω οτι πηρες τηλ χωρις τα παραπανω, το τμημα το συγκεκριμένο το ξερω πολυ καλα απο δικο μου ατομο και ξερω τι κανονες εχουν ...αυτα!!!

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Και οταν παρεις εσυ θα σου ζητησουν ταυτοτητα θα δουν οτι εισαι απο αλλη περιοχη και θα πουν πολυ απλα μας κανει πλακα αυτος!!! Οταν δινουμε απαντηση καλο ειναι να σκεφτομαστε και λιγο !!! Δεν ειναι κακο

Το 8005000200 ειναι 24ωρο 7/εβδομαδα

Συγνώμη, αλλά δεν το'πιασα. Μου το εξηγείς, γιατί είναι η 1η φορά που παίρνω εκεί. Τί εννοείς " Οταν δινουμε απαντηση καλο ειναι να σκεφτομαστε και λιγο !!! Δεν ειναι κακο" Μου το εξηγείς;

Δε μου ζήτησε καμιά ταυτότητα.

Είπα το πρόβλημα και μου απάντησε.

Αν δήλωνα περιοχή που για πρώτη φορά τους λένε για βλάβη, τότε ΝΑΙ>

• The title was changed to Nova 4G