Homer_GR Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Κάποιο sector είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων απόλαυσε το μέχρι να βγάλει βλάβη γιατί μάλλον θα βγάλει :P Ας ελπίσουμε όχι γιατί αυτήν την στιγμή πάει τρένο… Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Γεια σου Μιχάλη, years and zamans my friend :D Η κεραία απέναντι από το κτελ είχε κάποια θέματα που είχα πάει για ερεύνηση και καταγραφή, δεν γνωρίζω αν έχει διορθωθεί. Αυτός που το αναβάθμισε είχε αφήσει κάποια προβλήματα. btw το έργο της wind έχει σταματήσει από τότε που άρχισαν τα capital controls. :lol: Περίεργο να έχει βλάβη η Γουιντ. Δε θα ξεχάσω κάτι λίγα χρόνια πίσω που προσπαθούσα να τους πείσω ότι υπάρχει βλάβη... Πολύ δουλειά, γι'αυτό δεν πολυμπαίνω. Ε, δεν είναι και να διαβάζεις και πολύ το φόρουμ, εγκεφαλικό παθαίνεις. Ναι, Η Γουιντ τα κάπιταλ κοντρόλ περίμενε για να το σταματήσει. Άντε, πάλι Δυτική Ελλάδα θα πάω διακοπές :p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 έχει πέσει καμία κεραία τώρα τελευταίους μήνες Πειραιά; χάλια το 3g! αδύνατον το 4g να σερφάρει κανείς με 2g σπας το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 έχει πέσει καμία κεραία τώρα τελευταίους μήνες Πειραιά; χάλια το 3g! αδύνατον το 4g να σερφάρει κανείς με 2g σπας το κινητό! σήμερα ήμουν πέραμα και Πειραιά... Πέραμα σφεντόνα H+ και Πειραιά 4G καρφωτό χωρίς προβλήματα ταχύτητας η κάποιο άλλο θέμα. Που κινήθηκες ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 σήμερα ήμουν πέραμα και Πειραιά... Πέραμα σφεντόνα H+ και Πειραιά 4G καρφωτό χωρίς προβλήματα ταχύτητας η κάποιο άλλο θέμα. Που κινήθηκες ; σπίτι μου μέσα! Είχα μια χαρά 3g και εδώ και κάποιους μήνες χάλια.μιλάω για εντός του σπιτιού.Γενικά η wind πασχει εντός κτιρίων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 σπίτι μου μέσα! Είχα μια χαρά 3g και εδώ και κάποιους μήνες χάλια.μιλάω για εντός του σπιτιού.Γενικά η wind πασχει εντός κτιρίων Πάρε στο 8005002000 και θα μάθεις αν είναι προσωρινό ή όχι! Αν θες μετά ενημέρωσε εδώ. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Πάρε στο 8005002000 και θα μάθεις αν είναι προσωρινό ή όχι! Αν θες μετά ενημέρωσε εδώ. οκ παίρνω το πρωί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) Πάρε στο 8005002000 και θα μάθεις αν είναι προσωρινό ή όχι! Αν θες μετά ενημέρωσε εδώ. από σταθερό wind μου λέει η κλήση σας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί Και από κινητό το ίδιο.είναι σωστός ο αριθμός;; Edited October 13, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) από σταθερό wind μου λέει η κλήση σας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί Και από κινητό το ίδιο.είναι σωστός ο αριθμός;; Καλήμερα. Ο σωστός αριθμός είναι 800 500 0200 . Edited October 13, 2015 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) Στην Ε.Ο., λίγο πριν την Αρχαία Κόρινθο στη συνοικία Μπεκιάνικα, η WIND με 4G βαράει 60άρια για πλάκα! :w00t: Αλλά γενικά στις Εθνικές Οδούς έχει μεγάλο θέμα η WIND, από Τρίπολη μέχρι Κόρινθο, έπαιζε κυρίως με EDGE... Από 'κει και προς Αθήνα είχε περισσότερο 3G/4G. Edited October 14, 2015 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Χρειάζεται να κάνουμε κάτι για να ενεργοποιηθεί το 4g της wind σε f2g; Εχω καινούρια κάρτα σιμ,τηλεφώνησα στο 1260 και μου είπαν να μην ασχοληθώ με αυτό αν δεν μένω Αθήνα καθώς μόνο εκει πιάνει προς το παρόν.Εσείς οι υπόλοιποι που είστε πχ Θεσσαλονίκη είστε σίγουροι ότι πιάνετε 4g wind? :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Θεσσαλονίκη πιάνουμε σε αρκετές περιοχές 4G. Σήμερα μάλιστα έπιασε και η Mobile Broadband κάρτα μου για πρώτη φορά 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 κάλυψη 4g http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Δεν θα έλεγα τον χάρτη αξιόπιστο. Προχθές ήμουν σε δρόμο στη συνοικία Ζωγράφου κ έπιανε Edge με ταχύτητες σχεδον μηδενικές. Αλλα οπουδήποτε αλλού κι αν κινήθηκα είχα full σήμα 4G με ταχύτητα σφαίρα. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Δεν θα έλεγα τον χάρτη αξιόπιστο. Προχθές ήμουν σε δρόμο στη συνοικία Ζωγράφου κ έπιανε Edge με ταχύτητες σχεδον μηδενικές. Αλλα οπουδήποτε αλλού κι αν κινήθηκα είχα full σήμα 4G με ταχύτητα σφαίρα. Δεν υπάρχει αξιόπιστος χάρτης. Είναι όλοι κατά προσέγγιση. Δεν υπάρχουν σημεία που δείχνουν 100% της κάλυψη σε καμιά εταιρία. Έτυχε στο συγκεκριμένο σημείο. Μπορεί ανάλογα να σου τύχει με τις άλλες εταιρίες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Χρειάζεται να κάνουμε κάτι για να ενεργοποιηθεί το 4g της wind σε f2g; Εχω καινούρια κάρτα σιμ,τηλεφώνησα στο 1260 και μου είπαν να μην ασχοληθώ με αυτό αν δεν μένω Αθήνα καθώς μόνο εκει πιάνει προς το παρόν.Εσείς οι υπόλοιποι που είστε πχ Θεσσαλονίκη είστε σίγουροι ότι πιάνετε 4g wind? :lol: Είχα αντιπαράθεση με το τεχνικό τμήμα της Wind, που μου έλεγε ότι δεν πιάνω πουθενά 4G στο f2g μου στην Θεσσαλονίκη, γιατί το Jiayu S3 μου δεν είναι συμβατό κινητό. Τους είπα να καταγράψουν ότι οι τεχνικοί τους είναι πουθενάδες και ότι το Jiayu S3 είναι 100% συμβατό σε όλες τις μπάντες της Wind και μιά βδομάδα μετά, μου ήρθε σήμα 4G σχεδόν παντού στην πόλη (1-2 φορές θυμάμαι μόνο να μην είχα 4G εντός πολεοδομικού τις τελευταίες 20 μέρες). Πιθανόν ξεμπλοκάρανε την κάρτα μου. Τσέκαρε ότι το κινητό σου έχει την 800MHz μπάντα και ότι η κάρτα σου έχει κωδικό που λήγει σε 10100 και μετά πάρε τεχνική υποστήριξη να το αναφέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 (edited) Δεν θα έλεγα τον χάρτη αξιόπιστο. Προχθές ήμουν σε δρόμο στη συνοικία Ζωγράφου κ έπιανε Edge με ταχύτητες σχεδον μηδενικές. Αλλα οπουδήποτε αλλού κι αν κινήθηκα είχα full σήμα 4G με ταχύτητα σφαίρα. Στου Ζωγράφου που ήμουν κι εγώ πριν μέρες, η WIND έπιανε 4G μόνο στα "χαμηλά" (μέχρι στάση 2η Ιλισίων). Όταν πήγα στα Άνω Ιλίσια (κοντά στη στάση 6η Ιλισίων), έπαιζα μόνο με EDGE!! Κάποια στιγμή έπιασε Η+, αλλά το έχασε αμέσως... :blink: Edited October 18, 2015 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Στου Ζωγράφου που ήμουν κι εγώ πριν μέρες, η WIND έπιανε 4G μόνο στα "χαμηλά" (μέχρι στάση 2η Ιλισίων). Όταν πήγα στα Άνω Ιλίσια (κοντά στη στάση 6η Ιλισίων), έπαιζα μόνο με EDGE!! Κάποια στιγμή έπιασε Η+, αλλά το έχασε αμέσως... :blink: Μόλις πέρασα από την στάση 6η Ιλισίων και ανεβαίνω προς τα επάνω. Στο σημείο που αναφέρεις κάνει μια βύθιση σε 2/4 μπάρες και μετά επανέρχεται κανονικά 4/4 μπάρες σε 4G πάντα (σε Asus Zenfone 2). Μάλλον θα είχαν κάποια βλάβη δεν εξηγείτε αλλιώς. Τι συσκευή έχεις ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Μόλις πέρασα από την στάση 6η Ιλισίων και ανεβαίνω προς τα επάνω. Στο σημείο που αναφέρεις κάνει μια βύθιση σε 2/4 μπάρες και μετά επανέρχεται κανονικά 4/4 μπάρες σε 4G πάντα (σε Asus Zenfone 2). Μάλλον θα είχαν κάποια βλάβη δεν εξηγείτε αλλιώς. Τι συσκευή έχεις ; Χμμμ... Ήταν πάνω από 15 μέρες που είχα περάσει από εκεί. Έχω το ECOO E04 Plus, αλλά μερικές φορές η Stock ROM του κολλούσε. Δεν αποκλείεται να έγινε αυτό. Για παράδειγμα, στην Πεντέλη μου έδειχνε πως η WIND δεν είχε καθόλου σήμα και τα δεδομένα δεν άνοιγαν (!) παρά μόνο στη Vodafone και μόλις έκανα restart έπιασα 4G! Τώρα έχω αλλάξει τη ROM, όταν περάσω κάποια μέρα από εκεί (Άνω Ιλίσια), θα το δοκιμάσω πάλι... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Είχα αντιπαράθεση με το τεχνικό τμήμα της Wind, που μου έλεγε ότι δεν πιάνω πουθενά 4G στο f2g μου στην Θεσσαλονίκη, γιατί το Jiayu S3 μου δεν είναι συμβατό κινητό. Τους είπα να καταγράψουν ότι οι τεχνικοί τους είναι πουθενάδες και ότι το Jiayu S3 είναι 100% συμβατό σε όλες τις μπάντες της Wind και μιά βδομάδα μετά, μου ήρθε σήμα 4G σχεδόν παντού στην πόλη (1-2 φορές θυμάμαι μόνο να μην είχα 4G εντός πολεοδομικού τις τελευταίες 20 μέρες). Πιθανόν ξεμπλοκάρανε την κάρτα μου. Τσέκαρε ότι το κινητό σου έχει την 800MHz μπάντα και ότι η κάρτα σου έχει κωδικό που λήγει σε 10100 και μετά πάρε τεχνική υποστήριξη να το αναφέρεις... Η sim μου τελειώνει 101000 και το κινητό υποστηρίζει και την 800.Aπλά εδώ Κοζάνη δε μπορώ να το ελέγξω έτσι και αλλιως.Αν τύχει και ανέβω Θεσσαλονίκη κάποια στιγμή θα το δω αν πιάνει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Κοζάνη δεν έχει. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Εμένα που μου έδωσαν σήμερα κάρτα 89301000.....να φανταστώ δεν θα παίξει 4G?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Εμένα που μου έδωσαν σήμερα κάρτα 89301000.....να φανταστώ δεν θα παίξει 4G?:mad: Παίζει κανονικά και εγώ αυτή έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Εγώ έχω μία Q που τελειώνει σε 38474 και παίζει κανονικά 4G! :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 H 10100 που αναφέρω, είναι για καρτοκινητή F2G. Για τα συμβόλαια θα είναι άλλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts